Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Áprilisi válogatás 6.

Mellesleg ismételten eljött április elseje, a bolondság, tréfálkozás napja. Most 60 olyan beküldött történetet olvashattok, amelyek e tréfás napra valók. Az áprilisi válogatás hatodik részét szintén teljesen vágatlanul olvashatjátok!

Jó szórakozást kívánunk!


Történet 1.
Cím: Hármasban óvszer nélkül1

Vera vagyok 16 éves.Pár hónapja izgultam rá a lejobb bnőmre.Persze ő nem tudja.Zsaninak iszonyú jó alakja van,bár én sem irigykedhetem.
Júniusban elmentünk túrázni a hegyekbe.Az erdőben találtunk egy tisztást.Letelepedtünk és beszélgetni keztünk.
-Hát nem jó itt?Jaj de olyan melegem van.Nem bánnád ha levenném a felsőm-kérdezte Zsani.Én csak bólintottam és éreztem teljesen ráizgulok.Így is történt.
Mivel nem volt rajta melltartó ezért a vékony topp mindent sejtetett.Én is levettem a felsőmet és ijedten vettem észre hogy a mell bimbóim megkeményedtek és várják a kényeztetést.Ő ezt észrevette és megkérdezte:
-Te felizgultál rám?-elvörösödtem és láttam a csillogást a szemében.Ekkor vettem észre,hogy az ő mellbimbói is megkeményedtek.
Odahajoltam hozzá és lesmárultam.Ő erre vissza.Levetkőztünk.Elkeztem nyalogatni a mellét.Gyorsan,gyorsan de amikor már majdnem elélvezett letérdeltem és a puniját keztem nyalni.Hevesen és hevesen.Majd Ujjazni kezdtem.Itt eljött a pont.Elélvezett.
Ekkor még észre se vettük hogy valaki figyel.Zsani a melleimet kezte izgatni majd lejjebb haladt és nyalni meg ujjazni kezdett. Én is gyorsan elélveztem.Akkor ott volt az idegen.Aki nem is idegen volt hanem a mostohaapám Zoli.Teljesen meztelen volt.Nagyon megijedtünk,hogy majd mindenkinek elmondja és akkor vettük észre,hogy feláll a farka.Odajött hozzám és nyalni kezte a punim.Erre én nagyokat sikongyattam.Zsani mintha érezte volna,odament és elkezte szopni közben pedig ujjazta magát.Majd abbahagyta a kényesztetésem és a farkát belém nyomta.Én sikoltottam a nagy élvezetben.Utána kivette és Zsanit is meglovagoltatta.Majd mégegyszer belém nyomta a farkát.Éreztem ahogyan bennem elélvez.Majd a kéjtől elolvadva csókolóztunk.Ekkor még eszembe se jutott nem használtunk óvszert.


Történet 2.
Cím: egyigazinő valószerű álmai

Gondoljátok hogy a nők nem kívánják a szexet?Hát nem így van. az éet értemme az elérhető élvezetek legmegasabb foka.Amikorannyira kívánom a szexet találkára hívom a szerelmemet.ez egytikos találka a hangján érzem hogy alig várja hogy megérintsen és forró puncimba dugja farkát.alig várjuk hogy felérjünk alépcsőn és egymásnak essünk.sokszor azt sem tudom éndugom -e őt vagyő engem.Legutób is mikor találkoztunk felértünk a szobába megcsördült a telefonom ép egy kedves vásárlómérdeklődött hogy érkezet-e valam ujdonság.Nemtehettem le a telefont eggyik kezemmel próbáltam kibontani aruhámat a másikban atelefonnal részletesem magyaráztam hogy milyen szép az uj termék.közben léttam hogy kedvesem vetkőzik és keményen ál afarka . alig birtam türtőztetni magam.be akartam azonnal kapni, de a leendő vevő csak beszélt és beszélt.bele kellet hát ülnöm a farkába. az élvezetetnem tudom elmondani.Kemény fasza apuncimba hatolt.Befogtam atelefont és azt mondtam basszál! alig találtam meg a mikrofon kis lukát .de az én lukam már rajta volt a farkán.Jó baszás volt kéjes. nedves és élvezetes.sokilyet szeretnék még.a többit holnap. most mennem kell.Most is kívánom.


Történet 3.
Cím: Szex és más Semmi...

Sziasztok!!! Tomy vagyok 22 éves amit most leírok 3 éve történt velem. A partnernőmtöl ha nem tetszik szeretnék előre is bocsánatot kérni. Lehet ha nem 300 kmre laktunk volna egymástól jártunk is volna. És kérek mindenkit ne itélje el a csajt mert ő nem olyan csak hát....
Pesten a 12. kerben egy kávézó ajtajába összefutottam egy helyes ari csajjal akin egy fehér nadrág és egy simulós felső volt a nadrág alatt mint később is kiderült elöl csipkés tanga. Nem volt ismerös a lány de mikor bemutatkoztunk egymásnak leesett az állam.
Én TOMY vagyok.
Én NIKA.
Tudjátok az az énekescsaj "A papa ne félts" számával.
Zavaromba el se akartam hinni. Meghívott az asztalukhoz,2 barátjával ült egy asztalnál. Az eggyik a volt pasija. Hülyéskedtünk iszogattunk és én próbáltam udvarolni Nikának. Amit az exe nem túl jó szemmel nézett ezt úgy adta tudtomra, hogy próbált szivatni. Búcsúzáskor számott cseréltem Nikával.
Másnap 8-kor csöng a mobil ő hívott. Randit beszéltünk meg 10.-re nála. Alig vártam a 10 órát. Mikor odaértem becsengettem Ő nyitott ajtót egy minibbnél is minibb szoknyába és egy szexis toppba amiből kint volt a gyönyörű hasa. Mondta a szülei nincsenek itthon. Bementünk és wiskyvel kinált amitől feloldodott a hangulat. odaléptem és szájon csókoltam és ő visszacsókolt. A kezem közbe a combjait simongatta majd kicsit feljebb haladt félrehuztam a tangát és elkezdtem simongatni a punciát majd elkezdtem ujjazni. Levetköztünk majd megmarkoltam a punciját, és feldugtam neki két ujjam. Húzogatni kezdtem ki-be, a mozdulatok gusztusos cuppanásokat keltettek. Nika ficánkolt a fenekével, hogy ujjaim hüvelye legérzékenyebb részein simíthassanak végig. Egyfolytában nyögdécselt, s én éreztem, mindjárt megint el fog menni.
Kihúztam az ujjaimat, és felhúztam a földről remegő testét.
- Álj négykézláb – kértem.
Azonnal engedelmeskedett, s közben lihegve megkérdezte:
- Honnan tudod… hogy… így szeretem?

Nem feleltem, csak finoman végigkarmoltam a domborodó gyönyörű segget, majd leguggolva belenyaltam csatakos pinájába. Zsófi felsikkantott, és éreztem, hogy hüvelye összerándul. Egy kisebb kielégülést élt át, bőven ontotta nedveit.
Mögéálltam, és odanyomtam a makkomat a bejárathoz. Zsófi felszisszent, nyögdécselése szapora lihegésbe váltott.
- Csináld… csináld már…
Még egy percig élveztem tehetetlen vonaglását, aztán belévágtam feszülő farkamat. A nő elnyújtott, kéjes nyögést hallatott, aztán vadabb, szinte állati hangokat, amikor egyre gyorsuló iramban döngetni kezdtem a cuppogó vaginát.
- ÓÓ…. Ez az… - sikoltotta, amikor éreztem, ismét elélvez. Én azonban még bírtam. Egészén a méhéig felnyomtam magam, egy kezemmel a hasa alá nyúltam, hogy csiklóját izgassam, olykor pedig durván megmarkoltam a mellét, úgy keféltem.
- Még… még… még… - elképesztően forró volt a teste, rángott a gyönyörtől, ide-oda dobálta a fejét. Óriásit sikoltott. – Dugjál!!
Iszonyú erővel tört rám az orgazmus, nyakam megfeszült, és szinte üvöltöttem én is a mennyezetnek.
- ÓÓÓÓÓÓÓÓó…
- Spriccelj! – sikoltott újból, hátranyúlt és nyirkos tenyerébe zárta a heréimet. – Lökj tele!

Rángó farkam engedelmeskedett is a parancsnak. Bőséges, sűrű ondóval árasztottam el telhetetlen ölét. Végül a hátára borultam, és csókoltam mindenütt, amíg mindketten meg nem nyugodtunk.
Kis idő elteltével felálltunk, kimentünk a konyhába, és készített valami ételt. Miután új erőre kaptunk, lezuhanyoztunk, aztán ismét visszamentünk az ágyba. Háromig folytattuk a szexelést, mert az anya négyre igérte, hogy hazér a munkából. Akkor kénytelen kelletlen elbúcsúztam tőle, és bár telefonszámot cseréltünk, s megígértük egymásnak, keressük még egymást, azóta sem beszéltem vele.
Tavaly megprobáltam felhíni de a hivott számon előfizető nem kapcsolható.....
Bár szeretném megismételni de a régi lakásba nem mennék. Ki tudja ki nyitna ajtót anya vagy a fiúja mit mondanék???
Aki tud róla valamit kérem irja meg elöre is köszike!


Történet 4.
Cím: Az én sexuális életem

Én egy 19 éves lány vagyok előre ennyit elég tudni majd a történetem során megismertek.
Ma reggel felkeltem ittam egy kávét lezuhanyoztam és alindultam a munkahelyemre. Mikor odaértem egy halom papir várt az asztalomon és én azt hittem hogy megőrülök mert azt mindet át kellett nézni egy délelőtt alatt. A kávészünetben kimentem a mosdoba és valahogy elkellett terelnem a figyelmemet a sok munkárol.
Előszőr elkezdtem simogatni a mellemet majd mikor éreztem hogy egyre keményebbek lesznek a mellbimboim lassan lejjebb vittem a kezemet és a nunimat kezdtem el simogatni. Éreztem hogy egyre nedvesebb leszek és lassan el kezdtem ujjazni magam. Előszőr csak lassan és gyengéden majd egyre gyorsabban, nagyon jo érzés volt, de eszembe jutott a sok munkám és igyekeztem arra öszpontositani.
A következő 4 ora elég gyorsan eltelt a papirok között. Meg volt beszélve az egyik barátnőmmel hogy találkozunk melo után és elmegyünk vásárolni.
Evvel a barátnőmmel meglehetősen furcsa volt a viszonyunk.
Amint megláttuk egymást nem birtuk tovább és bementünk a legközelebbi nyilvános wc-re és vadul elkedtünk csokolozni. Én nagyon megkivántam őt és éreztem hogy nagyon nedves vagyok már alig birtam ki hogy ne nyuljak magamhoz ekkor ő lehuzta a bugyimat és elkezdte nyalni a puncimat. Perceken keresztül csak nyalogatott és én ezt nagyon élveztem de mindkettőnknek sok dolga volt még aznap és megbeszéltük hogy most inkább gyorsan bevásárolunk utána mindenki elmegy a saját dolgára és este ismét találkozunk. Igy is lett. Nekem vettünk egy sexy ruhát és fehérneműt a randira. Ezutám hazamentem enni és pont akkor telefonált a barátom akivel fél éve jártam és kérdezte hogy mikor érek oda- mert már nagyon hiányoztam neki. Én megigértem hogy másfél ora mulva ott leszek. Egy orába telt mire elkészültem és elindultam. Az ut a barátomhoz elég hosszu igy volt időm gondolkodni mig odaértem.
Már nagyon kivántam hogy lefeküdhessek a barátommal de az estét is vártam már a barátnőm miatt. Nem vagyok leszbikus, hiszem a fiukat szeretem de van valami amit a barátnőm jobban tud mint a férfiak és ami miatt nagyon jo vele lenni de pontosan én se tudom hogy mi is az.
Én egy férfit szeretek de őt tényleg tiszta szivből és sajnos nem azt a férfit akihez éppen sietek. Akit én szeretek ő elérhetetlen számomra ugy érzem és már soha többé nem lehetek vele. Volt egy esélyem és eljátszottam nála pedig tényleg teljes szivemből szeretem. Ő az első gondolatom mikor felébredek, az utolso mielőtt elalszok, rola álmodok, rá gondolok sex közben és maszturbálás közben is mert ő az egyetlen akit tényleg nagyon SZERETEK!! De már nem lehet az enyém...
A következő részből megtudhatjátok hogy mi történt a randin a barátomnál és hogy mi történt este a barátnőmmel!


Történet 5.
Cím: Így lettem leszbi

Először is:Kezdjem azzal,hogy ez nem valós sztori. Ebben a történetben én leszek Kitty 16 éves a lezbi nővérem Mesi 18 éves és a legjobb barátnőm Sári 16 éves.

A barátnőmmel imándtuk a sexfilmeket.Amikor csak tehettükk azokat néztük.Mindig közösen masztiztunk de nem izgultunk rá soha egymásra.
Mesi szobájából néha különös hangok hallatszóttak.

Egy napon éppen a suliból értem haza,különös hangokra lettem figyelmes Mesi szobájából amit már sokszor hallottam.De most túl hangos volt.Elindultam hát a nővérem szobálya felé.Hát kit találtam ott?Sárit és a nővéremet amint ott izgatják egymást.Undorodva néztem rájuk.Amikor szaladtam lefelé a lépcsőn,megbotlottam és legurultam.Arra ébredtem,hogy mesztelenül ki vagyok kötözve a saját ágyamhoz.A nővérem a melleimet csókolgatta.Őszintén szólva nagyon jól esett.Majd amikor Sári elkezte a punim nyalni nem bírtam megállni nyögdécselés nélkül.

A nővérem erre fölém emelkedett és a puniját a számhoz tolta.Én először nem akartam nyalni de azután kénytelen voltam.Közben sári vibrit nyomott belém,ami fájt hiszen még szűz vagyok.Élvezni kezdtem a nyalást.Mesi sokat sikoltozott,ami azt jelentette,hogy élvezi.Végül leszállt a fejem fölül és Sárit kezdte izgatni aki engem ujjazni kezdtett.

Őrült jó volt,bár nem mertem bevallani magamnak. Leszbi lettem.Majd,amikor már mindhárman a csúcson voltunk,Sári és Mesi a melleimet kezdték szopogatni.
Ez is őrült jó volt.
Majd mámorosan csókolóztunk végül Sári elment és Mesivel maradtam.
-Most mi történt?-kérdeztem,mialatt ő a csomót kötözte ki a kezemről.
-Egy kis nyalás falás.-szólt kuncogva,majd fölém hajolt és megcsókolt.Végül elkeztem szopni a mellét majd ujjazni kezdtem.Amikor elélvezett a punimba nyomta 4 ujját is,ami eléggé fájt,de jó volt.

Mikor mind a ketten másodjára is elélveztünk akkor,fogtuk magunkat és egy leszbipornó videó közepette aludtunk el.

Így lettem leszbi!


Történet 6.
Cím: Egy téli hétvége

Tél volt,egyedül voltam otthon három napig.Gondoltam csinálunk a barátnőmmel egy szeretkezős hétvégét,mert az egyetem miatt nagyon rég nem voltunk már együtt,és ki voltunk éhezve egymásra.

Elmentem gumit venni,és útközben Dórival(a bnőm) találkoztam pont,mert ő is a boltban volt.Felvetettem neki az ötletemet,rögtön igent mondott,és azt mondta hogy hatra itt lesz és az egész hétvége a miénk.
Hazamentem,rendbe raktam kicsit a szobát,bár gondolotam,hogy úgysem ott fogunk szeretkezni,mert eddig mindig ott történt,de ha már az egész ház a miénk,miért ne használhatnánk ki a lehetőséget?

Megfürödtem,és fürdés közben az estére gondoltam,kicsit elkalandoztam,és azon vettem észre magam,hogy a farkammal játszok.Már majdnem kilövelltem,mikor csengettek.Csak Dóra lehetett.Gondoltam egyet,és egy szál semmiben mentem ki.Kinyitottam az ajtót,de majnem sikítottam olyan hideg volt kint.Dóra is meghökkent,de fél perc után vette a lapot,és belökött az ajtón,és bezárta.Azt mondta,ha még nem végeztem,fürödhetünk együtt.Tetszett az ötlet,ezért elindultunk a fürdőbe.Szépen levettem róla a kabátot és a nadrágot.Ott álltam meztelenül,ő meg pulcsiban,mondtam neki ez nem fair,vetkőzzön le rögtön:)).El is kezdett vetkőzni,kiderült hogy csak az a pulcsi volt rajta,még melltartót sem vett,és a tőlem kapott bugyi volt rajta. Beültünk a kádba,és elkeztem csókolgatni a nyakát,mire ő a farkamom kezdett siklani az ujjaival.Nagyon jó érzés volt,de leállítottam,ugyanis én már merev voltam de ő még kicsit sem tudott felizgulni.Kiléptem a kádból és kivettem Dórit.Az ölemben vittem ki a kanapéra,és úgy vizesen letettem a már előkészített párnára.Kimentem a konyhába hoztam be mézet.tejszínhabot,és néhány jégkockát.Mondtam Dórinak,hogy csukja be a szemét és lazítson.A tejszínhabbal rajzoltam a hasára egy virágot,a mázet pedig vizes,borotvált dombjára kentem.Megkérdeztem,hogy lesz-e belőle baj,ha a belülre is kerül,ő azt mondta,hogy majd maximum utána is fürdünk.Gondoltam hát jó,egy kis mézet vettem az ujjamra és a csiklóján kenegettem.Közben elkezdtem a mellét nyalogatni,harapdálni a bimbóját,a másikat közben a szabad kezemmel izgattam.Lentebb mentem a számmal és a habot kezdtem nyalogatni a hasáról.Körkörös mozdulatokkal mozgott a nyelvem,eközben az ujjam becsusszant a már nedvesedő punciba,de ki is húztam,mert még nem volt elég nedves az én kis Dórikám.Megfogtam egy jégkockát és szó nélkül bedugtam a hüvelyébe,felsikkantott,de láthatóan élvezni kezdte a hideget odabent,így hát az ujjamat is beküldtem,közben a szabad kezem a melleit izgatta felváltva.Bedugtam még egy kockát,az ujjamat kihúztam,és a farkammal kezdtem játszani a tejszínhabos hasán.Dóri felült és elkezdte simogatni már merev farkamat.Azt mondta már elég nedves a behatoláshoz.Nem volt ellenemre a dolog,ezért hoztam egy gumit,megkért hogy hadd ő húzza fel,mondtam ok,de előbb bevittem anyámék szobájába,mert ott volt a legnagyobb ágy.Lefeküdtem,ő pedig óvatosal felhúzta a harcra kész farkamra a leheletvékony gumit,majd lovaglópózban rámült.Szerette ezt a pózt,mert ő irányíthatott.Elkezdett ütemesen mozogni,én pedig ringatózó melleivel játszottam.Átkaroltam és hanyattfordítottam,én kerültem fölé.A lábait szétterpesztettem és a bokáit fogtam,majd elkezdtem mozogni.Először szinte mindig teljesen kihúztam,majd vissza,Pár lökés után tövig toltam és elkezdtem elég keményen dugni,de még nem voltam a maximumon.Nyögött és előretolta a csípőjét,hogy még könnyebben tudjam mélyre tolni,és elkeztem a csiklóját izgatni az ujjaimmal.Annyira kitágult,hogy 4 cm vastag farkam mellé még egy ujjam is befért volna,de inkább a melleit kezdtem dolgozni mindkét tenyeremmel,szinte benyomtam az ágyba.Pár lökés után a gumiba lőttem a spermát,de ő még nem ment el.Ekkor elkezdtem naylni a pináját,kívül belül nyaltam-faltam,cuppogott a nyelvem,és 10 perc nyalifali után győzött az orgazmus a barátnőmön.Rászorította a punciját a nyelvemre,de ki tudtam húzni.MIután eszmélt,kivittem a konyhába és megittunk egy teát,úgy,hogy közben rajtam ült.Beszélgettünk és elmentünk "aludni"

Ha szeretnétek megírom a folytatást,bár nem hinném hogy az én történetem nagyon extra lenne.


Történet 7.
Cím: Öv

Én egy lezbi lány vagyok egyszer barátnőmmel elmentün a szex shop-ba venni egy játékszert.
Találtunk egy felcsatolható péniszt azonnal meg is vettük. hazafelé menet azt beszéltük hogy játszadozunk majd vele.
Hazaérve máris egymásnak estünk. Csókolóztunk levetkőztettük egymást. Végig nyaltam a barátnőm testét. Melleinél elidöztem. Nyalogattam bimbóit morzsolgattam. Lejjeb érkrztem a friss nedvessében tocsogó punciához. Útánna ő is ugyan ezt a műveletet végog hajtotta rajtam csak ő még meg ius újazott- utánna 69-es pózba mentünk át amiben egymást nyaltuk es újaztuk. Amikor már egyre nagyobbakat sóhajtott felvettem a péniszes övet. Elkezte szopni. Egy ki idő mulva belé meresztetem. Nagyit sikoltott.
Fojamatosá vált a ki be húzogatás addig addig amíg el nem élvezett. Utánna rá adtam a pélót és ő dugott meg engem, csak ő nem ugyanabban a pózban hanem ő nálla áltunk csókolóztunk kozbe bennem mozgatta a pélót. És én is elélveztem. Ezen a nap minden helyen és pózban kipróbáltuk a pélót.


Történet 8.
Cím: Mi és a kandúrok

16 éves lányok vagyunk,szűzességünk elvesztését szeretnénk most elbeszélni.Nagyon jó barátnők vagyunk,és megfogadtuk,hogy együtt fogjuk elveszíteni.A dolog a leányvécében történt,a 6. óra után.Két likas óránk vót,és elég kihivóan öltöztünk,mert arra gondoltunk hogy itt az ideje egy kis hancúrozásoz.Mindhármunknak megvolt a havi betevője,és a kanok szagot fogtak,beráncigáltak minket a vécébe,és letépték a testünket takaró rongyokat.Kirángatták forró pinánkból a vérrel duzadó tamponokat,és kiszívták belőlük a vért,ez volt az előjátszma.Megdugtak minket Twix csokival,hogy még édesebb legyen a szex.Utána közösen szopogattuk el a csokikat,és már olyan lázban voltunkk,hogy megkértünk pár idősebb pasit az utcáról,hogy tegyék be nekünk a lomposukat.Az egyiknek olyan vastag fasza volt hogy a barátnőm szeme kigúvadt,és ő már a fasz látványától elis élvezett.Mi már nem akrtunk a vastag faszból,és egymást ököllel ujjaztuk meg,a vécékefe segítségével.így vesztettük el a szüzességünket.Kössz hogy végigolvastad,ha te is akrsz egy vécékefés sztorit,csak írj az emailemre.
Kössz!


Történet 9.
Cím: Az új osztálytárs1.

NEM IGAZ!!!CSAK MESE!!!!!

Az egész akkor történt amikor Lyly az új osztálytársunk megérkezett.Szimpinek tűnt és már akkor tudtam, vonzódom hozzá.Odanyomultam a tömeghez ami körülvette és végignéztem rajta.Fekete hosszú haj,tökéletes alak,óriási,formás mell kerek fenék.Odamentem hozzá és köszöntem.
Ő visszaköszönt és egymásra mosolyogtunk.

Körbevezettem a sulinkba és mellém ült minden órán.
Később kiderült,hogy szomszédok lettünk.Matekból elég rossz volt de azért inkább nem tolakodtam előre azzal,hogy én meg milyen jó vagyok benne.Végül is matekóra után megkért hogy korepetáljam én meg igent mondtam.

Szombat este elmentem hozzájuk,hogy korepetáljam.A szülei üzleti úton voltak és nem voltak otthon.

Megcsináltuk a matekházit és mindent szóról szóra elmagyaráztam neki.Tanulás után lehültünk tv-t nézni.
Beszélgetni keztünk majd végül a sex került előtérbe.
-Te voltál már fiúval?-kérdeztem.
-Persze.Mert te?
-Igen,én is voltam már.-mondtam bátortalanul mivel hogy az első nem olyan volt mint szerettem volna.

-Próbáltad már lánnyal?-kérdezte.
-NEM!!!!-mondtam szigorúan de hallatszott a hangomon
hogy igen is szeretném.
-Asszem én kimegyek a mosdóba!-szóltam,mert tudtam,hogy a bimbóim már megkeményedtek.

Mikor visszatértem ő már tök mesztelen volt.
-Ugye kívánsz?-kérdezte csábosan és odajött,lesmárolt. Nem is tudtam,hogy ilyen jó egy lánnyal csókolózni.Elrántottam a fejem de aztán végül is visszacsókoltam.Láttam,hogy neki is megkeményedett a mellbimbója.

Erre én elhúztam a fejem és vadul nyalni kezdtem a melleket.Ő hangosan nyögdécselt,ezzel kifejezve hogy élvezi.Felhózott és megszabadított a toppomtól és a szoknyámtól.Én tovább nyaltam,de mivel láttam,hogy mindjárt elélvez ezért fogtam magam és a punájához mentem,ami már tiszta lucsok volt.Azonnal csalni és újjazni keztem.Őrült nagy vaginája volt ezárt már 4 ujjamat húzogattam benne.Erre ő egy nagy sikkantás közepette elélvezett és megvolt az orgazmusa.

Kicsit pihent,majd odajött hozzám és eggy vibrátorral és a melleimet nyalni kezdte.Szopogatta,szívta amitől én teljesen mámorban úsztam.Ezután mivel már látta,hogy én már majdnem elélveztem akkor fogta a vibrit és belém nyomta.Őrült jó volt.Ezután kivette és elővett egy gyöngyfüzért ami két személyes volt.Erre ő fogta magát és behózott az ágyra.Ott behejezte nekem majd magának a gyöngyöt.Ritmikusan mozogni keztünk óriásikat sikoltva.Elérkezett.Megvolt az orgazmus.Végül összefonótunk és smároltunk.

Folyt.köv.


Történet 10.
Cím: A csúcsrajáró szexrobot

2048 -at írunk. 44 évvel ezelőtt egy titokzatos péniszbetegség következtében a férfiak,és bármi más hímnemű egyed a Föld nevű bolygón kihalt. Ezen a világon eltemették a Férfiasságot. De szerencsére a jövő technikájának felfedezése következtében speciálisan, mesterséges megtermékenyítéssel a nők egymástól szülnek gyereket. De a jövő technikáját ma már nem csak erre használják...


Történet 11.
Cím: Egy új, igaz szerelem

Nos hát én egy olyan lány vagyok, aki nem egy csalódást élt már át az életében.A nevem az titok marad!:-PSzóval a történet:
Éppen nemrég szakítottam a barátommal.Nagyon szerettem, de úgy tűnik ő nem viszonozta ezt.Bár jártunk, de mikor szakítottunk nem tűnt valami szomorúnak...Sőt!Egyenesen vidám volt!:-(Akkor azt mondtam magamnak:"Na kislány ezt a fiút soha nem felejted el!".Na, ha tudom mi lesz ezután, ezt biztos nem mondtam volna!Ugyanis találkoztam Danival.Egy síelés alkalmával ismertük meg egymást.Bocsánat a kifejezésért, de ő egy kurva jó pasi!!!Kb 175 cm,szőkésbarna haj,világoszölde szem.Álmaim pasija.A síelés még hagyjántos volt.Telefonszámot cseréltünk és megadtuk egymásnak az MSN címünket.A visszafele útnál mielőtt felszálltunk volna a buszra megkérdezte:
-Nem akarsz mellém ülni?-egy huncut mosoly-Mert én melléd szeretnék...-mondta majd rám kacsintott.
-Persze szívesen, de meg kell beszéljem az őseimmel-mosolyodtam el.Könnyen meggyőztem őket.Így hát egymás mellett ültünk.Egyszer csak éreztem hogy megfogja a kezem.A szívem majd kiugrott a helyéről, azt hittem ott helyben elkap a szívroham, de összeszedtem magam és én is megfogtam az ő meleg kezét.Így töltöttük az utat kézenfogva.
Hazaindulás előtt nyomtam az arcára két puszit.Ő is így tett velem.Sokat MSN-eztünk meg minden.Egyik délután éppen beestem a gép elé és lestem a monitort mikor jelenik meg az a kis ablakocska, hogy bejelentkezett.Eltelt 10 perc...fél óra...1 óra...És hirtelen rezgésre lettem figyelmes és csörgött a telefonom.Ránéztem a képernyőre:Dani hívás.A szívem dobbant egy nagyot, és remegő kézzel nyitottam ki a telefont:
-Igen?-szóltam bele még mindig remegve.
-Szia baby, én vagyok az Dani-mondta, pedig még nem is jártunk akkor.
-Oh, szia.Mi újság?
-Semmi.Azért hívtalak hogy megkérdezzem-kezdte-Nincs kedved sétálni egyet a parkban?
-Dehogynem.Persze!Szívesen megyek.-mondtam miközben a szívem majd’ kiugrott a helyéről.
-Oké, remek.Találkozzunk egy fél óra múlva a park egyik padjánál.
-Rendben, szia.
-Szia!
Majd letette.És eldobtam magam az ágyon és sikkantottam egy nagyot.Majd gyorsan föltéptem a szekrényajtót és idegesen túrkáltam a ruháim között.Végül 2 ruha maradt:egy spagettipántos mell alatt végződő top, bő farmerral vagy piros kisruha.
-Melyik legyen,melyik legyen?-kérdezgettem magam.Rápillantottam az órára és ijedten láttam, hogy 10 perc múlva a parkban kell lennem.Gyorsan a top és a farmer mellett döntöttem.Magamra kapkodtam őket, felhúztam a nike sportcipőmet,sminkeltem egy kicsit,megfésülködtem, és gyorsan elindultam a parkba.Leültem egy padra és vártam.Lépteket hallottam magam mellől, de mire odanéztem, már szorosan mellettem ült és átölelt valaki.Természetesen Dani volt.Akaratlanul is elmosolyodtam, majd én is átöleltem.Nagyon jó volt végre ismét érezni a finom illatát.
-Réka, szeretlek!-suttogta a fülembe.
-Én is téged!-mondtam neki.
-Akkor igaz jársz velem, baby?-nézett a szemembe.
-Igen!!!-mondtam neki boldogan, mire ő hosszan megcsókolt.

Folyt. köv.!


Történet 12.
Cím: Egy este Fannival,I.rész

Kinga a nevem,és 18 éves vagyok.Fanni a testvérem,ő 19 éves.Nagyon szép nő,formás mindenhol,van mit rajta fogni.Sok családi buliban ott szokott lenni,bár 18 éves korában már elköltözött otthonról.Egyik nap,anyáék elmentek,hogy kipihenjék magukat egy szállodában gyerekmentesen,és rá bíztak,vigyázzon rám.Semmi probléma nem volt,mert ugyanolyanok voltunk a tesóval,sőt ő volt nekem a legjobb barátom.Volt már,hogy együtt mentünk pasizni,meg ilyenek.Volt már olyan is-mivel külön szobám van-hgy benyitott,amikor egy pornófilmre két ujjal masztiztam.Csak röhögtünk rajta,és megbeszéltük,hogy kettőnk között marad...
Aznap este,amikor elmentek anyáék,kiderült,hogy csak egy éjszaka lesz,az egy hétből.Kissé elkeseredtem,mert tudtam,hogy egy éjszaka nem bulizhatok,ahoz nekem minimum 3 kell.Muszály voltam beleegyezni.A tesó azért ottmaradt,és ennek örültem a legjobban.Este 10 körül járhatott már az idő,amikor észbekaptunk nővérkémmel,hogy el kéne menni letusolni.Fogta magát bement a fürdőbe,és hívott,hogy menjek nyugodtan én is,nem szégyenlős.Mentem hát,addig se unatkoztam.Bevittem egy széket,és leraktam a kád mellé.Fanni levetkőzött,és belemerült a kádnyi forró vízbe.Gyönyörű látvány volt,és nem tagadom,megkívántam.Hülyéskedtünk,röhögcséltünk,és egyszercsak lefröcskölt.
-Nemáááár...áá...necsináld-közben hangosan nevettem
-Naaa...tudod mennyire szeretlek...:P-mondta
A pólóm teljesen rámtapadt,egy mozdulattal lekaptam magamról,a kád fölé hajoltam,hogy kicsvarjam...
..De akkor Fanni megfogta a mellem.Megborzongott az egész testem.Mire észbekaphattam volna,megcsókolt,megfogta a derekam,és behúzott a kádba,ruhástól,mindenestől.Nem ellenkeztem,sőt örömmel hagytam magam.Mikor már csurig volt vízzel az összes ruhám,lekaptam magamról a nadrágtól kezdve a zokniig mindent,kicsavartam,majd ledobtam a kád mellé.Beültem Fannival szembe.Láttam a vízen keresztül,mindenét.Csodálatos volt.Borotvált puncija egyenesen elém tárult.Egy mozdulatt kellett volna,és máris megérzem bőrét,de nem mertem megtenni.Ígyhát,a kezeimet,egyre lentebb tolva melleimről,puncimba mélyítettem.Rögtön becsúszott,és nyögtem egyet.Fanninak bájos mosoly csúszott a szájára,majd odahajolt hozzám.
-Bocsáss meg,de nagyon megkívántalak,és ezt meg kellett tennem,de még mindig nem vagyok teljes.-hadartam el neki.
Anélkül,hogy bármit szólt volna,belemélyedt a vízbe.Nem tudtam,hogy mit tesz,egyszercsak kiugrott a kádból,magára tekert egy törölközőt,és így szólt:
-Gyere ki te is,hamár elkezdtük ne hagyjuk abba.Jó buli lesz,elhiheted nekem.Én is megkívántalak,és olyanokat leszünk mint két macska.Sieess...-majd kiestem a kádból annyira siettem.
Mire beértem a szobába,Fanni ott feküdt az ágyban.Nagyon megkívántam,rámásztam és megcsókoltam.Közben a puncink összeért,és éreztem,hogy a nedvünk elárasztja az ágyat.Nem bírtam magammal,és miközben smároltunk,megint elkezdtem masztizni,de akkor Fanni átrakta a kezem az ő puncijához,és ő izgatta az enyémet.Áááh...rég élvesztem el olyan hamar.Azt hittem felfalom.Aztán,miután elélveztünk,nem akartuk abbahagyni,mert akartuk egymást.Nagyon...Csókolgattam a nyakát,aztán a melleit,a hasát,és végül a combja belső felét.Megcsókoltam a csiklóját,és láttam,hogy már agyon vágyik rá...és benyaltam neki...mézédes volt a nedve..Nyögött nagyokat,utána pedig két ujjamat csúsztattam bele,nedvétől elázott pinájába.A nyelvemmel,és az ujjammal is izgattam,és hamar elment.Kicsit csalódott voltam,de nem sokáig.
-Gyere ide a helyemre,egy perc és jövök.^^
Odamásztam a helyére,de azt se tudtam,hogy mit akar tőlem.Nem érdekelt,hogy milyen helyzetben vagyok,elkezdtem maszturbálni.Már két ujjal a pinámban jártam amikor Fanni belépett az ajtón.Kinyitottam a szemem,de nem sokáig,mert folytattam tovább.Hallottam Fanni közeledő lépteit,és egyszercsak valamit feldugott nekem,de nagyon.NEm tudtam mi az,de a testem megvonaglott,és miközben ő ki-be húzogatta azt a valamit,én nagyokat nyögtem,és mozogni kezdtem.Hallottam,hogy csöngetnek az ajtón,és hirtelen felpattanva,zavarba jöttem.Fanni megnyugtatóan mosolygott rám.Fogta magát,és ugy ahogy volt,meztelenül kiment ajtót nyitni,mire egy csók csattant ott el.Egy fiú volt az....


Történet 13.
Cím: Egy emlék a nagy-főnökről

Én egy tizenhét éves csinos, gyönyörű, nagy mellű csaj vagyok. Egy éve történt az eset, amikor a Teleki Zoltán gimnáziumba jártam. Magyar órán egyszer csak észreveszem, hogy a tanár le se bírja venni rólam a szemét, így telt el az óra. Szünetben odahívott magához áron tanár úr, és kifejezte hogy óhajtja, ha elindulnék egy versszavaló versenyen, és szeretné, ha felmennék a lakására iskola után, begyakorolni néhány alexandrinust.

Bele is mentem, fölmentem hozzá, és csöngettem, egy szál férfi tangában nyitott ajtót, egy kicsit meglepődtem, de bementem. A falakon lelőtt szarvasagancsok lógtak. Mondta, hogy üljek le a nappaliba, ő is mindjárt jön, csak kiveszi a szennyest a mosógépből. Azt hozta tudomásomra, hogy régóta nincs felesége, mert megszökött egy Milko nevű olasz oboistával. Azután már jött is és lefeküdt a nappaliban lévő tágas kanapéra. Mondta üljek le mellé. Fölolvastam a verset amit a fejemben tároltam, közben elkezdett megmasszírozni, simogatni a melleimet is. Állati jó volt. Elkezdte levenni a fölsőm, én hagytam. Aztán kezdte kicsatolni a melltartóm.

Majd markolászta, nyalogatta a dudáim. Majd egyre lentebb indult, aztán én a számba vettem a faszát (tök jó, vastag hosszú, izgató volt neki). Hirtelen leszoptam, ilyen jól még semmi nem esett! A kicsorduló nedvet pedig nyaltam, szívtam, ahogy csak bírtam. Felhúzta a szoknyám, és kinyalt, aztán megujjazott. Nagyon gyorsan elélveztem. Aztán megbaszott, én szoptam, Ő belém helyezte a nagy főnökét, ő is élvezett, nyögött, én sikítottam. Ez volt az első menet.

A második menet a lépcsőházban volt, én menni akartam, de ő a lépcsőházban marasztalt, bementünk a liftbe. A vers addigra kiment a fejemből. Ott úgy meg döngetett, hogy a szemeim a mandulának csúsztak le, állati jó volt. A kollégáját az igazgatót telefonon fölhívta, ő is jött, és így hármasban folytattuk, ez volt életem legjobb élménye, remélem még lesz ilyen alkalom.


Történet 14.
Cím: Vilma,Gabi,Heni-Heni elvesztette a szüzességét

Egy átlagos májusi délután volt.
Heni nagyon szomorú volt.Szegény,16 éves lányt kiközösítették.Volt egy barátnője aki úgymond csak úgy volt neki.Vilma volt a neve és szép kerek mellei és formás feneke volt.Heninek is szép mellei és kicsit kis feneke volt.Vilma és Heni éppen hazatartottak a suliból.
-Hazakísérsz?Nincs otthon senki!-mondta hevesen.
-Éntőlem!-szólt a lány vissza.
Megérkeztek Vilmáék lakásához.Bementek és ledőltek a kanapéra pihenni.5 perc pihi után Vilma felállt és így szólt:
-Irtó jó csaj vagy Heni!Szeretlek és a magamévá akarom tenni a tested!-majd odament és megcsókolta a meglepődött lányt.Heni ott ült nem csinált semmit,de a végén ő is vad csókokat lehelt Vilma szájára.
-Na akkor akarod?-kérdezte Vilma.
Heni bólintott és megcsókolta a kedvesét.Heves csókolózásba törtek ki.Vilma fogta és kibújtatta Henit a pólóból,majd a melltartójához ért és azt is kikapcsolta.Megdöbbenésére látta,hogy mennyire gyönyörűek Heni mellei.Azonnal csókolgatni puszilgatni kezdte őket.Majd körkörösen nyalogatta a megkeményedett csúcsokat.Heni láthatóan nagyon élvezte mivel,hogy hevesebb lett a lélegzése és nyögések hagyták el a száját.Vilma mindkét mellet úgy kényesztette,mintha azok kincsek lettek volna.Majd felemelte a fejét és megcsókolta.
-Ezt nagyon jól csináltad!-áradozott Heni,majd így folytatta-De ugye neked nem ez volt az első lánnyal?
-Nem tényleg nem ez volt,de ha ezt annyira élvezted akkor várd csak meg amég fényesre nyalom a pinádat!
Gyors mozdulatokkal lehúzta Heni nadrágját és bugyiját.Csodálattal nézde a gyönyörű borotvált pinát.
Először csak a külső részt nyalogatta,de már ezt is nyugtázta Heni egy nagy sóhajjal.Majd szétette Heni lábát és belenyalt a kéjnedvektől lucskos pinába.Heni már majdnem a csúcson volt amikor Vilma hirtelen leállt.
-Miért?-kérdezte.
-Várd csak ki!Szűz vagy még ugye?
-Aha!
-És elakarod már veszteni?
-Éppenséggel,de miért?
-Mindjárt meglátod.
Kirohant és a bátyjával Gabival tért vissza aki már mesztelen volt.
Ledöntötte a hugát az ágyra Heni mellé és leszedte róla a ruhákat.
Majd hevesen csókolózni kezdtek.Heni meg csak ott ült nagy tétlen.Visszatérve Gabihoz,ő már huga mellét nyaldosta és profi volt,mert Vilma akkorákat sóhajtott.Egyre leljebb ment,amég el nem érte a borotvált hugica puncit.Belenyalt.Vilma kissé felsikkant.Majd az okos bátyóka a nyelvével dugni kezdte a szép hugát.Ki-be húzogatta,eközben Heni heves masztiba kezdett és ő is,mint a barátnője,már majdnem a csúcson volt.Abban a pillanatban Vilma leállította.
-Még,ne!Majd a bátyámmal!-szólt oda.Gabi rögtön letámadta Henit és szinte azonnal be akarta dugni a 18cm-es faszát a remegő szűzpinába.Be is sikerült neki.
-Ohh ez fáj!-ordítozott Heni, de Vilma hogy befogja a lány száját a pináját a szájához tolta.
-Nyalj ki!-parancsolt rá-De jó legyen!
Heni kétségbeesetten nyalta pinát mivel közben a férfi éppen akkor hatolt át a szűzhártyáján.A hüvelyéből vér jött ki.De ahogy fájt, úgy élvezte a helyzetet.Közben Vilma nyugtázva azt hogy a bnője jól nyalja sikolyokban tört ki.Hamarosan el is ment.Heni is elment,szinte egyszerre Gabival.Gabi mélyen beleélvezett az addi még ondót nemlátott pinába. Mindhárman pihentek egy kicsit. Majd Heni törte meg a csendet.
-Na nekem ez még nem volt elég!-szól, pedig eddig csak nem is dugott.
-Nekem se!-szóltak kórusban. Gabinak az volt az ötlete,hogy megbassza a hugát,közben kinyalja Henit.A lányok beleegyeztek. Vilma felült Gabi farkára, Heni pedig a pináját tolta a fiú arcához.Vilma nagyon élvezte és miközben bátyja faerka majdnem elvitte a csúcsra a pináját izgatta. Gabi hevesen nyalta Heni pináját. Nyelvével dugta. Heni és Vilma no meg Gabi egyszerre élveztek el.Nagy sikolyokat követve.Heni fogta magát és Vilmát letessékelte a faszról és ő ült rá.A fiú hevesen kezdte mozgatni a péniszét az addigra már ondós pinában.Már majdnem elélvezett amikor is rászólt a hugicája.
-Azt akarom,hogy Heni szájába élvezz!-Heni merémült egy picit de aztán örömmel kapta be a farkat,ami kb 2 perc után a szájába élvetett. Mindet lenyelte.Majd az órájára pillantoot.Észre se vette, de már délután 4 óra volt.Sietve felöltözött és búcsút intett.A sztori szerint, amikor elment Heni, Gabiék folytatták a dugást és este 7 után hagyták csak abba.


Történet 15.
Cím: Egy öszi este!!!!

Sziasztok!!! Velem és még két haverommal történt ez az eset, egy öszi hüvös estén amikor épp a Plázában voltunk és vártuk a barátnöinket hogy beüljünk egy filmre. Sajnos elkezdett esni az esö és ezért felhivtuk öket hogy mégse kellene bejönni mert nagyon eláznánk, és ök nem is jöttek be , mi még maradtunk a Plázában leültünk és beszélgettünk hogy meg várjuk hogy elálljon az esö és hogy haza tudjunk menni. Ott meg láttunk két jó csajt és azt gondoltuk oda megyünk hozzájuk és meg kérdezzük nincs-e kedvük valamit csinálni, ök erre azt válaszolták mért ne menjünk egyet sétálni. Szerencsére arra már elállt az esö és nyugodtan tuttunk sétálni bementek egy kis üzletbe és vásároltak egy vodkát meg egy fantát a fantát azt mi ketten megittuk a vodkát pedig ök tisztán. Már akkor látszott hogy nagyon megütötte öket a pia és mi erre bevittük öket egy meleg helyre hogy jobban berugjanak. Nem kellett sokat várni meg is történt utána az egyiket hivta a mamája hogy mennyenek haza, mert nem oda valósiak voltak csak a mamájánál voltak látógatóban. Elindultunk hogy haza kisérjük öket akkora már nagyon bevoltak rugva már alig tuttak menni. Az egyik csávónak elkellet mennie haza de jött egy másik csávó és ott maradtunk és ö is elkisérte velünk a csajokat. Már böven utón voltunk amikor azt mondták nincs kedvük haza menni és hogy csináljunk valamit, én mondtam hogy tudok egy helyet ahol vannak padok és le lehet ülni azt mondták hogy jó oda is értünk leültünk és akkora már nagyon be voltak rúgva a lányok és mi nem hagytuk eluszni ezt a lehetöséget sem. Összesen voltunk 5-en az egyik csaj és az egyik haverommal volt el foglava mi pedig a másik csajjal elkezdtük le vetköztetni és én elkezdtem lefelé haladni a cicijétöl a puncijáig amit már éreztem hogy nagyon nedves és elkezdtem nyalni, mi közben a haveromat szopta a csaj miután kinyaltam azt mondta dugjuk meg, a haverom le ment a már nagyon nedves puncijához és betette neki a farkát, én pedig beletettem a dákómat a szájába. Eközben a másik haverom már régen benn járt a csaj puncijában a nyelvével, és miután a haverom megdugta a csajt én jöttem és bele helyeztem a farkamat a csaj puncijába elösször lassan ki-be jártam és egyre gyorsabban csináltam, és miután elélvezett a csaj azt mondta hogy az volt az egyik legjobb dugása. Utána leszopott a csaj és egy hatalmasat élvezetem a szájába. A másik haverom már végzett a csajjal amire mi végeztünk, és elindultunk hogy haza kisérjük a csajokat de közben még megálltunk hogy igyunk valamit. 1 óra alatt haza kisértük öket és amig mentünk haza felé meg beszéltük hogy nagyon jó volt ez a nap. Másnap is találkoztam a haverommal és még a mai napig is emlékszünk erre a történetre, de a csajokat nem láttuk soha többet. Azóta már más barátnönk van mindkettönknek de ezt a napot nem felejtjük el soha!!!!!


Történet 16.
Cím: Csajok a bárban

Egyik délután gondoltam meglátogatom az egyik barátnőmet.Minden alakult,este betértünk a pasija,én meg a barátnőm egy sztriptíz bárba.A barátnőm pasija elment piálni,mi meg gondoltuk jelentkezünk egy kis táncra.Sok pénzt gyűjtöttünk (persze meztelenül) ,sok kurva jó csajjal találkoztunk.Mikor vége lett a zenének,megkérdezte az egyik meztelen csaj,akit kiszemeltünk magunknak,megkérdezte,hogy nincs-e kedvünk egy kis szexhez.( ? ) Persze mi azonnal rávágtuk,hogy igen.
Na ebből a délutánból is jó kis szex lett! Felmentünk a csaj lakására,lefeküdtünk az ágyra,és a következő hármaspózt próbáltuk: A bárban felszedett csaj az ágyon feküdt, barátnőm rajta ült,és a csaj nyalta a punciját,én pedig a csaj punciját nyaltam,miközben mindhárman a mellünket tapiztuk.Mire reggeledett,visszamentünk a bárba,nagy tapasztalattal, az összes hármaspózt kipróbálva.


Történet 17.
Cím: Bumm (a katasztrófa)

BUMM!!
(A katasztrófa)

(vicces storynak indult, de nem lett az…)
A limuzin lassan hajtott a város őrült utcáin, ahol az emberek éjjel sem alszanak, hiszen ez HOLLYWOOD, a filmek hazája, ahol nép nappal művelt, éjszaka őrült. Most éjszaka van…

A limuzinban egy fekete fószer ült és bazinagy, 40 centis kubai bagóját szívta be a tüdejébe, de nem fújta ki, hanem megremegett hátsója és a limuzin ülése érzett kellemetlen nyomást.
-Fhhúj Shiri!! Hogy lehetsz ennyire gyisznyóó??!! Áhhh- sikongatott mellette egy hülye kis szőke ribanc.
-Kuss, édesem, és akkor nem kell leszopnod!- Ordította a nagydarab nigger.
A sofőr a visszapillantón kérdőn ránézett a szivarosra, az meg gyorsan rámorogta.
-Mit bámulsz joghurtfej??! -erre a fehér vezető rögtön az utat kezdte nézni és láthatóan figyelmesebben kezdte végezni a munkáját.
-De hát Shiriii!! Miért nem szoksz le a cigirőő??- kérdezte a szőkeség és közben reszelgetni kezdte a körmét.
-Mondtam már, hogy ne hívj így, ribanc! A nevem Shatari!
-Nem érdekel, Shiirrii, és nem vagyok jibanc, kikérem magamnak, rendes, nyoormális …öö…állampolgár vagyjok!- és most rúzsozni kezdte szopós száját valami szétégedt-eper-színű izével.
-Leszarom!- azzal kilökte az ajtón a csajt.
-ÍÍÍÍÍÁÁHH!!- sikította a ribanc, majd gurult egyet az aszfalton és a sofőr még látta a bal-visszapillantó tükrön, hogy néhány részeg már nagyban szopatják, meg dugják szét az út közepén.
-Kár azért a szájért meg seggért.- morogta a szivaros-nigga.
Pár perc és a hosszú verda meg is állt és a sofőr reszkető hangon megszólalt.
-Ott-vagy-unk uram.
-Nyugi, joghurt. Ja és itt a borravaló, majd odanyomott a kezébe egy százdolcsist. A joghurtfej meglepődve tette el.
-További szép napot uram!- mondta lelkesen.
-Kuss legyen! –morogta, majd kiszállt. A limuzin elhajtott a többemeletes épület előtt.Megigazította nyakkendőjét és öltönyét háta mögé „taszítva” irány a munka.
-Grrr.-ennyit mondott a biztonsági őrnek a nigga, majd belépett az épületbe, amiben a premiereket vizsgálják.(Már ,ha van ilyen! :D)

Beállt a liftbe, amiben egy szexi kis kínai csaj volt a liftirányító.
-A negyedikre-morgott a nigger, mivel csak azt tudott már a sok bagótól, ami most is füstölgött.
A lift megindult, a kiscsaj meg rögtön rászólt a morgóra.
-Itt tilos a dohányzás, uram!
-Huhh..rendben ribanc.-morogta a nigga majd a lányocska hátába nyomta az égő szivart.
-Mi a.. áááhh!! Maga meg mit csinál?!
-Szopj le, kis ribanc! Kanos vagyok!
-Maga meg mit képzel magáról? Ááhh…
-Nem tudod felfogni?! Szopj!
-Neem!! –nyivákolt elhaló hangon.
-Hát ,ha nem akkor nem.- avval elővett egy niggerstukit az öltönyéből és fejbelőtte a kínai (mostmár) hullát.
-Kell nekik mindig hősködni.- morogta, majd eltette a pisztolyt.

A lift megállt. Az ajtó szépen, nyugodtan kinyílt és a fazon csak ment előre, mint egy gép.És ott, a folyosó közepén megállt. Ránézett az órájára, röhögött egy szépet, majd órája pittyegett párat és….. BUUMMM!!

Egész Hollywood-t megrázta a robbanás, még a részegek is meglepődtek. Az épület meg recsegve, ropogva eldőlt és ráesett egy helyi klubra. Az utcákból hallani lehetett a sikítások és


Pár nappal később a rendőrség és a tűzoltóság 476 halott számát jelentette és 34 súlyos sérültet. Ez a történelmi esemény egész Amerikát megrázta, mivel a károk meghaladták a két és félmilliárd dollárt. A rendőrség megtalálta a leggazdagabb ember holtestét is…darabokban. Egy bizonyos producer, Shatari Aterow, akin a legtöbb pusztítást találtak,gondoltak rá, hogy talán ő tehette ,de miért? Mindene megvolt. Ezért is zárták le az ügyet.

Az újságírók meg mindent hazudtoltak, hogy a híres producer be volt állva és felrobbantotta magát. Meg minden marhaságot összehordottak…

Az igazságot csak én, az iró tudhatja, de én aztán nem árulom el senkinek. Minek? :)

Robby


Történet 18.
Cím: SZOPJAD GABIT!

Tegnap este történt. Barátom Gábor, három számunkra addig ismeretlen lány és én készültünk meghódítani a világot. Három perc ismerkedés után a számunkra addig ismeretlen lány közül egy, Niki szólt halkan Gábor barátomnak, hogy a hálószobában kiesett egy rész az életéből. Nem sejtvén Gábor bement megkeresni az elveszett időt amikor rájött, hogy az elveszett idő, amit addig keresett, épp akkor történt vele. Hevesen szeretkezni kezdtek, a farkát a szájába tette, amikor észrevette, hogy az én faszom is a szájából lóg. Ekkor illedelmesen megkért arra, hogy inkább lent keressem... Nyalni kezdtem, a lány élvezte, és kezdte hanyagolni Gábor barátomat. Amint észrevettem, ráüvöltöttem: SZOPJAD GABIT, szopjad Gabit! ... folyt. köv


Történet 19.
Cím: Öngyilkos gondolatok

13 éves vagyok! Öngyilkos akartam lenni, de csak egy fiú miatt! Mikor arra került a sor, hogy megtehettem volna, nem mertem. Féltem. Nem tudtam mitől, de féltem. Nem tettem meg! Eljött a másnap, msn en beszéltem Velük, ők megpróbáltak segíteni, de nem engedtem magam. Nem hagytam, hogy segítsenek:( Nem akartam beszélni Velük. Nem akartam élni. Nem volt kedvem semmihez. Egyre csak az öngyilkosságon járt az eszem. Féltem, és csak sírtam-sírtam. Mondták, hogy ez senkinek sem lesz jó, még nekem se. Nem bírtam már. Gondolkoztam azon amit mondtak. Nem tettem meg. Megpróbáltam ugy gondolkozni, mint ők, de nem ment. Nem tudtam megtenni.
- Ne öld meg magad, mert nem lesz jó senkinek!- mondták.
- Minek éljek? Semmi értelme...
- Van értelme az életednek. Sok minden van. Mi szeretünk téged, és fontos vagy nekünk!
- Értem! De én ezt nem érzem. Sajnálom.
- Hát ezen nem tudunk segíteni. Próbáld meg világosan látni az életedet. Szerinted a szüleid mit szólnának ehhez? Megtalálnák a búcsú leveled?
- Nem tudom. Biztos szomorúak lennének. Biztos sírnának és nem bírnák sokáig. Nem tudom. Nem csináltam még ilyent. Félek!
- Hát igen! Van ilyen. Ha megteszed mi megtettünk érted mindent. Ez van akkor! Nem csak Ők lennének szomorúak, hanem mi is! És mitől félsz?
- Mindentől. -mondtam.
Nem írtak. Sokáig nem is szóltak semmit! Én csak gondolkoztam... Kést fogtam a kezembe.. Véztett a kezem meg a bokám is! Elvágtam:( Fájt, de éreztem jót csinálok. Lemostam... A vér rávolt száradva a lábamra. Nem beszéltünk többet. Rámhagyták a dolgot.
- Ez van!! -mondtam hangosan.
Nem csináltam ezután több hülyeséget. Azóta is boldog vagyok. Szeretem a barátaimat. Megfogadom amit mondanak.

U.i.: Ne próbáljátok ki. Nagyon rossz érzés!


Történet 20.
Cím: Kint ragadva a lépcsőházban!

Tegnap délelőtt, mikor takarítottam otthon, annyira belejöttem a munkába, hogy elfeledkeztem arról, hogy huzatot csináltam a lakásban, Én meg nyitva hagytam a lakás ajtót, hogy felmossak a lépcsőházban! Természetesen az ajtó bevágódott, kulcs meg persze
bent a lakásban, a férjem meg vidéken! ahogy ez lenni szokott.
- kb. 5 perc várakozás után, megérkeztél Te mint szomszédék gyermeke :))) Jocó.. aki nekem amúgy is szimpi voltál már régóta, és stabilan 28 éves!
Üdvözöltelek, és mivel láttad mi történt, így azonnal felajánlottad a segítségedet, és kérdezted, mennyi ideje várok :))) Én meg mondtam, hogy csak 5 perce, de hát szerencsés vagyok, hogy egy ilyen helyes fiú
fog megmenteni :))) és kajánul vigyorogtam :)))
- Erre Te meg mondod nekem: hogy meg hát!!! de még mennyire! :)))
- Hát Én is értettem a célzást, és tudtam hogy vagy ma, vagy soha máskor :))) 2 perc múlva hoztál egy nagyon erős csavarhúzott, és 1 könnyed mozdulattal fel feszítetted az ajtóm :))) ami ki is nyílt :)))

Ekkor mondtad, hogy 5 perc, és megcsinálod a zárt, mert ezt nem szabad így hagyni! Leguggoltál, és elkezdted szerelni :))) Én meg dicsértelek közben, hogy
mennyire ügyes vagy!!! :)) és hogy egy ilyen ügyes pasinak biztos van, barátnője is... Te meg felelted, hogy igen, de már 2 hónapja külföldön tanul :))))
Én meg mondom neked, hogy a férjem 1 hete van vidéken, de Én bizony nagyon nehezen bírom :) és piszok bájos mosolyt adtam feléd, mikor rám néztél :)))) De aztán újra a zár szerelésre figyeltél, és barkácsoltál :))) Ekkor Én kigomboltam teljesen az ingem, és ki kapcsoltam a melltartómat, és le guggoltam :)))
És megkérdeztem, mivel is tartozok???
Te köpni nyelni nem tudtál!! :))) és felálltál, majd mondod nekem: hogy Csilla néni öltözzön fel, mert.... erre mondom neked, hogy aki az Én ajtómat megcsinálta, az engem ne magázzon, és közben hírtelen le rántottam a cipzárad, és mi előtt bármit tehettél volna, faszod előkaptam, és vad szopásba kezdtem :)))))
Te meg csak nyögtél, és elkezdtél könyörögni, hogy alaposan szopjalak le!!! :))) és túrtad a hajamat! :))))
Hallottam hogy nyílik a lépcsőház ajtaja :))) ekkor mégjobban bele húztam, hogy legalább eltudjalak sütni :)))) De szerencsénkre, csak a földszintiek voltak! :))) és két perc után, úgy tele élvezted a számat, hogy a szám szélén bugyogott ki a gecid, majd le nyakam mellett, és végig a melleimen :))))

Ekkor fel álltam: Te megfordítottál, és neki löktél a lépcsőház korlátnak, és hátulról hírtelen be akasztottál, és gyors kefélésbe kezdtünk :)))) melleim lebegtek a szabadba, Én kapaszkodtam a korlátba, és ellen
tartottam lökéseidnek!!! Te pedig egyik kezeddel melleimet markolásztad, a másikkal meg a hajam húztad - tépted :)))) És Én nagyon de nagyon élveztem, hogy végre valaki jól megkefél :)))
Egyszer csak a fölöttünk lakó ki nyitottam a lakás ajtót, és elindult lefele :))) Te meg pont akkor sültél el bennem :)))) 3 akkorát löktél, hogy nem bírtam ki nyögések nélkül :)))) de ezek olyan igazi kéj
nyögések voltak :))) erre megállt a lépcsőzés, és a kb. 50 éves szomszéd, hangosan kérdezte, van e itt valaki????

Mi meg hangos nevetéssel válaszoltuk, nincs, és azonnal beszaladtunk,
az Én lakásomba, és becsaptam az ajtót :)))
mikor megfordultam, Te a falnak nyomtál, az öledbe kaptál, és gyors
kefélésbe kezdtünk újra, hol ott a pinámból folyt ki az előző adag gecid! :))) Majd 5 perc után szóltam, hogy álljunk meg mert a sütőt el kel zárnom!!!
Ezt meg is tettem: majd neki nyomtál háttal a konyha asztalnak, egy alapos nyelves csókot adtál, és közben markolásztad csöcseimet :))) Én meg elkezdtem gyúrni faszodat :))) 2 perc után, megfogtad
derekamat, felültettél az asztalra, mögém nyúltál, és mindent lesöpörtél az asztalról :))))
hanyatt löktél, lábaimat megemelted, bokáimat a vállaidhoz tetted, és megéreztem, hogy most, egy kibaszott kemény és hosszú menet fog jönni, Én mégis fogtam az asztal szélét :))) De akkor lepődtem, mikor
éreztem hogy kemény faszodat, a popsim nyillásához tetted, de mire szólni tudtam volna, már félig bent is voltál :)))
Majd olyan ütembe kezdtél el seggbe kúrni, amit a férjem még legény korában sem tudott :))) sikítottam, nyüszítettem, nyögdécseltem, Te meg csak basztad a seggem, és 5 perc után kérdezted, hogy fáj e? v.
rosszul csinálod e??? Én meg lihegve csak azt mondtam, ha most abba hagyod... soha többé nem fogom kizárni magam :)))) erre rám hajoltál,
megcsókoltál, majd olyan kegyetlen kemény baszásba kezdtél, hogy sok Nő akkor és ott biztos irigyelt volna engem, az át élt élvezetek miatt :))) egyszerűen megszűnt a kül világ, és csak az tudott érdekelni, hogy egy kemény fiatal vaskos falosz, örült tempóban ki - ve jár a popsimba :)))
15 perc után hatalmas adagod engedve a popsimban és mind ezt tarzan üvöltésekkel fűszerezve élveztél el, mialatt, Én meg vagy 3szor élveztem el :)))
Majd fel ajánlottam a tusolást lehetőségét, amivel Te éltél is :)))
Mire végeztél, készítettem neked egy frissítő kávét :)))

És megbeszéltük, hogy ezentúl sűrűbben fogom magam kizárni :)))


Történet 21.
Cím: Születésnap

Huszonhárom darab születésnapom volt eddig. Több mint a felére nem emlékszem. Talán,mert túl fiatal voltam, talán mert nem is akarok emlékezni, talán annyira mélyen vannak bennem bizonyos fájdalmas dolgok, hogy sosem szeretném őket feleleveníteni. most hogy már van egy kis magamhoz való eszem, így sem tudom normálisan eltölteni ezt az egy napot. Nem fogadom el ha valaki örömöt akar okozni, utálom azt aki ilyenkor szeret. tudatalattimmal mindenkit ellökök


Történet 22.
Cím: Kocsiban

Ez a multhéten történt meg velem,egy sötét parkolóban.A barátom,aki kocsival jött értem elmentünk egy szórakozó helyre.
Később,mikor hazafelé tartottunk,megállt egy sötét parkolóban.Húúúúú,nagyon megilyedtem,de aztán minden rendbe volt.
Ő átkarolt,és hevesen csókolgatni kezdett.AZtán levette rólam a topomat,és a melltartó is lekerölt.A mellemmel játszadozott.Én letoltam nadrágját,és előbukkant merev fasza.ELkezdtem nyalogatni,és húzogatni a bört.Mennyei érzés volt.Ő vette át az irányítást,így belémnyomta keményre szopott faszát,felsikítottam,mert még ilyet nem éreztem.Már éreztük,hogy itt a határ,és ekkor ő kivette.A melleimet morzsolta nagyon erősen,aztán elkezdett nyalni.Én egy hatalmasat élveztem.De ő még bírta,úgy hogy szoptam őt,és kezemmel még résegítettem.Nem kellet sok és számba élvezett.Lenyeltem mindent.

Nem bírtunk hazamenni,így a kocsiba aludtunk......

Köszi,hogy végig olvastátok,remélem tetszett,de ha nem,akkor se kell kifikázni.

Köszönöm


Történet 23.
Cím: Today

sziasztok! Végre sikerált az napló meg minden, szóval irhatok, végre wow... Noss a mai napomon lennt vtam városban a legjobb bariimmal, és ennyit életemben nem kamburcoltam még a ...-on tiszta jóó volt.....:) na most megprószálok vmit ugyh lehet az első bejegyzésem csak ennyi leszz:), na most már értem a dolgokat , h h müködnek a naplósdinál... Lassan tapasztalt iró leszek...Szóval ma lennt vtam, délelütt itthon, délben családi ebéd ...-en, aztán délután meg lennt, jo kis nap, szeretem ha van mivel elfoglalni magamat. Szeginy tesóm meg festett egész nap , keritést, hát van ien, múltkor meg én festettem, de azért a lekiismeret furdalás ott volt:) Nagyon sok mindenkivel találkoztunk lennt, sok ismersős:) Na asszem megnézem még1-szer a távkapcsot, tiszta szuppi film, adam Sandlert amugy is csipázom, jófej hapsi és a filmjei is jók, lehet rajtuk röhögni...meg van itthon mindenféle filmecske: horror, thriller, vigjáték, amiket szeretek. 5 filmet most irattamaz egyik legjobb barimmal, ezúton is köszönöm nekiii! nagyon rendes tőle, h eám pazarolta az idejét. Holnap lesz az unoketsóm születésnapja, nagyon furcsa 18 éves,, nagykorú meg minden, mintha tegnapo lett vna h játszottunk a mamáméknál sok hülyeséget:) de oan jok voltak:) na most ugy beszéltem mint egy hatvan éves , de csak 15 vagyok:)Hnap is sztem lemegyek, jah mégsem, délelőtt edzés, délután meg birthday.. várom a hnapot, egyrészt az edzés miatt mert mozgás., ma annyit ettem és most igy fexek le:S mikor ugy teli vagyok fúúújjj jjah a barikkal vacsiztunk...túl sokat.....5 szelet pizza:s...


Történet 24.
Cím: Hogy valaki mire képes egy csaj miatt?!

PFF! akkor naon megijedtem...leis akartak szúrni és fenyegedtek... Hogy hogyan történt? najó! Mesélek! Az egész úgy történt h barátommal jöttem moziból haza az 59-esen és két csaj megláttunk és leis szólítottuk...De a buszon végig szemeztün ka csajokkal és őkis velünk... nah egész jol ment internek kapcsolat volt a csajokkal meg később telón is... a régi híres www.teveclub.hu-n volt internet kapcsolat.... nah szal már újabb tali is megvolt beszélve és kiderült h van a csajnak pasija(ez az a csaj aki nekem teccik). Kár... Amíóta felhívott engem a gyerek, azóta fenyegettek. pff naon parás később jött a késelős dolog... hát lekelett mondanom a csajról! de azóta már nincs harag a gyerekkel és béke van. a csajjal meg azóta is beszéltem, de akkor már volt valaki akivel ismét járjon:S hát ilyen is van, ez az élet...így megy ez... nincs mit tenni... de naon xar helyzet volt már bánom h beleszerettem a csajba...(Niky)


Történet 25.
Cím: Barátnőm és Én

Megbeszéltünk a barátnőmmel egy időpontot, hogy találkozunk, rég találkoztunk és hiányzott, ő is mondta hogy hiányzok neki. Szóval úgy volt hogy átjön hozzánk, a szüleim nem voltak ottahon, épp.
úgygondoltam előtte megfürdök, el is kezdtem. Egyszar csak csöngetnek, a barátnőm az, előbb érkezett. Gyorsan magamra tekertem egy törölközőt és kifutottam a barátnpmhöz, megölelt! Egy srác bámult minket, lejjebb csúszott a törölköző, ezt észrevettem, és láthatóan a srác is, de a barátnőm csak szorított. Majd hirtelen elengedett rólam meg lecsúszott a kis anyag ami a testem takarta, a barátnőm gyorsan átölelt mégegyszer, s közben rám tekerte a törölközőt, hálás voltam neki ezért. Aztán mondtam neki h ogy menjünk be, nincs itthon senki, észrevehetően felcsillant a szeme, meglepődtem ezen, gondoltam, csak a napfány miatt volt. Kérdeztem tőle nem-e baj ha befefejezem a fürdést, azt mondta, nyugodtan. Ledobtam a törcsit magamról és visszamásztam a kádba. Közbe, amíg áztattam magam, beszélgettünk, elrepült az idő, este lett, a víz is kihűlt már, észrevettem hogy fázok. Csörgött a telefon, a szüleim voltak, mondták hogy dolguk van, későn jönnek csak, én meg mondtam nekik hogy akkor nem aludhatna-e itt a barátnőm, boldogan tettem le a telefont. És újságoltam Anitának hogy a szüleim későn jönnek, ha akar aludjon itt, felhívjuk a szüleit. Így is tettünk, nagyon boldogok voltunk, egy éjszakán csak ketten ihatunk, beszélgethetünk, amennyit csak akarunk. Ajánlottam hogy engedek vizet, jó forrót, és beleülünk kettem egy kis pija társaságában. Így is tettünk, nagyon élveztük, rengeteget meséltünk egymásnak. Egyszer csak éreztem hogy a csiklómhoz ér valami, a barátnőm volt, azt hittem véletlen volt, nem kérdeztem rá. Amikor egyszer csak lesmárolt, és elpirult. Csodálatos érzés volt, sokkal jobban csókolt mit akármelyik pasi. Nem tétováztam, vissza csókoltam. Hosszasan vadul smároltunk, remek érzés volt. Éreztem hogy megfogja a mellem, viszonoztam. Ott smároltunk, és fogdoztuk egymást. Amíg egyszer csak kattant a zár. A szüleim azok, már 11óra volt. Gyorsan kiugrottunk a kádból, törölközőbe futottunk a szobámba. A szüleim benéztek, azt hitték alszunk. "Aludtunk" is. Amikor kimentek, és lefeküdtek aludni, folytattuk, kapcsoltam zenét, mér a szüleim se érdekeltek csak ő, csak a barátnőm, kívántam őt. Elkezdett fogdosni, én is őt, éreztem meleg keze a combjaimat simogatta, és a mellét tapogattam, már a csiklóm simogatta, nyögtem egyet, nem bírtam tovább. Lesmároltam. Csókolóztunk egy darabig amikor hirtelen lehajolt, és belenyalt nedves puncimba, csodálatos érzés volt, felnézett, és vágyakozva néztem rá, megcsókolt, és lehajolt, tovább nyalt, és kozba fogdostam, csókolgattam ahol csak értem. Majd megragadtam, megcsókoltam, lefektettem, és a testét csókolgattam mindenhol, a mellbimbóit a számba vettem, szopogatam majd a punciájig végig csókolgattam a testét. Belenyaltam a nedves punciba, a barátnőm sikkantott egyet, élvezte, nyaldostam, nyaldostam, közbe ős tapizott,csókolgatott, egyszer csak felemelte a fejem, és lesmárolt, mellé másztam, és álomba csókolóztuk magunkat. Reggel egymást átölölve ébrestünk, megcsókoltuk egymást, majd még egy csodálatos éjszakát nálunk töltött. Ezt többször is megismételtük azóta.


Történet 26.
Cím: Reménytelen szerelem

Az utobbi idöszakom elég depis volt ,ugyéreztem magamra maradtam ebben a nagy világban:Egyik kolaganöm megprobált kihuzni ebböl de sajnos balul sült el mert én beleszerettem:Elösször megprobáltam titkolni érzéseimet?pedig mindenki tudta csak ö nem:Ma megtettem az első lépéseket és megmondtam neki hogy szeretem.A helyzet ott bonyolodik hogy ő férjnél van és van gyerekük is:Ráadásul a férjével is joban vagyok.Tudom nem volt helyes dolog beleszeretnem de jött magátol.Most félek hogy megfog változni minden köztünk hogy tudja már hogy szeretem.Pedig nagy szükségem van rá mint barát:Ö az eggyetlen ember aki megért és elfogad olyannak amilyen vagyok.Aki tudna nekem segittenihogy elfelejtsem irjon email cimemre!


Történet 27.
Cím: Én és ő

Elolvastam a többi sztorit és úgy döntöttem én is leírom az enyémet:
Egy májusi nap volt.Sütött a nap amikor felébredtem.Kisétáltam a konyhába és ittam egy pohár vizet.Majd észbe kaptam,hogy ma jön látogatóba a legjobb barátnőm Szilvi.Gyorsan rohantam és megfürödtem,aztán rendbetettem magam.Móny 19 éves vagyok és egyedül élek.Nem éreztem még soha olyat lány iránt, mint Szilvi iránt.Régóta ki akartam próbálni lánnyal,de nem mertem neki mondani.
Szóval felöltöztem és leszaladtam a boldba kajáért és borért.
Majd hazamentem és kitakarítottam.
4 óra volt amikor jött Szilvi.Most is mint mindig miniszooknya,vékony toppal és erre omlik rá gyönyörű szőke haja.
-Szia Móny!Látom készültél a ma estére!-majd kacsintott egyet amit nem bírtam mire vélni.
-Ó,hát igen!-szóltam szerényen.
-Mit tervezünkestére?-kérdezte
-Hát,vettem pezsgőt meg van itton boris,és hát iszogathatnánk!-
mondtam boldogan
Ő erre csak bólintott és mondta,hogy szeretne pihenni.Jó,mondtam akkor aludj.De amikor mesztelenül feküdt le a vendégszobába(mert belestem) felizgultam nagyon.Ezért masziba kezdtem és próbáltam halk lenni.Levettem a ruháimat és még mindig masztiztam,de mivel hogy az ajtó előtt álltam túl nagyokat nyögve meghallotta Szilvi.Miután élveztem egyet belestem újra.Szilvi akkor már az ágyon ült és maszturbált.Én benyitottam és úgy mesztelenül megcsókoltam.Mikor láttam a zavarodottságt kirohantam és megittam a pezsgő java részét.Hát ettől jól becsíptem.Ekkor jött ki Szilvi és ő is mint én őt lesmárolz.Én vissza.Vadul csókolóztunk.
-Biztos akarod?-kérdezte.-Tudod én már régóta szeretlek és leszbi vagyok-folytatta-magamévá akarlak tenni,meg akarlak jól baszni!
Szólt majd újra megcsókolt én el toltam magamtól amire ő meglepődött hiszen ez csak azért volt,hogy felfeküdjek az étkezőasztalra.Amikor ezt észrevette rögtön odajött,megcsókolt,majd a mellemhez hajolt és gyúrni meg nyalni kezdte.Hangosakat nyögtem.Mire végzett mindkét mellemell én már teljesen kész voltam és csak azt ordibáltam:Dugj meg!Gyere!Mélyezd belém akár 4 ujjadat is.
Halgatott a szép szóra és azonnal a punámat kezdte nyalni,majd a csiklómat kezdte izgatni.Olyan jó volt.Csak nyögni tudtam az élvezettől.Majd a tanácsomat megfogadva először 2,majd 3 végül 4 ujját dugta a hüvelyembe.Na it jött el az idő.Megremegte és hangos sikoltások közepette élveztem el.leszáltam az asztalról és megfogtam Szilvi kezét és bevezettem a hálószobába,vad csókok közepette.

Folytatás????


Történet 28.
Cím: SEGITSÉGET KÉREK TÖLETEK!

NAH SZÓVAL.....VAN EGY BARÁTNÖM ÉSÉS..ANNAK AZ APUKÁJA 35 ÉVES LESZ, ÉS KÉT TESOJA VOLT..
MINDKETTŐ 35ÉVESEN OKTOBER 11-ÉN MEGHALLT.
(MEG AZ APJUK IS 35ÉVESEN HALLT MEG)
ÉS MIELÖTT MEG HALLT VOLNA A KÖZÉPSŐ TESTVÉR A BARÁTNÖMET PÁR NAPPAL A HALÁLA ELÖTT, ELKAPTA A KEZÉT, ÉS AZT MONDTA HOGY A CSALÁDUNK MEG VAN ÁTKOZVA.......ÉS MOST FÉL A CSALÁD...MERT MOST LESZ AZ APJA 35ÉVES
ÉSÉS....SEGITSETEK
HA TÉNYLEG "ÁTOK" AKKOR MIT KELL ILYENKOR CSINÁLNI?
HOGY LEHET KIVÉDENI???
KÉRLEK SEGITSETEK!


ELÉRHETÖSÉGÜNK: dalmy13@freemail.hu
clarissienta@freemail.hu
szalaiklara@t-email.hu

írjatok!!!!!!!!!!


Történet 29.
Cím: Egy nap

Egyik nap egyedül maradtam otthon nem tudtam mit csináljak ezért elkeztem anyámék cuccai között turkálni találtam egy porno filmet és vibrátorokat. Hát mit is csinálhattam volna fel találtam magam. Be raktam a filmet és elkeztem játszadozni a mübrokival. Elkeztem nyalni utánna elkeztem vetkőzni. Hanyat feküdtem és megint szoptam szoptam jó sokáig.utánna lejjebb halattam vele mellemnél játszottam vele. Utánna jött a puncim. Köroztem vele körülötte utánn feltekertem legmagasabb fokozatra. Maszíroztam magam vale egy kicsit amikor már teljesen benedvesedtem feldugtam. Nem sokáig kellet játszanom továb vele egy ideig mozgadtam magamban, de dyors elélveztem. Egy kis idő mulva lépéseket hallottam gyors megpróbáltam mindent öszerakni de nem tudtam addigra már belépett az ajtón. Az egyik barátnőm voét. Ahog megládta a kezemben a vibrátort becsukta magamögott az ajtót és elkazdett vetkőzni. Lépegetet felém és elkezdet kotorkálni a vibrátorokk között. Talált egy felcsatolhatósat. Felvette magára és elkeztünk csókolózni. Hanyat döntött atz ágyon és kinyalta a puncimat. Amikor már megint annyira benedvesettem amenyire kell belémtolta a műfaszt. Minden pózt kipróbáltunk. De a kadvencünk a egymással szembeni állás. Bennem volt a fasz és smaciztunk. Gyors elélveztem azután barátnőmet sem hagytam ki az örömből azóta is együtt vagyunk szüleink is tudnak a másságunkról és elfogadták.


Történet 30.
Cím: Az az őrült férjemuram

Hát, én egy derék aszonnka vok, eztet mongyák a faluba is. Mer tudok palacsintát sütni, meg a mútkor kimostam az uram zokniját. Na, mindeggy! A kinézetem az ojan, hogy barna hajam van, ojjan vállig érő, de nem ölég sürü, mer igen hullik. Szinte mindig keszkenyő van a fejemen, ilyen pirosass, oszt kék meg sárga virágok vannak rajta. Aszonta a doktorur hogy egy és két méter köszt van a magassága a testemnek és hogy ojjan fél mázsa vok. Van esszép hosszi ruhám, tarka, a cigán Julcsátó vettem, aszonta megéri. No abba szokok járni amisére. Mer hiszek istenben, de aza bajj hogy sokszor csunyán beszélek. Azé Hulunulu a nevem, mer hallotam egy szigetrő aminek igy híjják a fővárosát és odaakarok emmenni a férjemmel. na akkorátérek a lényegre.
Van a szomszédba egy nénike. Igen kedves. ő adott mosószert a mútkor. Átmentem hozzá eggyik nap hogy kérjek lisztet. Kértem is, miko asztán gyüvök kifele mongya, hogy az uram a kocsmába ment. Na mondom: Bazzmeg! Má megin elissza a pízt! Meglesz vágva ha hazagyün!! ementem haza, gondútam sütök egykiss rétest hogy lenyugodjak. Mer én ojan ideges vótam! Remegett kezem lában. Sütöm a rétest, ez a vén bollond férjem meg beállítt hót részegen. megfogott jó erősen és elkezdett hátcsóudvarhoz cipeni. Az a rohadék Piri néni meg csak lesett a szomszédbú. nem ám segített vóna amiko láttya hogy az a bollond férjem mingyá megerőszakú. Ordítottam mint a falba szorútt féreg: Pistiiiiiiiiiiiii, tegyé mán lefele! De csak nem tett le. Aszonta ugy megdug hogy még két faluvval arrébb is hallják az orgazzmussom. Letóta a gyatyáját a fasza tök merev vót. Letípte a szoknyám, azt odadugta a fejét a picsámhoz, tök közel. aszittem kinyal. De az a bollond beleharapott a picsaszőrömbe, úgy fályt. Ki áltotam is: ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ, ez fáj!
na akko abbahagyta. Aszonta mögdug. Ugyebár ott feküdtem a tikszarok közepette, a fődön. Mondom neki, hogy ijjen óvszer, vagy mia rosebb nincs? Aszonta nincs, de jó lesz a zokni, amit kimostam. Jóvan beleegyeztem. Nyomjuk má egy ideje, mik eccercsak olyan meleg lesz a zokni meg úgy a bendőm is.
Hát belémhugyozott ez az őrült. Még ijjet!
Ekeztem sikongatnyi. Erre foggya a hugyos zoknis farkát és belenyomja a számba. Erre má ojjan mérges lettem. kItéptem magam a karmai közül, oszt átrohantam a szomszédba a kedves nénihez, nem a Pirihez. Amiko meglátta a széjjeszagatot ruhám egybő tudta mi van. De igen nagy a pofája, azt másnap amiko mentem haza mán az egész falu errő beszét.
Csak azé írtam ezt le egy kedves barátom segítségéve,hogy tanuljanak belőle a lyányok, és óvakodjanak a részeg állatoktú.
Hejesírási hibák nem tom vannak e benne, akko elnéjzést kírek, me nem sokat jártam öskolába.
Héjj! Ki a fasz kopog?
Bocsánat de mennem kő!


Történet 31.
Cím: Valami amit lehet h jó tudni

Volt egy fiu és egy lány. Már több mint 2 éve együtt voltak. Boldogok voltak együtt.
Egy szép napon elhatározták összeköltöznek. A szüleik beleegyeztek. Másnap együtt ébredtek. Felkeltek, elmentek iskolába. Közbe beszélgettek.
- Annyira örülök, hogy összeköltöztünk. -Mondta a lány.
-Én is! - Hangzott rá a válasz.
Osztálytársaik csúfolták Őket, de nem törődtek Velük. Egy nap a lány hazament a szüleihez. A fiú otthon várta, de nem jött. Hívta, próbálta elérni. Nem tudta. Kétségbeesett. Kérdezte magától " Mi lehet vele?" Felhívta szüleid... De ők se tudták, hogy hol lehet. Gyorsan eltelt az este. A fiú csak várta a hívásokat., de nem hívta Őt senki.. Másnap jött a szörnyű hír. A lány meghalt... A fiú és a lány szüleid csak sírtak-sírtak. A fiú elment sétálni. Útba esett a híd. Odament. Kiült a híd szélére. És gondolkozott. Egyszer csak felált. Felált a hídra. A lábain több 100 kg- os súlyokkal. Utána akart menni, de félt. Félt, de egyszer csak előre lépett. Megfontoltan. a Súlyok lehúzták őt a mélybe. A Tisza vize, hideg volt. Átfagyott. Ő csak próbált fel fel jönn a víz felszínére.. De nem tudott.. A súlyok lenn tartották. Erei összeszűkültek. Lassan elaludt. Vége lett mindennek! Vége az életnek!


Történet 32.
Cím: Kirándulás

Sziasztok!!!

Huhh erdei iskolába voltunk és 2. nap felsétáltunk a Gerecsébe.Képzelhetitek milyen volt 4 órás út.Lényegtelen. Tetszik nekem egy fiú az osztályomból és mellette mentem.Össze-vissza hülyéskedtünk meg minden. De amikor lefelé sétáltunk tiszta sár és csúszós az út jah és meredek!!! Még mindig mellettem jött az a fiú és belékapaszkodtam. :) Utánna jó volt az út, és elengedtem a kezét. De aztán megint sáros volt az út. Megkérdezte tőlem , hogy tudok-e menni. Erre én : nem nagyon. És nyujtotta a kezét.Megfogatam.Persze amilyen peches vagyok elestem ,de ő még mindig fogta a kezem és a másikat is nyújtotta...Jah és még vitte is a táskámat!!!! A szállásig együtt mentünk aztán odaadta a táskámat és elköszöntünk egymástól.

Az 1. nap 2 percig szemeztünk ,ha nem jött volna elém valaki továbbis ment volna.

Létszi: írjatok vissza aki elolvasta,hogy szeret-e engem ez a valaki. köszi

sziasztok


Történet 33.
Cím: Így élni...

Na helló!
Amit most leírok, az tök jó volt!
Felhívtam a barátnőmet, hogy jöjjön el hozzám, mert egyedül vagyok otthon...már egy csomó ideje vártam, és nem jött! Gondoltam nem is fog jönni. Levetkőztem, de az ajtót elfelejtettem bezárni!!! Elkezdtem simogatni a puncimat. Már csak egy kicsi hiányzott, hogy elélvezzek, amikor egyszer csak, hallom, hogy bejött valaki az ajtón, és egyenesen a szobám fele jön! Kicsit megilyedtem, de továbbra is ott voltam a fölfön széttárt lábakkal. Bejött a szobámba, és kiderült, hogy a barátnőm az!!! Megállt és csak nézett, én is őt. Egyszer csak elindult befele, ésmegkérdezte, hogy ne segítsen-e nekem. Mondtam, hogy ha akar, akkor segíthet! Levetkőzött elkezdett kinyalni, én is őt! Majd feldugtam neki 1 majd 2 késöbb 3 ujjamat, nagyon nedves volt már a puncija. őm is ugyezt csinálta velem, majd elkezdtünk franciázni. és egymáson élveztünk el....
na pá


Történet 34.
Cím: Pedig már valamit éreztem...

Az ágyon feküdtem. Ruha volt rajtam. Alul egy bugyi, és egy pizsamagatya. Elkezdtem szép lassan dörzsölni a puncimat. persze ruhán keresztül. egyre gyorsabban dörzsöltem...gyorsabban...gyorsabban...és valami bizsergést éreztem...de aztán egy kis szégyenérzetet... de az orgazmusig nem jutottam el. pedig már valamit éreztem...


Történet 35.
Cím: Egy szőke csaj 1.

Ez a folytatásos történet egy szexi szőke 18 éves csajról szól.A csajt Szindi-nek hívják.

Kedd reggel van,7 óra 5 perc.Szindi felkel az ágyából,és megy a konyhába reggelizni.Reggeli után elindul az iskolába.

Az iskola bejáratánál találkozik az egyik barátnőjével.10
perc múlva Szindi úgy dönt,hogy megy a tanterembe.

Útközben találkozik a legjobb barátnőjével,Annával.Anna
beszélgetés közben leguggol,mert leelejtett valamit.Szindi betekintést nyer Anna ruhájába,és ettől begerjed.Anna észreveszi,hogy Szindi furán néz.Anna megkéri Szindit,hogy kövesse.

Anna egy üres tanterembe vezeti Szindit.Bemennek és
Anna becsukja az ajtót.Megkéri Szindit,hogy üljön fel a padra.Aztán amikor Szindi felült a padra,akkor Anna elkezdi masszírozni Szindi melleit.Aztán Anna leveszi a saját pólóját aztán Szindiét.Egyikük se vett fel melltartót.Utána Anna elkezdi nyalogatni Szindi melleit.Utána Anna leveszi a nadrágját,majd barátnője nadrágját.Anna félrehúzza Szindi bugyiját,és elkezdi ujjazni őt.Néha a nyelvével izgatja Szindi csiklóját.Utána cserélnek,Anna felül a másik padra és félrehúzza bugyiját.

Szindi odamegy hozzá,és ugyanazt csinálja barátnőjével,mint amit barátnője csinált vele.Aztán 69-es pózba fekszenek.Mindketten vadul nyalják egymás csiklóját.Utána Szindi lejjebb csúszik,és elkezdi morzsolgatni Anna mellbimbóit.Aztán Szindi feláll,és felöltözik,utána kimegy a tanteremből.

Később a barátnők találkoznak a másik tanteremben,ott ahol az órájuk lesz.Amikor Anna Szindi felé fordul,Szindi mosolyogva néz vissza Annára.


Történet 36.
Cím: Dunaparty:D

Hát egyszer még olyan 2-3 éve a barátokkal kitaláltuk h menjünk le a dunapartra bulizni mert ott nincsenek felnöttek és senki nem zavarja a gyerekes olykor pajzán és vicces beszélgetéseinket...tehát lementünk a dunapartra és ugy döntötünk h (vagy 10en) dunapartynak fogjuk elnevezni ezket az összejöveteleket mert az vicces mókás név és igazából fedi a valóságot...:D
Tehát vagy 3 éve oda járunk dumálgatni a törzshelyünkre, viszont idöközben felnöt a csapat és elmentek illetve csatlakozta emberek a bandához...ami viszonylag jó is meg rossz is...:D
Most olyan 18ik életkorunk körül jár az egész bagázs...tehát olyan iszogatós itt is ott is buliba járos nevetgélös csajozos pasizos korszakunkat éljük:D
Nemrégiben történt h páran lemásztunk a jólmegszokott helyünkre(mi csak ugy hivjuk 3szög)mert nem volt mit csinálni szombat este fele...persze vettünk 3 üveg bort meg egy üveg kolát h legyen mivel higitani a bort...magyrul vbk-ztunk:DVagyis csak ketten,mert az egyik srác még vezettet az nap a másik srác a barátnöjével volt és a barátnö sem ivott,szóval maradtunk ketten,2 csaj,a 3 üveg borra meg a kolára...hát kinyitotunk 2öt meg kolát öntögetünk meg minden jó fene...és elég inuminált állapotba kerültünk...ami nálam azt jelenti h eröteljesen vigyorgok nála meg azt h hülyíeségeket beszél...:DMiután megállapitotuk h nekünk ez most sok volt a fiuk elég eröteljesen bologatak hozzá üldögéltünk még egy darabig...azt remélve h elfog minket a józanság szele...ami nem történt meg...:D
Elég éneklös társaság vagyunk és elkezdtünk énekelgetni...mai napig sem tudjuk honna jött de a lencsi lányt amire kicsinek mint utobb kiderült mindanyian aludtunk szüleink jóvoltából...:D
Tehát énekeltünkés egyszer csak jött az ötlet h dolgozzuk át dunaparty feelingre...egészen jól sikerült:D

Egyszer volt holnem volt,egy ici-pici dunapart,ici-pici dunaparton 2 hülye piát kavart,ottan ült üldögél 2 nagyon hülye nyéki lány boroskolát iszogatva túl a józanságon már,amikor este lett a 2 részeg lány hazament otthon érte fél családját és elmesélte nekik ezt:...:D

Ezek után persze hazaszálitotak minket(a lépcsöinken nem egészen tudtunk felmenni),és egyikönk családja sem hallota a történetet...remélem nem is fogják:D
Az óta is közös emlék maradt...és reméljük h még sok sok dunapartyban lehet részünk:D


Történet 37.
Cím: Az a bizonyos este!

Szombat volt.Ezen a napon szinte semmi jó nem történt velem,egészen addig,míg a barátnőm, (legyen a neve:Fru,) el nem hívott sétálni.Nagyon jó volt!Én miniszoknyába mentem...persze mindenki megnézett, de ez legyen a legkevesebb!Ahogy sétáltunk, egyszer csak megláttuk az én nagy ŐŐ-met(nevezzük baboomnak)! Onnastól nem tudtam másra gondolni, másról beszélni csak róla! Amikor elsétáltunk előttük,baboom észre vett és utánunk jött...Rengeteget beszélgettünk, már Fru szinte unta az egészet! Egyszer csak elindúlt haza és én kapcsoltam...baboomtól elbúcsúztunk! Motorral volt,tehát ő jóval lehagyott minket. Amikor hazaérkeztem unalom várt...szokásomhoz híven behuppantam a szobámba..már vetkőztem volna lefele, amikor baboomat az ágyon megláttam! Kicsit meglepődtem hogy mit keres ő az én ágyamon, de ugyanakkor annyira megörültem neki hogy egyből odamentem hozzá és lekaptam! Nem volt itthon senki, tehát szabad volt az út...Régebben volt 1 számunk amire nagyon jól lehetett sztiptrízelni, és beszéltük hogy majd egyszer kipróbáljuk.Hát beraktam azt a számot,és elkezdtem vetkőzni...valahogy úgy, hogy ütemre menjen, de mégis sexys legyen ! Gomboltam ki a blúzomat, már a szoknyámat akartam levenni, amikor ő hírtelen magához rántott és benyúlt a szoknyámba.Nem lepett meg a dolog mert látszott mind a kettőnkön hogy élvezzük a helyzetet.Szóval elkezdte levenni rólam a szoknyát, és én is vetkőztettem.Már szinte nem volt rajtunk semmi..hevesen elkezdtünk csókolózni. Lefektetett az ágyra és a szájával segítette le rólam a bugyit.Élveztem, ahogy csinálja, már ez a látvány felizgatott. Bennem volt a kérdés hogy mi fog jönni ezután?Ahogy levette a bugyimat, széttárta a lábam és 1 hírtelen mozdulattal, belémnyalt! Ekkor 1 pici nyögés hagyta el a számat..látta rajtam hogy ez tetszett nekem, ezért újra és újra, hol hevesen, hol gyengéden kezdett nyalni. Olykor-olykor az ujját is ki-be mozgatta a már addigra nedvesre nyalt puncimba...Már nagyon fel voltam izgúlva és nem bírtam magammal, ekkor felkeltem és baboomat letepertem a földre.Lehúztam róla a nadrágot és a boxerét.Kíváncsian nézett rám, mintha nem tudná hogy mit akarok csinálni.Elkeztem a nyakát, a mellkasát puszilgatni, aztán a bimbóját harapdálni.Teljesen addig puszilgattam, míg le nem értem, az addigra már éledező farkához.Kérdeztem tőle hogy mit csináljak, erre a válasz csak annyi volt hogy:"ne kímélj, csak a tied vagyok!"Erre a mondatra vártam, és elkezdtem először csak nyalogatni, majd amikor már láttam hogy jó az alkalom,szenvedélyesen szopni.Tudtam hogy jól esik neki, mert az ő száját is aprócska nyögések hagyták el.Elkezdtem verni a már addigra kő kemény farkát és közbe nyalogatni a makkját.Amikor már éreztem hogy nem sok van hátra, ráültem és elkezdtünk csókolózni...simogatta a mellem, a popóm, és evvel a mozdulattal le is vett a farkáról.Hírtelen ránéztem hogy miért hagyta abba..Talán nem esett jól neki?Aztán most ő fektetett a hátamra és mondta hogy tegyem össze a melleimet...ekkor már kapcsoltam hogy mi fog ebből kisűlni.Szót fogadtam és a kemény farkát a melleim közé helyezte.Éreztem hogy már tényleg nem sok van hátra..mind a ketten nagyokat nyögtünk..olykor-olykor bekaptam a farkát...ááá nagyon fincsi volt.Eljött a pillanat, és nagyot élvezett az arcomra!! Nagyon jó érzés fogott el, amikor rámborult ésa fülembe súgta:"Szeretlek,köszi ezt az egészet"Mivel nagyot élveztünk hát eléggé ki voltunk merülve.Meztelenül ágyba bújtunk, és hát néha-néha rosszalkodtunk! Reggel apró csókokkal ébresztett fel, és együtt mentünk pancsizni... de ez már 1 másik történet:))


Történet 38.
Cím: Barátnő

Egyszer a Barátnőmmel, Diával elmentük együtt nyaralni, hogy végre legyen egy kis szabadidőnk mert a pincérkedés már elég fárasztó volt. Horvátországba mentünk a szüleimtől kapott kocsival. Mikor megérkeztünk a panzió bejáratánál, segítettem Diának felhozni a cuccait. Mikor a szobába értünk akkor mondta, hogy: - köszi, ezért esete megjutalmazlak.
Nem értettem milyen jutalmat mondott. Egy szobába voltunk, mert úgy olcsóbb volt. Este, vacsora után vettünk a panzió előtti újságostól Playboy magazint meg ehhez hasonló magazinokat. Nem értettem miért vesszük, de gondoltam jó buli lesz este röhögcsélni. Mikor átnézegettük a leszbi részeket akkor Dia csendbe mondja: - nem szeretnél egy pózt kipróbálni? Én csak nézek rá és meglepődva bólogatok, hogy nem igazán. Dia közelebb bújik hozzám és átkarolja a derekam majd szeliden megcsókol. Megkérdezem tőle: - ezt miért kaptam? Válaszol:- nem emlékzel? segítettél felhozni a csomagokat.
Ekkor már beugrott miről is van szó! Én arráb mentem és mondtam neki, hogy ezt nem kéne, de ő egyre inkább jött felém. Én mérgesen nekirontottam és megcsókoltam vadul. Ő egyszer jobbamn felizgult és szó szerint letépte magáról a ruhát. Én meg egyre mérgesebb voltam és letéptem róla a szoknyáját meg a tangáját és erőszakosan felnyultam neki a könyökömig. Ő erre elkezdett sikítozni meg ordibálni és olyan hangosan, hogy bejött a portás. Jajj nekünk gondoltam mikor benyitott. Megkérdezi tőlünk: - ti itt mi csináltok? a panzióba sok ember van, és nem lehet hangoskodni.
Aztán jobban megnézte mit csinálunk és a gatyájából kidudorodott a fasza. Megkérdi tőle Dia: - Mi az portás úr? beindult?
Dia oda ment hozzá és megmarkolt a makkját. A portás megszopogatta Dia mellét ée leveltte a ruháját és kinyalta Diát. Erre már én is beindultam és míg a portás Diát nyalta ki én addig Dia mellét szopogattam és csókolgattam. Dia nagy szemekkel nézett rám majd megkérdezte : - Mi az? Már te se bírtad tovább?
Én meregeve bólogattam, hogy nem és folytattam tovább. Én nem vettem észre, hogy a portás abbahagyta Dia nyalását és mögém jött. Hírtelen bedugta a farkát a seggembe és akkorát visítottam..., egybe élveztem és meglepődtem. Aztán Dia felállt és míg a farka a portásnak benne volta a seggembe addig Dia lemosdott a portás pedig felöltözött mert mennie kellett dolgozni, de mondta, hogy ezt máskor is megismételhetnénk és kiment. Én lesekettem Dia után a kulcsjukon és éreztem, hogy már nagyon bizsereg a Puncim. Gyors berontottam a fürdőszobába odamentem a Diához és felnyultam neki. Dia megmarkolta a melleim és engedte, had kényesztessem. Aztán kiráncigáltam az ágyba és ő szétterpesztett lábakkal engedte had dolgozzak. Mondta nekem Dia, hogy használjak valami eszközt, de nem tudtam semmi ötleteset. Aztán megláttam a 2 literes üditőt ami még teli volt és bedugtam Diának. Dia csak kapgotta a levegőket és mondta, hogy gyorsabban Baby. EZAZ!! ÁÁÁ!! AAHH! Gyorsan elévezett! Aztán úgy tünt mintha fáradt lenne így én is lefeküdtem aludni. 5 perc múlva arra ébrendetem fel, hogy valaki csókolgatja a puncim. A Dia volt és látom a 2 literes flakont a kezébe. Kérdem tőle: - Dia!! Te avval mit akarsz csinálni? Ne tedd Dia!
Dia gyors benyomta és annyira jó volt, hogy vagy 5x elélveztem. Aztán Dia elől is és hátul is kinyalt és megujjazott. Én ráfeküdtem és vadul csókoltam ahol értem és közben újjaztam és vakargttam a punciját. És a végén majdnem egyszerre elélveztünk és felkiálltottunk! AAHH!!


Történet 39.
Cím: Az én kis történetem

Már kb 3 hete szalított velem a barátom. Vagyis inkább a volt barátom. 1 hónapig jártunk, de olyan volt mintha már több éve. Véleményem és barátok véleménye szerint nagyon jól megvoltunk. Elmondtuk a titkainkat (együtt sírtunk, mert ez meg a múlt év sértetté tett minket ). Több helyre is elmentünk együtt szilvesztereztünk, de mind hiába. nem volt semmire jó!
Mindig mondta h "mért nem vagyunk többet együtt?"-csak ezt nem tom h mért kellett neki mondani- mindent megtettem ennek érdekében!!!
És ő mit tett?? Szakított velem!!!
De ez az 1 hónap járás úgy volt h ő elment közben síelni!! Mikor visszajött csak annyit mondott "Nincs meg a láng! Nem akarom magam becsapni...
és téged sem!!"
Akkor mért játszott velem??
Annyi pasi van a közelemben, de egy sem jó!!!
Eddigi kapcsolataim közül csak ennek volt értelme!!!
Minden jó volt, jól alakult...
de mégis történt vmi, egyből megkérdeztem h egy másik csaj v a volt barátnőjével már megint van vmi??
De azt mondta h szó sincs erről!!!
A beszélgetésünkből csak ezt az egy mondatát hiszem el!!!
Miért??
Talán azért mert ennél a mondatnál a szemembe nézett és majdnem elsírta magát!!!
Bár még reménykedem abban h visszatér a normális világba mert most rosszabb világban él...
Az apja és az anyja elváltak, a nagypapája meghalt és a volt barátnője szakított vele ( még persze előttem).
És abban is reménykedem ,(de ebben nagyon is) h visszagondol az együtt töltött időkre és majd bocsánatért esedezik!!!...


Történet 40.
Cím: Egy szőke csaj 2.

Még a harmadik óra után is boldogan emlékezik vissza Szindi arra amit barátnőjével csináltak.5 perc elteltével meglát egy fiút,akibe egyből beleszeret.Később csöngetnek és Szindi siet a tanterembe.

Óra után Szindi megint találkozik a fiúval.A fiú éppen a
wc előtt van.Szindi odamegy hozzá,és behívja a férfi mosdóba.A fiú bemegy Szindivel.Aztán Szindi elkezdi lassan vetköztetni a fiút és közben megkérdezi hogy hogy hívják.
-András,és te?
-Szindi

Miközben Szindi felel a kérdésre lejjebb csúszik András nadrágjához.Közben András is elkezdi levetköztetni Szindit.Mikor már mindketten meztelenek,Szindi elkezdi leszopni Andrást.2 perc szopás után Szindi felül a csapra,és András elkezdi ujjazni Szindit.1 perc múlva Szindi feláll és a csapra támaszkodik.András meg seggbe dugja Szindit.Utána Szindi feláll,felöltözik,és kirohan a mosdóból.

Ezután András már mosolyogva nézett Szindire a szünetekben.


Történet 41.
Cím: Timi története (gruppen)

Sziasztok!
Egy szép nyári estén történt velem ez a felizgató dolog. Vagyis,hogy velünk...

2006.04.30-án falunapunk volt.Találkoztam az egyik leghelyesebb pasival a falunkból.A barátaival volt, de én elvontam a figyelmét. 16éves vagyok, ő 21.Tudom, hihetetlen, de én kiskorom óta az öregebbekkel barátkozom.
Elhívtam őt a tópartra beszélgeti.És itt törtét meg...

Beszélgettünk minden baromságról:Hogy telt a hete, kivel barátkozik,stb...Aztán rátértünk az erotikus dolgokra. Elkeztük egymást csókolgatni,fogdostuk egymást,le is vetkőztünk. Amikor teljesen mesztelen voltam, az egészet abba akartam hagyni. Hülyeségnek tartottam, hisz nem volt köztünk semmi. Ekkor elkezdett erőszakoskodni.Nem tudtam semmit tenni, mert mégis csak erősebb nálam. .....................Meggondoltam magam, pubertás vagyok, kikell ezt is valamiikor próbálnom,elkell a sexuális életemet is valamikor kezdeni.Megtörtént minden, amire csak egy nő vágyhat.: A kezemet ráhelyeztem méretes péniszére, már ekkor elkezdett növekedni a csiklóm. Péniszét behelyeztem a számba, leszooptam őt. Rohadt jó érzés volt.Félig a vízben voltunk, de ez még izgatóbb volt így. Közben, míg szoptam őt, a másik kezemmel elkezdtem magam ujjazni, hogy kitáguljon szűz lyukam. Most szerepet cseréltünk, ő ujjazott. Én továbbra is a péniszével játszottam.

Lassan belehelyezte péniszét a hüvelyembe. Érzéssel csinálta, hisz tudta, hogy még szűz voltam akkor. Fél óra eltelt, mikor arra sétáltak barátai. 2fiú,2lány. Nagyon megijedtünk tőlük, hisz koromfekete volt az ég, és telihold volt, nem láttuk egymás arcát. Elkezdtek röhögni, körbe-körbe járkáltak, miközben testrésze bennem volt. Felajánlottuk nekik gruppenben. Nem akartak beleegyezni, de az egyik csaj meg a barátja benne voltak. A srác levetkőzött, bevizezte péniszét, ő a seggembe nyomta, miközben a másik csajt nyalta ki. Olyan durva pózot még soha életemben nem láttam. Még a kama suthra sincs olyan póz.: A barátom a földön fekszik, a hasam a hasán, pénisze bennem, a másik srác hasa a hátamon, az ő pénisze a valagamban, a csajszi a barátom felett négykézlábon ,miközben a srác nyalja ki őt. nagyon élveztem az egészet. Mikor végetért ez a felizgató orgazmus mégjobban egymásba szerettünk a barátommal.

Azóta mindennap kijárunk arra tóra, de nem mindig azt csináljuk. Mindenkit csókolgatok.Pussz, remélem elélveztetek, mert én nagyon. Még az írása közben is. T.--.-I-.-.-M-.-.-I


Történet 42.
Cím: Egy csajszi!

Sziasztok!

Ez a történet nem teljesen igaz!Egyik nap fenn voltam a chaten és csak kiváncsiságbol bementem e leszbi szobába!Ott mindenkitől kérdezősködtem hogy milyen is a szex!Egyszer csak rátaláltam egy lányra aki nagyon segítőkész volt mindent elmagyarázott a leszbi szeről!amior már a nyalásnál tartottunk annyira felizgultam hogy már nyomkodtam a pinám és a telefonomat rezgőre állítva nyomtam szeméremajkaim közé!Nagyon izgi volt!Egyszer csak szóba került lekhely elmondtam hogy én melyik városba lakom meg ő is elmondta és stimmelt!Megérdezte tőlem lenne kedvem vele találkozni csak 5 év volt köztünk gondoltam megiszunk egy üdítőt és csak dumcsizunk!El is jött a "nagy" nap. Farmer szoknya volt rajtam ezért csak egy csipke tangát vettem fel!Elmentünk egy gyorsétterembe ahol hála Istennek terítős asztalok voltak!Nyár volt nem volt rajtam harisnya! Találkoztunk ittunk és azt mondta hogy szívesen beszélget még velem mielőtt hazamegyek. Ott maradtunk még egy jó órát az éterembe egyszer csak mellém ült és úgy beszélgettünk,aztán egyszer azon kapom magam hogy a keze felcsúsztatja a szoknyámat mintha egy öv lenne!A terítőtől kívülről semmi nem látszott!Egyszer csak elkezdd simogatni élrahúzza a bugyim és belémtoljakét ujját!Azthittam síkitok!Nem fájt hiszen mióta találkoztunk sokszor elégítettem ki magam és 4 ujj se fájt volna még!Majdnem felálltam de bevillant az agyamba ha felállok mindenem látszani fog ezért megpróbáltam arébb tenni a kezét!Sikerült!De aztán újr elkezde és bevallotta hogy nagyon szívesen ágyba bújna velem és hogy szerelmes lett belém!Mondtam hogy én még nem vagyok kész rá, de őt ez nem érdekelte!Felmentünk hozzá!És megtörtét a dolog!Levette a ruháimat lefektettet a z ágyra és rámfeküdt.Csokolóztunk vagy 15 percet majd lefelé haladt!Szüleim nyaraltak otthon egyedül lettem volna!aztán a nyakamat csókolta 15 percig eztán a mellemet legalább 30 percig szopta,nyalta,csipkedte!Eleinte ellenkezni akartam de aztán rájöttem hogy felesleges lenne meg jóll is esett.aztán végignyalta a hasam!És leért a lucskos punámhoz!Borotvált volt mert még nagyon kevés nőtt s az zavart!CSak nézte pinám és két kezéve dörzsölgette mellbimbóim.Aztán a nézést abbahagyta éa dörzsölte az én pinámhoz az ő pináját ami mé gfedett egy zoknya!Később kiderült hogy bugyi nem volt rajta mert azt hitte hogy az étterembe amikor fölnyomja nekem az ujját én is ezt fogom tenni vele!Na de mindegy mielőtt elkezdte a nyalást levetkőzött!Még soha nem láttam ilyen gyömnyörű óriási (szószerint)mellű ˇ"nőt".Ő is borotválta mindenét!Annyira jól nyalt hogy két perc se kellet ahoz hogy elélvezzek!Aztán jött az ujjjasás! Max egy percig tartott míg eljutottam a csúcsra!Még bba se hagyta az ujjazás utáni nyalást,én már elvettem onnan alsó fertájamat és elkezdtem szopni a mellét mint egy őrült. Nem teketóriáztam sokat kinyaltam nyögécselt közbe hogy jelezze hogy jól csinálom!Elélvezett 3 perc múlva. Azután meegujjaztam!Azt mondta hogy mind az öt ujjamat dugjam felneki.Előszőr 3-at aztán négyet és végül mind az öt ujjamat feldugtam neki akkorát síkitott mikor elkeztem ki-be tolni, hogy csodálkooztam hogy nem szakad le a plafon!Akkorat élvezzet hogy 5 percig tartott míg mindent kinyaltam onnan.Aztán felvettük a 69-es pózt és végül egyszerre élveztünk el!Az nap körülbelül még 3-4-szer juttattuk el egymást a csúcsra!Rábeszélt hogy aludjak náluk,mert nincs otthon senki és nem szeret egyedül lenni!Na ná hogy nem errőlvolt szó egésznap együtt voltunk egymás pinájából ettük vacsit egyy pisiltünk fürüdtünk,tusontunk aludtunk és végül de nem utolsó sorba a kutyáját is kielégítettük!Na ennyi egyenlőre a helyesírási hibákért boccs!Várható a fojtatás!Amúgy a csajjal azóta együtt vagyunk és mindig kielégítjük egymás vágyait!Nyalás a puncitokra és szopás a tökötökre!Csá!


Történet 43.
Cím: Hiba volt...!!!

Nem tudtam mit csinálok...
Volt egy fiú akivel 6.-osztályban jártam... Ennek a srácnak most volt barátnője boldog volt vele! Egyik nap olyan furcsa volt minden és azt kérdezte csókolóznék-e vele?! Én nagyon meglepődtem azonban sajnos igent mondtam. Másnap meg is csókoltuk egymást. Hiba volt egy óriási tévedés!! Hiszen utána már mást is akart vagyis le akart velem feküdni de én nagy hibát követtem el mert belementem!! Még időben rájött,hogy nem helyes és visszalépett. Mindent elmondott a barátnőjének de kicsit másképp mint ahogyan az történt. Ő az mondta,hogy én akartam vele lefeküdni és nekem is hazudott egy kicsit.
Azért mentem bele mert gondoltam mit veszthetek hiszen úgysem a legjobb barátnőmről volt szó...de azóta rájöttem akár utálom a lányt akár nem nem szabad átverni és az érzéseivel játszani. Amikor kiderült én nagyon megkdeveltem a lányt és annyira utáltam magam. Még szerencse,hogy volt rá bizonyíték,hogy nekem van igazam, az pedig egy levél volt.Nem bírtam a lány szemébe nézni...de nem is haragudott rám. Annyira rossz érzés volt,hogy ez a srác aki régen a barátom volt most velem csalta meg egy mostmár nagyon jó barátnőmet akiről nem is hittem volna,hogy ilyen szuper lány. Nagyon sokszor megbántam és soha nem fogok ilyenbe belemenni még egyszer!! Belegondoltam,hogy milyen érzés ha ezt velem teszik meg...KEGYETLEN!! Mikor már minden kiderült a srác megbánta és mindent bevallott, bocsánatot is kért mindenkitől. Rájöttem,hogy csak egy érzés volt és úgy éreztem meg kell tennem, de rosszúl éreztem. Megbántam!! Sajnálom!! Nem fogok ilyet tenni többet míg élek!! Megígérem!!!!


Történet 44.
Cím: ...

Az egész történet amit most leírok,az valós..sajnos nagyon is!!A történet egyik szereplője egy P.Richárd nevű srác,a másik én!Évre pontosan nem tudom leírni,h mikor történt,de az biztos,h én olyan 16 éves lehettem, Richárd pedig 20 vagy 21 éves akkor!

Sokat ültem akkor a tv előtt,bújtam a txt-et is,és volt vmi szép idézet egy sráctól,nagyon megfogott vele,és persze akkor naivan,rögtön felírtam a telefonszámát és persze elkezdtünk sms-ezni,majd következtek a telefonbeszélgetések is!!Itt lakott tűlünk olyan 30km-re,a hely nevére már nem emlékszem..nem is lényeges.Aztán elkérte a postacímemet,küldött magáról képet,meg apróbb ajándékokat,amiknek a hátuljára ilyeneket írt,h "kisfeleségem Tina nagyon szeretlek!" meg is lepődtem ezeken...de hát kezdtem elfogadni,mert egyre közelebb kerültünk 1máshoz..én is küldtem képet magamról...az elmondása alapján én is tetszettem neki,ő is nekem.Nem volt egy nagyon helyes srác,de nem a külsőség a fontos úgy gondolom,hanem ami belül van,az számít igazán!!A lelke és a személyisége nagyon tetszett,kedves volt a hangja a telefonba,mindig kiscsijjagomnak hívott,minde nap próbáltunk beszélni!Biztonsági őr volt,és olyakor discókhoz is kellett menniük kidobónak..magyarul sokáig éjszakázott mindig!


Két hónap után úgy döntöttünk,h látni akarjuk egymást,és megbeszéltük,hogy találkozunk.A tali Nyíregyen a Meki előtt volt megbeszélve,olyan 4 óra tájékán..mivel kolis voltam,így barátnőmet is hívtam,hogy mégis ott legyen velem vki..sose tudni,bármi történhet a mai világban!Eljött a 4 óra és ő sehol...már fél5 volt,és még mindig sehol senki...mondjuk lehet,hogy ott volt csak megbújt vhol..nem tudom..!LÉnyeg az,hogy hívtam telefonon,hogy hol van?De nem vette fel a telefont meg egy idő után ki is kapcsolta a telóját....innen kezdett számomra elég rejtélyes lenni a dolog!Elvégre előtte nagyon sokszor elmondta,hogy szeret,imád,mindent megtenne értem!!Én is úgy éreztem,hogy szeretem tiszta szívből!!Ezért is esett nagyon rosszul,hogy nem jött el a randira és,hog utána hetekig nem lehetett elérni telón sem.Kezdtem belenyugodni,hogy csak átverte a fejemet,és biztos így akart lerázni.Aztán 2 hétre rá mikor pénteken hazautaztam,egy összegyűrt,mint amit a kutya szájából húztak ki levél várt engem otthon.Feladónak ez volt írva nagyon csúnya és gyerekes kézírással (jah,és Richárd is nagyon gyerekesen írt) ,hogy Cs.László,Richárd legjobb barátja!Kérlek olvazsd el! azért írtam zs-vel,mert a levélen is így állt!!!

A levél tartalma ez volt(úgy írom le pontosan ahog benne álltugyanazokkal a helyesírási hibákkal!):
"Szia Tina!Ugy emlékszem így hívott Richárd!Sajnálom Tina de Rochárd meghalt,a temetés 30-dikán 11órakor lessz a balmazújvárosi köztemetőben.Szeptember 11.reggel 7:30 azt mondta boldog volt,hogy megy az ő kis Tinájához mert találkozni fognak!
Meg,hogy a Plázába meg van a meló és még lakást is talált a Plázától nem messze!
Egy nagy csokor Rózsával indult el.Azt mondta lacca estére jövök és megdumáljuk,hogy mi történt.És azóta nem láta senki,a REndőrségel már 10napja kerestük.
23-dikán reggrl 8:45kor megláom a kocsit,a rendszámról felismertem,Újfehértón.
Hivtam a Rendőrséget és két személyt letartóztattak és a kihalgatás után,bevaloták,hogy ők ölték meg Richárdot!
Megmutatták,hogy hová rejtették el a holtestett!
A szakértő szerint legalább 2hete halott!MÉg a telefonja is náluk volt.Azt mondták,hogy a Pénzért és a jó kocsiért verték agyon Richárdot!
Kérlek Tina,hogy ne felejtsd el soha Richárdot mert nagyon Szeretett!!
Ez a kis foszforeszkáló nyúszi a slúszkúlcson volt,és rajta a te neved!Én úgy érzem,hogy téged illet!
Ez a kis fliper a kedvenc szórakozása volt,szolgálat közben.Kérlek hid el nekem,hogy Rochárd nagyon-nagyon szeretett és tisztelt téged!Soha sem túdot volna megbántani.Ha valaki vmi rosszat mondot rólad megvadúlt mint egy tigris!A képedet a sirjára tesszük ki,ha beleegyezel!
Mégegyszer öszinte részvétemCs.László"


Szerintem ha ezt elolvastátok akkor rájöttök,hogy ez az egész egy fikció...hát ilyen a világon nincs,h a gyilkosok pont ott állnak és várják a zsarukat!!Nah szóval az a lényeg,hogy akkor szépen kiborultam,sírtam,zokogtam,telefonáltam B.városba,hogy akkor mikor lesz a temetés.Ezt a CS.Lászlót próbáltam elérni,de kiderült,h ilyen nevezetű egyén nem is lakik ott,sőt P.Richárdot sem ismernek,és azt mondták,hogy ilyen nevűnek nem is lesz temetése!Kezdett nagyon gyanússá válni ez az egész!Aztán beletörődtem,hogy a sráv így akart lerázni,de akkor nem értem,hogy előtte miért szeretett annyira..mind1,lényeg az,hogy egy év után kaptam tőle a szülinapomon egy smst,hogy bocsássak meg neki,h azt csinálta amit de ő sem tudja megmagyarázni,hogy miért tette!!

Visszaírtam,h akkor a kis törékeny lelkemet összeörte,és nagyon szemét dolog volt tőle,h megírta nekem a saját halálát,mert mint ahogy arra én is rájöttem a kézírás a fogalmazás alapján,hogy ezt csakis ő írhatta!!!Kérte sűrűn a bocsánatot,de engem soha többé nem érdekelt!!Hogy azóta mi van vele?Fogalmam sincs,és nem is igazán érdekel!!

Azért írtam le ezt,hogy aki tud az okuljon az én hibámból,hogy egy ismertlen szavainak nem szabad hinni,mert lehet,hogy egy "őrült" lakozik mögötte,mint ahogy itt is!!És csak az érzéseinket akarják az lyenek kihasználni,és a jóhiszeműségünket!


Történet 45.
Cím: Kinga és Anita különös játékai I. - Tamás kalandja 1. rész

Minden azzal kezdődött, hogy Tamás járt az utcán, és meglátta Kingát és Anitát az utcán egy száll tangában. Mivel nagyon meleg volt, így hűsítették magukat. Tamás megy feléjük és a két lány jön vele szembe. Két oldalról a lányok megkarolták, de a másik kezükkel huncutságot csináltak. Kinga lehúzta a farmeren a cipzárt, s Anita elővette Tamás álló farkát. Lehajolt és finoman szopni kezte, aztán Kinga következett. Visszarakták a farmerbe Tamás farkát, mondván a lakásukon folytatják. Visszahúzták a cipzárt is. Ezután a másik kezüket ami szabad volt azt berakták Tamás farmerébe, s ott simogatták a péniszét. Tíz perces séta után megérkeztek a két lány lakásához. Kivették a kezüket a farmeréből és felmentek a lakás ajtó elé, ahol Kinga kinyította az ajtót. Bementek a lakásba ahol, bevezettek és a nappaliban leültettek. Elővettek egy üveget. Kinga ezt mondta:
- Ha feléd fordul az üveg lekell venned egy ruha darabodat, és ha ármelyikünk felé fordul, akkor pedig, mi vetkőztetünk. S a farmereddel kell kezdened, utána a boxert kell levenni, mert ha bármelyikünk felé fordul, anyiszor szopjuk le a farkadat.
-OK.
- Addig fordult Tamás felé az üveg, hogy a poló maradt rajta csak, amikor Kingához fordult az üveg. Szépen lassan odakuszott Tamáshoz, és finoman elkeszte szopni. Mikor abba hagyta visszament a helyére. Tamás levette a polót amikor hozzájuk fordult. Mikor Tamás meztelen volt, a két lány levette a tangáját, s ezt mondták Tamásnak:
- Tudod mi olyan lányok vagyunk, akik szeretik a faszt, s azokat a férfiakat akik megdugnak. Eddig senki sem volt aki megkívánt volna minket. De te kivétel vagy, s örülök, hogy benne voltál a játékban. Most megdughatsz minket, de előtte még kényeztetünk.
- OK.
Csak kényeztették és kényeztették, utána a két lányt felváltva megdugta. Amig aze gyik lányt dugta, addig csókolztak a másikkal. Mikor mind a ketten kifáradtak, azt mondták a lányok:
- Találkozunk a nyári táborban, s ott mindig dughatsz minket.

(Folytatása következik)


Történet 46.
Cím: Királylány

Szörnyű egy nap volt! Esett az eső, Fújt a szél!! Kézilabda edzésem lett volna, de semmi kedvem nem volt elmenni! Inkább elintéztem hogy a haveromnál aludhassak. Van egy csodaszép nővére! Ő és én vagyunk e történet két fősszereplője! Mivel nevet nem írhatok Nagylánynak fogom hívni!!Már a harmadik napja aludtam amikor hazajött, dolgozni volt! Nem egyszer történtek meglepetések közöttünk, de ez azért durva volt! Amikor hazajött nem is köszönt, azt hittem hogy haragszik rám!Leült a film elé és nem is szólt egy szót sem. Rákérdeztem hogy mi baja, erre ő:
-Semmi!
Akkor odafeküdtem az ágyra mire ő a legnagyobb meglepetésemre hozzámbújt. Aztán lassan beesteledett! Az ő szobájában kellett aludnom, szivacson. Hozzáteszem legnagyobb örömömre.:)
Éjfélig nem is nyúltunk egymáshoz, mindössze römiztünk. Akkor úgy döntött hogy kicsit ledől. Azt mondta hogy nagyon fázik. Én persze feláldoztam magam és hozzábújtam. Akkor jött az hogy kártya elpakol és villany leolt. A szeme szikrázott! Finoman áttette a lábát rajtam! Akkor már alig bírtam várni. Rámült és lazán majd egyre keményebben elkezdett lovagolni.Végül helycsere. Kibontottam két gyönyörű keblét a pizsamafelső rejtekéből. Addig nem voltam benne biztos hogy csak játszik vagy hogy tényleg akar-e valamit. A mellbimbói tűhegyesek voltak! Sokáig "játszottam" a mellével.Akkor elkezdtem egyre lejjebb csókolgatni. Az volt a tervem hogy kicsit megnyaldosom a Cicusát, de nem engedte, okosan csinálta az elejétől a végéig. Akkor benyúlt a boxeromba és vadul verni kezdte. Szóltam neki hogy elég mert már nem sok kellett volna, hogy elmenjek. Akkor úgy éreztem rajtam a sor! Miközben vadul csókolóztunk lenyúltam, egészen a tangájáig. Majd benyúltam és belemártottam az ujjam a nedves nagyajkai közé. Nagyon mélyre feltoltam neki az ujjam, nagyokat nyögött is! Többször is elélvezett!Fél négykor végeszakadt, le kellett feküdni.

Másnap korán keltem, azt hittem hogy az egész csak álom volt. De a reggeli közben ahogy rám nézett mindent elárult. Délután magunkra maradtunk. És mire jó a mosogatógép? Arra hogy a másikat kielégítsük arra tökéletesen megteszi. Vadul ujjaztam miközben ő verte a szerszámot. Végül ennek is vége lett. Azóta nem maradtunk együtt, de majd nyáron ismét ott alszok a barátomnál és remélem hogy akkor ismét...(Vagy még több is)


Történet 47.
Cím: Buli után

Amikor buliból haza felé indultam az egyik csaj meg kért hogy nálunk aludjon,mert nem tud hazamenni,mert lekéste az utolsó vonatott.Természetesen igent mondtam.Mikor haza értünk anyámék már rég aludtak.Megmutattam volna neki a vendég szobát,de meglepetésünkre be volt zárva.Modtam neki,hogy aludhat az ágyamban én pedig a földön alszok.Mondta leszeretne tusolni, megmutattam neki a fürdöt.Mikorra én is végeztem magamra tekertem a türüközöt és mentem volna aludni a szobámba,de amikor beléptem ott feküdt anita meztelenül az ágyammon és maszturbált.Mikor meglátott elmosolyodott,oda mentem lehuzta rólam a türülközöt és elkezte szopni a farkam,mikor végzet én is neki láttam hogy kinyaljam mikor végeztem láttam az arcán hogy kész a befogadásra.Más fél órán keresztül bírtuk,azóta minden este szeretkeztünk,együtt vagyunk már lassan 2 éve.


Történet 48.
Cím: Régi barátság...

Volt egy barátság melyet azt hittem h senki nem választhat szét.Mindenhová együtt mentünk,együtt csináltunk mindent.Nem lehetett minket szétválasztani,de egyszer jött valaki aki ezt nem tűrte h mi ilyen jóban vagyunk.Egyik nap azt vettem észre h elmaradtak a telefonhívások,már nem érdekelte h mi van velem.Pedig előtte minden este felhívtuk egymást hiába töltöttük együtt az egész napot.Kíváncsiak voltunk arra h vahon mi történt a másikkal addig még nem voltunk eggyüt....Azonban ez már hetek óta nemígy történt.Egyik nap nézegettem a képeket és észrevettem h mindig vidámak voltunk és egyik képen sem azt láttam h boldogtalanok lennénk...De én msot az vagyok...Azt hittem h ennek sosem lesz vége,mégis megtörtént....Talán egyszer még érdekelni fogja Őt h mi történt velem aznap...De a barátság mégsem lesz a régi!


Történet 49.
Cím: Nővérem és ÉN

Én egy 16 éves srác vagyok, és van egy nővérem, 25 éves....be kell vallanom, nagyon izgat engem, kívánom őt. Ez most nem egy hugi/nővér dugós/szoptatós sztori lesz, hanem inkább elég light-os, de nem birom hogy ne írjak róla.. szóval, mikor még olyan 13 éves voltam, nővérem néha néha megemlítette hogy ő kíváncsi lenne a farkamra, hogy szőrös e... akkor még nem mertem kivenni, meg nem erősködött, csak elhagyta a száját erre utaló mondat.. most, 3 év mulva gondoltam, hogy lehetne tenni valamit, hátha megnézné a farkam, és én is láthatnám őt. Eleinte csak lestem a fürdőszoba kulcslyukon őt, mikor zuhanyzás után törölközött. Egyszer lebuktam, és kicsit lecseszett. Ez nem volt jó jel, főleg hogy még anyámnak is elmondta..Hát, gondoltam, nem adom fel... Nem rég vele kellett aludnom, mert a szobámat festették, és ki lett pakolva minden bútor.. akkoriban szokott buliba járni, és mindig megvártam mikor hazaér. akkor befeküdtem az ágyba, mintha aludnék, és mindig lestem őt mikor átöltözik. Nagyon tettszett a melle.. Múlt héten pedig 2 napon megvártam még hazaér, vártam pár percet még lefekszik aludni. Tudom, hogy a szobájában teljesen sötét van, ezért meztelenül bementem a szobájába különféle ürügyekkel... közben állt a farkam, és halkan vertem is.. harmadik napon az egyik redőny nem volt leengedve éjjelre, de én ezt nem tudtam.. ahogy eddig, bementem meztlenül a szobájába, kezemben a farkam, és beszélem. Csak hogy a beszürödö fényben meglátta a farkam..Megkérdezte, hogy te meztelen vagy? én meg mondtam hogy aha, csak az új fürdőnadrágom próbálom... sajnos nem az volt amire számítottam.. helyette megint elkezdte lökni a szöveget, hogy "nem e szégyellem magam" és hasonlók..De nem tehetek róla, nagyon izgat, mindig rá masztizom.. Nem adom azért fel, valami izgatószert fogok keresni, beadom neki, és aztán megyek be meztelenül :) :$


Történet 50.
Cím: Egy koleszos buli.

Egy 17 éves srác vagyok,a faszon 23cm hosszú.Koleszba járok.Ez a dolog nemrég történt meg.Egy koleszos buli volt,az épület legnagyobb lakásában.Ott volt 2-3 szoba,azoknak akik "mást" szerettek volna csinálni,vagy csak szimplán aludni.
A haverokkal jókat hülyéskedtünk.Eszünkbe jutott,hogy van egy csaj,aki már pár órája elment lefeküdni aludni.Az egyik haver hozta a videókamerát,és bementünk a szobába.A csaj egy topban,és egy bugyiban aludt.Meg akartuk szivatni,hát gondoltam úgy megkúrom mint az állat.
A haverom figyelt rám hogy mit teszek,de csak ennyit mondtam:
-Figyeld minden mozdulatomat,amit ezzel a lánnyal fogok művelni!!!
A haver elég nagyon mosolygott,tudta mit teszek.Odahajoltam a lányhoz és megcsókoltam.Megmozdult,de nem nyitotta ki a szemét,aludt tovább.Benyúltam a topja alá,és el kezdtem simogatni,markolászni a mellét.Már egy kissé aktívabban mozgott,de még mindig semmi nem volt.Lejjebb csúsztam rajta,félrehúztam a bugyiját,és hzzáértem a csiklójához.Azt hittem kinyitotta a szemét,de tévedtem.Folytattam amit elkezdtem,és úgy belenyomtam a pinájába a nyelvemet,hogy nyögött egy nagyon.Kb így:ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁHHHH.
Aztán kiszedtem a nyelvem a pinájából,és ujra visszatértem a melléhez.Azt vettem észre,hogy a lány a kezével lefele tart,majd elkezd maszturbálni.A pinájában matatott,és csak nyögött,miközben én a mellét masszíroztam.A szeme még mindig csukva volt.Teljesen felizgultam,és a faszom már úgy kidudorodott a nadrágon keresztül,hogy nem bírtam tovább.Elővettem a faszomat,és egy nagy erővel beledugtam a pinájába.Kábé akkorát nyögött,mint amikor a nyelvemmel másztam bele.Csak kúrtam,és kúrtam.Amikor már nagyon mélyen benne volt a faszom a seggében,kinyototta a szemét,lesmárolt,és folytattuk.Ő közben az újját nyálazta,és a pináját izgatta.Olyan jól megbasztam,hogy azóta sem felejtettem el.A csajnak nagyon nagy élvezése volt.Utána az ujjaimmal elégítettem ki,már három ujjal a pinájában turkáltam,amikor felült,feltérdeltem elé,és leszopott.Teljesen bevette a szájába a faszomat,és beleélveztem.Ő meg közben nyelte le a gecit.
Miután ez megtörtént,sokszor csináltam még ilyet.Ugy megkírtam az összes csajt a suliban,mint a huzat.Azóta nőtt egy kicsit a faszom,így még nagyobb örömük volt azoknak a picsáknak.


Történet 51.
Cím: A lakótársaim

Ez amit most mondok egy valódi történet.
Nemrég felkerültem Pestre az egyetemre és úgy döntöttem, hogy inkább albérletben fogok lakni kolesz helyett. De kellett egy pár lakótárs, hogy kevesebbet keljen fizetni. Rögtön jelentkezett is egy pár.
Hát a csaj ,Tündinek hívják, az nagyon fullos volt már első ránézésre is kezdett keményedni a farkam ahogy megláttam, és úgy tűnt ő sem közömbös. A barátja kicsit ijesztő volt valami küzdősportot is csinált szóval nem nagyon mertem a csajjal kikezdeni.
Szóval már egy pár hete ott lakunk amikor egyszer épp jövök haza(épp gyúrni voltam), már a lépcsőházban is lehetett hallani, hogy mit csinálnak. Serencsére nem hallották amikor bemente, nagyon benne voltak a dologban és még arra se tudtak várni, hogy bemenjenek a szobájukba. Ott csinálták a nappaliban. Egy ideig néztem őket, nem vettek észre. Természetesen a farkam már kőkemény volt. Egyszer Tündi négykézlábra és elekzdte szopni a Norbi farkát aki a földön feküdt. Most már nekem se kellett több odalopakodtam Tündij mögé és a már teljesen merev farkamat benyomtam neki tövig. Ettől ő úgy megijedt, hogy ráharapott Norbi farkára és ha ez nem lenne elég még be is görcsölt. Nem tudtam hova menni, Norbi farkából meg folyt a vér. Aztán hirtelen felugrott és teljes erőből pofán rúgott. Többre nem emlékszem


Történet 52.
Cím: mozdonyba


na baszki.

szóval ide kéne írnom akkor az én ,,kis" történetemet.
Nasz’al az úgy vót, hogfy mozdonyvezető haverommal (30) , ja nem is mondtam hogy én 15 vagyok és 23,43 centi a farkam, 7,02 centi vastag szóval elhívott hogy faszán tudjak mozdont vezetni ha mondjuk háború lesz és szükség lesz rávagy ha terroristának szándékozok menni, ne kelljen ezzel vesződni (az is lettem, úgyhogy ezúton is szeretném megköszönni, hogy redukálta a képzésem költségét). Amúgy onnan tudom a faszom pontos méreteit hogy van egy sufnivegyész osztálytársam aki mindig robbantgat meg vannak fasza cucccai is hozzá, szóval nála tömegspektrográffal elemeztük améreteinket amikor bejött Petra, a legdögösebb csaj az évfolyamról, neki meg a melleit számolgattuk, meg mást is csináltunk de az egy másik történet... Amúgy fasza gyerek vagyok, vagány megminden, fúrthengeres simsonom van és kenem is neki rendesen (régebben streetfighter is voltam). Szóval ez a haverom elvitt vonatozni. Mentünk is, nyomtam a pozíciót meg a söntöket a V43-nak egyszer ki is basztam a főbiztosítékot benne, mer csak 1800 amperig bírja (há mégiccsak 3000 lóerő, basszájba) ami miatt le is állt az egész szerelvény, újra kellett dugni be mindent és csak azután indulhattunk. Úgyhogy az ügyeletes patentkodó droidpicsák jöttek is rinyálni hogy miaf*szé’ álltunk meg, ők sietnének, ,,ezér fizettem én" és társai.

Na és innen lesz érdekes a stori!
Drömböltek a fülke ajtaján, persze én kihajoltam az ablakon és jólbeszóltam nekik, de mindezek előtt (uuuoppá!!!) észrevettem hogy Petra az egyik, sexi kihívó bőrruhában! BUMM ki is baszta a 23,43/7,05-ös faszom a V43-as fülkéjének a falát (hát nem irónikus hogy a farokméretem századosjegyei és a mozdony típusa is 43??!!) Szóval pont fejmagasságban nekik meredezett kőkemény, kékeres-méteres (amúgy nem méteres,csak 23,43 cm), nedves, vörös, duzzadó, erőt-egészséget sugárzó, gyémántkemény, 23,43/7,05-ös hímvesszejem. petra,aki a legjobb csaj szerintem (meg haverom szerint is) egyből rám vigyorgott és bekapta, a másik két ribanc meg felmászott a fülkébe és elkezdték a nyalifalit rögtön! Na ésmost jött el az én időm! Feri, a mozdonyvezető jól rábaszott, mert magára zárta a folyosó ajtaját, nekem persze eszem ágában sem volt kinyitni. Inkább kabbet mutattam neki, letéptem magamról ruháimat és vigyorogva néztem, ahogy szenved a vágytól (mámé ne, hiszen petra kurva (jó) csaj, nem?). Szóval magára a szekszre nem pazarlom a szót, meg gépelni is lusta vagyok, meg a fantáziátoknak is teret kéne engedni, nem jó az,ha mindent alőre leírok, úgyis annyi sztori van már erről.

A lényeg: úgy megbasztam mindhármat, hogy mind járni akart velem utána, főleg, amikor megtudták hogy terrorista vagyok és fúrthengeres a simsonom, ja meg persze látták 23,43/7,05-ös férfiasságomat és ki is próbálták :P Szóval mindenki jól járt, kivéve:

-Ferit, aki beleverte a faszát kínjában a motortérbe, és egy ívkisülés agyonbaszta

-az orgia ideje alatt azok a kedves utasok, akik kényszerűségből órákig baszták a rezet a nyílt pályán...

Igaz, a MÁV szolgáltatás színvonalát figyelembe véve nem is volt ez olyan különös dolog.


Egy szó mint száz, vagy még annál is kurvasokabb:
3 csajom van (persze lehetne több is, csak a fúrthengeres simó többet eszik, úgyhogy most ennyire futja a pénzemből), nagy a faszom, Feri V43-asa az enyém (mer eztet így örököltem), meg a haverom spektrográfja meg a számolások szerint kb. 45éves koráig ilyen jó melle lesz petrának, mint most.

Fasza az élet.


Történet 53.
Cím: 1 szomszéd csaj

1este történt,hogy hazafelé a bulizásból összefutottam az 1ik szomszédcsajjal, Carmennel.Láttam rajta,hogy naon szomorú.Miközbe kisértem hazfelé,beszélgettünk és elárulta,hogy azért szomorú,mert összeveszett a pasijával,mert rájött,hogy megcsalja.
Bejáratnál már épp elköszönni készület tőle:

-Na akkor szia,és ne búsulj,én balra,te jobbra és igy mindenki a saját ágyikójába.
-Várj.Nem volna kedved bejönni hozám még beszélgetni 1 kicsit?Mivel 1edül vagyok otthon,és nem szeretek magányossan lenni a lakásba.
-Na hát jó,úgyse vok még álmos.

Ekkor elindultunk befelé hozzájuk.Majd bementük a szobájába,és mondta,hogy várjam meg amig átöltözik.Eltelik 2-3-5perc és még mindig semmi.10 per múlva jön be a szobájába,hogy ittmaradtak a ruhái,amibe át aakrt öltözni,persze már csak 1 szál tangában és 1 melltartóban.Ekkor még a lélegzetem is elállt,mivel még őt sose láttam iylen lenge öltözékbe.Erre ő:

-Mért nézel rám igy?
-őőőő . . . csak még sose láttalak igy,és nem is tudtam,hogy iylen szép vagy.
-Tényleg?
-Igen.gyere ide közelebb,hagy nézzelek meg jobban.

Erre lindult felém,és végül az öletmbe ült le.Közelebbről is szemügyre vettem szép testét.

-Nagyon szép vagy közelről is.
-Köszi.Ahogy érzem kezdesz naon rámgerjedni.
-Igen.

Ekkor elkezdtünk smárolni,majd elkezdett vetkőztetni és végül én is őt,bár nem nagyon volt mit vetkőztetni rajta.Majd elkezdtem csókolgatani a hasától lefelé,majd elkezdtem nyalni a kicsi csupasz puncijkáják.Halk sóhajtozásokkal adta atudtomra,hogy teccik neki.10 per nyalás és ujjazás után elélvezett.Aztán elkezdett szopni.nagyon jól szopott,néha a glyóimat is megnyalogatta.Mikor teljessen keményre szopta akkor elkezdett lovagolni rajtam.Amikor tövig beleült nagyot nyögött.

-Ekkora és ilyen vastag még sose volt bennem.
-Még lehet máskor is újra,ha akarod.
-Persze.ahhahhhahhhhhhhh . . . .

Aztán még sokáig sexeltünk,a puncijába élveztem 1 nagyon jót.Reggel 1más karjaiban keltünk.Azután még volt pár kalandunk,amig szingli volt.De az már másik történet :P


Történet 54.
Cím: az egyik jó haverommal

szeretném elmesélni a storymat!2 éve törétnt meg velem mikor 17 éves voltam!elég szép csaj vagyok,(mások szerint)csinos, barna haj, kék szem, szal szép!történt egyszer hogy át kellett ugordjak az egyik jó haveromhoz Petihez egy DVD-ért!Peti akkor 18 éves volt.nagyon jól nézett ki pont olyan ami nekem nagyon bejön!én is tetszettem neki, bár sose jöttünk össze.mikor oda értem a házukhoz, csengettem de a csengő ki volt kapcsolva így gondoltam hogy benyitok.....csend volt, majd ahogy megyek tovább látom hogy Peti pont most veri ki!meglepődtem, észrevett engem majd gyorsan magára húzott egy takarót!nem tudtam sok mindent kinyögni!csak ennyit:bocs Peti, én nem tudtam hogy te...mire ő:Semmi baj Eszti, jó hogy jöttél, gyere beljebb, és ülj le ide mellém.na jü mondtam magamban bemek hozzá, és leültem.méllyen a szemembe nézett, majd fölém hajolt és megcsókolt!utána a nyakamat puszilgatta, és nyalogatta!nagyon jó érzés volt.én is csókoltam ahol tudtam.majd levette rólam a topot és a melltarót, majd a mellbimbóimmal játszadozott!azokat is puszilgatta!majd én kényeztettem egy kicsit!lehúztem ról a takarót, és a szerszámát kezelésbe vettem.először húzogattam rajta bőrt, látszott rajta hogy élvezi, majd tövig bekaptam és szoptam vadul!éreztem Petin hogy mindjárt elmegy ezért vadabbul csináltam!és igazam volt, pár másodőerc múlva akkorát élvezett bele a számba!lenyaltam!utána lehúzta rólam a bugyimat, és el kezdett nyalni!iszonyatosan jó érzés volt!majd bedugta 2 úját, és azt ki-be ki-be húzogadta!eljutottam a csúcsra.....majd fogdta és tövig benyomta a hímvesszőjét!jó volt nagyon érzés volt!utána végeztünk és én hazamentem!jártunk egy ideig de inkább csak haverok maradtunk!
remélem tetszett a storym!
pussz:Eszti


Történet 55.
Cím: 2006 Nyarán

Neten megismertünk egy szexi fiút, aki nagyon szimpatikus volt...

Szerdai nap:
Elmentünk nyáron nyaralni,, és megbeszéltük vele, h személyesen is találkozunk, és megismerjük egymást.
Amikor megbeszéltük, hogy hol találkozunk akkor barátnöm már nagyon izgult, és félt is, mivel a pasi "kicsit" szexmániás.
Mikor megállt tőlünk nem messze egy motor, amin 2-en ültek én már tudtam hogy jön a Donhuán...
Barátnömmel épp csipszet ettünk, erre a hülye hozzámvágta....!!!
Odajött a kiszemeltünk, és mind a kettőnknek adott az arcára 3 puszit.
Elmentünk sétálni...
Vett nekünk ez a kedves fiú sört, meg magának is!!!
Barátnöm már fél üveg sörtől kivolt, én még birtam....
Egy játszótéren söröztünk... igazán jó hely:D:D példa a gyerekeknek:D:D
Elmentünk egy másik játszira, ahol már forrósodtak a dolgok....
Barátnöm megállt a szexiboy mellett, és nézett rá meretten...
Erre megkérdezte pasikánk: smárolni akarsz velem???
Erre barátnöm igent mondott!!!
Ez volt az első smárolása a barátnömnek, mármint pasival!!!
A pasi meretten rámnézett, és mondta hogy huhhh!!!
Én meg rámosolyogtam, és mondtam, hogy mondja amit akar....
Erre Ő elmosolyogta magát, és fülig pirult....:)
Aztán mondtam neki, h kis nyuszi, erre odajött, és megfogott erősen, és lesmárolt...
De nekem közbe volt pasim...szal... kicsit bonyolult életem van, de a pasimmal pont akkor nem nagyon voltunk jóba....
És aztán amig nem jött a pasim addig kihasználta az alkalmat szexiboy, és smárolt addig velem....
A buszmegálló felé Én és Barátnöm smároltunk a srác kérésére....
És a srác mondta, hogy "huhhh lányok... nah... most lett tele a pohár"...
Aztán, h ne legyen feltünő mikor megjött a pasim utánna a barátnömmel
smárolt amig velünk volt...

Csütörtök....4-en voltunk...
Barátnöm, a srác, a pasim, és én!!!
Aznap semmi érdekes sem volt, csak az hogy nem vonzódtam a pasimhoz, mert idegesitett a jelenléte!!!
A srác beszélgettet a pasimmal, hogy nyomuljon jobban, meg stb...
de hát... nem ment neki, mert ideges voltam!!!

Péntek....
Találkoztunk megint a sráccal, és megint 4-en voltunk...
Elmentem a sráccal "beszélgetni" és a barátnöm és a pasim kettesbe maradtak!!!
És a barátnöm ellenem játszott...:’( Jó kis barátnö...:’(
Elmentünk egy olyan helyre a sráccal, ahol nem zavar senki és semmi!!!
Vigasztalt, mert baszottul sirtam, és kivoltam idegileg, egy barámság miatt amit rámkentek....
Aztán sirtam a srác vállán... Ő megölelt, és megpuszilta az arcom, és simogatta a hátam, és nyugtatott...
És már kicsit mosolyogva mentem vissza a többiekhez!!!
Aztán sétálgattunk, és elindultunk oda ahol volt a barátnöm apjának az albérlete....
És miközbe mentünk, a srác engem nézett végig, meg kacsingatott, és azt mondta, h szeret, és mikor mentünk akkor rúgtam a srác felé mert beszólt valamit, Ő meg elkapta a lábam, és magához húzott, és le akart smárolni...
Huhhh... Én bepánikoltam, és ellöktem magamtól...
Erre a pasim neki akart menni a srácnak...
Bakker... ketten fogtuk le őket barátnömmel....
Azt akarták, hogy ők majd ketten "sétálnak", mi meg menjünk haza barátnömmel!!!
Nagynehezen sikerült erről lebeszélnem a két fiút...
Bementünk 3-an... a srác meg haza indult...
Én ideges voltam, és remegtem... hogy huhh baszki vajon mit kapok a pasimtól...
Erre csörög a telefonom...
Megnézem... a srác hiv... hmm... felveszem, h mi lehet erre mondja, h azért kezdett ki velem, mert a pasim azt mondta, h már nem akarja velem folytatni!!!
Nah... ennyi elég is volt ahhoz, h én nagyon nagyon berágjak, és elmenjek...
Kirohantam az ajtón, és visszakiabáltam, barátnömnek, h jöjjön... és sirva kirohantam, és leszartam, h a pasim hol marad, és mit csinál...
Aztán... a srác vigasztalt, és smárolgatott velem, barátnöm pedig addig mp3-at hallgatott, és sértődött fejjel tolta előre a buksiját....
Szükségem volt egy olyan emberre aki megnyugtat, és ezt Ő megadta nekem nyáron amig találkozhattunk, és ott voltunk!!!
Aztán mikor kiértünk egy forgalmas buszmegállóba... barátnöm majdnem hányt, mert rosszul volt...
Erre hopsz... jött egy sms-em...
Vajon ki lehet...??!!! Az édes pasim közölte velem, hogy köszöni hogy ott hagytuk egyedül, és hogy megérkezett a barátnöm apja, és hogy imád...
Tök vicces volt igy ez a sztori nem???
Szeret, imád, és nem akarja velem folytatni??!!! Édes mi???
Aztán... a srác odament, és megölelte barátnömet, de barátnöm kibújt a karjai közül...
És én meg elkezdtem barátnömmel veszekedni, hogy ilyet ne csináljon....
Aztán... smároltunk még a sráccal felváltva, és utánna hazakisért minket a srác, kb. 1 körül...
Hazaféle a srácnak már eléggé állt, és ránk volt indulva "pöppet"!!!
Hazafelé... a kapu közelében lefeküdtünk az útra, és megkért a srác, hogy feküdjek rá...
Én teljesitettem... smároltunk, és tapizott....
Aztán....
A kapu elé értünk... és ott is voltak még egy két akciók... de nem petting...sajna...
Aztán el kellett búcsúzni, úgy kb 2 óra felé...
Szegény srácot, már szétharaptam olyan vad voltam... de neki tetszett... Ő meg markolgatott engem, és simogatott...
Aztán... mindenki elindult haza...
Nekünk már nem sokat kellett mennünk:D:D:D
bementünk, és a pasim lecseszett, hogy hol voltunk ilyen sokáig, meg blablablabla....
Én meg azt hazudtam neki, hogy ideges voltam, és szétvertem egy csomó fát, meg stb....
Barátnöm mellettem állt, és mondta, hogy néha vissza kellett fogni egy pár fánál...
Aztán elmentünk aludni, és még egy kicsit azthiszem sms-eztünk a sráccal....

U.I.: A vagány, extrém dolgok este jöttek ki a fiún... szal... akkor volt a legjobb flört...


Történet 56.
Cím: köldökszex

Életem legjobb estéje volt az amikor 1 idegen pasivan akit a csetről szedtem fel elmentem 1 szállodába! már a cseten elmondta hogy rendkivül felizgatja ha 1 nő köldökével játszhat. Én is hasonló cipőben jártam vele, régebben sokszok csak a köldökömmel jutottam el a csucsra. 26 évesen ezt már tudtam.
Mikor elköszöntünk egymástól a cseten, má fel voltam izgulva. Eljött értem és elmentünk a szállodába. Volt nála 1 táska is, de nem tudtam mi van benne. Felmentünk a szobába és kérte h vetkőzzek le, amig ő előkésziti a dolgait. Megtettem amit kért. Mikoor már teljesen meztelem voltam odajött az ágyhoz és a kezemet kikötözte. Mikor ezzel is megvolt elkezdődött a buli.
Az ágyhoz hozta a táskája tartalmát, amiben volt 1 hosszú, vékony fémrúd egy vibrátor és még sok minden de azokra már nem emlékszem pontosan. Hirtelem rámült és elkezdett újjazni, a másik kezével pedig a köldökömet izgatta. Aztán a nedves ujját vitte át a köldököme. Nagyon izgatóan csinálta. Néhány perc után én folytattam a dolgot. Ő lefeküdt és én kezelésbe vettem aprocska testrészét. előszök finoman nyomogatni kezdtem, majd szolt h erősitsek. Pár másodperc mulva már nagyon állt neki. Akkor javasolta h még 1 kicsit kényeztet engem, majd csináljuk egyszerre egymásnak.természetesen hagytam. beledugta a fémrudat a köldökömbe és elkezdte azzal nyomogatni. Először fájt de aztán nagyon jól esett. Ezután szoltam neki ,h hagyja abba csináljuk közösen. Egymással szembe fordultunk az ágyon majd ő is és én is elkeztük izgatni a másik köldökét. Annyira jól csinálta. HAtározott volt, de annyira puha ujjai voltak h szinte nem is fájt. Én néha a körmömmel is izgattam. Aztán amikor érzte h már nincs sok hátra finoman a hövelyembe csúsztatta a péniszét és lassan mozogni kezdett. A köldökömet persze tovább nyomkodta. A végén már fájt a köldököm, az övé pedig vérzett egy kicsit a sok karmolástól. Ez egyikünket sem zavarta. Pár perc mulva egyszerre értünk a csúcsra. Mikor elkezdett élvezni gyorsan kihuzta a péniszét és a köldökömbe élvezett. Nagyon jó volt. Utána még pár óráig simogattuk egymás köldökét és nemi szervét.
Azóta többször is megismételtük azt a szép estét , most már mindketten tudjuk h a köldökünk a kedvenc testrészünk.


Történet 57.
Cím: Hárman egy forró éjszakán

A barátommal már másfél éve járunk. Ő már nagyon szeretné, de én még húztam az időt. DE én sem bírtam sokáig. Megbeszéltük hogy összeírjuk a kívánságainkat, végülis arra jutottunk hogy hívunk még egy nőt. Megkérdeztema barátnőmet persze ő rögtön igent mondott. Péntek este volt a megbeszélt időpont. Ő mindent hozott magával: három műbrokit, egy kéjgyűrűt. Ekkor kezdődött az első nagy együttlétem.
zenét kapcsoltam majd a a barátom kezét megkötöztem és kikötöztem az ágyhoz. azután Nóri levetkőztett engem majd elkezdtünk csókolózni, majda amelleimet puszilgatta. én sem tétlenkedtem tovább szép lassan levetkőztettem,maj a combjait simogattam majd elkezdtem nyalni miközben ő a a melleimet fogdosta. Ricsi nadrágja már nagyon dudorodott. Miután egy nagyon mélyet nyaltam Nóri puncijába ő nagy nyögések közepette elélvezett, és ricsi is könyüörgött vegyük be őt is a játékba , de nem nekem más volt a tervem. Elővettem a brokikat és felcsatoltam őket. Nóri négykézláb állt előttem mire nagy keményen belenyomtama műfaszt. a többi óóóóó

Hárman egy forró éjszakán


Történet 58.
Cím: Gyermekmegőrzés

Az egyik szomszédom egy kétgyermekes anya,de hihetetlenül dögös,óriási mellek,szép combok,kerek fenék.Nyáron vmiért mindig segítek neki füvet nyírni,de lehet azért mert bikiniben van.
Nagyon fel tud izgatni.
Ezért jött kapóra,hogy dolgoznia kellett mennie,ő hivatásos táncos,azt nem tudom h ennél szokott e többet csinálni,de most itt volt az alkalom h megkérdezzem.Este végzett,a gyerekei egész délután nálam voltak,este már aludtak.Ő megérkezett.Mondtam h a gyerekei alszanak,és majd reggel átmennek,de beinvitáltam egy kávéra.És beszélgettünk,előkerült még a pezsgő is.
Csak beszélgettünk.beszégettünk.Feljött a téma a hálálkodásról:
-Hogy tudnám megfizetni ezt neked,hogy vigyázol a gyerekeimre.
-Lenne rá egy-két ötletem.(csodálkoztam hogy itt nem vágott pofon)
-Mi lenne az?
-Neked mi jönne be?
-Nem is tudom-válaszolta.
-Hát mesélhetné a munkádról.
-A táncolásról.
-Aha,arról.Csak táncolsz?
-Igen,csak tánc.Kúrvának nézel?.
-Nem,persze hogy nem.
Pedig ha tudta volna,egy szétkúrnivaló kúrvának nézett ki.Leopárdmintás miniszoknya,és felső.A felsőből kiláccódott a melltartója,fekete harisnya.
Beindult a fantáziám.Folytatódott a beszélgetés:
-Miért?Te megbasznál engem?
-Nem akartalak kellemetlen helyzetbe hozni téged.
-Nem hoztál.
Erre egy hirtelen mozdulattal,letérdelt a földre és mondta.
-Tudom h erre vágysz,láccik!És most meg is kapod.
-Jó de ne itt,gyere a hálóba-mondtam neki.
Elindultunk a háló felé,út közben már a farkam ki volt szabadítva és verte egészen a hálóig.Én fenekét markolásztam.Lefeküdtünk az ágyra.Megszabadítottuk egymást a ruháktól és felvettük a 69-es pózt.Mikor már untuk ő rámült és lovagolt rajtam,szinte egész este.Leírhatatlan volt a csípőmozgása.
A mellei csak úgy ugráltak a szemem előtt,olyan tempót diktált amit nehéz volt tartani,lehetett érezni,hogy minden orgazmusánál lejebb vett picit,de utánna felerősödött.Belekapaszkodtam melleibe,vagy a fenekénél fogva egyre jobban kúrtam.Mikor már a vége felé közeledtünk,lemászott rólam elkedte verni és szopni a faszom és én örömmel ráélveztem mellkasára.
A történetünk így nem fejeződik be.Azóta már megházasodtam és vannak saját gyerekeim,de ő még mindig a szomszédom,így van olyan,ha a feleségem dolgozik,néhanapján "vigyázok" a szomszédnőm gyerekeire is.:))


Történet 59.
Cím: A mozi

Egyszer volt egy lány. Úgy hívták, hogy Marissa. Dallasba lakott.
Volt egy film az volt a címe: A Halál árnyéka meg akarta nézni.
De a szülei nem engedték, hogy megnézze, Ő mégis úgy döntött a barátaival
hogy megnézi. Megbeszélték, hogy egy esti-
filmre mennek el. Az időpont 22:00-kor pénteken. Marissa azt mondta
szüleinek, hogy elmegy Andreashoz. A legjobb barátja volt.
Elmentek. Arról szólt a film, hogy egy nő a halál elől menekül.
Egy fekete nő volt az árnyék. A vége az lett , hogy a nő megcsókolja
a nőt ő pedig meghalt. Ők csak nevettek ezen.
Éjszakánként rémálmai voltak Andreasnak és
ezt elmesélte Marissanak is még azt is mondta, hogy meg fog hallni . Ő ezen nevetett .
De Andreass már a
másik nap nem ment iskolába . Kiderült, hogy megállt a szíve.
Marissa ezen nagyon megdöbbent hisz mindig Andreass volt
a legegészségesebb fiú az osztályban. Az osztály egy hétig nem ment
suliba úgy megdöbbentette őket a hír. Amikor először mentek akkor
elmentek a temetésére. Marissa nem volt ott nem akarta megbántani a
szüleit. Mer ő nevette ki Andreasst
Marissanak elkezdődtek a rémálmai, és a versenyfutás a halál ellen.
Egyik éjszaka megjelent egy fekete nő a szobajában.
Nagyon megijedt és felkiabált. A szülei bementek a szobaljába
de a halál arra már elment. Ezt az éjszakát megúzta.
Másik nap elment a moziba és megnézett egy vígjátékot.
Itt már egy kicsit felszabadultan nézte a filmet.
Egy hétig nem volt semmi. De egyik éjjel valaki a nevén szólította.
Nagyon megijedt átment a szülei szobájába.
Megint megmenekült a halál elől.
A szülei megunták ezt. Elköltöztek Minnesotába.
Itt egy évig laknak,de apukaját kirúgták így
visszaköltöztek Dallasba.
Itt megint elkezdődtek a rémálmok.
Anyukája elviszi a pszihogólushoz.
Ő nem tudja a bajt a lány csak az álmokról beszélt.
Így hát kiveszi innen is. Amikor hazaérnek a lány
lefekszik aludni.De nem kell fel. A nő megjelent
a szobalyában és megfogta a kezét. Fekete kéznyom maradt ott
a kezén ezt nem tudták magyarázni. De ugyanúgy mint Andreasst
azt mondták,hogy megállt a szíve.


Történet 60.
Cím: Történetek

Ez a sztori idén még év elején történt velem .
Megismerkedtem egy csajjal akit Anettnak hívtak . Elötte kb 2 hönapig nem volt barátnőm . Anettal úgy voltam , hogy nem vonzodtam hozzá különösebben , inkább csak eljátszadoztam vele . Egy nap a Városligetben sétáltunk és tudtam róla hogy elég nagy ringyó . Leültünk a Várral szembe a tönál egy padra , ahol beszélgettünk . A beszélgetés során elkezdtük egymást taperolni . Persze ez ott a várnál elég feltűnő volt , rengetek kiránduló , turista , de valahogy nem érdekelt . Láttam Anetton hogy eléggé beindult . Kigomboltam a nadrágját és benyultam a tangájába . Már akkor eléggé nedves volt a puncija . Elkezdtem izgatni a csiklóját . Nagyokat nyőgött . Hozzá kell tennem hogy elég sokan járkáltak arra , de valahogy őt ez nem zavarta . Majd elkezdtem ujjazni , és Anett töbször elélvezett . Végül a kezemet a melleire huzta és a bimboit izgattam , amire elég hamar reagált . Bekeményedett és nagyon élvezte többször eljutott a csúcsra .

Következő alkalommal egy este a Margit-szigetre mentünk ahol egy sürübb fával teli helyen leültünk . Ismét egymásra gerjedtünk . Szintén eljuttatam a csúcsra . Ezt ő egy szopással probálta meghálálni . Hozzá kell tennem hogy sajnos nem volt valami jo a szájtechnikája . De a lényeg az egészbe hogy az is elég extrém helyen volt eléggé feltűnő volt szerintem . Anettel nem tartott sokáig a kapcsolat , részemről inkább csak egy futo kaland volt .
Ez volt az én történetem.
Előző részek
Hozzászólások
További hozzászólások »
Kismacska ·
:rage: :angry:

Robby ·
a 8-as KURVAJO SZÉTRÖHÖGTEM MAGAM xD :smile: :smile:

AnnaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: