Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
Gömec: Bocsánat, hogy itt szólalok fe...
2024-04-19 14:26
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Ecset

Kiléptem a mosdóból. Szomjas voltam. Bementem a konyhába, hogy igyak egy pohár vizet. Felkapcsoltam a villanyt. Egy áttetsző üvegpoharat vettem ki a konyhaszekrényből. Az asztalon álló szénsavas ásványvízzel töltöttem tele. Minden korty hűvösen csúszott le a torkomon. Az utolsó cseppig kiittam, de a buborékok marni kezdték a torkomat. Ahogy a poharat letettem, rátámaszkodtam a virágmintás abroszra. Ahogy felnéztem, a szemem megakadt a sarokban álló fehér lepedővel letakart vászonra. Tudtam, hogy Kata imád festeni. De sohasem láttam munkáit. De most ott volt előttem a legújabb alkotása. A bennem szunnyadó kisördög azt sugallta, hogy egy lopott pillantást vessek a festményre. Úgy mentem közel az alkotáshoz, mint a kisgyermek, aki életében először akar lopni. Megfogtam a leplet. De mielőtt felrántottam volna, meggondoltam magam. Olyan érzés volt, mintha a lányt akartam volna megerőszakolni.
Ahogy elengedtem a lepedőt, a kezemmel majdnem sikerült leverni, a festőállványon lévő ecsettartót. Megbillent, de mielőtt a földre esett volna, sikerült elkapnom. Ennek ellenére egy rózsaszínnyelű mókusszőr ecset azonban mégis kiesett és a padlólapra hullott. Lehajoltam érte. Felvettem. A puha szőrök azonban felébresztették a fantáziámat. Újdonsült társammal folytattam a már megkezdett utam a hálószoba felé.
Kata elnyújtózva feküdt a hatalmas párnák között. Odafeküdtem mellé. Hamiskás mosolyomból már tudta, hogy készülök valamire. Hosszú szempillái mögül kislányosan pislogott rám várva, hogy miben is sántikálok.
A hátam mögül húztam elő az ecsetet, ami meghökkentette a lányt. Huncut módon, először az orrán húztam végig a puha ecsetszálakat. Szemeiben kacérság jelent meg. Hogy ellensúlyozzam dús szempilláit cirógattam játékszeremmel. Megrázkódott, amikor a nyakához értem. „Csiklandoz” – mondta és összehúzta magát. Megértően szeretetteljes, könnyed csókot leheltem az arcára. De festőalkalmatosság nem pihent, folytatta különös és perverz kalandjait a lány puha, mégis feszes bőrén. Igazi térkép volt mindez. Karcsú dombocskákkal, elnyúló lankákkal és zegzugos rejtekekkel.
Gyönyörű kebleinek nem tudott ellenállni a „mókusszőr”. Emlőinek lágy cirógatására nagyot sóhajtott Kata. Élveztem, ahogy átadta magát közelségem pajzán érzékiségének. Testének kontúrját gyöngéden végigrajzoltam. Ajkainak érintésére álkapcsát kéjesen előrenyújtotta. Izgalmas volt. Játszottam vele és ő is velem. Kismacskaként kezdett dorombolni. Szolidan rajzolt szájának bájos ívei után ismét a nyakát vettem célba. Már nem volt csiklandós… Pocijának vonzó kanyarulatait körbejárva az ecset a combjai felé iramodott. Fel a térdéig, majd vissza. Ágyékának domborulatainál időzve Kata egyetlen érintéssel adta tudomásomra, hogy részéről a játék véget ért és jobban örülne annak, ha a tettek mezejére lépnék. Így segítőtársamtól búcsút véve ujjaimat lábainak felső hajlatába tettem. Jó érzéssel töltött el, hogy pajkosságomtól megduzzadt ágyéka mohón várt rám. Gyöngéd kutatással találtam rá csiklójára. Három ujjam enyhén megdöntve feszítettem rá medencecsontjára. Apró köröket rajzoltam ujjaim hegyével. Eleinte álmos lassúsággal. Majd Kata reakciójának megfelelően egyre gyorsabban. Lelke szabta az ütemet, amelyet boldogan tartottam. Egy-egy pillanatra érzéki ajkaiba harapott, majd felsóhajtott. Ahogy mellette feküdtem a hátamra tette kezét. Figyeltem, ahogy minden mozdulatomra válaszol jelezve, hogy mire vágyik. Eleinte visszatartotta, de egyszer csak átadta magát az orgazmus földi gyönyöreinek. Imádtam, ahogy apró rángások szaladtak végig a testén, s arcán kéjes mosoly jelent meg.
Szerettem volna még több örömet okozni neki, ezért Katát a hasára fordítottam. Picit széthúztam a lábait és térdeim közé vettem. Finoman hatoltam belé. Feneke a csípőmnek feszült. Kényeztetni akartam, így éppen annyit mozdítottam magamon, hogy érezze, mélyen benne vagyok. Kezeimet a vállaira tettem. Masszírozni kezdtem és közben finoman mozogtam benne. Hüvelykujjaim a lapockájáig értek és könnyed szorítással indultak meg csuklyás izmai felé. Jó néhány ilyen kör után a nyaka következett. Körkörös mozdulatokkal haladtam végig nyakizmain. Érintésem határozott volt mégis érzéki. Dédelgettem. Örömet okozott, hogy örömet tudok neki okozni.
Átnyúltam hónalja alatt, hogy meg tudjam támasztani magam. A fülei következtek. Dörzsölgetni kezdtem fülcimpáit és fülkagylóját. Ő pedig átadta magát nekem és az érzékiség gyönyöreinek. Nem mozdult, de sóhajaiból éreztem, az egész világ összes boldogsága az övé. Hosszú perceket töltöttünk így. Néha mélyeket sóhajtott. Ilyenkor csak reméltem, hogy egy futó csúcson lendült át. Ismét a vállai következtek, s közben arra is figyeltem, hogy a számára kellemes ritmus az ágyékában meglegyen. A derekától a válláig húztam végig a kezem, amitől a párnába karmolt.
Nagyjából egy óra telt el így. Iszonyatosan élvezetem a helyzetet, és legszívesebben örök időkön keresztül maradtam volna a lány háta mögött. Álom volt ez. Álom az örömökről. Annyira figyeltem rá, hogy magamra nem jutott időm. Testem nem bírta tovább a kéjt. A korai magömlés kellemetlen érzése tört rám. Tudtam, ha megállok vége. Nem fogom tudni úgy élvezni a helyzetet, ahogy szerettem volna. Ha pedig folytatom, egy pillanat alatt élvezek el. Kata észrevette: „Gyere velem Kicsim!” – mondta. Élvezni kezdtem. Adottságaimhoz képes hosszan tartott és felemelő volt. Körmeim belemélyedtek a lány vállaiba. Szorítottam őt, mint éhező az utolsó darab kenyerét. A belőlem kitörő kiáltásból Kata tudta, hogy olyan örömet okoztam mindkettőnknek, amelyet csak két, egymáshoz tényleg közelálló ember képes átélni.
A vállaira borultam. Miután ismét a normális ütemben voltam képes levegőt venni, a nyakát, a füleit és a vállait kezdtem csókolgatni. Közben hüvelye még finoman pulzált. Férfiasságom kezdte visszanyerni szokványos méretét és kicsusszant a lányból. Melléfeküdtem. Ő pedig a fejét a mellkasomra rakta. Átölelt.
Gyorsan alhattam el, mert az este számomra ott és akkor ért véget.
Hozzászólások
További hozzászólások »
Marokfegyver ·
Két ilyen komment után kíváncsi lettem, mi az OK.
Azt hiszem, beleestél abba a csapdába, hogy a számodra érdekes sztoriról azt gondoltad, mások számára is az lesz. Viszont ehhez jobban körül kellett volna írnod a helyzetet, beszéltetni a szereplőket... hiszen az olvasónak csak úgy tudod átadni legalább a beleérzés élményét.
Ez sajnos nem sikerült.

zoliapunk ·
nem is annyira a párbeszédek hiánya az ok, amiért nem túl jó írás, hanem inkább a 3 és 6 szavas mondatok miatt. ha kivennénk minden második mondatvégi pontot, már élvezhetőbb lenne a történet,...ha pedig tennénk bele pár jelzős szerkezetet, akkor egész jó lenne. így amolyan kisiskolás szintű fogalmazásnak tűnik,...nem tudom mennyire kezdő a szerző, de ezek javítható stílushibák. nekem azért felsejlik benne a fantáziadús erotika lehetősége, úgyhogy nyomtam rá egy tetsziket,...biztatásképpen. :wink:

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: