Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
Gömec: Bocsánat, hogy itt szólalok fe...
2024-04-19 14:26
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Az első

Már majdnem két hónapja vagyunk együtt. Csodálatos két hónap volt ez! Folyton az járt a fejemben, hogy örökké fog tartani. Már minden titkunkat feltártuk egymás előtt. A sexbe is belefolytunk de rendesen. Még nem volt meg a nagy alkalom, de már tervezgettük. Láttam rajtad, hogy szeretnéd, akarod, kívánod. Nagyon jól esett.
Emlékszem, csütörtökön jött az elhatározás, pénteken meg fogjuk tenni. Viszont itt volt egy nagy gubanc. Hogyan is kellene mindent, hogy teljesen kielégítsem minden vágyadat. Már meg is volt egy terv, amivel biztos leveszlek a lábadról. Beszéltem barátnőddel, csaljanak el nekem aznap estéig. Szüleid szerencsére nem voltak otthon, enyémek meg megértették, hogy mit is akarok.
Kulcs fordult a zárban. Rendesen izgultam mind szexuálisan, mind amúgy Bejöttél. Meglepődve néztél szét. Mindenhol gyertyafény, én pedig ott álok előtted egy szál rózsával a kezemben.
- Szia!- köszöntem Rád.

Meglepettségtől csak bólogattál. Beljebb húztalak, csókot váltottunk Hosszan csókolóztunk. Levettem Rólad a kabátot, sálat sapkát. Még mindig havas voltál néhol. Eltűntél egy pillanatra, átvettél egy másik ruhát. Hihetetlen szép vagy, nem tudom levenni Rólad a szemem. Megint magamhoz húzlak. Megborzongtunk. Leültünk az asztalhoz. Igazi home-made kaja volt. Én csináltam - büszke mosoly-. Hümmögtünk pár port evés közben. Rendben volt minden, úgy éreztem, össze fog jönni. Szinte már biztos voltam benne. Miután befejeztük, elmosogattunk amolyan összebújósan, közösen. Felém hajoltál, újra hosszan egymás karjaiba omolva csókolóztunk.
- Szeretlek, suttogtam alig hallhatóan.

Megfogtam a kezed, befelé vontalak a szobádba. Beérünk. Itt is minden gyertyafényes. Rózsaszirmok mindenhol. Amint belépsz, sóhajtasz egy nagyot. Úgy érzem, sikerült, elértem amit akartam. Odasétáltunk az ágyhoz. Lefektettelek. Rózsaszirmokkal simogattalak. Hosszan egymásba fonódunk. Szépen levetkőztetlek, Te pedig engem. Izgatjuk egymást, de szinte semmi szükség izgatásra, mind a kettőnk teljesen ott van. Föléd hajoltam, széttártad a lábad. Rám néztél.
- Akarod? –kérdeztem szinte feleslegesen.
- Akarom. - mondtad olyan áhítattal, amin muszáj volt mosolyognunk.
Óvatosan Beléd hatoltam. Hangosan nyögtél egyet. Teljesen nedves voltál, nemsokára már teljesen ki voltál tágulva. Lehajoltam hozzád, megcsókoltalak. A fájdalom apró jele átsuhant az arcodon. Szép lassan ki-be járattam. Nedves puncid forrósága hihetetlen volt számomra. Csodálatos volt. Picit gyorsítottam, pont a határon voltunk. Mind a ketten elélveztünk. Még picit Benned maradtam, majd ledőltem melléd. Hozzám bújtál.
- Fájt?- kérdeztem
- Picit.–mondtad azon a gyerekes aranyosságoddal.
A gyertyafény betöltötte az egész szobát. Ott feküdtünk betakarózva. Az ablakon át lehetett látni, ott kint esik a hó. Mindenhol teljesen sötétség, senki sem tudta, mi is történt ott abban a gyertyafényes ablakban, mennyire megváltozott két fiatal kötődése. A hó is tovább esett, amolyan megnyugtatóan.
Hozzászólások
További hozzászólások »
MenoMano13 ·
Sztem naon jó.. :D:D:D De főleg h TE írtad:P:P:P

Andreas69 ·
Szerintem meg naon gyenge.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: