Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
Friss hozzászólások
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
terelek: Nem izgató, de jó kis sztori....
2024-04-15 09:09
terelek: Igazán izgalmas történet volt....
2024-04-15 08:43
terelek: Seggből szájba egyből?? Ilyen...
2024-04-15 08:26
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Egy emlékezetes szombat délután....

Ez a kellemes történet kb. 6 évvel ezelőtt történt. Egy régi ismerősöm banki csoportvezető. Nélkülözhetetlen számára a számítógép és az internet. Felhívott engem, hogy jöjjek el, mert már 1-2 napja rosszalkodik a gépe és meg kéne nézni, mert nem tud vele dolgozni. Én el is mentem szombat délután.
Kertes házban laktak. Becsengettem. Mosolyra állt a szám, mert láttam, hogy a lánya nyit nekem kaput.
Kb. 16 éves lehetett. Kedves, kis virgonc lány volt, akárcsak a testvére, aki 18 éves volt.
Bementünk a házba, persze előttem ment a kiscsaj és én utána. Bementünk a házba és felmentünk a csigalépcsőn. A csaj előttem ment és egy szűk, fekete és fényes szabadidő ruha volt rajta. Fantasztikusan szexis volt, mindene kirajzolódott szinte.

Na felértünk az emeletre és bementünk a szobába. Ott volt az anyjuk (banki csoportvezető) és köszöntem neki. Elmondta, hogy mi a gond a géppel, én pedig rögtön neki is álltam a hiba keresésnek... Leültem a székre, a bankos nő pedig mellém. Közben a két kiscsaj a mögöttem levő ülőgarnitúrára ült. Kuncogtak-nevetgéltek a hátam mögött. Kb. 5-10 perc telt el, bele voltam mélyedve a számítógép lelkivilágába. Egyszercsak hallom, hogy a fiatalabbik kiscsaj mondja az anyjának, hogy holnap (vasárnap) strandra szeretnének menni. És megkérdezték az anyjuktól, hogy hová tette az új fürdőruhájukat. Az anyja mondta, hogy a középső polcra rakta őket. Erre a kiscsaj kiment és behozta a szobába a fürdőruhát. Teltek a percek és én meg közben magyaráztam a bankos nőnek, hogy mi a gond a géppel. Ő pedig figyelt. Közben hátra nézett és nem hitt a szemének!
- Úr isten, lányok - mondja. - Muszáj itt a hátunk mögött felpróbálni az új fürdőrucit? - kérdezte az anyjuk. A két kiscsaj meg csak vihogott és kuncogott csibészen. Azt válaszolták:
- Miért, anya? ILÁJt nem zavarja szerintünk. Úgy is látott már ilyet...
A bankos nő nagyon zavarba jött és nyugtalanná vált. Annyira zavart lett, hogy ki is ment a szobából. Az előszobából beszólt a lányainak, hogy elmegy vásárolni, mert nincs semmi kaja hétvégére. Annyira elszégyellte magát az anyjuk, hogy szinte menekült otthonról. Én pedig teljesen felvillanyozódtam: "hopp, most mi lesz?"

Csak 3-an maradtunk a házban: én és a 2 kiscsaj, akik hiányos öltözetben a hátam mögött huncutkodtak. A szoba mérete kb. 3x4 méteres volt, tehát perceken belül megtelt a szoba a FENSÉGES ÉS IZGATÓ, ZSENGE PINASZAGGAL! Teljesen felizgatott a szag és már nem is tudtam figyelni arra a kurva számítógépre. Nem is érdekelt már. A képernyő tükréből figyeltem a két kiscsaj tevékenységét. Az egyik ott állt anyaszült meztelenül és láttam a szemem sarkából, hogy engem néz. Nagyon bennem volt, hogy hátraforduljak. És igen! Hirtelen hátra kaptam a fejemet. A kiscsajok visongattak és sikítottak. De lehetett látni rajtuk,
hogy marhára élvezték a helyzetet. Végig mértem éhes szemeimmel a testüket: két gyönyörű hamvas mellecske és finom, fazonra borotvált kispuncit láttam! Plusz még a punciszag non-stop. Na teljesen fel voltam izgulva. Olyan kemény volt már a faszom a nadrág alatt, hogy szinte már fájt.

A két kiscsaj élvezte, hogy nézem őket. És azt is élvezték, hogy nem nyúlhatok hozzájuk, csak a szememet "hízlalhatom" a látvánnyal. Kb. 20-25 perc múlva haza érkezett az anyjuk (bankos nő) és beszólt az előszobából, hogy: "lányok, gyertek segíteni elpakolni a cuccokat, amiket vásároltam..." A lányok erre fél perc alatt felöltöztek és kirohantak a szobából, az ajtót becsukták. Én ott maradtam egyedül és maximális izgalmi állapotban voltam. Gyorsan tennem kellett valamit - gondoltam. Volt az íróasztalon egy hatalmas lexikon. Kinyitottam valahol a közepén és fölé álltam.
Kigomboltam a nadrágomat és szinte, mint a "rúgó" kipattant a faszom azonnal. Gyorsan elkezdtem húzgálni a bőrt le és fel! Kb. 30 másodperc múlva egy hatalmasat spriccelt 2-szer, 3-szor bele a lexikonba... Rengeteg "anyag" jött ki belőlem. Nagyon megkönnyebbültem és összecsuktam a lexikont, melyben lucsogott a sperma. Jól meg is paskoltam a lexikont, hogy jól összeragadjon. Na, azt a néhány oldalt már soha nem fogják tudni használni, az tuti. Utána visszaültem a székre és a fejem vörösen izzott az eseménytől. Eszméletlen jó volt...
Hozzászólások
További hozzászólások »
tarackpalinka ·
Fáj-fáj-fáj, pedig az egészet végigröhögtem volna! :angry: :angry: :angry: :angry:
ILÁJ. ·
Mi fáj te szerencsétlen ?? Mégis mi fáj?? Az irigység fáj csak neked

ILÁJ. ·
Gyönyörű emlék volt, tán sose lesz még olyan szép és intim, izgalmas mint akkoriban...

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: