Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

ATYA-világ

A nagybátyám szívinkfartust kapott és én kénytelen voltam az unalmas kisvárosba költözni, hogy az egyetlen élő rokonom ne legyen egyedül, hogy a támasza legyek. Egyetlen dolgot nem kedveltem az egészben a nagynéném imádott templomba járni és én rendes unokaöcs lévén elkísértem!


A templom úgy festett, mint bármelyik másik, csak egy valamiben különbözött, szép és fiatal volt a papja.


Nickol atya. A húszas évei közepén járhatott vállig érő fekete haj, kék szem, csinos arc, szálfatermet, szóval pazarlás, eltemetnie a testét az imádkozásba.


Mikor először megláttam hevesebben kezdett dobogni a szívem, valósággal kalapált és emlékszem, ahogy az emelvényen állt és mondta az szöveget, hirtelen felnézett és egyenesen a szemembe mélyedt a tekintete. Elvörösödött, de hamar visszanyerte a lélekjelenlétét és utána már egyszer sem nézett rám, csak, amikor vége volt a misének, csak akkor…


A tekintete keményen vágott a testemen végig és magasra emelt álla és a hidegség, ami belőle áradt fölényességet sugárzott. Kirázott a hideg, a visszautasítástól és a dühtől, amit a kék tekintet magában sűrített.


Ám ennek ellenére onnantól kezdve egy láthatatlan lehelet vékony selyemzsinórt éreztem köztünk feszülni, ami összekötött minket.


Ezen túl egy alkalmat sem hagytam ki, mindig elkísértem a nénikémet a misékre csodálkozott is és kérdezte mióta váltam gyakorló hívővé. Nem éreztem szégyent és bűnt, csak látni akartam a tiltott gyümölcsöt, szerettem a férfiakat, ahogy a nőket is biszexualitásom már régóta tudatosult elmémben és én nem küzdöttem ellene hagytam, hogy sodorjon az ár.


Nem hittem, hogy az atyának lettek volna férfi álmai vagy egyáltalán bármilyen testiséggel kapcsolatos vágyai, de én akkor is kívántam és egyre többször jutott eszembe. Már éjjelente a fantáziám világa is vele telítődött, kezdtem belezúgni…


Délutánonként nagyokat sétáltam és bejártam a környéket, így ütöttem el az időt, emlékszem egy hétfői napon aztán elkapott a zápor a feketeség percek alatt eltakarta a nap fényes korongját, hatalmas jégeső és zivatar készült kitörni.


Az emberek pánikszerűen rohantak a fedett helyek alá és én tétován gondolkodtam hová is menjek, végül a két utcával odébb lévő kávézó mellett döntöttem. Már eljutottam az első utca végéig, amikor öklömnyi jégdarabok kezdtek el zúdulni az égből, egy fejen talált aztán még egy. Rohantam.


A templom ajtaján nagyot rántva szinte beszédültem az ódon falak közé és most valóban hálát rebegtem istennek, hogy nyitva találtam az ő tiszteletére állított épületet.


Szinte most is érzem mennyire kóválygott akkor a fejem és megtapogatva lüktettek az óriási dudorok a tetején a hátam is kapott jó pár jégdarabot és reszkettem a hidegtől, ami rám tört. Odasétáltam az oltár közelébe, ekkor halottam meg a neszezést.


Nicol atya volt, de nem úgy nézett ki, mint egy pap egy fehér ingben és fekete szűk nadrágban bámult rám abban a néhány másodpercben, amikor meglepetten rám nézett. Elképesztően gyönyörűen festett, emlékszem szájtátva bámultam.


- Csak a jég elöl jöttem be, ha elcsendesedik, azonnal megyek - kezdtem bár a hangom remegése egészen mást sugallt…


A pap hamar észrevette a vért a halántékomnál és azonnal a segítségemre sietett a sekrestyébe invitált és egy kopott és dohos szagú pokrócot terített rám és valami csípős és szúrós szagú eleggyel kente be a fejemen lévő diónyi dagadásokat. Csípett, de nem érdekelt. Majd bort öntött és kérte igyam meg átmelegít, lehajtottam és ő is ivott.


Aztán beszélgetni kezdtünk mindenféléről, általános dolgokról, azaz a nagy semmiről.


Arcszeszének illata fölkúszott az agyamba hevesen kezdett dobogni a szívem a magas erős test és a helyes arc annyira szexis kisugárzású volt, hogy már fizikai fájdalmat éreztem a gyomromban.


Nagyon kívántam.


Pólómat kihúztam a nadrágomból, nehogy észrevegye a merevedésemet. A baj akkor kezdődött, amikor ő a hátamat is látni akarta.


Ó büdös fenébe ne, de lehúztam a felsőt és megrázkódtam, miközben a finom meleg ujjaival hozzámért biztos megérezte, mert megállt egy pillanatra és csak utána folytatta. Ekkor éreztem nem bírom tovább és ekkor történt, hogy elkaptam a csuklóját és felálltam majd felé fordultam. Reszketni kezdett és félelem villant a tekintetében, én pedig ott magasodtam előtte akár egy hatalmas szobor.


A karját erősen szorítottam és arcomat egyre közelítettem a csodálatos ajkai felé, amelyek megremegtek és egy szó hagyta el őket.


- Ne - ám a suttogás elhalt, elszállt, mint a tetőről aláhulló madártoll és én végre a forró ajkakra tapasztottam a számat.


- Ekkor ő kicsavarta a kezem és rám mordult.


- Miért akarsz a kísértésbe vinni mondd?- kezdett faggatni.


- Mert őrölten tetszel és megakarlak kapni és te hagyni fogod, hogy megtegyem- csendült bele a válaszom a néma csöndbe.


- Kis köcsög vagy azt hiszed nem tudok semmit a testiségről meg arról mi jár abban a kis agyadban amióta megláttál, de tévedésben vagy mert én nem hagyom magam, ha kell ki is átkozlak - válaszolta szenvedélytől elfúló hangon.


- Jézusom, emlékszem megfordult körülöttem a világ és én hitetlenül néztem a dacos kék szemekbe, amelyek perzseltek az elutasító szavak ellenére. Ekkor nézett rajtam végig, megnézte a kemény arcom a vastag nyakam és elidőzött a széles mellkasomon majd a tekintete lejjebb vándorolt a bordás hasizmok felé és a lábam közé meredt, ahol jól látszott felajzott állapotom. Többször is hatalmasakat nyelt mintha finom falatok csúsztak volna le a torkán.


Ekkor emeltem fel a kezem és ekkor simítottam végig a gyönyörű arcán, amibe beleremegtünk mind a ketten és ekkor történt, hogy megláttam a sebehetőséget a pupilláiban, amelyek már óriásira tágultak.


- Csak, had kóstoljalak meg nem kérek mást, csak egy kicsit belőled, jó lesz neked is - mondtam el a bensőmet feszítő kérést.


Láttam, nem tudja mi tévő legyen azt hiszem majdnem elmenekült, de ekkor nyomtam neki megduzzadt csípőmet és ekkor futott rajtunk keresztül a mindent megremegtető és felvillanyozó vágy, amelynek izgalmára még most lúdbőrözök és merevedésem támad.


Nyögése, amely elhagyta az ajkait a legszebb zene volt a füleimnek, amit valaha is halottam, teljesen beindultam tőle és ajkai puhán szétnyíltak, hogy utat adjanak nekem a hódítónak.


Passzívan hagyta, hogy bejárjam szájának minden kis zugát, majd legnagyobb meglepetésemre hirtelen visszacsókolt olyan szenvedéllyel, hogy megrogytak a térdeim és nem akartam elhinni, hogy igaz.


- Gyűlöllek te átkozott –szakadtak ki a szavak belőle, amint ujjaim végigfutottak az ing gombsorán és én szabályosan lerángattam róla, hogy minél előbb összeérjen a meztelen felsőtestünk.


Elképesztően jól nézett ki, a hamvas és világos bőre az arányos válla és mellkasa az ágaskodó mellbimbóival a feketén göndörödő szőrrel a vastag karjai és izmos hasa mind-mind simogatásért kiáltott, amit én meg is adtam neki.


Pont olyan pompás férfi volt, ahogy ruhában látszott. A csókjaim, amit elhintettem a testén apró sóhajokat csaltak ki belőle és én elkezdtem őt a hosszú fapad felé irányítani, ahová rádöntöttem a fiatal papot és ekkor nyúltam először a nadrágjához.


Szabályosan elugrott a rémület és a riadalom legyőzte a kíváncsiságát és engem.


- Hagyd, vigyázni fogok rád ígérem, érints meg te is. - húztam a lábaim közé a kezét. Nem mozdította ezért én végig húztam a farkamon többször is és letoltam a nadrágom az alsóval együtt. Meredten bámulta az álló péniszemet nézte a vastagon lüktető rudat nem bírta levenni róla a tekintetét. Rákulcsoltam a remegő ujjait és ő hagyta és tétován mozdította meg a tenyerét, lassan kezdte húzogatni a vesszőmön. Örömmámorban úsztam és  teljesen beindultam, közelebb húztam az eres szerszámomhoz és erősen nyomtam a fejét. Tudta mit akarok és már nem ellenkezett, azt hiszem nagyon tetszhetett neki, amit látott. Leültem a padra és ő lábam közé térdelt úgy verte a farkam arcát közel tartva hozzá, láttam beszívja az illatát miközben tekintete egyre ködösebbé válik és ekkor vette a szájába először. Már lehullott róla az ájtatosság álarca már nem volt pap többé szent, csak egy férfi, aki kíván engem.


Bűnösen jól esett, amit csinál nem azért, mintha olyan ügyes lett volna, nem.


A bűbájtól, amit rá bocsájtottam a sötét szenvedélytől, amibe bele vontam a ragyogó és szűz lelkét ez adta a legnagyobb élvezetet. Abban a pillanatban nem voltam más, mint a veszedelmes sötét energia, amely meghódítja a tisztaságot és a fény fehérségébe belelopja a vörös izzást.


Szédültem a mámortól, beletúrtam a fényes tincseibe és néztem a szorosan lecsukott szemeit, amelyeket sűrűn göndörödő hosszú pillák kereteztek. Ő a makkommal játszott a bőrt egészen hátratolta és úgy nyalogatott. Rögtön el tudtam volna élvezni, de még nem akartam, tovább akartam húzni. Ezért cseréltünk, de előtte lehúztam a ráfeszülő nadrágját és a fehér alsóját. Hagyta,  de gyerekesen az ágyéka elé tette a kezét és én elmosolyodtam ő pedig belevörösödött. Lenyomtam a padra és széttártam a lábait majd erőnek-erejével lefeszítettem a kezét a szerszámáról, ami gyönyörűen ágaskodott és tetszett nagyon. Még most is feltudom idézni a rózsaszín húst és látom milyen fényesen csillogott a végén az a pár csepp, ami kitolult belőle a nagy vágyakozástól. Rögtön lenyaltam róla az enyhén sós ízű elő váladékot és a hörgése betöltötte a csendet amely a várakozás izgalmának hullámaira telepedett.


Finoman kényeztettem, ahogy csak tellett tőlem tudtam én vagyok az első és talán az utolsó, aki megérintheti és megízlelheti. Finom volt. Nagyon.


A forróság kezdett szétáradni bennem. Ő először nem mozdult, csak nyárfalevélként reszketett és bénultan hagyta, hogy kóstoljam az ízét, beszívtam egészen, hol a felül a makkját, hol a törzsét és az ellenállása egyre inkább gyengült, mert lassan apró nyöszörgések törtek elő belőle és az egyiknél megragadta a hajam és a csípője előre rendült ritmikusan mozgott. Itt szakadt el az ellenállás utolsó vékonyka fonala már az élvezet átvette az uralmat felette. Őrült gyorsan mozgott, dugta a számat én meg majd belefulladtam, de nem bántam boldoggá tett, hogy ekkora örömet szerzek a másiknak. Persze nem kellett túl sok szegénykémnek a farka percek alatt megfeszült és elkezdett lüktetni és én már vártam a forró spermáját, amely szakadozva spriccelt a számba. A hatalmas adag persze kifolyt és végig csurgott a vállamon.


Amikor végzett a vállaimra tette a tenyerét és szégyenteljesen bámulta a földet, ekkor én érte nyúltam és az ölembe vontam, hogy megcsókolhassam újra. A köszönet és a megbánás is benne volt a csókjában a lelke biztos forrongott az új élményektől, mert a szíve olyan hevesen dobogott, mintha kiakart volna szakadni a megszokott helyéről.


Csók közben a vesszőmhöz vittem a kezét és rajta tartva az enyémet is, kezdtem el mozgatni, hamar feljutottam a csúcsra és egyikünket sem zavarta a sok ondó, ami szétkenődött a kezünkön és a hasunkon.


Még legalább negyed óráig simogattuk egymást és úgy csókolóztunk, hogy tudtuk legközelebb az nincs a számunkra. Pontosan tudtuk, hogy csupán egy kérész életű vad szenvedélynek adtuk meg magunkat, hiszen erős és megdönthetetlen sziklák állnak köztünk, amelyeket- e világban képtelenség lerombolni.


Szép nyár volt és ez a legszebb emlékem belőle. Sokáig álmodoztam Nickol atyáról, magam előtt láttam a csodálatos lényét, de soha többé nem bírtam betenni a lábam a templomba.


Nyár végén meghalt a nagynéném és én elhagytam a kisvárost. A házat megörököltem, ki tudja lehet egyszer még visszatérek.
Hozzászólások
További hozzászólások »
nemtomtom ·
AELM. ·
:grinning:

pacaltorta ·
AELM. ·
:heart_eyes:

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók!A tortenetek csapata új oldalt nyitott a meleg emberek számára: WWW.BOYSXX.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: