Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Edina

Vannak olyan dolgok, amik bosszantóak, dühítőek, vagy elkeserítőek. Ilyen dolog például, amikor az ember szeret egy csajt, aki rajta kívül az összes haverjával összejön. Én is így jártam. Valódi a sztori, épp ezért nem használok eredeti neveket, legyen a hölgy neve Edina.

Edina akkortájt szakított egy sráccal, aki természetesen nekem volt haverom. Igazából már megszoktam abban az időben, fogalmazhatunk úgy is, hogy Edina egy igen nagy ribanc. Legalábbis ekkor még az volt. Miután szakítottak, elmentem vele dumálni. Nem volt kulcsa, ott ült a lépcsőházban. Sokat beszélgettünk, eléggé elkanászodott a példa. Egy óra alatt megtudtam mindent, amire szükségem volt, hogy mire szokott masztizni, hogy mi izgatja fel, szóval tényleg mindent, és a legfontosabb: hogy holnap után egyedül lesz a lakásban. Ekkor én 17 voltam, ő 15. A két fiatalkorú. Sajnos elszállt a reményem, miután kiderült, hogy megyek családlátogatásra, pont azon a napon. Rosszkedvű voltam, untam az egészet, de nem adtam fel. Amikor végeztünk, felhívtam, és mázli: még ébren volt. Megbeszéltem, hogy felugrok hozzá, mert tudtam, hogy fél egyedül a lakásban. Nagyon örült neki, én meg annak, hogy nem is rég kifaggattam. Ugyanis tudtam, hogy Edina szeretne pornóújságot nézegetni, de nem mer otthon tartani. Átvittem neki. Okosan csináltam, nem adtam az elején a kezébe, nem is szóltam róla. Egy hálóingbe volt. Leültem a konyhába, és rágyújtottunk. Dumáltunk, és bevallottam neki, nincs több cigi. És bizony pénzem se...
- Adok pénzt, menj le, vegyél!
Ez beleillet a tervembe, így bólintottam. Elvettem a pénzt, de indulás elött a kezébe adtam a két pornólapot, amit hoztam.
- Mondtad, hogy szeretnél egyszer látni egy ilyet.
És elmentem. Visszaértem, nagyjából 10 perc múlva. Nem szólt semmit. Az újságok az asztalon. Éreztem, valami nem stimmel. Féltem, hogy elbaltáztam.

- Menjünk ki, gyújtsunk rá.
Csak ennyit mondott, és kiment az erkélyre. Mentem utána. Kint észrevettem, miután már a füstöt szívtuk, hogy itt az egyik lap.
- Tudod, mire gondoltam? - kérdezte.
- Több tippem is van, de nem mernék tippelgetni.
- Tegnapelőtt szóba került. Ha kitalálod, akkor benne vagyok.
Agyamban egymást kergették a gondolatok. Ok, de melyikre gondol? A közös masztira? Hogy lefekszik velem? Hogy leszop?
Hamar rájöttem. Bólintottam, és csendesen adtam meg a választ, miközben megszívtam az utolsó slukkomat.
- Hogy kinyallak.
Láttam rajta, hogy nagyon felizgatták a képek. És annak is, hogy örül neki, hogy kitaláltam. Bement, és lefeküdt az ágyra. gyönyörű volt. Profin állította be a fényeket, sejtelmes volt az egész... izgató.
- Na, mi lesz?

Igaza volt, itt tenni kellet. Odahajoltam, és felhúztam a hálóingjét. Halkan nyögdécselt, ahogy az ajkaim csókokat leheltek a hasára. Lágyan, alig hozzáérve haladtam, bejártam az egész hasát. Már itt nyögdécselt, ami szintén nagyon jó volt. Majd haladtam lefelé. Lementem egészen a bokájáig. A csóközön nem maradt el, ő közben magát is simogatta. Majd elkezdtem nyalogatni a punciját, még egyelőre bugyin át. Látszott rajta, hogy menyire felizgult.
-Ne kínozz. Csináld!
Erre a mondatra megvadultam. Lesegítettem róla a bugyit, és belenyaltam a puncijába. Az egész teste megrázkódott, és most már nem halkan nyögött. Zihált, és miközben szorgalmasan nyaltam, megkért, hogy ujjazzam is. Két ujjal izgattam, majd ajkaim közé csippentettem a duzzadt csiklót, és megszívtam. Ujjaim egy ütemre szaladtak a nedves punciba. Nem tartott egy negyed óráig, amikor Edina hisztérikusan sikoltozni kezdett:
- Nehogy abbahagyd!
Majd ritmikusan nyögött. Én a másik kezemmel felkúsztam a testén, és elkezdtem megmasszírozni apró, feszes mellét. A nyalás, az ujjazás, és a mellmasszírozás együtt megtette hatását. Hatalmas nyögéssel élvezett el.
Nem ezzel ért véget a dolog, de az már egy másik történet. Majd talán később.
Hozzászólások
További hozzászólások »
Robby ·
Hááát... (fejvakarás*)
Én nemtudom. Ez túúl...egyszerű. Például miért veled barátkozik a ribanc? Mért nem egy másik haveroddal?? :laughing: Miért csak te elégíted ki? Ez nem fer...
Azért nem szóltak ehhez semmit,mert ehhez nem lehet hozzászólni vagy nem is éri meg.

Szerintem próbálkozz egy másik kategóriával. (mellesleg szerintem én ebben,vagyis az érzelmek,szerelem,sex-ben vagyok jó :grinning: )
Na üdv.
Mary M ·
Nem túl egyszerű. Szerintem jó a történet, és 15/17 évesen nekem is voltak hasonló élményeim. :yum:

J.James ·
Mindkettő szánalmas kategória, szép jövő vár rájuk...

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: