Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Cím nélkül...

Napról, napra nehezebb az életünk. Világunk elpiszkolódik és benne az emberek. Nehéz tisztának, fedhetetlennek megmaradni. Imádkozunk, de komolyan vesszük-e, batartjuk-e a kimondott szavainkat? Teljes szívből, igazán meg tudunk-e bocsátani? Lelkünket felvirágozva vagy rutinból fordulunk Istenhez?
Olvastam, hogy Amerikában tudósok vizsgálták a megbocsátás erejét.
Van.
Igen, van ereje.
Nemcsak hinnünk, de tudnunk kell, hogy aki megbocsát, saját lelkét szabadítja fel a rossz gondolatoktól. A félelem, az átok (akár kívánjuk másra, akár érezzük magunkon) - betegséget, szorongást, rossz közérzetet okoz(hat)nak. Mételyezik lelkünket, de a testünket is.
Ártanak nemcsak nekünk, de közvetve a családunknak, barátainknak is.
*
Jó érzés őszintén kimondani: "el van felejtve, meg van bocsátva". De akkor valóban el is legyen felejtve, meg is legyen bocsátva! Soha, de soha ne soroljuk fel az ellenünk vétő "listáját", netán botlását.
A megbocsátott gondolatok, vétkek olyanok, mintha életünk országútján valahol egy-egy kupacba letettük volna, ettől megszabadulva, könnyebben, boldogabban élhetjük további életünket.
*
Az ország nagy része eladósodott.
Nem politizálok, ezek tények.
Családokról, emberekről írok. Az elhelyezkedés, a biztos munka megtartása egyre nehezebb. Sokan úgy próbálják állásukat, beosztásukat megtartani, hogy mások ellen ármánykodnak, árulkodnak. Igaztalan pletykát terjesztenek, viszályokat szítanak, nem állítja meg őket senki és semmi, ha egy másik ember ellen véteni kell. Úgy érzik, hogy "kell", hogy csak ők maradhassanak meg a poziciójukban, állásukban.
A Teremtő nem felejt.
Akkor és úgy tanít, olyan módon, hogy a vétkes még levegőhöz sem jut nagy meglepetésében.
*
Ebben a mocskos katyvaszban, maradjunk tiszták, bármennyire nehéz is. Becsületünkre legyünk büszkék, mert minden elvehető tőlünk, csak az nem.
Legyünk büszkék magyarságunkra, hitünkre, kultúránkra, szép magyar nyelvünkre, munkánkra, tudásunkra és családunkra.
*
Minden napunkat áldással kezdjük és áldással fejezzük is be. Jézus nevében köszönjük meg a Teremtő Atyának erőnket, egészségünket, szeretteinket, hajlékunkat és barátainkat. Szeressünk, hogy minél többen szeressenek.

Egy okos rabbi szerint az ellenségeinket nem szükséges szeretnünk, de tőlük tudjuk meg hibáinkat, gyengeségeinket, melyekre éppen ők világítanak rá. Így módunkban lesz azokat mielőbb ki is javítani. Így leszünk védettek a támadásaik ellen.

*
Szeressünk és mindent tegyünk meg azért, hogy szerethetővé váljunk. A szeretet az egyetlen bank, amely kiszámíthatóan "kamatozik". Minél több szeretetet adunk, annál többet visszakapunk. Hinnünk és bíznunk kell Istenben, önmagunkban.
Legyen jövőképünk.
Támaszkodjunk a "gyökereinkre", eleinkre -, de hittel, erősre neveljünk "koronáinkat", utódainkat. Legyen saját véleményünk, amit biztos alapokra helyezve vállaljunk fel. Tévedhetetlenek nem vagyunk! Hibáinkat mielőbb javítsuk ki és induljunk egy új, egy jobb irányba.
Őrizzük meg tisztának magunkat, hogy bátran nézhessünk szembe a tükörképünkkel.
Ne higgyünk a károgóknak. Többnyire nehéz idők voltak országunkban, de hiszen mikor is volt könnyebb? Egyszerűbb, kényelmesebb?
Történelmünket visszapörgetve rádöbbenünk arra a tényre, hogy ritkán, sőt szinte soha nem "lébecoltunk".
Országunkon, átjártak, népét kihasználták és letiporták, de mindig sikerült a porból is fel- ill. kiemelkednünk.
Himnuszunk első sora is arról szól, kérjük Istenünket az Ő áldására.
Imádkozzunk egy élhetőbb, jobb, kiszámíthatóbb, szebb jövőért.
Egymásért.
*
Legvégül. Miért is lett ennek az írásnak a címe: Cím nélkül?
Több mondandóm is volt. A szavak lobbanó tűznyelvként robbantak ki az ujjaim alól. Ez a valódi ok, amiért "cím nélkül" - de minden Olvasónknak címezve, szívből ajánlom e sorokat.
Hasonló történetek
3916
De ha tényleg szeret? Megvár. És megvárom. Megvárjuk egymást, addig a pillanatig, amíg elveszünk egymás tekintetében. És amikor, - mint mikor elalszunk, és ébredünk, hogy a kiesett álmok mikor is jöttek, - megcsókoljuk egymást. Az lesz a szerelem. Mikor csak odahajolok, és egy apró csókot pihegek az ajkaira. Mikor átkarolom, és kiráz a hideg, mikor megremeg a kezem. És nem érdekel, hogy izzad a tenyerem, hogy a hajam kócos, hogy őt is rázza a hideg...
4232
Elkezdtünk beszélgetni, kiderült hogy a neve Laci, és hogy 21 éves. Nagyon megtetszett nekem, és úgy éreztem, hogy én is neki. Ahogy beszélgettünk, egyszer csak a keze a lábamon volt, és simogatott, nagyon jól esett, már akkor éreztem, hogy köztünk nem lehet csak egy kaland, ennél több kell nekünk...
Hozzászólások
Pusheen ·
Kedves és szép gondolatok, tetsziket adtam.
Sharah ·
K Ö S Z Ö N Ö M !!!!

Marokfegyver ·
Publicisztika műfaj, tárca... gondolom. Kicsit elgondolkodtat, kicsit okoskodik, sokat markol s mindenki eldöntheti, mennyi szól őhozzá a sorokból.
Nem divat már - a mai világban csak a legkevésbé olvasott lapok ragaszkodnak a műfajhoz - és sajnos hitelét vesztette. Hatásosabb, ha példabeszéd helyett egyes részleteket mint sztorikat dolgozol fel, vagy novellaként (ami inkább irodalom már), és javasolnám is ezt, mert látszik, hogy jól írsz, hiszen ezt is jól megírtad (írd hát meg egy mai, "ehető" műfaj keretei között!), és máskor is szívesen olvaslak.
Sharah ·
Megköszönöm a kritikádat!

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: