Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
laci78: nem semmi továbbra sem! Reméle...
2024-04-23 17:20
CRonaldo: Nagyon jó ez a story! Nekem te...
2024-04-23 12:09
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

bogu mesék: Vilma

Szürke egérként surrant reggelente a kukázó kis öregasszony kétkerekű kiskocsiját maga után húzva, kukatározóból kukatározóba, amíg csak tartott a hatalmas szalagházak sora. Mellette loholt, farkát vidáman felcsapva, hű korcs ebe: Fickó. Az asszony hetvenes éveiben járó, valaha szép arcú, karcsú, finom mozgású, törékeny teremtésként hatott, s finom mozdulatai, amint a kukákból kimentett holmikat mustrálta, ízlésre, valami hajdanvolt intelligenciára emlékeztetett.

Lényegében minden érdekelte, ami még megőrzött valamit funkciójából: bedöglött kávédaráló, letört fülű bili, csorba bögre, kistányér, kidobott könyvek, folyóiratok, törött tükördarab, lyukas cipő, pulóver és feslett harisnya...Szépen kisimította, megtörölgette a holmikat, majd felrakva a kiskocsira, a kukázás végeztével hazafuvarozta lakótelepi panelcellájába. Az öreg bérházba érve, mint valami besurranó tolvaj, lopta be a liftbe, s cígelte be zsákmányát harmadik emeleti lakásába. A kiskocsit a fürdőszobában tárolta, a következő akcióig

Lakása idővel megtelt a sok odahurcolt holmival. Először a hálószobát használta raktárnak. Telerakta a szekrénypolcokat, az ágy alját, majd a padlóra rakosgatta a sok limlomot. A nap nagyobbik részét a kincsek szétválogatása és szortírozása foglalta le. Külön kupacokba kerültek az evőeszközök, a fémtárgyak, majd a ruhaneműk, papíráruk, az üvegek, kidobott visszaválthatatlan palackok, faáruk, drótok, műanyagok. Vilma mindent precízen raktározott.
Fő a raktárrend! mondta olykor Fickónak, s ilyenkor megütögette a korcseb horpaszát, s cuppanós csókot nyomott pofájára.

Aztán amikor a hálószoba megtelt, folytatta a raktározást a nagyszobában. Mikor a nagyszoba is megtelt, akkor járatokat vájt a lomok közé, s mint egy vakondok közlekedett a plafonig érő lomraktárban. A végén már a villanyt sem használta, mert vakon is eltalált a járatokban vackához a sarokba, ahol meghúzták magukat Fickóval. A villanyt már rég kikapcsolták nála, s kikötötték a gázt, majd a fűtést is. Nem volt szüksége, rá! Egymást melengették a hűséges, félszemű borzebbel.

Látni nem óhajtott senkit és semmit. Elege volt mindenből, ami körülvette. Ha látni akart, akkor bebújt vackába, s lehunyva szemeit, átölelve a félszemű korcs ebet, radiátorként húzva azt magához, és belső látásával élte meg egész eddigi életét. A víz sem kellett már neki. Minek? Már időtlen idők óta nem mosakodott, főzni sem főzött, mert amit a kukákban talált, elég volt neki. Aztán egyszercsak eljött a nap, mikor úgy érezte, hogy az Úr elé kell állnia. Az Úr elszólította őt, s illő módon készülődött a nagy útra. Teli töltötte a kádat, az emeleti kukaledobó helység csapjából engedett közösségi vízzel. Levetette koszlott gönceit, s egy összeszáradt fél darab, kukában talált Flóra szappannal lecsutakolta ráncos testét. Ősz haját kifésülte, kitépte belőle a pókhálótól összeragadt gubancokat, s a járat közepén lévő térségben kinyitva a szekrényajtót, az ajtó belső felén lévő magvakult tükörben nézegette szánalmas testét. Majd leült a tükörrel szemben a kissámlira, s Fickó térdére hajtott fejét vakarászva elmerengett.

Látod, kiskutyám, mivé lesz az ember? Mit látsz abban a tükörben, egy vén, ráncos boszorkányt? a kutya panaszosan közbevakkantott, de az öregasszony leintette. Ne, ne kiskutyám! Ne tiltakozz: ez van. Ezzé lettem: öreg múmiává... Jegyezd meg: az ember nem öregszik meg soha, ha lélekben fiatal marad. A test, az bizony öreggé válik, s ha a lélek megrokkan, és jaj, akkor: meghal a szív is. Tudod, voltam én is egyszer fiatal. Hehe! Hol van az már? legyintett fogatlan száját torz vigyorra húzva. Voltam én is szép, de mennyire! Bomlottak utánam a férfiak: katonatiszt, párttitkár, igazgató... Zakatoltam a VIT-en, építettem egyetemistaként a büszke Sztálinvárost, daloltam a béke dalát: `sződd a selymet elvtárs, selyemből lobogót...!` sipította elfúlón, s a kutya vele szűkölt. Vilma hadarva folytatta, érezve, nincs sok hátra...

Három férjet nyűttem el, öt gyereket neveltem fel, iskoláztattam ki. Aztán mi lett belőlem? A férjeim mind elhagytak, ki elvált tőlem, kit a halál ragadott el... a gyermekeim meg, eh...! Nincsenek. Már nekik is gyermekeik vannak, némelyiknek unokája is. Magamra maradtam, mint a szedett fa: nem kellek senkinek. Kinek kell manapság egy hetvenkét éves főkönyvelő, süketen. A számítógépet, szoftvereket, printereket nem nekem találták ki. Én csak egyhez értek: a hűséghez... Hűséges voltam a gyárhoz. Még egy ideig be-bejárogattam. Előbb négyórásnak, aztán csak alkalmilag, de hát jött a rendszerváltás, a nagy felszabadulás, a privatizálás. Először volt a nagy fellendülés, aztán jöttek a bankkölcsönök, az ÁFA csalások, privatizációk, Offshore cégekbe való vagyonkimentések. A lázas kapkodás, és ugye erre már nem kell a hűséges cseléd, nem kell a látó, a precíz szakember, mert az összekuszálás, az adóssághalmozás lett az úr!

Bizony-bizony az öreg cseléd eleinte szóvá tette, hogy nem lesz ez így jó, hogy baj lesz... S mi lett belőle: kilöktek, hogy a lábam sem érte a földet! Kilöktek onnan, ahol húsz évig főkönyvelő voltam, szakmai hozzá nem értés miatt....Bizony, kiskutyám, ilyen az élet! És aztán, hogy mi lett aztán? Kiskutyám, mi lett volna, hát jött a nagy pukkanás! A szappanbuborék szétpattant, visszajöttek a kommunisták, s a cég bejelentette a csődöt. Először engem löktek ki, aztán a többi szakképzettet, majd a még maradtakat hátrahagyva köddé váltak a híres ügyvezető igazgatók! De, jól van ez így. A gyárat nem tudták magukkal vinni, az itt maradt. A kisíbolt milliókért meg nem kár! A pénz nem boldogít: engemet már régen nem boldogít!

Kiskutyám, még utoljára énekeljük együtt a nótámat, aztán szépen felöltözöm a legszebbik ruhámba, s elutazom, örökre elutazom... suttogta Vilma, s rázendített fakó, rekedtes hangján: `... Mér, múlik el minden, ami szép, isten tudja visszajön-e még?` Befejezve a nótázást, maga elé révedt egy kicsit, majd elkezdte a szekrény másik ajtaját kicibálni, mert a jobb oldalában lévő fodros gallérú azsúrozott fekete ruháját akarta elővenni. Miközben az ajtóval hadakozott, a rozzant szekrény kibillent egyensúlyából, rádőlt a meztelen asszonyra, s a szerencsétlen kutyára.

Három hét múlva találtak rájuk a rendőrök és a tűzoltók. A lakóknak eleinte nem tűnt fel az oszló test szaga. Gondolták, a vénasszony által összehordott szemét bűzlik. Aztán amikor már a bűz egyre elviselhetetlenebbé kezdett válni, akkor kezdték figyelni, hogy hol van az öregasszony. És még mindig nem hitték el, hogy valami baj lehet, bíztak, majd csak előkerül valahonnan... De a szag elviselhetetlenül, penetránssabb bűzzel áradt a lépcsőházban. És akkor hívták ki a rendőrséget, néznék már meg, mi lehet a zárt ajtó mögött, az öregasszonnyal!

Az ajtót betörő hatósági ember könnyezve kapkodott levegő után. A tűzoltók ájultan kúsztak a szeméthalomba vájt folyosókon, és végül rátaláltak a már foszlásnak induló tetemekre. Három nap alatt eltakarítottak mindent. Az új lakó már meszeli a falakat. Miért ne? Elvégre nem történt semmi, az élet megy tovább. Csupáncsak annyi, hogy kimúlt egy ember...Nagydolog, naponta százezreket pusztít az esztelenség, mi ez, csöpp a tengerben. Nem téma... Napi hír csupán.
Hasonló történetek
3638
Felnéztem, ott ültek, csalódottan egy felhőn és engem néztek. Én meg a tájat. Ameddig elláttam, csodálatos rét terült el. Semmi más nem volt látható csak a tiszta és makulátlan égbolt és a ringatózó zöld fű tengere. Meztelen talpamat nyaldosták a fűszálak, melye felkúsztak lábamon és körbeöleltek gyengéden. Én sétáltam tovább, mit sem törődve semmivel, csak a látványra koncentráltam...
4668
Ismered azt az érzést, amikor rájössz, hogy valaki, valami iszonyúan hiányzik, és nem teljes az életed, mert nem kaphatod meg azt, amire istenigazából vágysz, nem kaphatod meg azt, amitől boldog lehetnél, kis morzsákra futja csak, de ez nem elég, mert a vagy szélviharként tombol benned?
Hozzászólások
További hozzászólások »
hatareset ·

bogumil ·
Köszönöm az elismeréseket, mindkettőtöknek. :heart_eyes:

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: