Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
Gömec: Bocsánat, hogy itt szólalok fe...
2024-04-19 14:26
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Egy újabb éjjeli szolgálat

A szemem elkerekedett, a férfiasságom keményedni kezdett, amikor a volánnál ülő szőke Barbi baba kikapcsolta a blúzát és előbukkantak minden bizonnyal szilikonnal dúsított keblei. Mindeközben a szemembe mélyesztette égszínkék, igéző szemeit, kinyúlt a kocsiból és végigsimított nadrágom domborulatán.
- Nem intézhetnék el máshogy? – Kérdezte bután, ám célzása egyértelmű volt.
Ó, dehogy nem, gondoltam. Csak ki kell pattannod, és már be is akasztom a lompost. Már éppen válaszolni akartam, mikor a társam mellém lépett.
- Gond van?
Jómagam azonnal egy lépést hátráltam, a Barbi baba pedig ijedten visszarántotta a kezét és sietve visszacsomagolta észbontó melleit. Eztán zavartan vigyorgott kifelé a kocsiból, mint aki észre sem vette társam szúrós pillantását.
- Semmi… csak…
- Szerintem ezt inkább bízd rám – javasolta, bár amidőn rám pillantott, egyértelműen tudtam, jobban járok, ha nem feleselek.
- Ahogy óhajtod.

Azzal lemondóan visszakullogtam a kocsinkhoz. Behuppantam a sofőrülésbe, magamra zártam az ajtót. Vágyam nem lankadt. Sajnos már hetek óta nem enyhül, éppen ellenkezőleg, egyre erősebb. Miután jó néhány hónappal ezelőtt útjaink szétváltak a barátnőmmel, képtelen vagyok összehozni egy numerát. S ugye az emberfiának fontos a viszonylag rendszeres szexuális élet. Ám ha az ember az ideje nagy részét munkával, a maradékot meg alvással kénytelen eltölteni, nem jut ideje nőket hajtani. Már pedig melózni kell, a sok munkát meg csak megfelelő mennyiségű pihenéssel lehet kibírni, amire szintén alig jut időm.
Csak sajnos az önmegtartóztatásom odáig fajult, hogy már röptében a legyet is megdugnám, hátha még egy ilyen szexbomba kínálja fel magát. S a legcsodálatosabb az egészben: múlt héten mellém osztották be Kittit, akire az első találkozásunk óta gerjedek. A csaj ugyanis rendkívül szép.

Karcsú, de nem betegesen sovány, magas nő, kerek fenékkel, nem túl nagy, ám kicsinek semmiképpen sem nevezhető mellekkel. Az arca ovális, az álla enyhén hegyes. Ajkai erotikusan teltek. Orra pici is, pisze is. Szemei barnák és olyan igézőek, hogy attól még a legjegesebb szívű férfiember is megolvad. Barna, egyenes szálú haja lapockáig ér, bár kiengedve csak szolgálaton kívül hordja. A hangja lágy, mégis erélyes, bekúszik az ember fülébe és nem képes elengedni mellette.
Most ő a társam. Mikor ez kiderült, több férfi kolléga is irigykedve sustorgott össze mögöttünk. Ahogy kitekintettem az ablakon, és végignéztem rajta, még én is irigy lettem magamra, miközben férfiasságom tudatta velem, nőre van szükségem. Agyam, újabban túlságosan is szorgalmas szegletében vad, buja képek villantak fel, amint kolleginámat a kocsi motorháztetejére döntöm, lábait a nyakamba rakom, és erőteljesen belé hatolok. Megráztam a fejem, a képek elillantak. Helyüket átvette egy újabb gondolat, melyben Kitti és a Barbi teljesen meztelen előttem guggolnak és kézzel, szájjal kényeztetik szerszámom.
- Baszki, elég – förmedtem rá magamra és a távolodó Mercedes sötétségbe vesző lámpáira koncentráltam. Nem segített, a képek nem engedtek.

Kitti beült mellém az anyósülésre. Ez kizökkentett pornófilmbe illő ábrándjaimból. Beindítottam a motort, aztán folytattuk utunkat. Azt szerettem az éjjeli járőrözésben, hogy ilyenkor többnyire nyugi van a körzetünkben. Errefelé legtöbbször két bűntény lehetséges. Az egyik a gyorshajtás, mivel a szinte üres utakon a vagány kamaszok és merészebb autósok nagyon szívesen száguldanak végig. Az ilyeneket gond nélkül lemeszeljük. A másik a betörés, ezen esetekben általában már csak utólag intézkedhetünk. Bár néha-néha előfordul, hogy az éber szomszédoknak hála, kiszúrnak egy-egy rosszban sántikáló alakot, ilyenformán vagy megelőzzük, vagy tetten érjük a bajt. Mindazonáltal ez a verzió nem hajnali fél egykor szokott előfordulni. E tájt már mindenki alszik, az éber szomszédtól kezdve a betörőig. Csak a járőröző zsaruk vannak ébren.
- Mi volt ez? – Fúrta magát a gondolataim közé Kitti lágy hangja, amellyel nyugodt állapotomban is képes lett volna megbabonázni, hát még most, mikor teljesen be vagyok gerjedve.
- Mi mi volt?
- Amit az előbb produkáltál. Kis híján elővetted a farkad.
- Elő is vettem volna, ha nem lépsz közbe – szögeztem le. Már az első nap, mikor egymás mellé kerültünk tisztáztunk egy fontos dolgot: őszinték leszünk egymáshoz, amennyire lehetséges. Na persze ebbe nem tartozik bele kanosságom felfedése, valamint az, hogy ő potenciális célpont. Legalábbis szoli alatt nem.
- Azért léptem közbe. Mi a franc van veled? Nem olyannak ismertelek meg, mint aki megdugja az első útjába eső szilikonmacát, pláne nem úgy, hogy az lefizetés gyanánt kínálja fel a testét. Csalódtam benned.
- Majd csak túlélem.
- Komolyan, mi van veled? – Firtatta tovább.
Kúrhatnékom van, az van velem. Üvöltöttem rá, de csak gondolatban. Kívülről a megtestesült nyugalom maradtam és nem válaszoltam.
- Hallottam, hogy néhány hónapja szakítottál a barátnőddel… - ezen most nem lepődtem meg. – Akadt a horgodra azóta valaki? – Ezen igen.
- Nem – válaszoltam rövid töprengés után.
- Tehát hónapok óta senkinek sem akasztottad be a lompost – vonta le a következtetést. – Az kínos.

Nekem mondod? Kérdeztem magamban. Valóban kínos, ám ami igazán kényelmetlen volt számomra, az a beszélgetés. A téma, az, hogy mindezt álló dákóval kell lefolytatnom azzal a nővel, akit legszívesebben azonnal megdugnék.
- Nincs más téma? Akármi.
- Nézd, a társam vagy. Tudnom kell, általános, hogy előkotorod a farkad a gyorshajtásért lemeszelt nőknek, és máskor is számítsak rá, vagy ez pillanatnyi elmeháborodottság, s csak egyszeri alkalom volt.
- Biztosíthatlak, hogy többet nem fordul elő. Megfelel?
Éppen egy kereszteződésben álltunk, mikor elhúzott előttünk egy Opel, olyan sebességgel, hogy a szelét is éreztem. Felnyomtuk a villogónkat és utána eredtünk. Hála istennek, értett a szép szóból és azonnal lassítani kezdett, majd félre húzódott.
- Bízzak meg egy kanos pasiban? Nem ettem meszet – mondta, miközben leálltam az Opel mögé. – Majd elintézem én, hátha megint egy szőke, akit egyénileg akarnál megbüntetni.
- Kapd be – mondanál igent.
- Ez szexuális zaklatás – szállt ki a kocsiból.
- Te mondod? – Nyögtem kínomban, és végignéztem, ahogy az Opelhoz megy. Úgy láttam egy negyvenes fickó ül benne, és egy pillanatra felderengett bennem, hogy esetleg ő is megpróbálja megkörnyékezni a társam. Micsoda irónia lenne. De nem, a fickó semmivel sem próbálkozott, csak ült, miközben Kitti elintézte a papírmunkát.
Nekem meg újra pörgött a fantáziám. Míg társam odavolt, végiggondoltam, hogyan motoznám meg, majd tépném le róla a ruhát. Mindez után a kocsi felé fordítanám, rádönteném a motorháztetőre, és hátulról úgy megdöngetném, hogy…

Az ajtó mellettem feltárult. Kitti intett, hogy zuhanjak át az anyós ülésre, mert mostantól ő vezet. Nem ellenkeztem. Én átültem, ő bepattant, indított és már jártuk is tovább az utcákat. Közben azon törpöltem, az Opel felszívódott-e, vagy a föld nyelte el, mert elmenni nem láttam.
- Hogy értetted? – Oszlatta szét nagy nehezen összeszedett, végre nem szexuális gondolataimat Kitti.
- Micsodát? Meg se szólaltam.
- Mikor kiszálltam.
Akárhogy járt az agyam, arról a pillanatról csak egyetlen emlékkép maradt meg bennem. Ahogy kiszállt, megfeszült formás fenekén a nadrág. Ettől a képtől újra keményedni kezdtem.
- Azt mondtad, „kapd be”, erre én azt feleltem, hogy „ez szexuális zaklatás”, mire te, „te mondod”?
- Te még itt jársz? Bocs, én már öt kört rád vertem.
- Sebaj, kapcsolj hátramenetbe és gyere vissza mellém. Hogy értetted ezt?
- Sehogy sem értettem. Csak nem tudtam jobbat beszólni.
- Határozottan értetted valahogy. Szeretném tudni, mit mondtam vagy tettem, ami téged szexuálisan felizgat.
- Ez lesz egész este a téma? – Kérdeztem, kerülendő a választ.
- Csak amíg be nem vallod. Figyelmeztetlek, vallatásban profi vagyok. A volt pasimra is úgy rászálltam, hogy a végén nem csak azt vallotta be, hogy dugja a titkárnőjét, hanem azt is, hogy a szobatársamat is. Pedig én csak a titkárnőről tudtam.
- És? Mi történt? – Kaptam a témaváltás alkalmán.
- A pasit dobtam, és új helyre költöztem. Szóval, hogy értetted?
- Sehogy. Nem mondtál és nem is tettél olyat, ami engem zaklatna – elszóltam magam, de már késő volt.
- Tehát akkor rajtam van valami, amire gerjedsz. Ez hízelgő. Mi az? – Közben rám villantott egy jégtömbolvasztó pillantást.
Haboztam néhány pillanatot, azt hiszem, túl sokat is.
- Semmi.
- Gyerünk, ki vele, ne szemérmeskedj. Az előbb sem volt gondod a szilikonmacával.
Egye fene, had tudja meg, aztán lesz, ami lesz.
- Jól van. A szemed és az ajkaid azok, amik begerjesztenek. A tekinteted tutajos, a szád szopós, hogy mácsósan fejezzem ki magam.
- Tutajos a tekintetem, ezt hogyan értsem? – Vigyorodott el, miközben lekanyarodtunk a főútról.
- Faszállító – válaszoltam, körbe lesve.

A körzetünk szélén lévő erdőbe vezető földes útra kanyarodtunk rá. Végiggurultunk rajta, egészen a fákkal körülvett régi, romos, teljes mértékig lakatlan vadászházig. Itt aztán megálltunk. Nem kellett megkérdeznem, minek jöttünk ide, mindent értettem.
Annál is inkább, mert amint Kitti leállította a motort, két tenyerét az arcomra tette és megcsókolt. Olyan hévvel tette mindezt, hogy a körülöttünk tomboló nyár melegét már őszi hűvösségnek éreztem. Mikor eleresztett egy varázs foszlott szét bennem. Ezt a nőt nem kéne megdugnom, már a puszta csókolása is orvosság lenne minden kínomra. De úgy tűnt, ő többet akar.

Kiszállt a kocsiból, megkerülte és mellettem termett. Én is kipattantam, szembe álltam vele. Belenéztem azokba az igéző, tüzes barna szemekbe. Aztán átöleltem derekát, magamhoz húztam, és csókolni kezdtem telt, égető ajkait. Mindeközben egyik kezemmel fenekét kezdtem simogatni, másikkal melleit gyömöszöltem, míg ő árbocként álló férfiasságomat kényeztette először nadrágon keresztül, majd átjutva a sliccen, közvetlenül.
Fantáziám megelevenedett. Bár nem téptem, mégis hevesen gomboltam ki felsőjét, melltartóját és vettem le róla. Számmal melleire siklottam, érintve nyakát, vállát. Nyelvemmel eljátszadoztam a kemény bimbókkal, kezeimmel folyamatosan masszíroztam a formás dombokat.
Ezalatt ő is megszabadított felsőmtől, trikómtól, és már az övemet csatolta ki, egy kézzel, a másik folyamatosan szerszámommal dolgozott. Nadrágomat a pisztoly és egyéb ráaggatott cuccok a földre rántották. Alsógatyámtól eztán egy pillanat alatt megszabadult.
Elszakította melleit ajkaimtól, leguggolt és végignyalt falloszomon. Kezeivel golyóimat izgatta, miközben nyelvével makkomat kényeztette. Én beletúrtam hajába, kibontottam azt. A barna, selymes tincsek aláhulltak. Ő pedig szájába vette szerszámom. Ütemesen mozgatta fejét, ám ezt olyan hévvel, hogy az autó oldalának dőltem, állva nem bírtam volna sokáig. Kezei is dolgoztak, a mámor tetőfokát nyújtva. Mikor éreztem, hogy közel a vég, gyengéden, majd miután ebből nem értett, határozottabban jeleztem neki, elég legyen, különben románcunk itt helyben befejeződik.

Felegyenesedett, újabb csókot adott, ezzel feltöltve energiával. Most én szabadítottam meg nadrágjától, tangájától. Beült az anyósülésre, széttette lábait. Én már ott is termettem, elé térdeltem, fejem lábai közé hajtottam. Először ujjaimmal cirógattam a vékony csíkra leborotvált szőrzetet, majd nyelvemmel izgattam. Lassan átértem szeméremajkaira, igyekezvén a lehető legtöbb élvezetet nyújtani neki. Halk nyögései arról tanúskodtak, nem csinálom rosszul. További megerősítést kaptam, mikor lábait összefonta a tarkóm körül és magához szorított. Nem ellenkeztem, nyaltam-faltam édes punciját. Mígnem úgy döntöttem, ideje tovább lépni.

Kiszabadítottam magam selymes, hosszú combjai öleléséből. Átkaroltam derekát és kiemeltem a kocsiból, a motorháztetőre fektettem. Lábait a vállaimra helyeztem, majd szép lassan nedves barlangjába hatoltam. Lassan mozogtam az ismeretlen terepen, majd ahogy egyre magabiztosabbá váltam, úgy fokoztam a tempót. Kitti halkan nyögdécselt, az ő hangján ez zene volt a füleimnek. S ahogy magát simogatta a kéjtől kábán, újra és újra erőt adott. Gyönyörünk energiáiba már a kocsi motorja is belesárgult, tempónk bőven kimerítette a gyorshajtás fogalmát, mikor pozíciót váltottunk.
Kitti legurult a motorházról, a kocsi oldalán megtámasztotta a kezeit és kissé előre dőlt. Mögé álltam, újfent belé hatoltam. Erőteljes, lassú ritmust diktáltam, próbára téve az autó rugóit is. S ekkor megszólalt a rádió.
- W971, rablást jelentettek a Barázda utca 3-ban. Menjetek oda.
Hallottam a hangot, a szavak jelentését azonban fel nem foghattam. Érzékeim akkor csak e nőé voltak, mindent neki szenteltem. Fokoztam a tempót.
- W971, vettétek?
Kitti benyúlt a kocsiba és kivette a rádió mikrofonját. Ekkor én átöleltem a derekát, majd kezem lassan felkúszott a melleire és szorosan magamhoz öleltem, végsebességre fokozva aktusunk tempóját. A megengedett sebesség sokszorosával száguldottunk a gyönyörök birodalma felé.
- Hall… ottuk – mondta Kitti a rádióba, miközben szabad kezével hátra nyúlt és a hajamba markolt. Egyre hangosabban nyögött, s a számomra így szárnyra kelő zene a fináléjához közeledett. – Tíz… perc… ott vagy… unk – egyikünket sem érdekelte, hogy ebből mit értett, vagy mit szűrt le a diszpécser.
- Kitti, jól vagy? – Szólt a vonal túlsó végén ülő fickó.
- Csak csuk… lok…

Azzal elejtette a mikrofont és a másik kezével is a hajamba kapott, oldalra fordította fejét, és számat az ajkaira hajtotta. Izmaink megfeszültek, amikor még egyet utoljára löktem. A bennünk felgyülemlett erők felrobbantak, végigszáguldottak testünkön, bejárva minden zugot. Szorításunk erősödött, csókunk tovább forrt. Majd az egésznek vége lett.
Izmaink elernyedtek, ajkaink elváltak, pihegni kezdtünk. Elengedte a hajam és átfogott a fenekemre, nem engedvén, hogy csípőm elemeljem az övétől. Én nem eresztettem melleit, mellkasommal szorosan a hátához simultam. Együtt lélegeztünk. Így álltunk még percekig, teljesen egyként, testileg, lelkileg. Aztán ez a varázs is elmúlt. Felöltöztünk és indultunk a dolgunkra.
Hozzászólások
További hozzászólások »
spiggyboy ·
Nagyon tetszett. Már maga a szituáció is rendkívül izgalmas volt hát még a többi

cservotocs ·
:heart_eyes: :heart_eyes: :heart_eyes: :heart_eyes: :heart_eyes: :heart_eyes: :heart_eyes: :heart_eyes: :heart_eyes: :heart_eyes: :heart_eyes: :heart_eyes: :heart_eyes: :heart_eyes: :heart_eyes: :heart_eyes: :heart_eyes: :heart_eyes: Kitti akarlak..................................................................................................................................................................................................................................................................................................................... :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :heart_eyes: . :heart_eyes: :heart_eyes: :heart_eyes: :heart_eyes: :heart_eyes: :heart_eyes: :heart_eyes: :heart_eyes: :heart_eyes: :heart_eyes: :heart_eyes: :heart_eyes: :heart_eyes: :heart_eyes: :heart_eyes: :heart_eyes:

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: