Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Egy álom valóraválik 1.

Ez az eset 1 évvel ezelőtt történt velem. Emlékszem éppen aznap ünnepeltem a 18. születésnapom. Nem akartam nagy bulit, ezért csak a legjobb barátnőmet hívtam meg, Rékát.
Réka nagyon csinos lány, hosszú szőke haja, ami a derekáig ért és csillogó zöld szemei. Gyakran gondolkoztam rajta milyen is, lenne úgy együtt. De mivel ő heteroszexuális én meg biszexuális ezért nem akartam kezdeményezni, mert nem akartam, hogy megromoljon a barátságunk.

A bulit nagyon élveztük, mivel csak én meg ő voltunk otthon. Eleinte iszogattunk, eszegettünk és hallgattuk a zenét. Találtunk anyuék szobájában eldugva egy üveg Garrone-t. Gondoltuk miért ne igyunk belőle úgyis én most lettem 18 ő meg már 19 volt. Nagyon ízlett nekünk. Kicsit kezdtünk becsiccsenteni és én (nem tudom mi ütött belém, talán az ital hatása), de rákérdeztem, hogy ő kipróbálná e a szexet nővel. Elkezdtünk erről beszélgetni és nagyon belemerültünk a témába. Eleinte nagyon tartózkodott ettől, de az ital kezdte meghozni a hatását. Egyre inkább úgy éreztem, hogy közeledik felém. Nem akartam, hogy rosszat tegyen az ital hatására, ezért rákérdeztem:
- Tényleg ezt akarod?
- Lehet, hogy most hülyének nézel... de... úgy érzem beléd szerettem!
Nem hittem el mit is mondott. Örültem de egyben féltem is, hogy csak a pia beszél belőle! De folytatta:
- Sokáig titkoltam, de most be akartam vallani!
- Hát... ez fantasztikus! El sem hiszem?!? Tényleg szeretsz?
- Igen!

Mind a ketten egy kicsit elpirultunk, ettől az érzelemkitöréstől, ami most kettőnk között lezajlott. Úgy éreztem, hogy ez csak egy álom. De álmodni akartam!
Pár percig néma csöndben ültünk egymás előtt és hallgatagon néztük egymást. Figyeltem testét, ami arra szólított, hogy „kívánlak˝! A néma csöndet Réka törte meg:
- Akarlak Szandi!
- Biztos, hogy akarod?
- Igen!

A boldogság átjárta a testem e szavak hallatán. Leírhatatlanul boldog lettem. Boldogságomat kimutatva csókot leheltem puha ajkaira. Csókja mézédes volt. Csókokat adtam a nyakára, lélegzete hevesebb lett, így tudtam, élvezi. Gyengéden elkezdtem vetkőztetni, kezdtem a pólójával. Megpillantottam fekete csipkés melltartóját és selymes bőrét. Nem bírtam ki ajkai íze nélkül ezért csókot adtam rá, és közben elkezdtem kikapcsolni a melltartóját. Egyre hevesebben csókoltam és masszíroztam melleit. Meglepődés nem látszódott arcán, inkább elégedettség. Hogy ne maradjon ki az élvezetből ő is, levette rólam a pólóm és a melltartóm. Ő nem volt annyira romantikus, mint én. Ő inkább a tettek embere volt.

Mikor egyre inkább belemelegedtünk a dologba, egyre vadabbak lettünk. Én bekaptam a mellét és hátát gyengéden végigsimítva elértem a nadrágjához. Egy pár pillanatig tétlenkedtem, hogy megtegyük-e azt a bizonyost. Réka szemébe néztem. Szemei elárulták nekem, hogy nem akarja abbahagyni. Többet akart. Nem tétlenkedtem. Elkezdtem kigombolni a nadrágját. Levettem. Rajta zöld tanga volt, amin látszott, hogy eléggé fel van már izgulva, mert már meglehetősen el volt ázva a bugyija. Nem tértem egyből rá a punijára. Lefektettem az ágyamra. Puszilgatni, nyalogatni kezdtem az egész testét. Lélegzete egyre hevesebb lett. Lassan elkezdtem egyre lejjebb és lejjebb csúszni a hasán.

Levettem a tangáját és megpillantottam gyönyörű puniját, ami teljesen csupaszra le volt borotválva és a kéjnedvétől csillogott. Legszívesebben csak néztem volna álomszép testét, ahogy az ágyamon fekszik, de Réka ezt mondta:
- Kérlek, ne hagyd abba! Folytasd!
Széttártam lábait és belső combjait kezdtem nyalogatni és puszilgatni. Erre halk nyögések hagyták el lágy ajkait. Rápusziltam a punijára, csiklójára. Éreztem, hogy csiklója már nagyon megkeményedett és csak rám vár. Nem haboztam. Belenyaltam az édes punijába. Az édes nedű mely belőle áradt elmondhatatlan volt. Egyszerűen nem tudtam betelni punija ízével ezért egyre gyorsabban hevesebben, kezdtem el nyalni. Ő hangosakat nyögött, vonaglott a teste és fejemet megfogva a puncijára tapasztotta.
- Ohh...igen ez az, ne hagyd abba mindjárt a csúcson, vagyok!!!

Gyorsabban erősebben kezdtem el nyalni és egy ujjamat nedves hüvelyébe mélyesztettem. Egyenletes tempóval ki-be húzogattam először egy aztán egyszerre két ujjamat. Réka már annyira vonaglott, hogy alig bírtam megtartani a tempót. Pár percig még csináltam ezeket, a mozdulatokat, de nagy nyögések közepette elélvezett és elvesztette az eszméletét. Nagyon megijedtem. Kirohantam a fürdőszobába és bevizeztem egy törülközőt. De hiába volt a pánik bennem, mert mire visszaértem már ült az ágyamon.
- Szandi...
- Igen?
- Ez egyszerűen elmondhatatlanul jó érzés volt. Ilyen orgazmusom még fiúnál sem volt. Köszönöm!
- Szívesen!- mondtam és arra vártam, hogy ő is megcsinálja velem ugyanezt.
Elment fürödni. Kicsit csalódott voltam, de hiábavaló volt, mert a fürdőből ezt mondta nekem:
- Gyere be Szandi!
Mintha puskaszó lett volna hangja, egyből a fürdőbe igyekeztem!
- Ugye nem hiszed, hogy itt volt a vége! Gyere, vetkőzz le és gyere ide mellém....

Folytatás jöjjön?
Hozzászólások
További hozzászólások »
demonigirl ·
Azt mondják mindent egyszer ki kell próbálni,na igen!:)

karolina69 ·
szep,szep,szep.............erzelmeink gazdagitanak

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: