Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Californian Dream OVA

Megjegyzés: A történetben szereplő dalszöveg, a Gravitation c. anime "In the Moonlight" c. zenéjének angol fordítása.

~Bosszú~



Cloe álmosan mászott ki az ágyból aznap reggel. És alig hogy bekapcsolta a telefonját már kapta is a jelentéseket, nemfogadott hívásai számáról. Gyorsan végig is nézegette őket. Szinte mindet Ryantől kapta, ígyhát nem volt mit tenni, kipattant az ágyból, töltött magának egy kávét és már tárcsázott is.
- Szép jó reggelt Cloe! - vette fel a telefont Ryan - Már vártam a hívásod kicsi lány! Van egy fantasztikus hírem a számodra! Két hét múlva indul a Californian Fashion Show, melyre kaptunk egy meghívást!
- De hisz ez fantasztikus!
- Az bizony, ha bejönnél hozzám megbeszélhetnénk a továbbiakat is akár!
- Rendben máris indulok! Szia!

Cloe megitta a kávét, kicsit rendbeszedte magát, majd elindult a Divatstúdióba. Eközben Eiden és zenekara, nagyban próbáltak. Ryu teljesen elégedett volt mostani siker csapatával. Az új kislemez még meg sem jelent, de a bemutatkozó sláger máris a toplisták élén van.
- Ez nagyszerű volt srácok, csak így tovább! - lelkendezett Ryu.
A zenekar Eidennen kívül még két tagból állt. Hikari a gitáros és Lyn a dobos is nagyban elősegítették a zenekar sikereit. Ám jól tudták Eiden nélkül sehol nem lennének. Eidennek nem csak az énekléshez volt tehetsége, de nagyszerű dalszövegeket is írt, így hárman, tökéletesen kiegészítették egymást...

- Ááá szia Cloe, gyere gyorsan, már eszembe is jutott valami, hogy mivel rukkoljunk elő!
- Te aztán nem pihensz egy percet sem Ryan - mosolygott rá Cloe - Na lássuk mit hoztál össze!
- Ezek a tervek bogárkám... - tolt egy hatalmas papírlapot Cloe elé Ryan. - Arra gondoltam, hogy ha Eidenék ráérnek talán lehetnének ők a zenekarunk, tudod amolyan háttér zenét kreáló zenészek, és persze ők is fellépnének, nekik is nagyon jót tenne a nyílvános szereplés, bár tudom a dalaik így is rendre a toplisták élére tőrnek - vigyorgott. - Nos szerinted?
- Remek ötlet, és biztos vagyok benne, hogy Eidennek is tetszeni fog, ha nem majd rábeszélem - kacsintott egyet huncutul a lány - És a ruha? Mivel készültél mond csak?
- Ááá kicsi lány már vártam, hogy megkérdezd, de nem mondom el neked, inkább megmutatom, biztos vagyok benne, hogy odáig leszel érte! Na gyere! - ragadta kézen Cloe- t s elindultak lefelé a műhelybe. Az ajtó előtt Ryan megkérte Cloe- t takarja el a szemeit, hisz meglepetésnek szánta a látványt. Mikor már megbizonyosodott róla hogy Cloe nem lát semmit kinyitotta az ajtót és felkapcsolta a villanyt...
- Tádááááám... Na? Tetszik?
- Ez gyönyörű... Nagyon szép... - ámuldozott a lány, s körbe járta a ruhát. A próbababán egy meseszép fehér selyemből varrt esküvői ruha állt. A ruha különleges volt minden tekintetben. A felső része ujjatlan volt, s gyönyörű fehér rózsák díszítették melyeket gyöngyből varrtak a ruhához. A szoknya része is ideális volt, ehhez a ruhához Ryan egy miniszoknyát tervezett, mely rövid ugyan, de ezt a rövidséget a fátyol berakások remekül kompenzálták. A szoknya hátulján pedig egy hatalmas uszály díszelgett.
- Látom tetszik - vigyorgott a férfi - felpróbálod?
- Szabad?
- Még jó hogy! Na ugorj bele! - nem telt bele sok idő Cloe már ki is jött az öltözőből, Ryan szája tátva maradt a csodálattól, erre még ő sem számított - Anyám ez meseszép... Ki maga, hová tette Cloe- t?
- Ryan...
- Bocsi, de mintha csak rád szabták volna! Meseszép! Sétálgass csak nekem benne egy kicsit!
Cloe megrántotta a vállát, majd mintha csak a kifutón lenne ellibegett Ryan előtt és vissza.
- Tökéletes, holnap kezdhetnénk is a próbákat, csinálok rólad pár fotót is majd!
- Rendben!

Eiden fáradtan ért haza, látta, hogy Cloe még nincs otthon, így elhatározta meglepi a lányt. Szépen megterítette az asztalt, s közepére helyzte a gyertyákat. Mivel nem tudta mikor ér haza a lány a közeli étteremből rendelt maguknak vacsorát s elszaladt a sarki virágüzletbe egy gyönyörű csokorért. Az ablakból már látta, amint Cloe belép a bejáraton. Még utoljára mindent elrendezett, lekapcsolta a lámpát, behúzta a függönyöket és meggyújtotta a gyertyákat. Cloe ekkor lépett be az ajtón.
- Megjöttem! Hmm... - nézte a gyönyörűen megterített asztalt - Hova bújtál? - mosolygott. Ekkor Eiden hátulról átkarolta őt és megcsókolta a nyakát.
- Itt vagyok kicsi lány! Már vártalak!

Vacsora után Cloe összeszedte a tányérokat, gondosan elmosogatott, majd odaült Eiden mellé a kanapéra, s kényelembe helyezte magát, fejét a fiú ölébe hajtva.
- És milyen volt a mai napod? - kérdezte a fiú.
- Nagyszerű! Két hét múlva fellépünk a Californian Fashion Show- ba, Ryan már mindent eltervezett...
- Ez remek, de van még valami igaz?
- Nos akad, az jutott az eszébe, hogy megkéri a Dream- et legyenek ők a zenekarunk a fellépésen...
- Értem, és neked kéne rábeszélned engem igaz?
- Igen... - pirult el a lány.
- Ám legyen, de van egy feltételem!
- Mi az? - nézett rá kérdően Cloe.
- Mindjárt megtudod... - mosolygott Eiden, majd megcsókolta a lányt, gyengéden karjaiba vette és az ágyra fektette.
- Azt hiszem, ilyen feltételeket bármikor szívesen elfogadok...

Másnap reggel mindketten vidáman és kipihenten ébredtek. Cloe a szokásos kávéját kortyolgatta, amíg Eiden készülődött. A Dream mára kimenőtt kapott, így a fiú elkísérhette Cloe- t a Divatstúdióba, hogy megnézhesse mihez is kell majd a segítségük. Mikor beértek Ryan már teljesen fel volt pörögve, mindent tökéletesre tervezett.
- Cloe, végre, sipirc öltözni, már várnak rád! Szia Eiden!
- Szia Ryan, nos hallgatlak, mi is lenne majd a mi feladatunk?
- Ááá csak ami amúgy is megy nektek - vigyorgott - a zenélés! Azt szeretném ha valami fantasztikus produkcióval lepnénk meg a közönséget, de várjcsak, előbb jöjjön Cloe és a ruha, utána kerítünk egy megfelelő dalt mellé. Benne vagy?
- Rendben, lássuk!

Ryan hátraszaladt az öltözőbe, még elvégzett Cloe- n pár simítást s együtt kisétáltak onnan. Eidennek a lélegzete is elállt mikor meglátta Cloe- t. A ruha tényleg mesésen állt a lányon, s a kiegészítők, melyek a ruhához tartoztak még jobban kiemelték annak szépségét. Cloe oda sétált a fiúhoz s megállt előtte.
- Na, hogy tetszem?
- Igen akarom!
- Még nem az esküvőnkön vagy, hahó... - vigyorgott Cloe.
- Izé, meseszép vagy - pirult el Eiden - már tudom is melyik dal lesz a legmegfelelőbb! Holnap neki is láthatunk, ha Ryan- nek megfelel.
- Még szép, és köszi öregem! Igazán köszönöm neked! Ha nem gond még csinálok egy két képet és akkor mára végeztünk is.
Eiden csak Cloe- t bámulta, miközben Ryan vadul kattingatta a gépét, hol így, hol úgy, hol meg egy harmadik vagy épp negyedik pozícióba fényképezve le a lányt.

Ezután minden napjuk próbával telt, nem csak Ryan- ék, de a Dream zenekar sem lazsált, valahányszor nem volt jó valami újra és újra elpróbálták a dalt. Így telt el szép lassan egy hét. Az utolsó hétre, már minden tökéletes volt. Mostmár kisebb hajtással mentek a próbák és valahányszor sikeresen teljesítették az eléjük állított akadályokat, annyiszor lett egyre jobb és jobb az előadás...
- "... Suddenly looking up at the silhouette
Your profile was shining in the faint light,
Even now..."
- Oké, szerintem mára ennyi is elég! Nagyszerűek voltatok! Ne feledjétek már csak négy nap a Fashion Show- ig! Jóéjt mindenkinek! - kiabálta Ryan lelkesedve.
Cloe és Eiden távozott utoljára a stúdióból. Remekül érezték magukat aznap este, így még egy kicsit leültek kint a parkba s az eget kémlelték. California ege ismét pompásan ragyogott a sok milliárd csillag fényében. Csodálatos látványt nyújtva ezzel a fiatal párnak. Ekkor valaki megragadta Cloe- t, Eiden próbált szembeszegülni a támadóval, de valaki leütötte őt hátulról, s az ütés következtében eszméletét vesztette. Mikor magához tért Ryan- t pillantotta meg elsőnek. Rettenetesen fájt a feje, a rá mért ütéstől.
- Hol van Cloe? - kérdezte Ryant.
- Nem tudom, mikor ideértem senki nem volt itt, csak te, eszméletlenül... De, azt hiszem nagy baj van! Ezt az üzenetet kaptam késő este - mondta és átnyújtott egy papírfecnit Eidennek.

"Ha nem teszed azt amit mondunk, nem kapod vissza a csinos kis modelledet!"

Ekkor megszólalt Eiden telefonja:
- Igen tessék?
- Szia Eiden, rég találkoztunk már...
- Steve! Ha valami baja esik Cloe- nak, nem éred meg a másnap reggelt!
- Nana! Csak nyugalom, még baja esik a te kis Cloe- dnak, ha ilyen durván bánsz velem!
- Mit akarsz?
- Téged és Ryant! Holnap este nyolckor legyetek a Főnix sikátorban, de egyedül, ha nem így tesztek, soha többé nem látjátok viszont Cloe- t!
- Várj!... - a vonal másik végén letették a telefont.
- Mit akar?
- Téged és engem... Holnap este nyolckor vár minket a Főnix sikátorban.
- Hívjuk a rendőröket!
- Nem lehet, ha nem egyedül megyünk, megöli Cloe- t. Tudom mire képes Steve és azt is tudom, hogy megteszi, ha csak alkalmat adunk rá neki, így nekünk kell odamenni. Holnap este találkozzunk itt a parkban hétóra körül.
- Rendben. Ne vigyelek haza?
- Nem kell menj csak. Szia.

Eiden nem sokat aludt az éjjel. Folyton Cloe járt a fejében, és utálta magát amiért nem tudta őt megvédeni. Egész éjjel az ablakban állt és az utcát bámulta, eszébe jutott az az este mikor Cloe- t romantikus vacsorával és virággal várta, eszébe jutottak azok az órák is mikor egymáséi voltak, a lázas készülődés a hétvégi Fashion Show- ra, és mindaz ami a parkban történt. Dühös volt és ez a düh keveredett azzal a fájdalommal, amit amiatt érzett, hogy nem sikerült megvédenie azt a lányt, akit mindennél jobban szeret ezen a világon. Délelőtt még benézett Ryanhez a stúdióba. Aznap Ryan mindenkinek kimenőt adott, egy szót sem szólt Cloe- ról senkinek, nem akart pánikot kelteni és jobbnak látta ha betartja Steve követeléseit. Eidennek az volt az érzése, hogy a mai nap sose akar eltelni, mintha csak az idő is ellene dolgozna. Nagynehezen végre azonban mégis csak eljött a megbeszélt este hét óra. Eiden már várta Ryan- t a parkba. Beültek Ryan kocsijába, majd elhajtottak a Főnix sikátorhoz...

Kicsit korábban érkeztek ugyan, mint a megbeszélt időpont, de úgy gondolták talán jobb is így. Ekkor megszólalt Eiden telefonja:
- Igen?
- Látom egyedül jöttetek, helyes! Induljatok el a sikátor felé, rögtön jobbra lesz egy ajtó, gyertek be... várok rátok! - mondta Steve és letette a telefont.
Ryan és Eiden elindultak a megadott hely felé. Beléptek az ajtón, egy üres elhagyatott épületben voltak. A terem közepén égett a lámpa, négy alakot lehetett kivenni a lámpa fényében. Az egyikük egy széken ült, megkötözve talán, Eiden nem tudta pontosan kivenni, de biztos volt benne, hogy Cloe az.
- Engedd el őt Steve!
- Na várj csak, itt most én parancsolgatok nem te! Chas, Ayen kapjátok el Ryan- t... Eiden az enyém! - vigyorgott aljasul Steve.
- Elbírsz velük Ryan?
- Persze ne félts, te csak foglalkozz Steve- vel! - mondta Ryan majd megindult a két fickó felé. Eiden még figyelte ey darabig Ryant, majd elindult Steve felé.
- Gyere csak te kis szemét, most én teszlek tönkre téged, úgy ahogy te engem! - üvöltötte torka szakadtából Steve.
Eiden első ütése állon találta Steve- et, aki ettől egy kicsit megingott, de azzal a lendülettel ő is támadást indított. Eközben Ryan viszonylag jól boldogult a másik kettővel. Szerencséjére a két fickónak nem sok köze volt a verekedéshez, így egész könnyen elboldogult velük. Eiden ütései sorra találtak be, míg Steve csak néha néha találta el a fiút. Ekkor kintről szirénák hangjára lettek figyelmesek, Steve a döbbenettől elfelejtett védekezni, így Eiden ütése tökéletesen betalált, Steve eszméletét vesztette. Ekkor rendőrök rontottak be az épületbe, oldalukon Ryu Yan- nal. A két fickó engedelmesen követte a rendőrök utasításait. Eiden odaszaladt Cloéhoz, hogy kiszabadítsa őt, eközben Steve magához tért, óvatosan előhúzta a fegyverét, célzott és lőtt... ugyanekkor az egyik rendőr is tüzet nyitott és meglőtte Steve- et, akit utána megbilincseltek, majd elvittek. Ám sajnos Steve golyója is célba talált... s a mentők is hamarosan megérkeztek.


Három nappal később, a Californian Fashion Show- n:
Nagy volt a nyüzsgés, a következő fellépő nem volt más, mint Ryan és csapata, ígyhát nekikészültek a nagy műsornak.
- Biztos nem kellene még otthon pihenned Eiden?
- Ugyan már, csak nem gondolod, hogy egy lövéstől lemondom a világ legnagyobb mulatságát?
- Mertem remélni... Akkor hát csapjunk bele, hagy ámuljon a világ!

"...Suddenly looking up at the silhouette
Your profile was shining
In the faint light, even now

What am I waiting for
You’re not in the room
Time is only a bad sound
I can’t sleep, my chest hurts..."

Ryan a függöny mögül figyelte a produkciót, boldog volt. Akármi legyen is ezután, ők mindent megtettek a sikrért, innentől már csak a közönségen múlik minden. A kifutó megtelt élettel, s a ruha melyet Cloe viselt most még pompásabban fénylett a reflektorok megvilágításában.

"...We saw together that day’s moon
Somewhere now you’re watching it!"

Majd hatalmas tapsvihar mellett a Dream és a Ryuchi divatstúdió modellje levonult a színpadról. Ezekután hatalmas ünneplés kezdődött. Eiden és Cloe hamar távoztak, nem akartak mást csak kettesbe lenni. Másnap Ryan átvette a Fashion Show különdíjját, többé már tényleg nem kellett tartaniuk Steve- től... soha többé!
Hasonló történetek
30301
Mikor már teljesen megmerett, kigomboltam a nadrágját és elővettem az óriási farkát! Nyengéden elkezdtem a nyelvemmel dédelgetni. Ő közben a melleimet kezdte simogatni. Majd a makkjához érintettem a mellbimbóimat és a faszát kezdtem dögönyözni a melleim között, úgy, hogy még a golyói is összezsugorodtak a kéjtől...
22538
Olyan őrült szenvedély lett rajtunk urrá, hogy letéptük egymásról a ruhát, és vadul csókolgattuk a másik testét. Becsúszott a lábaim közé, és a forró lucskos kis szűk puncimat csókolgatta. Nagyon imádom a fürge nyelvét. Jól megszopogatta a csiklómat majd ügyesen dugdosta a nyelvét a szűk kis lyukamba. Ezt addig csinálta míg a kélytől szédülve megnem feszült mindem izmom...
Hozzászólások
Mellesleg ·
Mellesleg mi a véleményetek erről a történetről?

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: