Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Az utolsó beteljesülés

Ez a történet egy lányról és egy fiúról szól, akik amellett, hogy kiválóan megértették egymást és szívesen ápolták egymás lelkivilágát, olyan hatással voltak egymás testére, mint amit még soha más iránt nem éreztek és talán soha nem is fognak a jövőben sem. Ha egymással voltak, vagy csak beszélgettek a neten keresztül, a szex puszta nyers gondolatától is izgalomba jöttek, és amint beszélni kezdtek vágyaikról, álmaikról, gondolataikról, máris működésbe lépett a szervezetük és csillapíthatatlan, kielégíthetetlen vágyat éreztek egymás iránt. Néhányszor úgy alakult az életük, hogy egymásé lehettek és felejthetetlen órákat töltöttek egymás testének felfedezésével, kielégítésével.

Az élet azonban úgy hozta, hogy külön utakon folytatják, és csak barátok maradnak. A fiú elfogadta a lány döntését, hiszen mindennél fontosabb volt számára a lány boldogsága, melyet ő nem tudott megadni neki. Hosszú gondolkodás után kitalálta, hogy mi lenne a legmegfelelőbb ajándék a lány számára, mellyel érzelmeiket elzárhatják bizonytalan időre, de barátságukat megőrizhetik továbbra is. De erről majd később. Találkozót kért hát a lánytól és titkon azért abban reménykedett, hogy most, amikor végre minden körülmény nyugodt, nem kell titokban találkozni, nem leskelődnek az ismeretlenek, nem kell dideregni az autó hátsó ülésén, akkor egy utolsó felszabadult együttléttel zárhatják le a múltat, immár végérvényesen. Ez a történet arról a lányról és fiúról szól, akit Picurnak és Manónak hívnak.

Napok óta izgalommal várja Picur és Manó a megbeszélt találkozót, s bár nem beszélnek róla, Manó azért titkon reméli, hogy összejön végre a lehetőség, hogy újra egymásé lehessenek. Még egyszer, utoljára. Manó gondosan felkészült, egy sor meglepetéssel indult útnak Picurhoz. Útközben számtalanszor lejátsza a fejében az eltervezett napot, próbálja csiszolni a Picurnak szánt becéző szavakat, amitől kedvese mosolyra fakad. Picur mosolya egyedülálló, angyali, és ha Manó ezt látja, az minden szenvedésért, lemondásért kárpótolja. Manó végre ott áll az ajtó előtt és megnyomja a csengőt.
Az ajtó kitárul és Picur régenvárt angyali mosolya fogadja.
- Már nagyon vártalak.
- Siettem, amennyire csak tudtam, de néhány dolgot még be kellett reggel szereznem. Bízom benne, hogy megérte várnod! –felelte Manó sejtelmesen.
Picur mosolyát magába szívva, Manó gondosan végigpásztázza kedvesét, aki egy laza szabadidőruhában várt rá ezen a napsütéses napon. Szőke haja, ahogy a fény ráesik, meg-megcsillan, arcán az izgalom apró pirospozsgás foltokban fellelhető.

Manó ledobálja a magával hozott dolgokat, és végre átölelheti Picurt. Oly régen várt már erre a pillanatra, annyiszor eljátszotta már ezt gondolatban, és most szinte el sem hiszi, hogy ez valóság és kezében tartja kedvesét. Bőrük egymáshoz ér, mélyen beszippantják a már-már feledésbe merült illatokat, majd mélyen egymás szemébe néznek. Nem szólnak egy szót sem, szavak nélkül is tudják mire gondol a másik.
Majd lehunyják szemeiket és ajkaik egymáshoz közelednek. Puha csókot lehelnek egymás szájára, szépen lassan, kedvesen haladnak. Ölelésük sem lazult, nem szabadulhatnak egymás karjaiból. Közben nyelvük is életre kel és kalandozni kezdenek egymás szájában. Először finoman végigpásztázzák az ajkaik széleit, majd egymásra találnak, és vad táncba kezdenek. Most már falják egymást, beszívják egymás nyelvét mélyen, majd eleresztik, és gyengéden megsimogatják újra és újra. Kezeik sem szorítják már egymást olyan szorosan, felfedezőútra indulnak egymás testén. Manó először Picur nyakát kezdi masszírozni, mely nagyon kellemes, bizsergető érzést vált ki a lányból, aki még szorosabban öleli ezért magához Manót. Picur is végigsimítja a fiú testét, miközben nyelveik még mindig keringőznek egymással. Manó ekkor már egyre nehezebben bír magával, bár tudja, hogy most minden egyes pillanatot ki kell élveznie, mert nem lesz része többet ilyenben. Gyengéden lehúzza Picur melegítő felsőjét és puha csókokat lehel a feltáruló vállakra. Picuron egy fehér színű top van, mely kevésbé takarja izgalmát, jól látszódik, hogy mellbimbói az égnek merednek. Manóra is hatással van mindez és a heves csókváltás közepette már az egyik mellbimbót morzsolja finoman az ujjhegyével, míg szabad kezével a másik mellet masszírozza gyengéden. Hamarosan lehúzza a topot, és szájával kényezteti a már kőkemény bimbókat. Körkörösen nyaldossa, majd óvatosan meg-megszívja őket. Picur borzalmasan felizgult ettől és már alig várja a folytatást. Persze ő sem akar lemaradni, így Manó ingjén kezdi a gombokat kigombolni. Gyengéden kezeivel végigsimítja Manó mellkasát, és mindezt forró csókok követik. Egymás mellé fekszenek az ágyra, és úgy folytatják a kényeztetést. Manónak könnyebb dolga van, szinte akadálytalanul csúszik be a keze Picur melegítőnadrágjába. Keze már Picur combját simogatja, miközben másik kezével ismét Picur melleit gyúrja. Manó ekkor úgy dönt, átveszi az irányítást és Picurt hanyatt fektetve, elhatározza, hogy végigcsókolja kedvese forró testét.
- Várj egy csöppet Picur, hoztam valamit, ami tetszeni fog neked.

Ezzel Manó a csomagjaihoz rohan és a sok apróság között végre megtalálja a leghidegebbet, egy doboz fagylaltot. Madártejes vanília. Picur ekkor kezdi sejteni, mire készül Manó, de nincs lehetősége reagálni, mert a fiú a félig olvadt fagylalttal máris bekeni a lány felsőtestét.
Újabb nyelvcsata következik, majd Manó elkezdi a fagylaltot nyalni Picur testéről. A nyakát csókolgatja először gyengéden, ügyelve, hogy ki ne szívja. Majd következnek ismét a mellek, a mellbimbók - melyek a fagylalt hidegétől még inkább megkeményedtek - és lassan haladva lefelé a köldök felé. Picur csiklandós is egy kicsit, de elsősorban a vágy az, ami arra készteti, hogy Manó fejét még lejjebb tolja. Manó enged a kérésnek és lehúzza Picur melegítőjét. Végre Manó elé tárul a mályvaszínű tanga, amiről már mesélt neki korábban Picur. Nyelvével a tanga környékét végigpásztázza, majd ajkát gyengéden a tangára ereszti. Érzi az ismerős illatot, látja az eddigi kényeztetés hatását, az átázott tangát. A bugyin keresztül lágy puszit nyom Picur puncijára, amitől megborzong kedvese, de alig várja, hogy újra átélhesse ezt a kéjes érzést.

Manó már nem akarja tovább kínozni Picurt, ezért lehúzza az apró tangát is róla.
Buja gondolatai valóra válnak, kedvese forró, tüzes, felizgult, kéjnedves punciját látja maga előtt. Óvatosan bekeni fagylalttal, Picur közben megborzong, ahogy tűzforró testéhez ér a hideg nyalánkság. Manót álmának valóra válása mérhetetlen örömmel tölti el, és vadul nyalni kezdi Picur fagylaltos punciját. Először a nagyajkakat, aztán a kisajkakat, majd végre megérkezik a csiklóhoz. Picur teste megfeszül, mint egy íj, a boldogsághormon szétárad a testében. Manó kéjesen nyalja csiklóját, időnként meg-megszívva azt, majd újra bekenve fagyival. Ujjaival közben a kéjbarlang bejáratát simogatja, érzi, hogy Picur már alig várja, hogy becsúsztassa az ujját, de még vár néhány másodpercet. Picur teste remeg, Manó növeli a nyelvcsapások számát, és ujjával becsusszan a nedves, meleg nyílásba. Néhány perces kényeztetés után Picur úgy dönt magában szeretné érezné Manó farkát. Felül ezért az ágyon és kéri Manót, hogy álljon elé. Persze Manó is tudja mi következik és mivel a puncinyalás rá is erőteljes hatással volt, engedelmeskedik kedvese kérésének.

Picur szépen lassan nyitja az övcsatot, gombolja ki a nadrágot, majd húzza le a cipzárt. Manó imádja ezt a részt, tudja, hogy néhány másodperc múlva Picur kezébe kerül farka. Picur a sliccen át benyúl és gyengéden megmaszírozza a már kemény hímvesszőt, miközben szemével Manó reakcióit lesi. Majd letolja a nadrágot és a boxeren keresztül puszit nyom a meredező dákóra. Ő sem kínozza sokáig Manót és letolja a boxert is. Manó farka az égnek mered, Picur keze óvatosan végigsimítja, majd a fagylalt felé nyúl. Tudja, hogy ő is kiélvezheti ennek a furcsa játéknak minden örömét. Bekeni Manó farkát a fagylalttal miközben nyelvével is izgatni kezdi. Kedvenc helye egyikén, a féknél elidőzik, majd a nyílásnál köröz nyelvével. Szájával gyengéden körbeöleli a makkot, majd a merev hímvesszőt a szájába engedi, miközben nyelvével vadul simítja a makkot. Kezével lágyan morzsolja a heréket, a herezacskót, melyet kedvese kedvéért ismét csupaszra borotvált Manó. Közben többször fagylalttal hűti Manó felfokozott állapotát.

Manó azonban ismét kezébe veszi az irányítást. Gyengéden eltolja Picur fejét és ismét a hátára fekteti. Farkával Picur puncijának bejáratánál köröz, a lány már alig várja, hogy becuppanjon a csontkemény farok a tűzforró nyílásába. Egy hirtelen mozdulattal Manó ekkor tövig nyomja a farkát, mire Picur felsikkant. Csaknem elélvezett ettől az egyetlen mozdulattól. Ütemes mozgásba kezdenek, hol lassabban, hol vadabbul tolja Manó a farkát a nedves, meleg punciba. Időnként az első behatoláshoz hasonló erőteljes nyomásokat gyakorol. Picur élvezi a kényeztetést és Manó hátát, fenekét simogatja. Manó farkának töve épp a csiklójához ér és egyre erőteljesebben ingerli azt a mozgás közben. Manó nem tudja megállni, hogy ne kezdjen beszélni a szex közben:
- Érzed kicsim, ahogy a kőkemény farkam odasimul a puncidhoz? Ugye milyen jó?
Picurnak szinte alig jön ki szó a torkán, már közeledik a beteljesüléshez:
- Igen, nagyon, nyomd beljebb!
- Jaj, nagyon jó, ahogy a meleg, szűk kis puncid körbeöleli a farkam, istenem.
Manót is felizgatja a szex közbeni beszélgetés, és még erőteljesebb lökésekkel folytatja. Mindketten érzik, hogy már csak néhány másodperc és elérik a csúcsot. Szájukat ismét egymásra tapasztják, vadul csókolózni kezdnek. A tempó fokozódik, egyre ütemesebben jár Manó farka a tüzes punciban, majd megfeszül a két test, és egyszerre élveznek el. Manó farka pulzálja a forró spermát, Picur többször összerázkódik az átélt orgazmustól.
Elernyednek, és csendben összebújva fekszenek egymás mellett hosszú percekig.
Tudják mindketten, hogy ez egy megismételhetetlen alkalom volt, amit kár lett volna kihagyni.

Manó végre feltárja kedvese előtt a meglepetést, amiről már hosszú hetek óta titokzatosan beszélt. Átadja Picurnak, aki örömkönnyeket hullatva csodálja az apró, de értékes ajándékot.
S hogy mi volt az? Szerintem számotokra nem jelentene semmit, az csak kettőjükre tartozik.
Ti úgyis csak a szex miatt olvastátok el ezt a történetet.
Hozzászólások
További hozzászólások »
faithless ·
Hát tényleg semmi különös story,tök jól indul meg minden mondjuk ezek a nevek idegesítőek,főleg h az elején gondolkodtam arról h ki a lány vajon,de igazából ha olyan átéléssel folytattad volna ahogy elkezdted,akkor jobban bejött volna.
Az utolsó mondat egészen felidegesített.Mondjuk mindenki magából indul ki,de arra esetleg nem gondoltál h itt értékelik a történeteket,és irodalmilag is nem csak azt h mennyi szex van benne.le lehet az írni normálisan is h nem tartozik ránk mit kapott.nem kell sztem ez a lekezelő viszonyulás.na mindegy.
:flushed:

Aphrodithe ·
Mi az, Kedves Nissa ? Keserű a méz ? Tudod, ezek szex történetek, és a nagyközönségnak az kell. Ha meg tudod, hogy milyenek, vagy lesznek, akkor miért olvasod el ?

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: