Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
Gömec: Bocsánat, hogy itt szólalok fe...
2024-04-19 14:26
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Diák és tanárnője

Egy szürke hétköznap telis - tele unalmas, nehéz órákkal. Ám most egy igazán izgalmas óra következik, mert a tanárnő elég rokonszenves és izgalmasak az órái, hát így mindenki izgatottan várta az órát. A terem ajtaján belépő tanárnő nem fiatal, de letagadhatna 10-15 évet. Az első, ami szembe ötlő rajta az öltözködése, amiben olyan, mint egy tízen éves igen mély dekoltázs, mini szoknya, necc harisnyával ez melyik tinédzsert nem izgatna fel? Van egy szokása, néha egy iskolapad szélére ráül, és az egyik lábát fel teszi az előtte lévő székre. Mondanom se kell, nem egyszer láttam a feszes combját és bugyiját. A dús keblein nem egyszer akadt meg a pillantásom.
Az izgalmas óra végén mehettünk haza, én persze nem értettem egy feladatot, amit házi feladatban adtak fel, ő pedig felkínálta a lehetőséget, hogy segít mindenben mindenkinek. Hát én nem mentem el a teremből, és miután elmentek a többiek, el is kezdtük a házi feladat megoldását. Persze tartotta magát a "jó" szokásához, és ráült a pad szélére, pillantásom egy másodpercre oda kóborolt. Ezt pont akkor tettem, mikor ő is engem nézett, és meg látta, hogy oda néztem. Mire meg kérdi:
- Mit néztél?
Én erre zavartan válaszolom:
- Semmit csak gondolkodtam!
Erre leszállt a padról, és a tanári székbe ült, valamit jegyzetelt kissé a papír fölé hajolt, és igen sok látszott telt kebleiből. Én odanéztem, mire megint meg látta, hogy elkóborolt a tekintetem.
- Biztos hogy gondolkodtál? - kérdezi kacarászva. Utána oda hívtam magamhoz, mert segítséget akartam kérni, de út közben leejtette a tollát, erre ő lehajolt érte, és feszes feneke centikről volt az arcomtól. Nekem persze nem is kellet több, rögtön fel állt. Amikor ránézett a könyvemre, meglátta, hogy fel van állva, mert nagyon dudorodott a nadrágom. Ő erre rá könyökölt a padomra, úgy beszélt hozzám, és mire észrevettem, hogy nincs rajta melltartó, megláttam a mellbimbóját. A szemembe nézett, és simogatta az arcom.
- Tudod, hogy csak mi vagyunk az iskolában ketten, mert a takarító késik? - kérdezte a tanárnő.
- Nem, de ki használhatnánk ezt az időt ameddig ide nem ér! - mondtam kíváncsian, hogy mit válaszol.

Erre megcsókolt, és én nem ellenkeztem. Lehúztam a nadrágom sliccét, és elővettem a majd szétdurranó farkam. A tanárnő persze nem most kezdte az "ipart", és rögtön rá bukott. Először nyalogatta a hegyét, aztán már elég keményen szopott, de élveztem ezt kb. 1 percig csinálta. Aztán levettem a pólóját, és olyasmit csináltam, amit már rég ki akartam próbálni: a mellei közé tettem a farkam, és fel-le mozgattam köztük. Utána felfektettem a tanári asztalra, és el kezdtem nyalni a punciját, a nyögdécseléseitől és a lihegéseitől teljesen beindultam, és el kezdtem ujjazni.

Ezek után az asztalon kutya pózban csináltuk közben annyira be indultam hogy meg fogtam a haját és húztam hátra felé pedig azelőtt nem is csináltam, szerettem durván de a tanárnő ezt igazán élvezte mert nem húzta vissza felé és egyre jobban nyögött. Aztán én feküdtem le az asztalra és lovagolt rajtam aztán elélvezett: rángatózott, összehúzódásai voltak. Nekem se volt már sok hátra és el kezdtem szoptatni és a szájába élveztem aztán le is nyelte.
Fel öltözött és el köszöntünk egymástól bár eszt más nap meg jártam mert más napra nem volt házi feladatom de nem bántam mert más nap nem minden napi élményben volt részem.
Hozzászólások
További hozzászólások »
dexter1977 ·
Hát barátocskám, te is csak tv-ben(monitoron) láttál eddig meztelen nőt. :smile:
Lehet fantáziálni, de csatlakozom az előttem szólókhoz. Olvass sokat, hogy legalább fantáziád legyen, vagy dugj meg pár csajt, és ne szoptasd, szopasd, az biztos jobban megy majd nekik. És milyen érdekes, hogy a "mami" hamarabb élvez el, mint a te használaton kívüli pöcsöd.
Gyakorolj, csak gyakorolj, inkább irj a maszturbálásodról... talán áthatóbb lenne.

Firkász ·
Szóismétlések ( a második mondatban háromszor írod le az óra szót, használj szinonimákat ! ), helyesírási hibák ( csúcs az "eszt" )és repedezett, elhasznált panelek ("neccharisnya" ez nem inkább kurvás?)
Persze lesz, lehet ez még jobb.
Élj, olvass és után írj...szerintem :)

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: