Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Dr. Stephen P. St.John: Sajnálom, hoyg nem tette egyér...
2024-03-27 20:43
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Barátok közt - Édeshármas - Linda, Hanna, Peti

Linda és Hanna Zsolték nappalijában beszélgetnek. Zsoltnak és Zsófinak programja volt, ezért egész nap távol lesznek. Hanna megkérdezi Lindát:
- Szerinted Peti tényleg kisfiús néha?
- De a mangát sok felnőtt is szereti, és Japánban nagyon nagy kultúrája van...
- Igen, de valahogy én mégsem a felnőttekhez kapcsolom ezeket a dolgokat... Meg aztán van más is...
- Igen? És micsoda?
- Hát...
- Na, mondd el nyugodtan.
- Hát, vannak még olyan dolgai, amik a fiúkra jellemzőek..
- Pédául?
- Például... Hát, szóval...
- Igen?
- Szeretné kipróbálni hármasban egy másik lánnyal is... Én tudom, hogy ez minden fiú álma, de azért ki szokták nőni, nem?
- Szerintem nem mindenki. És Te nem szeretnéd kipróbálni?
- Hát, nem is tudom.. Igazából olyan fura lenne őt egy másik lánnyal látni..
- De ott lennél Te is!
- Tudom, de mégis. Meg aztán, én se próbáltam még lánnyal, és nem vagyok biztos benne, hogy tetszene a dolog..
- Hát ezt könnyen kideríthetjük - mondta Hanna, majd tenyerébe fogta Linda tarkóját és hirtelen megcsókolta, nagyon lágyan, szinte csak egy puszit lehelve a lány ajkára. Majd elhúzodott és megkérdezte:
- Na, ez hogy tetszett?
- Hát, nem is tudom... Nem volt olyan rossz, csak kicsit furcsa..
- Akkor próbáljuk ki mégegyszer - javasolta Hanna, és újból megcsókolta Lindát, ezúttal hosszabban, majd mikor már ő is kezdett felengedni, becsúsztatta a nyelvét a szájába, és ekkor már igazi csókban forrtak össze, mely kezdett egyre hevesebb és hevesebb lenni. Ekkor Hanna elkezdte puszilgatni Linda arcát, egyre közelebb jutva a nyakához, majd azt kezdte el csókolgatni.
- Ah, ez nagyon jó - nyögött fel Linda halkan és kéjesen, miközben hátrahajtotta a fejét, hogy Hanna jobban hozzáférjen a nyakához, és érezte, hogy egyre nedvesebb lesz. Ekkor Hanna elkezdte lassan lecsúsztatni kezét Linda tarkójáról, megsimítva az arcát, majd finoman megfogta a jobb mellét és simogatni kezdte.
- Várj - nyögte Linda.
- Túl gyors voltam? Vagy nem tetszik?
- Nem erről van szó, csak áthívom Petit - persze csak ha Te is szeretnéd...
- Jó, persze, szeretném, hívd csak - mondta, mire Linda tárcsázni kezdte mobilján Peti számát, miközben Hanna ismét elkezdte csókolgatni a nyakát.

- Szia Linda, mújság? - kérdezte Peti a telefonban.
- Szia, Peti, ah, át, tudnál, jönni, most? - kérdezte, szinte csak kéjesen nyögve a szótagokat.
- Persze, de, valami baj van? Olyan fura a hangod.
- Nincs, semmi, baj, csak, gyere. És, nyugodtan, gyere, majd, be, a nappaliba. És, siess - sóhajtotta, majd letette a telefont.
- Te szemét - mondta Hannának, majd magához rántotta, és megcsókolta. Miután abbahagyta, gyorsan lehúzta Hanna felsőjét, így a lány most ott ült vele szemben félmeztelenül.
- Milyen szép nagy melleid vannak - mondta Linda, - az enyémek olyan kicsik...
- Hadd lássam csak - felelte Hanna, és ő is levette Lindáról a felsőt.
- Hmmmm, szerintem nagyon szexik - mondta, majd kezébe fogta őket, és megcsókolta Lindát. Linda is megfogta az ő mellét, mire Hanna kéjesen felsóhajtott, megcsókolta Linda nyakát, majd mellkasát, végül a jobb mellbimóját vette a szájába, és elkezdte csókolgatni és nyalogatni.
- Hahó, megjöttem - hallatszott Peti hangja az ajtóból.
- Gyere be - kiáltott ki neki Linda.

Peti elindult befelé, majd a nappali bejáratánál megtorpant, és a csodálkozástól megszólalni se bírt. A látvány, hogy barátnője mellét csókolgatja egy másik félmeztelen és gyönyőrű fiatal lány, azonnal erekciót okozott neki. Elkezdte simogatni a péniszét nadrágján keresztül, mire a lányok egyszerre intettek neki, hogy menjen csak oda. Nem is kellett kétszer mondani, már sietett is, és amint odaért, Lindáék már kezdték is kigombolni a farmerját, majd elővették merev farkát. Hanna félénken megkérdezte:
- Kezdhetem én?
Mire Linda azonnal felelt:
- Persze!

A lánynak nem is kellett több, azonnal a szájába vette a péniszt, és elkezdte szopogatni, miközben Linda a golyókat nyalogatta.
- Uramisten - szakadt fel Petiből egy sóhaj, majd levette a pólóját. Ekkor Linda kezdte el szopni, miközben Hanna felállt, és Peti mellbimbóját izgatta a nyelvével, míg kezével Linda tarkóját simogatta. Peti az állánál fogva felhúzta, majd lesmárolta, s mindkét kezével megfogta a melleit. Linda ezt látva, szopás közben kigombolta Hanna nadrágját, majd lehúzta a bugyival együtt, így megláthatta a lány csupaszra borotvált punciját. Bal kezével benyúlt a lábai közé, és simogatni kezdte a teljesen nedves szerméremajkakat. Nagyon felizgatta ez az új élmény, és szerette volna nyelvével is megízlelni, ezért felállt, és végigfektette Hannát a kanapén, hogy a feje lelógott az egyik végén, míg puncija pont a másik végén volt, és elkezdte csókolgatni a combját, majd egyre közelebb ért a nedves puncihoz, végül hosszan és lassan végignyalta, Hannából izgatott sóhajt csalva ki, és folytatta, csak a csiklót nyalogatva.

Peti nézte egy kicsit, miközben magának verte, majd odament Hanna fejéhez, és betette a szájába a péniszét, és elkezdte tolni, először lassan és finoman, majd egyre gyorsabban, míg Hanna le nem állította, és azt nem súgta neki, hogy "óvatosan", visszavette a szájába, kezeit Peti fenekére tette, és így irányítva diktálta a tempót. Linda ezt látva kigombolta a nadrágját, és nyalás közben simogatni kezdte magát. Hanna egyre hangosabban nyögött, mígnem megfeszült a teste, és Peti farkával a szájában el nem élvezett. Linda kéjesen nyalta fel a sok nedvességet. Hanna abbahagyta a szopást, felült, és alaposan és hálásan megcsókolta Lindát, majd lehúzta a nadrágját, és most ő fektette le Lindát, de közben bepucsított Peti felé, felkínálva neki frissen elélveztetett punciját úgy, hogy közben Ő is nyalhassa Lindát. Peti begudta a farkát a nedves punciba, és elkezdte ütemesen ki-be húzogatni és nézte, ahogy Linda a melleit markolva élvezi a nyelvmunkát. Hanna kinyújtotta a kezét, és megsimogatta Linda ajkát a középső ujjával, mire ő szétnyitotta ajkait, és szopni kezdte Hanna ujját, alaposan megnedvesítve. Visszahúzta az ujját, és bedugta Linda puncijába, és ujjazni kezdte nyalás közben, ezzel egyre közelebb juttatva őt a csúcshoz, mely hamarosan be is következett, Linda hangos sikoltásokkal élvezett el. Peti kihúza farkát Hannából, hanyatt feküdt a földön, Linda ráült a péniszére, míg Hanna a szájára, egymással csókolózva. Hanna közben simogatni kezdte Linda csiklóját, ő megfogta Hanna mellét, csipkedte a mellbimbóját, és Linda egyre keményebben lovagolta Petit, majd hamarosan egymást csókolgatva egyszerre elélveztek.

Peti is közel volt már, de még valamit szeretett volna kipróbálni, így megkérte a lányokat, hogy feküdjenek a földre 69-es pózba. Így is tettek, Linda volt alul, Hanna felül, Peti odament Hanna puncijához, letérdelt, és kicsit szopatta magát Lindával, miközben Hannát ujjazta, majd behatolt Hanna puncijába, s Linda hol a lányt, hol a fiú golyóit nyalta. Peti előrehajolt, megfogta Hanna melleit, simogatta őket, majd visszadőlt, és elkezdte a hüvelykujjával simogatni a lány fenéklyukát. Látva, hogy a lány nem ellenkezik, megnyálazta az ujját, és óvatosan bedugta előbb csak egy kis részét, majd egyre többet, végül már az egész ujja bent volt, de ez már neki is túl sok volt, kirántotta péniszét és ráélvezett Hanna puncijára és Linda arcára. Linda lenyalta a spermát Hanna puncijáról, majd Hanna megfordult, és előbb Peti farkát nyalta tisztára, majd lefeküdt Linda mellé, és az ő arcáról is lenyalta, hosszan megcsókolta majd mosolyogva megkérdezte:

- Na, milyen volt?
- Uramisten, fantasztikus volt - válaszolta sóhajtozva Linda, majd pajkosan hozzátette:
- Talán majd máskor is megismételhetnénk...
Hozzászólások
További hozzászólások »
Marokfegyver ·
Jól indult, tetszett a párbeszéd, aztán ellaposodott. Persze, nehéz már újat írni ebben a témakörben. Ha jobban beleéled magad, azért ennél több kijön belőle!

ascona ·
Kicsit elkapkodott! Vagy nem is kicsit? :frowning:

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: