Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
terelek: Nem izgató, de jó kis sztori....
2024-04-15 09:09
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Az utolsó vendég (2. rész)

-------------------------------------

Írta: walkwolf2
Fordította: Pavlov (pavlov.urasag@gmail.com)
Az itt leírtakat otthoni kipróbálásra egyáltalán nem javasoljuk, de ha mégis megtennéd, dobj róla egy e-mail-t... :>
2009. március

*************************************


A férfi egyre kevésbé tudott a jegyzetelésre koncentrálni. Ha tudta volna, hogy a gáznak ilyen hatása van, ő is a pizzériában maradt volna. Mindenesetre örült, hogy megy a felvétel. Az utóbbi percekben csak annyit írt le, hogy a nyilvános felhasználáshoz mindenképpen hígításra lesz szükség. Valamiféle parfümként kell majd adagolni, nehogy újabb orgiát indítson el. A hígítás pontos meghatározásához további kísérletekre lesz szükség.

Később majd meg kell néznie a többi kamera felvételeit is, hogy több szögből elemezhesse ki a kísérletet. Az aranyos fekete hajú csajt is meg akarta nézni minden oldalról dugás közben. Még akár össze is vághat egy saját filmet az anyagból.

********

Jared odament Niomihoz. A lány a padlóról figyelte, és közben megint azon gondolkozott, hogy fajulhattak ideáig a dolgok. Tudta, hogy sem Jade, sem Gregor nem ilyen. Valamitől megváltoztak, és ekkor eszébe jutott az a sziszegő hang. Nem tudta, honnan eredhetett, de valószínűleg köze volt ezekhez az eseményekhez.

Jared mögélépett; átkarolta, és felemelte. Aztán rádöntötte az asztalra, akárcsak Gregor az imént. A lány érezte a férfi ujjait a testén, a popsiján és a combján, lágyan vájtak bele a húsába. Niomi beleremegett az érintésbe, kíváncsi volt, mit fog most vele tenni a férfi. Az ujjak lassan széttárták a lány fenekét. A férfi finoman belécsókolt, aztán Niomi megérezte a fenekénél a kemény falloszt, ami lassan belécsúszott. A lány felszisszent, de hagyta, hogy a makk utat törjön magának a testében. Könnyedén nyílt meg, és a férfi farka jó mélyen belényomult, teljesen kitöltötte a fenekét.

Jared felnyögött, és elkezdett ki-be mozogni a lányban. Ujjai szilárdan tartották Niomit a derekánál fogva, így kefélte a lány seggét. Kezdett bekeményíteni, és jó mélyeket lökött rajta. Niomi sóhajtva élvezte, hogy a férfi keféli, ujjaival az asztal szélébe kapaszkodott, így próbálta tartani magát. A férfi egyre keményebben és keményebben baszta a seggét. Nem ez volt az első alkalom, hogy Niomi valakit a fenekébe engedett volna, de nem volt úgy odáig a dologért. Most viszont csodálatos érzés volt, nagyon élvezte. Utálta Jaredet, normális esetben nem engedte volna, hogy megbassza, de most még a seggét is átengedte neki.

Jared keményen kúrta, Niomi zihálva élvezte. A fasz nagyon mélyen járt benne, a lány minden lökésre felkiáltott. Mostanra már minden kételye elszállt, elűzte belőle a kőkemény kefélés. Felemelkedett az asztalról, és hátrafordult, hogy megnézze a férfit. A pasas arca megfeszült, szája szorosan összezárult, úgy dugta a lányt. Niomi sziszegve és sóhajtozva élvezte. Minden lökés erősebb volt, a lány egész testét átjárta a gyönyör. Még a háta is libabőrös lett, a lökések között lágyan nyöszörgött. A férfi farka teljesen szétkúrta a fenekét.

Gregor felnyögött, Niomi odafordult. Jade a padlón térdelt, és Gregor farkát szopta. Stephen pedig mögélopózott, és hátulról becsempészte neki a farkát. A két pasi könnyedén mozgott, pont fordítva, mint ahogy nemrég Niomit baszták. Gregor tövig tolta a farkát Jade szájába, Stephen pedig a punciját döngette. Jade nyögéseit a szájában lüktető fasz egészen eltompította. A lány teste ide-oda hullámzott a két férfi között, mellei vadul himbálóztak. Niomi valamiért megint arra gondolt, milyen jó lenne rácuppanni Jade mellére.

Jared hirtelen belemarkolt Niomi hajába, és annál fogva rántotta magához. A lány sikoltozva élvezte, hogy a férfi teljes erővel bassza. Érezte, hogy a farok tövigmerül a fenekében, a gyönyör teljesen átvette az irányítást a teste fölött. A rúd keményen, mélyen mozgott a fenekében, a teste remegett a kúrástól. Egyenesen álltak, Jared keményen kefélte hátulról. Niomi a saját testét simogatta, a melleit gyúrta, másik kezével a puncijában matatott. Jared könyörtelenül kúrta, Niomi testét teljesen elöntötte a gyönyör, a bőrén még Jared forró, ziháló leheletét is érezte.

Niomi hangosan sikkantott, és elélvezett, egész teste vadul remegett. Jared érezte a lány orgazmusát, de nem törődött vele, nagyokat nyögve kúrta a szűk kis segget. Niomi elgyöngült, lábai összecsuklottak. Jared nem is próbálta megtartani; könnyedén az asztalra engedte. Aztán újra derékon kapta a lányt, és megint baszni kezdte, ha lehet, még keményebben, mint eddig. Niomi hangosan sikoltozott, a férfi farka vadul, mélyen dolgozott benne. A lökéseket egész testében érezte, ujjaival az asztal szélébe kapaszkodott, így élvezte Jared vad, kemény kefélését. Niomi érezte, hogy a férfi mindjárt elélvez. Pár pillanattal később már el is árasztotta lányt a spermájával. Fel is emelte a testét, úgy tolta be neki tövig a farkát, és benntartotta, míg teljesen a lányba nem ürített mindent. Aztán lassan kihúzta, amitől a lány halkan felnyögött.

Niomi lecsúszott az asztalról a padlóra. A lábai egyszerűen összecsukódtak alatta. A feneke tüzelt és fájt, de valahogy nagyon jó volt. Ekkor vette észre, hogy Jade-et Gregor és Stephen még mindig keféli. Elég keményen dolgoztak, és Jade láthatóan élvezte a dolgot. A szőkeség sikolyait eltompította Gregor farka a szájában. A teste minden lökésbe beleremegett. Niomi lihegve figyelte, hogy hogyan dugnak.

********

A férfi mostmár nem is próbált jegyzetelni. Nadrágja a padlón hevert, és elmélyülten simogatta a farkát, közben meredten bámulta a képernyőt. Muszáj volt könnyítenie magán, annyira fe volt izgulva. Nagyon izgató látvány volt, ahogy a sötét hajú lányt az a fickó megbaszta, nyilvánvalóan seggbe.

Most a szőke lányra figyelt, akivel két pasi foglalkozott. Próbált a képernyőre koncentrálni, de a látvány nagyon felizgatta, muszáj volt magához nyúljon.

********

Niomi kezdte kipihenni a jó kemény kefélést, amiben Jared részesítette. Még mindig Jade-et figyelte, akit Gregor és Stephen foglalt le. Stephen felállt, magával emelte Jade-et, leült, és az ölébe ültette a lányt. A szőkeség lassan ráereszkedett a férfi farkára, és lovagolni kezdett rajta, közben maga elé húzta Gregort, a szájába szívta a farkát, keményen szopni kezdte. A két férfi nyögdécselve és sóhajtozva élvezte a menetet. Niomit teljesen lenyűgözte a látvány, kissé irigykedve és kíváncsian figyelte, ahogy Stephen a lány melleivel játszik.

Jared beállt Jade mögé, de a szőkeség még nem vette észre. A pasas lassan leereszkedett, és Jade fenekébe tolta a farkát. Gregor dákója eltompította a lány sikolyait. A három férfi keményen kúrni kezdte a lányt. Niomi lenyűgözve nézte. Ott volt előtte a munkatársa, és három férfi kefélte egyszerre, ide-oda mozgott köztük a teste. A szája fel-le csúszkált Gregor farkán, jó erősen szopta. Stephen keményen kefélte a punciját, Jared pedig a seggét kúrta.

Niomit annyra felizgatta a látvány, hogy elkezdte ujjazni magát. Nekidőlt az asztalnak, simogatta a punciját, és halkan sóhajtozott. Jade hangosan nyögdécselt, láthatóan élvezte a kefélést. A három férfi zihálva dolgozott, de minden erejüket beleadták.

- Ez azz... - nyögte Jade, aztán megint bekapta Gregor farkát. Niomi ujjai gyorsan mozogtak puncijában, másik kezével a mellét simogatta finoman. A kefélés teljesen felizgatta, már ő is lihegett. Érezte, hogy nem kell már sok a következő orgazmushoz. A szőkeség teste vadul remegett a három férfi döfködése közepette, minden lökésre sikoltott egyet. Jared előrenyúlt, és Jade nagy melleibe kapaszkodott, teljes erőből kefélte a seggét. Stephen a lány punciját tömte, a két fasz teljesen kitöltötte. Gregor farka pedig a lány szájában tombolt, hallani lehetett a cuppogó hangokat, ahogy Jade szopott. A három férfi vadul zihált, és Niomi arra gondolt, vajon melyikük fog először elélvezni.

Jade volt az első. A szeme elkerekedett, hatalmasat sikoltott, és elélvezett, és mintha ez csak egy katalizátor lett volna, Niomi is elengedte magát, testét átjárta a gyönyör. Aztán szép sorban a három férfi is elsült. Először Jared lökött egy hatalmasat, arca eltorzult, aztán Stephen teste feszült meg, nagy adagban pumpálták a spermát Jade testébe. A szőke lány nyögdécselve élvezte a forró anyagot. Jared hátralépett, és a falnak támaszkodott. Jade mostmár Gregorra koncentrált, de vele sem volt túl sok dolga, pár pillanat múlva ő is elélvezett. Szilárdan tartotta Jade fejét, és a szájába engedte forró anyagát, amit a lány nagy kortyokban nyelt le. Amikor a férfi elengedte, a lány lassan felemelte a fejét, és az utolsó spermacseppeket is leszívta a férfi szerszámáról. Aztán felemelkedett, alig állt a lábán. A három férfi kimerülten rogyott össze.

- Ez volt életem legjobb kefélése - sóhajtotta Jade. A három férfi mosolyogva, lihegve nézte. Jade Niomihoz fordult, és mosolyogva odament hozzá. Niomi nem értette, mit akarhat. Jade végigsimított az arcán, és megcsókolta.
- Láttam, hogy végig figyeltél, ugye megkívántál? - kérdezte a lány a csók után. Niomi csak bólintani tudott. - Az jó, mert én is megkívántalak - mondta, és újabb csókra hajolt hozzá.

********

A férfi hátradőlt a székben. Épp most élvezett el. Nagyon tetszett neki, ahogy a három férfi a szőke lányba hatolt. Meglepte, hogy a gáznak még mindig volt hatása, főleg, hogy egész kis mennyiséget engedett a helyiségbe. Úgy tűnt, a kísérlet hatvan percen át ment mindenféle komplikáció nélkül. És mindez egy kis adaggal, ami elvileg gyorsan fel kellett volna szívódjon.

A szőke lány csókolgatni kezdte a csinos kis barnát. Most, hogy a férfi elélvezett, már tisztábban tudott gondolkozni. Gyorsan feljegyezte, hogy meg kell vizsgálni, hogy vajon a gáz hatása-e ez még, vagy valami járulékos látens reakció. Közben a látvány kezdett megint izgató lenni. A két lány nyilvánvalóan szeretkezésre készült. A gáz pontos hatásait nyilvánvalóan további kíséreltekkel kell majd megvizsgálni.

********

Jade nyelve Niomi szájában táncolt. Niomi még sosem volt lánnyal eddig, nem is volt kíváncsi ilyesmire, de most olyan természetesnek tűnt, ajka szétnyílt, és az ő nyelve is Jade-éhez ért. A szőke lány biztosnak tűnt a dolgában, mintha nem ez lenne az első alkalom, hogy megcsókol egy lányt. Niomi átengedte neki az irányítást. Jade keze a lány mellét simogatta, ujjai a bimbókon köröztek. Niomi viszonozni szerette volna, de hirtelen ideges lett. Remegve emelte fel a kezét, és megsimogatta Jade mellét. A szőkeség húsa finom puha és meleg volt, a bimbó kemény. A két lány egymás mellét simogatta. Jade elhúzódott, és Niomi szemébe nézett.

- Meg akarod csókolni a melleimet? - kérdezte.
- Igen - sóhajotta Niomi. - Szabad?
Jade bólintott, Niomi a lány melleire nézett. Így közelről még keményebbeknek tűntek. Lehajtotta a fejét, és lágyan megcsókolta a szőkeség mellbimbóját. Aztán megnyalintotta, és beleborzongott a furcsa élménybe. Jade lágyan felnyögött, mosolyogva élvezte a nyalogatást. Niomi finom szopogatásra váltott át, és a szájába szívta a bimbócskát. Jade hangosabban sóhajtozott, Niomi hajába kapaszkodott.

- Ez nagyon jó - suttogta. - Nagyon jó érzés! Én is megnyalhatom a melledet?
Niomi hátrahajolt, és bólintott. Jade ráhajolt Niomi mellére. Finoman a szájába szívta az egyiket, és nyalogatni kedzte. Niomi ebbe beleremegett, átengedte magát az érzésnek. Jade finoman nyalogatta, ílyen ügyesen még egy srác sem bánt vele. Aztán Jade keze lejjebbcsúszott, Niomi ágyékához. Ahogy a puncijához közelített, Niominak megremegett a gyomra. A szőke lány lassan Niomi lába közé tolta az ujját, és finoman simogatni kezdte. Niomi felsóhajtott. Jade ujjai fel-le cirógatták a punciját. Amikor a csiklójához ért, körözött egy picit, aztán újra lejjebb vándorolt. Jade hátraemelte a fejét, és Niomi szemébe nézett.

- Ki akarom nyalni a puncidat - mondta neki Jade pár pillanat múlva. Niomi nagyot nyelt, meglepte, hogy a kérés mennyire felizgatja.
- Kinyalhatod - mondta rekedten. Jade feltolta Niomit az asztalra, aztán a lábai közé hajolt. Lágyan végigcsókolta a combját, és a puncijánál kötött ki, ettől Niomi megint megremegett. Jade nyelve végigszántott az ajkacskák között, és becsusszant a puncijába. Már-már ijesztő profizmussal keztdte nyalni a lányt. Pontosan tudta, hol és hogyan nyaljon. Niomi nyögdécselve élvezte a kényeztetést. A szőkeség nyelve mélyen a puncijába fúródott.

Jade nyelve visszatért Niomi csiklójához, ettől a lány megint felnyögött. Fürgén nyaldosni kezdte, keze közben a lány melleit simogatta. Nyelve ide-oda váltogatott, hol a punciját, hol a csiklóját kényeztette. Niomi érezte, hogy nemsoká elélvez, ezt nyilván Jade is tudta, mert mostmár csak Niomi csiklójára koncentrált, körkörös mozdulatokkal nyalogatta. Niomit elöntötte a kéj, és hatalmasat élvezett. Jade folyamatosan nyalta a punciját, és a lány egész testét elárasztotta az orgazmus.
Hozzászólások
Mellesleg ·
Mellesleg mi a véleményetek erről a történetről?

Pavlov ·
Pavlov Uraság néven mostmár a Facebookon és a Google Pluson is elérhettek!

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: