Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Egy babul sült vallomás

Minden reggel magányosan ülök a padban, mióta elrontottam. Pedig én csak jót akartam, mindig te mondtad, hogy legyek őszinte.
Két hete történt. Oda mentem hozzá, ő nagy mosollyal fogadott, és megölelt. "Szia Noémi" mondta. Ettől persze felbátorodtam, és belenéztem nagy kék szemeibe. "Bence" nyöszörögtem halkan, mire ő felhúzta a szemöldökét és kérdőn nézett rám. "Én el akarok neked mondani valamit. Az az igazság, hogy... én szeretlek téged! Szerelemből". Kikerekedtek a szemei és a szája mosolyra görbült. Hangos nevetésben tört ki, majd elsétált. Sírva mentem vissza a terembe. Csak könyököltem a padon és tekergettem a hajamat, közben pedig potyogtak a könnyeim a padon lévő könyveimre. Annyira elmerültem a kavargó gondolataimba és a sírásba, hogy a csengőt se vettem észre. Csak akkor figyeltem fel, mikor a tanárnő becsapta az ajtót. Gyorsan megtöröltem a szememet. Mikor elkezdett magyarázni Bence, akkor jött be. Leült mellém, ahol a helye volt, majd csöndesen nézett le a földre. Szomorúnak tűnt, de nem szólt hozzám. Nem csak az órán, egész nap nem szólt hozzám. Otthon eldöntöttem, hogy nem fog érdekelni. Úgy is itt van a tavaszi szünet két hétig nincs iskola. Ekkor anyukám lépett be a szobába. "Kicsim a szünetben kiutazunk Olaszországba egy turista busszal, pakolj kérlek!" mondta, majd behozta a bőröndömet. 
A buszon anya apa mellett ült, és mivel egyke voltam külön foglaltam helyet. Egy nálam egy évvel idősebb fiú szállt fel a szüleivel a következő megállónál. Körülnézett, majd mellém lépett. "Szabad ez a hely?" kérdezte mosolyogva. Fehér fogai és gyönyörű mosolya megbabonáztak. Szeme kék volt, haja fekete. "Persze ülj csak le" mondtam zavartan, "Egyébként Noémi vagyok" mondtam. "Az én nevem Márkó" válaszolta, és megkínált a csipszéből. Az egész szünetet vele töltöttem, és megfeledkeztem Bencéről. Márkó is éppen olyan helyes volt, sőt helyesebb és izmosabb. Ráadásul okos is volt. Fülig beleszerettem, és ő is belém. Összejöttünk.
Az iskolába visszatérve Bence az ajtóban várt. "Noémi szeretnék bocsánatot kérni. Csak azért nevettelek ki, mert féltem. Én is szeretlek." mondta, de végig a földet nézte, nem is nézett a szemembe. Elmosolyodtam, és halkan kuncogni kezdtem. Nem direkt, talán a tudatalattim így állt bosszút. "Van barátom butus" mondtam nagyképűen, majd félrelöktem, és besétáltam a terembe, és letöröltem a szememről a könnyeimet.
Folytatások
4468
Beléptem, de nem vettek észre. Egész életemben soha nem vettek észre. Az asztalra helyeztem a jegyzeteimet, kihúztam a széket, leültem. A baloldali padsor második padjában helyet foglaló leány rám nézett, felkiáltott.
Hasonló történetek
7235
Fél évig volt az elvonón. Zsolt minden nap meglátogatta. Először csak szakmailag karolta fel, de aztán, ahogy Andrea szépsége, és nyugalma kezdett visszatérni, úgy szerettek egymásba. Mikorra a lányt gyógyultnak nyilvánították, tudták, hogy össze fognak költözni. Andrea vissza sem ment a régi lakásába...
5294
Felöltöztették este feketébe a lányt, esküvői díszeket festettek arcára és kezére, felékszerezték, fején a kendőt ezüst pánttal fogták oda, nyakába arany láncot akasztottak, ujjára égköves gyűrűket adtak, derekát arannyal átszőtt övvel díszítették, és lábára selyem szandált húztak. Aztán az asszonyok elénekelték neki a menyasszony dalát...
Hozzászólások
További hozzászólások »
Tűzmadár ·
Aranyos. Mindig ilyennek képzeltem egy tini lány gondolkodását. :-)

Marokfegyver ·
Elég intim vallomás ahhoz, hogy sok merészség kelljen a vállalásához. Szerintem kezdetnek jó, de - biztosan tudod, hogy - az élet nem iskolai fogalmazás, azaz nem kell ragaszkodni a hármas tagoláshoz. A középső frontot nyugodtan megtörhetted volna, s a párbeszéd és jól mutatna élesben.
Még egy picit érlelhetted volna, mert elbírna néhány választékosabb kifejezést, melyek talán méginkább kifejeznék azokat az érzéseket, amiket megmutatni szándékoztál, és nem lenne ennyire mezei (egyszerű).
Azt hiszem, érdemes próbálkoznod, megtalálni a stílusodat, és bátran írogatni!

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: