Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Egy jó kis pókerezés

Ez a mostani is egy ilyen disconak indult. Haverommal Janival mentünk ketten, oda is értünk olyan 11 fele és láttuk hogy vannak kb. 10-en. Most valahogy nem jöttek el sokan és nem is volt valami jó a hangulat. Ittunk egy kicsit aztán gondolkoztunk hogy kellene valamit csinálni. Közben összefutottunk még Évával, Ágival és Kittivel.
Velük jóba vagyunk, mindig szoktunk találkozni. Éva 20, Ági és Kitti pedig 18 éves szóval korunkbeliek. Jani felvetette az ötletet, hogy náluk üres a ház, így oda mehetünk. Mindenki elsőre rábólintott ezért elindultunk feléjük.
- Nincs otthon csak egy kevés sör, ha akarunk valami erősebbet akkor vennünk kell. - mondta Jani
- Útba esik a sarkon az a kis bolt, ott vehetünk. - válaszoltam
Be is mentünk, vettünk egy üveg Jägert mert a csajok azt választották. Oda értünk Janiékhoz, bementünk a nappaliba és elkezdünk inni, beszélgetni. Ahogy fogyott a pia úgy oldódott a hangulat egyre cifrább témák kerültek szóba. Kinek, mikor volt az első ? Kivel ? Hogyan ? stb... Kitti bedobta az ötletet, hogy már régen pókereztünk, mi lenne ha játszanánk. Sok kedvünk nem volt de beleegyeztünk. Jani elment a póker szettért, de csak egy pakli kártyával tért vissza.
- A zsetonokat nem találtam. - mondta.
- Akkor hagyjuk. - mondta Ági.
- Ne már, nekem nagyon nagy kedvem lenne játszani. - vágta rá Kitti
- Akkor kellene valami tétet feltenni csajok. - mondtam, és közbe Kittire kacsintottam
- Hát, még nem játszottam vetkőzős pókert de nem lehet rossz. - felelte rá Kitti
- Szó sem lehet róla. - vágta rá Éva.
- Na, Éva, ne legyél már ilyen, ebbe még én is benne vagyok. - mondta Ági és oda ment Évához.
Janival egymásra néztünk és egyszerre mondtuk.
- Akkor kezdődjön a játék.
Ági kihívta Évát a konyhába. Kb. 5 perc múlva visszajöttek és leültek a körbe. Valahogy sikerült rávennie Évát.
Megbeszéltük, hogy a nyertesen kívül mindenki levesz egy ruhadarabot. Beleegyezett mindenki és elkezdődött a játék. Teltek a körök, fogyott még egy kis alkohol, és fogytak a ruhák mindenkiről.
Éván melltartó volt meg egy tanga. A többieken még volt póló vagy topp, Janin már csak alsónadrág rajtam még alsónadrág és zokni is.
Következő körben Évának le kellett volna venni valamit de nem akarta. A csajok elkezdték mondani, hogy ilyet nem lehet majd ők is leveszik stb. Éva nem engedett.
- Mi lenne hogyha most egy kicsit a vetkőzés helyett tapogatás lenne ? - kérdezte Éva. Mindenki ledöbbent hogy ezt pont ő veti fel de beleegyeztünk. A nyertes tapogat akit akar.
Következő kört meg is nyerte Éva és oda ment Janihoz és végigsimogatta a testét. Janinak ez tetszett látszódott a férfiasságán. Ezután én nyertem, odamentem Kittihez és megsimogattam szép kerek melleit, fenekét és a végén még a lába közé is odasimítottam amit egy nagy sóhaj követett.
Még pár kör eltelt és szinte már mindenki mindenkit megsimogatott persze ellenkező neműeket. Ekkor Ági dobta be az új ötletet.
- Szerintem innen már nincs visszaút mi lenne, hogyha most a győztest dolgozná meg kicsit egy általa választott játékos?
- Ezt úgy érted, mi kivernénk nekik ők meg megujjaznának? - kérdezte Éva.
- Nem, nem mennénk el még a csúcsig csak például15 másodpercig, a többiek hangosan számolják. - hangzott a válasz
- Hát nem lesz ez egy kicsit intim ? - kérdezte Kitti.
- Az eddigi is az és szerintem most már senki nem akarja abba hagyni. - jött a határozott válasz
Mi Janival csak bólogattunk és végül mindenki belement.
Jött a következő kör amit Jani meg is nyert és Ágit választotta. Ági odament hozzá elővette a hímvesszőjét és megnyalta majd elkezdte verni közben mi hangosan számoltunk.
- 1...2...3. Jani nagyokat sóhajtozott de bánatára eljött a 15 és Ági abba hagyta.
Ezután Kitti nyert és engem választott.
Oda mentem és elkezdtem nyalni. Mire a többiek.
-1...2...3....4. Kitti nagyokat nyögött én meg rágyorsítottam és elkezdtem ujjazni is . ....15 és leálltam pedig szerintem nem kellett volna sok.
Ezután végre nyertem már alig vártam. Évát választottam. Odajött, ráköpött és elkezdte nagyon gyors tempóba verni.
A többiek számoltak de nagyon lassan, hirtelen azt hittem ki se bírom 15 mp-ig mert már nagyon ki voltam éhezve amúgy is . Végül eljött a 15 és kibírtam. Eltelt még pár kör és Jani megszólalt :
- Mi lenne, ha a következő kört fiú nyeri akkor övé lesz 2 lány, ha lány nyeri akkor mind a két fiú az ő arcára fog elélvezni ?
Bele is egyeztünk már mindenki kívánta a másikat senki nem akart köröket várni.
Kitti megnyerte, de nagyon nem örült neki egyből át akarta adni másnak.
- Én ezt nem szeretném szóval átadom valamelyik másik lánynak. - mondta
- Ilyen nincs megbeszéltük és vállaltad . - mondat Ági
- Hát jó. - felelte.
Óvszer nem volt senkinél anélkül meg nem vállaltuk ezért mindenki tudta a határt. Mellettem Kitti ült ezért egyből felé fordultam vad csókolózásba kezdtünk. Majd hátra döntöttem és elkezdtem nyalni. Először csak szép finoman aztán egyre jobban begyorsítottam. Ő megfogta a fejemet és szinte magába húzott. Nagyokat sóhajtozott egyre szaporábban erre én is beindultam és nagy nyögést követően el is élvezett. Majd visszamásztam és megcsókoltam. Ezután egymás mellé feküdtünk mert Kitti kicsit kimerült.
Néztük ahogy Jani a két lánnyal játszadozik. Éppen Ágit nyalta Éva meg Jani hímvesszőjét verte. Ági eljutott a csúcsra eközben és nagyot nyögött. A lányok közül Éva maradt. Oda mentem hozzá és elkezdtem nyalni ami nagyon tetszett neki. Ezután átadtam Janinak a helyet ő elkezdte vadul ujjazni én közbe smároltam vele és a melleit simogattam. Éva hangosakat nyögdécselt és sóhajtozott. Jani beindult irgalmatlan tempóba kezdte ujjazni Éva már csókolózni se bírt csak sóhajtozott és nyögdécselt mire végre elélvezett. Elkezdett rángatózni sikoltozni és végül elterült.
Ági lépett oda hozzánk, oda álltunk mellénk térdelt és elkezdett felváltva szopni minket. Nagyon jól csinálta meg kell hagyni. Egyszer engem szopott Janinak verte majd fordítva.
Éva magához tért és ő is oda jött  és Janit átvette. Ági maradt nálam és tovább szopott. Mikor már a csúcs felé közeledtünk Janival oda mentünk Kittihez aki felállt és elkezdett odébb menni.
- Ne csináld ezt. - mondta Éva és utána ment.
Szinte erőszakkal kellett, hogy vissza rángassa és oda fektesse elénk. Közben Ági Janinak kezdte el verni gyorsabb tempóban becélozta Kitti arcát és rá élvezett . Kitti megrázkódott és el akart menni. Éva már nem bírta visszatartani ezért Jani segített neki.
Ági odajött hozzám és elkezdett megint szopni.
- Elég az élvezetekből gyere ide és verd az arcára ne szívassuk tovább. - mondta Éva
Oda mentem Kitti feje fölé és rávertem az arcára. A két adag geci beborította az arcát. Ezután elrohant a fürdőbe hogy lemossa magát.
- Ti szemetek. - mondta mikor visszajött de közben már mosolygott.
Végül megbeszéltük, hogy ez volt az eddigi legjobb disco itt a környéken. Jani mondta hogy most már ne menjünk haza ott aludhatunk. Így is lett, ott aludt mindenki és csak reggel mentünk haza.
Hozzászólások
AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: