Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Egy jókislány éjszakái

Egy félévet Portugáliában töltöttem cserediákként. Hosszú volt az az 5 hónap és maganyos is voltam. Sokan jártunk hasonló cipőben és voltak olyanok akik hamar túltették magukat ezen. Én nem. Úgy gondoltam hogy nem vezet semmi jóra ha az ember egy kapcsolatba kezd ami aztán azzal végződik hogy mindenki haza megy és soha nem is hallunk egymás felől többé.


Maguk a portugálok sem tették túl egyszerűvé az ottlétet, nem beszéltek angolul és nem szivesen segitettek külföldieknek.


Utolsó héten a barátnőim belebotlottak 2 srácba, akik azt állitották, hogy már régóta látják őket suliba menni minden nap, csak nem volt bátorságuk leszólitani őket.


Ők nagyon komolyan vették azt, hogy mi nem kedveljük a helyieket és megigérték, hogy bebizonyitják igenis vendégszeretők a portugálok. Kiderült, hogy ők rendőrsuliba járnak és négyen laknak együtt. Futólag ismerkedtünk csak meg, csak az egyikőjük, Paolo tudott elég jól angolul, a többiek nem. Marcot egyértelműen csak is Laura barátnőm érdekelte, Joaot elbűvölte Andrea kék szeme, igy hát én akár választhattam is Paolo és Carlos közütt, aki Charlesként mutatkozott be és párbeszédünk ennyiben is maradt.


Meghívtak minket hozzájuk vacsorára, ami akkor nagyon jól jött, mi már készültünk haza, legalább erre nem volt gondunk. Nagyon kedvesek voltak velünk egész este, csak hát ugye a nemek aránya nem volt éppen megfelelő, ezért aztán Carlos bejelentette, hogy ő elmegy aludni. Én tehát ottmaradtam Paoloval aki nagyon értelmes srácnak tűnt, profi kézilabdás volt, s igy beutazta egész Európát, volt miről mesélnie. Sokat beszélgettünk, ő elmondta, hogy szivesen eljönne meglátogatni engem, elővette legszebb mosolyát és legszebb bókjait, de csak ennyit. Különösen nem tetszett az, amikor azt mondta, hogy én tökéletes vagyok, és egyből rá is vágtam, hogy ez nem igaz, és ezt ő is meg fogja látni. Közben Laura és Marco kidobdtak odalenn Carlost az ágyából, mivel szükségük volt a szobára...


Carlos, talán észrevette, hogy kissé unatkozom, vagy nem... én minden esetre észrevettem az ő gyönyörű kék szemeit, ami amúgy is a gyengém, s leültem hát mellé. Hamar rájöttünk, hogy ő kitűnően ért angolul, én pedig portugálul, úgyhogy igy folytattuk a beszélgetést, én angolul, ő portugálul. Nem sokat beszélgettünk ám, hamar más sebességre kapcsoltunk, Carlos megcsókolt és első perctől fogva teljes összhangban voltunk. Mondanom sem kellett milyen képet vágott Paolo, aki mindezt végignézte. Carlos isteni volt, mint egy igazi latin szerető, mindeközben gyöngéd minden csókjában. Nem nagyon számitott, hogy mit mondott, vagy mennyi sörrel itatott (pedig én soha nem iszom sört), mert amikor belenéztem égszinkék szemébe, elfelejtettem azt is, melyik világon vagyok.


Kint a konyhában már nem volt társaságunk sem, és vad csókolózásunkban nem zavart senki. Hosszú barna fürtjeim néha beleakadtak borostás arcába, de nem zavart, és időnként nagyon aranyosan kigabalyitotta nekem. Aztán egyszer csak felemelt és felültetett a konyha pultjára, és ujjai már a bugyimban keresték a kalandot. Ennyire idegen kezek nem jártak még ott, de mintha csak ismerték volna a járást annyira otthonosan mozogtak. Ő is érezte, hogy ot lenn minden rendben, szorosan magához ölelt, hogy érezzem én is hogy ő sem maradt alul, nyéri rövidnadrágján keresztül kőkeményen állt már szerszáma s mégis szemérmesen mint egy kisfiú kérdezte hogy nem alszom-e ott aznap éjjel. Nem mondom, hogy nem akartam, dehogyisnem, de én itthon is és ott is, jókislány hirében álltam és ezen nem szerettem volna változtatni, a szoba meg amúgy is foglalt volt és a lányokkal megbeszéltük hogy együtt megyünk majd haza. Carlos meglepett azzal, hogy azt válaszolta, hogy ő tiszteletben tartja az én döntésemet. Nehezen, de bevonszoltam a nappaliba, amíg a lányok is összeszedték magukat. Elbúcsúztunk, még csak számot sem cseréltünk, és én biztos voltam benne, hogy soha többé nem is látjuk egymást.


Másnap aztán felhivott Laura, hogy a fiuk kávézni hívtak, s van-e kedvem menni. Elmentem persze, de már messziről láttam, hogy valami nincs rendben, nagyon hűvös volt a hangulat és Marco egy percre félre hivott és elmondta, hogy miután elmentünk a fiuk kicsit összevesztek miattam, és hogz most nekem kéne választanom. Ugyan mit, amikor én úgy gondoltam hogy a választés egyértelmű volt előző este. Nem igazán szólt hozzám egyikük sem, én sem erőltettem a dolgot. Búcsúzáskor aztán Carlos félre húzott, s a fülembe súgta, hogy beszélnünk kell, de nem itt, ezért várjam meg miután a többiek elmentek.


Mivel az én lakásom esett közelebb odamentünk, ami nekem sem volt ellenemre, mert legalább nekem nem volt szobatársam. Carlos nem sokat kertelt, nem is beszéltünk szinte egy szót sem, vadul megcsókolt mert tudta, hogy én is éppen erre várok már az este óta. Július volt, ruháinktól könnyen megszabadultunk, és épp ott folytattuk, ahol azelőtt abbamaradt. Ezúttal nem ujjait hasznalta, hanem finoman nyalogatni kezdett  és én már akkor a mennyekben jártam. Amikor rám került a sor az apró aranyos fülétől egészen a lábujjáig csókoltam, aztán kezembe vettem a farkat, azt is puszilgattam, nyalogattam. Annyira felfűtődött a levegő, alig vártam már hogy belém hatoljon, megszűnt a világ létezni, én csak feküdtem és hagytam, hogy azt csináljon velem, amit csak akar. Már majdnem a csúcson járt, amikor eszembe jutott, hogy elmaradt a gumi és nem szeretnék egy meglepetéssel hazatérni, ezért kikaptam magamból és a számmal folytattam. Még soha nem csináltam ilyet, de eszméletlen jó volt, amikor a számat elöntötte a forró sperma. Carlos rámmeresztette kék szemeit és megcsókolt.


Este, amikor a többiekkel találkoztunk, ő nem jött el, Marco azt mondta, hogy üdvözöl és otthon alszik, mert fáradt. Nem érintett mélyen a dolog, egész este azt nevettem, hogy próbál Paolo elfelejteni, de Andreát mindig az én nevemen szólitja, sőt néha engem kér fel, hogy fordítsam le a bokjait. Ez az este azonban már a tequiláról és Janról szólt...
Hozzászólások
További hozzászólások »
bemba100 ·
Hello,
How are you today? My name is Penda
I saw your profile on my search for a nice and trusted person so i decided to write to you, I will like you to write and tell me more about yourself direct to my email.( pendabemba) (@) (yahoo.com )
from there i will reply you with more of my details and pictures,
I will be waiting to receive your email,
Have a nice day.
miss Penda

thanks

aaaaa

Helló,
Hogy van ma? A nevem Penda
Láttam a profilt keresni egy szép és megbízható ember, így úgy döntöttem, hogy írok neked, én szeretném, ha írni és mesélj még magadról közvetlenül az e-mail címemet. (Pendabemba) (@) (yahoo.com)
Onnan fog válaszolni neked több az én részletek és képek,
Én is arra vár, hogy megkapja az e-mail,
Have a nice day.
miss Penda

köszönöm

bemba100 ·
Hello,
How are you today? My name is Penda
I saw your profile on my search for a nice and trusted person so i decided to write to you, I will like you to write and tell me more about yourself direct to my email.( pendabemba) (@) (yahoo.com )
from there i will reply you with more of my details and pictures,
I will be waiting to receive your email,
Have a nice day.
miss Penda

thanks

aaaaa

Helló,
Hogy van ma? A nevem Penda
Láttam a profilt keresni egy szép és megbízható ember, így úgy döntöttem, hogy írok neked, én szeretném, ha írni és mesélj még magadról közvetlenül az e-mail címemet. (Pendabemba) (@) (yahoo.com)
Onnan fog válaszolni neked több az én részletek és képek,
Én is arra vár, hogy megkapja az e-mail,
Have a nice day.
miss Penda

köszönöm

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: