Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Az áhított fiú

Pontosan 2 évvel ezelőtt nagyon szerelmes lettem a város egyik bálványába. Igazi menő srác,minden lány meg volt érte halva. Azt hittem sohasem érhetem el, de megtörtént az amiről álmodni se mertem volna.
A mi osztályunk rendezte az egyik iskola partit. Én már nagyon régóta figyeltem ezt a srácot, de nem mertem elhívni a buliba. A barátnőim megtették ezt a lépést helyettem és elhívták az én nevemben. A bulin szinte alig láttam. csak a végén beszélgettünk, de ebből a beszélgetésből világossá vált számomra, hogy én sem vagyok neki közömbös. Eltelt kb. 1 hónap, mire újra találkoztunk pont akkor, amikor az iskolából tartottam hazafelé. Megállított, és nagy meglepetésemre randit kért tőlem. Egyből a mennyországban éreztem magam, és nem tudtam elhinni, hogy az oly régóta áhított fiú most tényleg engem akar. Elmentem másnap a találkozóra, sokat beszélgettünk, majd egy váratlan pillanatban lekapott. Nagyon hevesen és vadul csókolt meg. Nagyon élveztem! Ettől a naptól kezdve jártunk.
Az első hónapban még nem igazán éreztem azt a vágyat iránta, amit ő már első naptól kezdve táplált irántam. Mikor lementünk hozzájuk, mindig nagyon heves volt. Állandóan tapizott, szinte végig smároltuk azt a 3 órát, amit náluk töltöttem.
Aztán ahogy telt az idő, magam is meglepődtem, de elkezdtem őt kívánni. Nem tudtam mit csináljak. A délutánokat már alig vártam, hogy végre hozzám érjen, hogy végre megcsókoljon. Egyik délután mikor náluk voltunk épp belemelegedtünk a dologba, amikor megfogta a kezem és a farkára tette. Elhúztam a fejem, megemelkedtem és megkérdeztem:
- Most mit csinálsz?
- Nyugi. Csak csináld! - válaszolta, és elkezdte mozgatni a kezem a merev farkán.

Nem sokáig hagytam magam irányítani, kis idő múlva saját magam húzgáltam a bőrt a farkán. Hamarosan heves csókok közben elélvezett.
Mikor sétáltam haza átgondoltam a délután eseményeit, és rájöttem, hogy ezt már régen meg kellett volna tennünk.
Másnap, harmadnap ismét kivertem a farkát, és ez így már rendszeressé vált. Aztán eljutottunk odáig h örömet akart nekem is okozni. Kérettem magam, féltem az ujjazástól, hiszen ő volt az első komoly barátom, nem mertem neki megengedni. De egy nap mikor nálunk voltunk ismét csak be voltunk melegedve és ő elkezdte az övemet birizgálni. én hagytam magam, hajtott a kíváncsiság és a vágy. Megujjazott. Meglepődtem, hogy mennyire jó érzés volt. Megismételtük szinte mindennap. De közben a kapcsolatunk ellaposodott, mivel szinte már csak pettingelni jártunk össze. Az én drága barátom kitalálta, hogy szexel megoldhatjuk a gondjainkat, mert az összefog minket hozni. Nem igazán bíztam ebben az ötletben, de mivel már nagyon kívántam őt belementem a játékba. Egy szerda délután jött le hozzánk. Beszélgettünk, tv-ztünk, majd bekerültünk az ágyba és heves smárolásba kezdtünk. Éreztem ahogy egyre gyorsabb les a pulzusom, már annyira kívántam, magamban akartam érezni azt a szerszámot ami oly sokszor megfordult a kezemben. Kigombolta a nadrágomat, az ölébe ültetett. Egyik kezével ujjazott a másikkal pedig a melleimet masszírozta. Közben végig smároltunk. Ezután levettem a felsőjét lecibáltam a nadrágját, ő is így tett az én ruhadarabjaimmal. Megfogtam merev péniszét és éreztem, ahogy felszökik a vágy bennem.
- Szopj le kérlek! - szólalt meg.
Én nem tudtam mit tegyek, ilyet még sohase csináltam, de arra gondoltam, hogy egyszer élünk. hát elkezdtem szopni. Egyre erősebben szoptam. éreztem, hogy nem sokáig kell működnöm és eljuttatom a csúcsra. Így is lett. pár perc alatt elélvezett. Utána rádöntött az ágyra, smároltunk. majd elkezdett megint ujjazni. Már nagyon nedves voltam alig vártam, hogy belém jöjjön.
- Tedd már be! Tedd be! - üvöltöttem.

Neki se kellett többször elmondani, belém rakta azt a vastag eres faszát. Először csak lassan mozgatta, csak a hegyét tette be, majd egy hirtelen mozdulattal tövig nyomta. Ordítottam a vágytól, ami végre beteljesült. Éreztem, ahogy ez a hatalmas fasz kitölt ott lent, nagyon élveztem. Sikítoztam, kiabáltam, ahogy mozgatta bennem a farkát. Majd a végén kivette belőlem a farkát és ráverte a gecit a hasamra. Nekem még ez is tetszett.
Az események után csak arra tudtam gondolni, hogy az a fiú aki után oly régóta sóvárogtam most itt fekszik mellettem, és meg is dugott.
Egy hónap múlva sajna szakítottunk. De pár bulis este után még összejártunk eltölteni az időnket...
Hozzászólások
További hozzászólások »
Eridanus ·
Hátööö... fogalmazhatnál kicsit esztétikusabban, jobban megválogatott szavakkal is... :S

bota93 ·
0%

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: