Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
laci78: nem semmi továbbra sem! Reméle...
2024-04-23 17:20
CRonaldo: Nagyon jó ez a story! Nekem te...
2024-04-23 12:09
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Az új tesóm

Utáltam a kis nyikhajszt az első pillanattól kezdve, ahogy megláttam. Az anyám összeköltözött a legújabb barátjával, akiben talán végre, megtalálja az élete párját. Miklós a negyvenes évei közepén járó üzletember, elvált és anyámmal egészen jól megértik egymást.

Ami miatt mégsem tetszik ez a kapcsolat az Miklós fia Norbi, aki velünk lakik.

Két évvel fiatalabb nálam, de egyszerűen nem bírom elviselni.

Nem mintha sokat foglalkoznék vele, egyetem mellett pincérkedem és elég keveset vagyok otthon, de egyszerre, két idegen férfi a házban, kicsit sok nekem.

Néha, ha a hétvégéken egy asztal mellett kell ülnöm velük mindig, felmegy a pumpám, de inkább nyelek az anyám miatt.

Az összeköltözés után egy héttel történt, hogy Norbit egy az egyben a nyakamba sózták, vigyem magammal szórakozni. Pont én azt a kisfiút!

Nem szívesen, de végül is kis rábeszélésre bevállaltam a fiút. Norbi is húzta a száját, azt hiszem, nem vagyok a kedvence én sem, eddig alig beszélgettem vele húsz percet.

Szóval, vittem bele az éjszakába a kis pártfogoltamat és egész úton, nem igazán beszélgettünk, a sörözőben is hallgatott, mint egy kuka és érdeklődést sem igazán mutatott, a haverjaimmal folytatott  beszélgetés iránt. Viszont elég merészen ivott, amit szóvá is tettem.

- Miért iszol annyit gyerek létedre kicsit túlzásba viszed nem? Innentől kezdve, csak üdítőt rendelhetsz, ne szúrd el az estémet oké? Semmi kedvem egy részeg kölyök miatt hazamenni!

- Te miről beszélsz? Már elmúltam tizennyolc és ne játszd magad, azt csinálok, amit akarok!- Nagyon feldühített legszívesebben, felképeltem volna azt a vöröslő arcát, hogy letöröljem az akaratosságot róla.

A haverok, persze jót derültek az egészen és kicsit lelkiismeret furdalásom lett, amikor Norbi lehajtott fejét néztem. A padlót bámulta, sötét tincsei fényesen ragyogtak és most nem látszott a világoskék tekintete, amiben örökösen a dac tüze lobogott.

Az éjszaka nem volt rossz, felszedtem egy szőke lányt is és egészen jó hangulatom volt, ahhoz képest, hogy állandóan Norbit figyeltem félszemmel.

Nem mintha érdekelt volna, mit csinál, de ha egyszer rám bízták, akkor muszáj volt rá vigyáznom. Figyeltem a karcsú alakját, a fekete nadrágba és fehér ingbe bújtatott testét, az arcába csapódó tincseit.

Nem táncolt, nem csajozott, viszont nagyon elkapott az idegesség, amikor egy középkorú, izmos pasi csapódott hozzá és szemmel láthatóan közös témát találtak, mert elmélyülten beszélgettek a bárpultnál.

Aztán egyszer, csak eltűntek nekem meg majd égnek állt a hajam! Mónikát a haverokra bíztam és feltéptem utánuk a mosdóba, mert állítólag, arrafelé látták őket.

Azt hittem megáll bennem az ütő, amikor rájuk találtam.

Nem a mosdóban voltak, hanem egy beugróban, amit szinte senki nem vett észre, az én tekintetemet is, talán az a bizonyos, hatodik érzékem irányította oda, a magasra polcolt, rekeszek mögé.

Az én kis mostoha tesóm a falnak támasztva csókolózott azzal a pasival!

A férfi teljesen neki döntötte magát és láttam, hogy az ágyékát erőteljesen nyomja Norbinak. Aki csukott pillákkal és zihálva élvezte a csókot, miközben kezei bejárták a széles vállat és hátat. Először merev szoborként álltam, és csak néztem, mint a moziban. Aztán megráztam magam és amint az első  döbbenet elmúlt, egyenesen a párocskához vágtáztam és kihasználva a meglepetés erejét, szétrántottam őket.

Mindketten pislogtak és nagyon nem tetszett nekik a dolog. Norbi olyan vörös lett, mint a rák az idegen, pedig fenyegetően elém lépett.

- Mégis mit képzelsz magadról öregem, talán a te ribancod a kicsike?

- Te hülye kis, köcsög, hagyd békén a testvéremet!- Hú, magam is meglepődtem a bátorságomon pláne,  hogy Norbit a testvéremnek tituláltam! Valahogy túlságosan felhúztam magam az egészen, nem is gondoltam bele abba, hogy a férfi valamivel erősebb, mint én. Nekem is ugrott és megszorította a nyakam, aztán ütés - váltás következett, mert védekezésből, előbb én ütöttem majd ő vissza. Kitudja meddig fajult volna a dolog, ha a szemben lévő ajtó mögül nem lép ki az egyik biztonsági őr. Szétszedtek minket, de addigra vérzett az orrom és minden voltam, csak nem szalonképes.

Nyolcvanöt kiló vagyok és száznyolcvan, centi fölötti, ám ebben az idegen, meleg férfiban az emberemre akadtam, mert erősebbeket kaptam tőle, mint amit én adtam neki…

Taxival mentünk haza és forrt bennem a méreg. Inkább nem mondtam semmit Norbinak, de később, amikor lezuhanyoztam és lenyugodtam valamennyire, bementem a szobájába.

A kis hülye, ott állt a nyitott ablak mellett, nézte az éjszakai fényeket és nagyokat szívott a cigijéből. Még mindig a cigi füst szagú cuccban volt abban, amiben, a diszkóban is, és fapofával nézett az arcomba.

- Szóval egy kis köcsög vagy!?Az apád tudja, hogy a kicsi fiacskája egy mocskos faszszopó?- Nem így akartam, de nem tudtam elfelejteni, amit láttam és valamiért nagyon bosszantott a dolog.

- Nem mindegy az neked, foglalkozz a saját dolgoddal és tűnj el a szobámból!- Ez volt az a pillanat, amikor az egész belső, fortyogó düh kitört belőlem és neki estem Norbinak. Előbb a cigit kaptam ki a kezéből, majd kettétörve dobtam ki az ablakon és rögtön utána letepertem a földre és elkezdtünk birkózni.

Nem védekezett.

És ez volt, ami megállított.

Csak hagyta, hogy üssem - vágjam, és meg sem próbált visszaütni. Amikor tudatosult bennem ez a dolog, abbahagytam és felállva leporoltam magam, mintha csak valami mocskot akarnék eltávolítani magamról.

Ő nem állt fel a földről, csak felült és átkulcsolta a térdét, amire a fejét is ráhajtotta. Nem tudom mi ütött belém, hiszen igazából semmi bajom a melegekkel, nem foglalkozom velük és semmi közöm Norbihoz se azzal kavar, akivel akar. Picit elszégyelltem magam, de nem mutattam ki.

Lassan eltelt egy hónap és mi alig beszéltünk egymással. Többször is eszembe jutott az a csók, amit akkor láttam a két férfi között, és ilyenkor mindig megremegett a gyomrom és ideges lettem.

Norbival kerültük egymást, mint a leprások viszont, amikor anyám hivatalosan is elvetette magát Miklóssal, akkor magunkra maradtunk a házban, mert az ifjú pár nászútra ment!

Itt kezdődtek el a bajok!

Próbáltuk kerülni egymást, de óhatatlanul is többször egymásba ütköztünk. A konyhában és a nappaliban a legtöbbször.

- Te mindig ilyen kuka vagy?- kérdeztem tőle egy esős este, amikor mindketten a nappaliban lévő kanapéról néztük az esti akció filmet.

- Nem!

- Nem bírod a pofámat, mi?

- Te nem bírod az enyémet, utálsz nem igaz?-A szavaiban annyi keserűség volt, hogy csak szájtátva bámultam rá, mint egy csodabogárra. Néztem a kisfiús vonásait, a tágra nyílt, kék szemeket és valahogy …megsajnáltam.

Arra gondoltam, hogy szemét módon viselkedtem vele eddig.

-Nem, de tudod mit, kezdjük tiszta lappal, ha már az anyám és az apád összeházasodott, próbáljunk meg normálisan, egymáshoz állni! Jó?- indítványoztam, miközben barátságom jeleként, felé nyújtottam a kezem. Ő, egy kicsit vívódott magával, de elfogadta a jobbomat és el is mosolyodott.

És milyen jól állt neki!

Az egész arca felragyogott és láttam, hogy a mosoly őszinte! Így kezdtünk egyre közelebb kerülni egymáshoz.

A harmadik napon, aztán hazavittem az ügyeletes barátnőmet, Mónikát, aki nagyon kedves kis nő, öt évvel idősebb, mint én, huszonöt éves és végre, rendes ételt vacsoráztunk, mert Móni aktiválta magát a konyhában. Utána, meg az ágyamban.

Istenien szopott és háromszor is szeretkezett velem az éjjel, de hajnalban haza kellett vinnem, mert a kislányára a barátnője vigyázott, aki nem tudott tovább maradni. Nagyon jó volt vele, tetszett az érett nőiessége és meg is beszéltük a következő randi időpontját.

Hanem ez után az eset után Norbi megint szótlanná vált, és minden mondatot harapófogóval kellet kihúznom belőle.

Egyik közös filmnézésünk alkalmával felbontottunk egy üveg bort is, aztán még egyet és a végén Norbi eléggé elázott. A beszélgetésünk a szexre terelődött.

- Jól szop a kis barátnőd?- kérdezte hirtelen.

- Aha, istenien.

- Én jobban tudok, megmutassam?- Norbi keze, ekkor a combomra vándorolt és megszorította a húsomat a tréning nadrág fölött. Azt hiszem elég rémült képet vághattam, mert amikor ránéztem azonnal elkapta a kezét és vöröslő arccal állt fel.

- Jól van, de tudod, egy férfi jobban tudja, mi jó egy másik férfinak, ha kíváncsi vagy, akkor szívesen megmutatom, a szobámban megtalálsz.

Se köpni, se nyelni nem tudtam, csak néztem ki a fejemből. Fél éjszaka azon járt az agyam, amit Norbi mondott. Soha nem gondoltam ilyesmire, hogy férfival próbáljam ki a szexet, de a kis lökött a fülembe ültette a bogarat. Nem akartam én tőle semmit, de gondoltam ráijesztek egy kicsit, ezért éjszaka átmentem hozzá.

Azt hittem, hogy alszik vagy legalábbis valami hasonló, de arra semmiképpen nem számítottam, ami odabent fogadott. Norbi a számítógépe előtt ült, szétvetett lábakkal, keze a nadrágjában matatott és meredten bámulta a homo filmet, amit éppen nézett.

- Én, csak… - alig jött ki hang a torkomon, elég hülye helyzet volt, de Norbi, egyáltalán nem zavartatta magát tovább járt a keze.

Csak álltam a nyitott ajtóban és bámultam. Norbi tovább simogatta magát, a keze éppen felsiklott a lábai közül, a mellbimbóit csipkedte és izgatta.

- Mire vársz, gyere nyugodtan közelebb!- nézett rám csillogó tekintettel és én tettem egy-két tétova lépést. Talán a kíváncsiság hajtott, talán a bor, amit megittam, de nemsokára ott álltam Norbi mellett, és csak bámultam a képernyőt, amin éppen két, izmos férfi kényeztette egymás farkát, franciáztak.

Próbáltam közömbös maradni, de éreztem, hogy egyre keményebb leszek és átkoztam magam, amiért egy szál alsónadrágban mentem át a mostoha testvéremhez.

Persze Norbi, egyből látta mi a helyzet, abbahagyta saját teste simogatását és felém fordult. Odaforgott a székkel teljesen, velem szembe.

Az arca megközelíthetetlenül közeledett a köldököm felé, és amikor odaért, belecsókolt! Azt hittem, ott rögtön összerogyok, annyira jó volt! Aztán szép lassan, elkezdett felfelé vándorolni az a finom nyelve, égetett és kis, kisüléseket okozott minden pici nyalása. A végén már egészen állt és a mellbimbómat kényeztette.

Profin csinálta.

Én a székén támasztottam az egyik kezem és azt sem tudtam, mit csináljak, elvarázsolt teljesen Norbi, már nem tudtam, ki vagyok, és mi ez, az egész.

Csak egy felrobbanni készülő, kémiai elegynek éreztem magam, amit még senki nem azonosított be. Ismeretlen anyag! Egy új képlet!

Nem bírtam tovább muszáj volt megérintenem nekem is. Az álla alá nyúltam, és felemeltem a fejét.

A Ködös tekintetében minden benne volt.

Azt nem tudom, hogy az ígéret, amit benne láttam az bátorított-e fel, vagy csak beleöklöztem az agyamba lévő falba, ami eddig torlaszt alkotott, de a következő pillanatban elkaptam a karcsú, helyes testet és vadul lecsaptam Norbi szájára. Azt az elektromos kisülést, ami abban a pillanatban körbevett bennünket, soha nem fogom elfelejteni szinte vártam, hogy felgyulladjunk!

Még életemben nem éreztem, ennyire finomnak egyetlen ajkat sem és még soha nem ízlett így csók, mint amiket vele váltottam. Őrülten simítottam a nyelvemmel, szívtam a száját, el akartam venni mindent, amit ad.

Ő, pedig nagyon is adakozó kedvében volt.

- Már a legelején megkívántalak- vallotta be két csók között- mindig rád gondolok, amikor éjjelente magamhoz nyúlok. Annyira kívánlak most is- suttogta a fülembe két nyalogatás között, miközben én tolattam vele az ágy irányába.

Már nem gondolkoztam, ösztönösen csináltam mindent. Soha nem hittem volna, hogy kívánatosnak fogok találni egy fiú testet, pedig határozottan így volt! Nagyon tetszett a halvány bőr, a hosszú combok, az izmos vádli, és a finom ujjak érintése.

Egy ismeretlen masszává váltam, amit Norbi úgy alakított, ahogy akart. Kíméletlenül gyűrt és formált, hogy az ő elképzelése szerinti alakzatot vegyem fel a végén.

Ott feküdtem az ágyon ő, pedig rajtam, csókolóztunk, miközben  már a legtitkosabb helyen matatott. Azt hittem szét robban a farkam, amikor rákulcsolta az ujjait és úgy éreztem bele döglök, az egészbe.

Életemben nem voltam felizgulva annyira, mint akkor.

Belekapaszkodtam azokba a tincsekbe és rángattam őket, túrtam és borzoltam, annyira finom volt, mint egy lányé.

-Nagyon kívánom, engedd, hogy a számba vegyem - kérte elfúlt hangon és már ereszkedett is a lábam közé. Alányúlt az alsóm gumis része alá és kicsit lenyomta, és már nyalta is a herémet én meg felhördültem és azt hittem, ennél már semmi nem lehet jobb. Be is szippantotta egy részét, hol a jobb oldalon, hol a másik felén, finoman, de mégis, jól érezhetően csinálta. A szám kinyílt és nem tudom mitől, de forgott velem az egész helyiség, örvénylett minden, szikrák gyúltak és szóródtak szét az elmémben, bele akartam pusztulni az egész kényeztetésbe.

-Nagyon jó vagy úristen, nagyon finom! Jobb vagy bárkinél - ám a hangom elhalt, bennem rekedt, mert Norbi, ekkor kapta be a makkomat.

Ízlelte, mint egy nagyon finom dolgot. Cuppogott és mormogott, édesen, és egyre mélyebbre eresztette a szájában a farkamat, majd kiengedte és oldalt nyalogatta. A fitymámmal is eljátszott, egészen hegyesre formázta ilyenkor a nyelvét, de mégsem, csiklandozott. Úgy éreztem szétdurranok, még senki nem szopott ilyen keményre. Már téptem a haját, hol a lepedőt markoltam és önkéntelenül is kicsúszott, belőlem a kérés.

-Én is neked, akarom!- Ekkor Norbi anélkül, hogy kiengedett volna a szájából szép lassan elmozgott, egy perc múlva a lábai a fejemnél voltak én meg alányúltam a dereka alá, majd mohón bekaptam a farkát.

Minden gondolkozás nélkül!

Szép, vastag volt neki is, majdnem annyira, mint az enyém és valahogy, olyan hamvas. A legmerészebb álmaimban sem hittem volna, hogy ennyire fogok élvezni egy fiú szerszámot, ráadásul a számban.

Micsoda íze volt!

Hihetetlenül finomnak találtam, úgy szoptam, mint, aki egész életében ezt csinálta! Én már közeledtem a beteljesülés felé, az alsóm már rég lekerült rólam, de mégis, valahogy nem akartam abbahagyni a szopást. Felülkerekedett bennem a birtoklás és még az élvezetnél is jobban akartam a farkat a számban érezni.

Ezért hirtelen oldalt gurultam és Norbi így lecsúszott rólam, a férfiasságom meg ki a szájából.

- Várj egy kicsit, azonnal elsülök, pihenj, én akarok felül lenni!- Norbi engedelmeskedett, most ő feküdt alul én meg a hosszú combjai között, az egyik alá, bedugtam a karom. A másikkal jól széttettem a lábát és neki estem. Így sokkal jobban tudtam kényeztetni és a hatás sem maradt el, mert a fiú nem sokára, ritmikusan lökte magát a számba. Még inkább gyorsítottam a tempón, és amikor éreztem a lüktetést, kiengedtem magamból és őrült gyorsan mozgattam az ujjaimat.

Szanaszét spriccelt a sperma, miközben Norbi hörgött az élvezettől. Az ondó illata is tetszett, ami megütötte az orromat, olyannyira, hogy a hasán lévő fehér meleg foltokat, szétkentem akár egy testápolót, a mellkasára is jutott bőven.

- Gyere - utasítottam, amikor feltérdeltem - gyere, szopd!- Norbi alám helyezkedett és megtámasztotta magát az egyik könyökén és folytatta, amit nem rég abba hagyott. Két perc, biztosan nem telt el addig, amire az egész testem megfeszült és a bizsergés az egész gerincemen végig futott. Lüktetve élveztem el Norbi, pedig a farkam hegyét bent tartotta a szájában és egy részét, folyamatosan nyelte a nedűmnek.

- Nagyon finom vagy - suttogta végül, amikor a hátrahajtott fejemet felemeltem és rászegeztem a spermától összekent arcára.

Perverz, de muszáj volt megcsókolnom, és hogy mennyire jól esett az a fajta levezetés!

Ő is térdelt, az ágy besüppedt alattunk, kis gödör keletkezett kettőnk teste körül.

Nagyon jó volt magamhoz szorítani az új tesómat, és csak öleltem és csókoltam a boldogságban. Aztán mindketten lefeküdtünk az ágyra és csendben a gondolatainkba mélyedtünk, az agyam kezdett kitisztulni, de nem bántam semmit. Tudtam, kell nekem a folytatás, és még sok-sok boldog, élvezetes órát fogok eltölteni Norbival, ha rajtam múlik.

- Jó volt?- kérdezte sután, a magabiztosság valahogy eltűnt a hangjából.

- Aha, köszi, finom volt. - szóltam vissza rekedten, miközben eléggé szerencsétlenül kászálódtam ki az ágyból.

Még vissza volt egy hét a szülők nélküli magányból, és amikor megfürödve a konyhában ittam az üdítőmet, azon gondolkoztam, mi a fene van velem, mert mást sem akartam, mint azonnal visszamenni Norbi szobájába.

Vissza is mentem és hatalmas élvezetek sokaságából állt az éjszaka és az, azt követő hét, a paradicsomban éreztem magam.

Aztán megjöttek anyámék és valahogy kicsit a rózsaszín köd elszállt, nem mintha kevésbé kívántam volna Norbit.

Az egyik éjjel sokáig gondolkoztam és végül rájöttem, hogy két utam lehet.

Vagy biszexuálissá válok önként vagy sürgősen, el kell szakadnom Norbi közeléből, mert nem bírom megállni, hogy ne érintsem meg.

Választottam és azt, majd az élet eldönti, hogy jól vagy rosszul.

Most Mónikánál lakom, élettársak vagyunk, szeretem és a kislányát is, pont úgy, mintha a sajátom lenne. Pár év múlva szeretnék egy közös kicsit is.

De vannak pillanatok, amikor elkap a vágy és majd meg őrülök, hogy Norbi karjaiban lehessek…
Hozzászólások
További hozzászólások »
petike19840226 ·
Nagyon jó írás,gratula :)
Jó kis történet,és bele éltem magam :)

kamilla10 ·
Csak az író pontozta fel a történetet vagy tényleg jó? Valóban rossz vagy csak egy dilinyós húzta le? Ez a szavazatokból nem derül ki. Asdf0123 írta: "cookiek, sütik törlése >>> végtelen szavazási lehetőség XDDDDDDD ne maradjatok ki a buliból!! szavazzátok le akit utáltok!!!! XDD sütik törlése ás királyság van!!"

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók!A tortenetek csapata új oldalt nyitott a meleg emberek számára: WWW.BOYSXX.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: