Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Áprilisi válogatás 11.


Történet 1.


Cím: Gyöngyszem.


Sziasztok, a nevem Ilona. 30 éves vagyok, már túl vagyok 1 szülésen közép hosszú hajam van nagy mellem tenyérbe illő.
Nagyon sokan megnéznek a korosztályomból meg a tinik is. Ez az eset néhány éve történt meg. Egyik barátnőm (Enikő) meghívott egy helyre és mondta, hogy megmutatja, hogy hova szokott járni,azt mondta csak egy póló meg egy szoknya legyen rajtam . Másnap elmentem a megadott címre, csak annyi volt kiírva hogy élmény majd bementem és láttam, hogy az emberek dugnak. Majd megjelent előttem a barátnőm és tiszta geci volt a melle.


Oda jött mögém egy pasi és láttam a péniszét és neki lökte a popómnak majd levette rólam a szoknyám és a bugyimat is. Mielőtt bármit mondhattam volna megcsókolt Enikő nyelveztünk közben levette rólam a bugyit is és az ujját dugta be a puncimba és a seggembe is. Amikor már jól nedves voltam megfogta a farkát és belevágta a picsámba előre döntött egy picit, elkezdett engem nagy iramban dugni majd abba hagytuk a csókolódzást. - Na, milyen?- Majd választ nem adva élveztem, hogy egy pasi végre megdolgoztat levette rólam a pólómat meg a melltartómat majd odajön még egy pasi az meg a faszát a számba rakva nem tudtam nemet mondani és elkezdtem szopni. Majd nem sokra rá megfogta a fejemet és nagy iramba nyomta le szinte fuldokoltam, de élveztem megfogtam a seggét és húztam, hogy nyomja és kérésemet teljesítve nyomta is. Nem sokra rá beleélvezett a toromba és én nyeltem majd azután a seggemet nyomorító élvezett bele, még nyomot, párat és kivette. Majd oda jött hozzám Enikő
- Na, milyen volt? - majd megfordított és éreztem, hogy a seggemhez és benyomja oda az ujját, majd kiveszi és feláll. Berakta a számba, éreztem a termést és nagyon finom volt.
- Nagyon jó volt. - Majd megfogtam a derekát és megcsókoltam jó mélyen és mélyre nyomtam a nyelvem. Majd oda jött egy pasi és láttam, hogy állnak, letérdeltem és elkezdtem nyalni a rúdját rögtön megfogta a fejem és benyomta a számba a farkát és megfogta a fejem és baszni a számat. Nagyon mélyre még nagyobb volt, mint az előzőé, Majd aztán kivette egy kicsit és az arcomhoz verte egy kicsit és visszanyomta és éreztem, hogy a torkomban és nem sokra rá beleélvezett. Majd kivette és elment, odajött egy másik és megfogta a kezem felemelt az asztalra és elfektetett és benyomta 3ujját a puncimba, de már így is tocsogottam az izgalomtól. Kivette és benyomta a farkát, nagyon erősen nyomta belém úgy éreztem magam, mint egy rohadt kurva majd aztán kivette egy kicsit és a puncim külsejéhez verte majd visszatette és belém élvezett nem sok időre rá. Aztán elment - Gyertek, fiuk basszátok meg a ribancot,- Nem sokra rá megfogtam letettek a földre és kutyapózba állítottak és a seggembe rakták jött egy aki a számat rakta és mind a kettő egyszerre kezdtek el baszni. Odajött a ball oldalra egy pasi és elkezdte verni a faszát verni az arcom előtt, rá tettem a kezem és elkezdtem neki kiverni nem sokra rá ráélvezett az arcomra. Majd aki a számat kínozta beleélvezett nagyon finom volt, utoljára a seggemet kínzó lőtt tele. Amikor végeztek, két srác odajött nem lehettek idősebbek, mint 18 megfogtam az egyik a seggembe rakta a másik pedig a puncimba. Elkezdek bennem mozogni és nagyon jól esett


- Gyerünk, baszatok meg. - Majd aztán mind a ketten rákapcsoltak, aki a puncimat dugta a mellemet cumizta és rágcsálta majd aztán a seggemet baszó teleélvezett és még majd utána kivette és visszanyomta még egy kicsit, de ki is vette. Azután pedig a puncimat dugó lőtt tele, azt, amikor kivette odarakták és tudtam mit akarnak mindegyiket letisztítottam elmentek utána. Megpróbáltam felállni és megtudni, hogy eddig hányan mentek át rajtam mielőtt meg számolhattam volna, megfogták a vállam és seggem berakta gyorsan és nagy iramba baszni kezdtett nagyon fájt már a lukam, nagyon mélyre ment le éreztem, majd kivett és egy kicsit körbe járta a lukamat és visszanyomta és ment fájdalom járt át.


Majd nem hosszasan rá belém élvezett, rá dőltem az asztalra és nem tudtam sokat pihenni felült egy pasi az asztalra és rányomta a fejem a faszára és nyomta én meg fuldokoltam, és egy újabb faszt éreztem, de most nem segglukam, hanem a puncim volt a célból. Nyomta mind a kettő nagyon mélyre, aki a számba nyomta a farkát kivette és felemelte a fejem.


- Látom, te ribanc bírod, jön a nedű. - Majd visszanyomta és beleélvezett a számba nem éreztem milyen volt, de nagyon sok volt majd mikor kivette levegőért kapkodtam és a puncimat dolgozó lőtte tele. Majd kivette és az arcomhoz csapdosta. Éreztem, hogy folyik ki egy kicsi lenyúltam felkentem az ujjamra és lenyaltam róla. Odajött Enikő - Na, milyen?- - Mindenki úgy kezel, mint egy kurvát. -



- És nem tetszik?- - Éppen hogy tetszik. - Hozzánk jött négy férfi és engem felkaptak. Majd az egyik lefeküdt és az engem meg beleraktam, nagyon szűk lett a lukam ezért már nagyon fáj, majd aztán megdöntöttek és egy másik a seggembe rakta, egy másik pedig a számba rakta. A negyediknek vernem kellet a farkát egyszerre kezdtek el bennem mozogni nagyon jó volt, de egyben már nagyon kivoltam, hosszasan megdolgoztattak, mert olyan egy órán keresztül dolgoztak bennem nagy iramba majd egyszer csak mind a három belém élveztek nagyon sokat lőttek, mert éreztem, hogy kitöltenek. Amikor mind a hárman végeztek a negyedik az arcomra nagyon sokat lőtt és mindegyik oda állt sorba és lenyaltam őket majd elmentek. Még jó néhány menet után vége lett a bulinak Megkerestük, mint a ketten a ruhánkat és hazamentünk,- Na, milyen volt tetszett?- tiszta gecik voltunk minden honnan fojt.


- Igen. Köszönöm. - és megcsókoltam.


Folyt köv:....


Történet 2.


Cím: Ribanc katonalány


Volt, egyszer egy lány aki élete nagy szerelmével készült egy szupernyaralásra a tengerpartra. Nagyon örült neki, mert katonai dolgai miatt nem nagyon tehette meg. Korán lefeküdt aznap mert másnap reggel indult a repülő és minél hamarabb fent akart lenni Pesten. Reggel nyolckor már fent is volt. Az állomáson barátja várta. Hosszan csókolták egymást, már kicsit fáradtak, de nem akarták abbahagyni. Majd a lány viccből arcon csapta a és nevetve abbahagyta a csókot. A srác értette a tréfát és egy nagyon csapott a lány seggére:
-Imádom a kemény seggedet Cicám.
-A gyakorlaton teszünk is eleget érte.
A lány felnevetett, a srác meg elszomorodott.


-Inkább menjünk. – szólalt meg halkan a lány
Megfogták egymás kezét és elindultak. Felmentek a fiú lakására. Bementek a házba és megölelték egymást.
-Jó újra veled. Tudod milyen régen várom ezt az ölelést?
-Tudom…már legalább három éve. Tudod, hogy sokat dolgozok. Legalább büszke vagy rám amikor harcolok?
A fiú nem szólt semmit csak nagyot sóhajtott:
-Értem… nah elmegyek zuhanyozni. Ne nyiss rám!
-Rendben.
-A táskámat itt hagyom.
A lány bement és vitt magával egy kis tákát.
-Mi van benne?
-Az injekcióm.
-Minek az neked?
-Hogy úgy nézzek ki ahogy most.
-Te hülye vagy.
-Kérlek, ne most vesszünk össze.
-Ok.
-Most már végre lezuhanyozok.
Erre bezárta magára az ajtót és megnyitotta a csapot. Fél óra múlva kijött kicsit megviselten:
-Ugye nem szúrtad be magadnak?
-Áhh…hagyjál…nah induljunk.
-Jól van


A csaj felöltözött és indultak a reptérre. Sikeresen felszálltak a gépre. A gépen nem beszéltek egymással. Az út végen leszálltak Olaszországban. Egymásra néztek és elindultak a hotelbe. Amikor bejelentkeztek a lány külön szobát kért. A pultos kedves volt és máris adta a kulcsot. Amikor eltávolodtak a pulttól a srác megkérdezte a lányt:
-Ezt most mi a faszért kellett?
-Hogy egy kis nyugtom legyen tőled. Elegem van! Hagyjál békén!
-Na de Szerelmem!


A csaj mégis elment. A srác csak állt leforrázva, mert mindenki őt nézte. Inkább elment a szobájába és vett egy zuhanyt.
A szomszéd szobában hallotta, hogy a csaj sír. Nem akart átmenni, de egy idő után már kezdett idegesítő lenni. Kiment a szobájából és bekopogott. A lány próbált erőt venni magán és visszaszólt:
-Ki az?
-Csak én vagyok, beengedsz?
-Gyere.
Az ajtó gyorsan kinyílt és a srác berohant rajta, hogy megölelje kedvesét. Az szemrehányást tett:
-Miért jöttél át?
-Mert hiányoztál.
-Ne hazudj kérlek. Csak egy fal választ el minket.
A srác kitárta a karját. A lány elutasítóan mondta:
-Ne tedd, látod, hogy vérzek.
-Nem baj az. Így még jobban akarlak.
A lány lehajtotta a fejét és új sebét próbálta bekötni. A srác megtörte a csendet:
-Este elmegyünk moziba?
-Nem lehet, fel kell derítenem a terepet. Ezért jöttünk ide. Ez a mostani megbízás. De ha nagyon akarod holnap elmehetünk helyette a tengerpartra.
-  Nem örülök neki, hogy még ilyenkor is dolgoznod kell, de a strand jól hangzik. Menjünk. – a srác félénken megkérdezte – Visszajössz hozzám?
- Miért akarod?
- Mert tervem van estére.
- Tudod, hogy nem lehet, dolgoznom kell. De ha nagyon kéred talán visszamegyek.
- Szerelmem, kérlek, visszajössz hozzám?
- Ám legyen. Ma még nem.
- Jól van.


Ennyiben maradtak. Estéig a szobájukban maradtak. Majd a lány este tíz óra felé felvette egyenruháját és fegyverét és elment felderíteni a terepet. A csaj nem tudta, hogy követik. Egy idegen csávó odament hozzá és elkezdett magyarázni valamit. A csaj mondta, hogy nem érti, de az csak mondta tovább. A fekete hajú srác nekilökte a falnak és hátrakötözte kezeit. Meg fogta a melleit és hangosat füttyentett elismerően. Erre odagyűltek a haverjai és azok is letapizták.
- Ejha! Mindig is ilyen mellekről álmodtam.
- Vedd le a kezedet a mellemről!
Erre széttépte zubbonyát és eltépte trikóját. Észrevette a fegyvert:
- Ide figyelj cica, ha ellenkezel, lelőlek mint egy kutyát. Oké bébi?
A lány félve mondta:
- Rendben.
- Helyes, akkor most velünk jössz.
Nagy nehezen bevonszolták valami szűk helyre és parancsolták neki, hogy vetkőzzön le. Az kénytelen volt, gondolva majd később feljelentést tesz.
Egy ismerős hang szólt:
- Gyere be ribikém!
Az kelletlenül kiment és kezeivel igyekezett takarni testét. A fekete hajú srác ráförmedt:
- Mi a fenét csinálsz? Gyere ide szívem. Itt ez a két srác, ha ezeket legyőzöd, velem küzdesz meg.
A lány igent mondott. A két srácot gyorsan legyűrte. Jött az utolsó. Gondolta ezzel kicsit óvatosabb lesz, mivel nála van a fegyvere.
A srác lassan közeledett felé. A lány lassan ránézett, majd megnyalta a száját. A fiú elismerően mondta:
- Nem vagy rossz cicám, passzolunk egymáshoz.
- Nem hiszem.
- Majd meglátod.


Odasétált a csajhoz aki éppen nyalogatta a száját, hogy még jobban elbűvölje a srácot. Kezét óvatosan végigsimította mellén és beleéléssel ujjazta magát. Kezeivel a fiú felé nyúlt invitálva, hogy csinálja. A csajnak persze más terve volt. Megragadta a srác kezét és hátratekerte. Visszavette a fegyverét, másik kezével meg a srác gatyájában nyúlt. Óvatosan elkezdte simogatni a csupasz teljesen megmerevedett hímtagot. Lassan rábukott é s nyelvével gyors játékot játszott. A srác félve mondta:
- Kérlek ne tedd! Nem teheted meg, engem ezért megvernek. Különben is, miért engem?
Semmi szó nem hatott a lányra. Tovább folytatta a kis játékot, de még szenvedélyesebben. Majd hosszú idő után megint kézre váltott. Ez volt a végzet:
- Neee! – a srác erősen megremegett és elélvezett.
- Válaszolva a kérdésedre azért téged, mert a többieket kiütöttem. Különben is hány éves vagy?
-14.
- Örülök neki, hogy én okoztam neked az első orgazmusodat és örülj, hogy én lőlek most le.
- Kérlek, ne tedd… - a fiú hangja elcsuklott
A golyó eldördült. Ezután még eldördült kettő. A másik két fiú fejébe ment. Felöltözött majd elment, visszatért a hotelba. A személyzet nyugtalanul várta:
- Hallotta a lövést? Mi lehetett ez?
- Nem hallottam semmit, sejtelmem sincs róla – hazudta
- Nagyon aggódtunk magáért.
- És én is. - hallatszott a szerelme hangja
A lány arca elkomorodott és csak ennyit mondott:
- Kösz.


Bement a szobájába és magára zárta az ajtót. Reggelig ki se jött onnan. Reggel párja izgatottan kopog az ajtó előtt:
- Szerelmem engedj be! Valami érdekeset hallottam a lövöldözésről.
- Nem érdekel.
- Azért bejöhetek?
- Ha akarsz, úgyse tudlak visszatartani.
A fiú befutott és beugrott a lány mellé az ágyba:
- Csak óvatosan!
- Rendben. De nem érdekel.
- Mi az a fontos amiért bejöttél?
- Nah az hallottam, hogy egy katona volt. Ugye nem te?
A lány nem mondott semmit. A fiú megdöbbent:
- De miért? Azok csak kisgyerekek voltak.
- Nem CSAK kisgyerekek voltak! Meg akartak ölni!
- Nem hiszem. Szégyelld magad.


Ezzel kirohant a szobából a srác. A csaj ottmaradt, de nem sírt. Megfogta injekcióját és beszúrta. Ettől kicsit elkábult, de pár perc múlva már jól volt. Felvette legújabb fekete tangás oldalt megkötős fürdőruháját és kisétált a hotelből. A fürdőruha gyönyörűen simult a lány gömbölyű idomaira. Sokan meg is bámulták. Kivitte magával zubbonyát is, hogy majd arra fekszik. A nehéz ruhadarabbal a vállán lement a tengerpartra napozni és kocogni. Olyan helyet keresett ahol nem sokan voltak. Elfutott 10 km-t a parttól és beugrott a vízbe és visszaúszott a tengerpartra ahonnan indult. A srác, aki csak most vette észre, hogy a lány eltűnt. Megkérdezte a portást. Az azt mondta, a tengerparton van, ahogy megbeszélték. A srác a fejéhet kapott. Gyorsan felkapta fürdőgatyáját és rohant a partra. A csaj türelmetlenül várta:
- Hol voltál?
- Ezt én is kérdezhetném.
- Megmasszírozod a hátam?
- Én mást is szeretnék. – mondta vigyorogva
- Mit akarsz?
- Hát…a…melledet.
- Előbb a hátam a többit később még átgondolom.
A csaj kioldozta a bikinijét és befeküdt a homokba. A srác alig mert hozzányúlni mert nagyon felizgatta a látvány. A lány formás teste, kemény segge egy kicsi tanga bugyiban és gömbölyű mellecskéi. Aztán finoman a hátára csókolt és előre nyúlt a melleihez. A lány halkan felsóhajtott. A fiú ügyes kezeit nem vette le többé onnan. Olyan sokáig maradtak ebben a pózban, hogy már kezdett lemenni a Nap. A lány felnézett:
- Milyen szép a naplemente.
- Valóban az. De tudod mi lenne még ennél is szebb?
- Na mi?
- Ha levennéd azt a bikini felsőt.
- Haha.
- De kérlek. Szeretném végre megszemlélni az ikreket mindenféle akadály nélkül.
A csaj eloldozta a kis madzagot a hátán és a nyakában. Aztán egy érdekes gondolata támadt. A csípőjén is eloldozta a kis madzagot. Majd felállt:
- Ha már a bikinimet akartad úgyis lekönyörögted volna a tangámat is. – a lány mosolygott.
A srác nem tudott semmit se szólni. Most még jobban felizgult, mint előtte. A lány csupasz punciján megakadt a szeme mely izmos, de formás combjához ért. A combján kis kéjnedv folyt le. A lány ezt érezte és összeszorította a combjait. Nyúlt szintén nedves bugyijához de a srác ráparancsolt:
- Meg ne próbáld!
- Miért ne, fázok… - hazudott a lány
- Miért hazudsz?
- Én…nem akarok…nem hazudok. – erre felkapta ruháit és elrohant.
- Jajj te lány… - a srác felsóhajtott és utána rohant. – Luca várj!


A csaj nem állt meg és befutott a szállodába. A srác az ajtója előtt utolérte és megcsókolta. A lány eleinte tiltakozott, csapkodott a kezeivel, zihált, majd teste egybe simult a fiúéval. Lassan lenyugodtak a csaj a fiú hátára „telepedett” és karmolászta csók közben, a srác keze meg a csaj csupasz szemérem dombja felé közeledett. A lány abbahagyta a karmolászást és berántotta a szobájába. A csávónak nem tetszett amit látott (fegyverek, akták) de a figyelmét hamar elterelte az a vetkőző szépség aki az előbb még tiltakozni látszott. Lassan levette a bikinijét és csípőjét billegtette. Belemarkolta a mellébe és kicsit csücsörített hozzá, majd megnyalta a száját. Egyik kezével belenyúlt fürdő bugyijába és finoman elkezdte ujjazni magát. A csaj fél percig ujjazta magát majd remegve elélvezett. A srác aki még mindig ott állt nem tért magához. A lány ujjával intett neki, hogy jöjjön közelebb. A csávó mozdult ezért tovább kényeztette magát. A csaj a harmadik orgazmus után összeesett. A srác gyorsan odarohant:
- Mi a baj?
A csaj ráugrott és elkezdte csókolgatni a srác nyakát. Az nem tudta mit tegyen csak feküdt. A csaj megsértődést játszott és abbahagyta azt amit csinált. A srác ártatlanul nézett, majd egy hirtelen mozdulattal lerántotta a magáról a csajt és szájával rátapadt a lány feszes melleire, melyen a bimbók keményen álltak. A fiú, nyelvével lassan körözött a lány mellén, hogy még jobban felizguljon. Kezével közben a lány csiklóját izgatta. Hirtelen megcsörrent a telefon, a lány kelletlenül feláll és odamászik az ágyhoz és felveszi a telefont.:
- Igen?...bocsánat uram….hogy mi?...de most nem lehet….értettem uram…rendben uram…máris indulok…a viszont látásra uram. - A lány csak állt és nem tudta ,hogy mondja el hogy elkell mennie a nyaralásról.
A fiú türelmetlenül kérdezte:
- Mi történt?
- Nem tudom, hogy mondjam el…
- Mondjad csak bátran.
A lány nagy levegőt vett és mondta:
- El kell mennem és azonnal elkell indulnom. Elkell utaznom…Addig fizetek mindent csak, hogy jól érezd magad
- Bármi is lesz nem lesz jó nélküled. Különben hova mész?
- Nem mondhatom el. Elvileg két hónap múlva jövök. Majd kitudnál értem jönni a reptérre?
- Persze – mondta szomorúan
A lány gyorsan összeszedte holmiját egy csókot küldött szerelmének és taxit hívott.
A hetek unalmasnak tűnetek a fiú számára. Egyfolytában csak a lány izgató teste járt a fejében.
A lánynak csöppet sem volt unalmas az az idő, amit kint töltött. A kiképzés nagyon kemény volt, kevés csaj volt aki bírta. Akik bírták, a fiúk rájuk telepedtek. Kéthetente a lány levelet írta a barátjának. Az egyik ilyen levélírásnál a lányok idétlen csacsogása közben azt vette észre, hogy egy srácot bámul, aki szintén őt figyeli elmélyülten. A lány elkapta a szemét és a levélre koncentrált.
Este tűznél egymás mellé kerültek. A lány tartotta a távolságot. Felállt és elment sétálni. A fiú utánament és ráparancsolt:
- Állj meg!
A lány megállt és flegmán visszaszólt:
- Miért?
- Beszélni akarok veled…
- Akkor gyere.
A teljes erejéből nekiugrott a lánynak és ledöntötte a földre. Hátra kötözte a kezét és elkezdte csókolgatni a lány nyakát. Az tűrte, mert kivolt éhezve. Hosszú csókolózásba merültek. A lány egyszer csak feleszmélt és elrántotta a fejét:
- Mi a baj cicus?
- Nekem ezt nem szabad!
- Dehogynem! Itt az van, amit én mondok érted?
A lány nem válaszolt de a bosszú látszott a szemében. A fiú arcon vágta és úgy hátba vágta, hogy nem tudott felállni. Majd a fiú elfutott otthagyva a megkínzott lányt. Az próbálta kioldozni a kötelet de nem ment. Kínjában felordított és elkezdett sírni. Az estére ottmaradta a mező közepén.
Másnap arra ébredt, hogy egy fehér szobában fekszik. Két fehérruhás férfi beszélget mellette és mutogatnak rá. Az egyik ránéz és mondja neki:
- Hát maga jól megsérül.
- Hol vagyok?
- A tábor betegszobáján.
- Mikor mehetek vissza a többiekhez?
- Mindjárt bekötöm a sebeid.
A lány öt perc múlva kint volt. A kiképzés utolsó napja nagyon unalmas volt. A lány már alig várta, hogy hazamehessen.
Másnap ez valóra is vált. Este tíz órakor már ott állt a reptéren és várta szerelmét. Egész este nem érkezett meg, így hát ott aludt a reptéren. Másnap felhívta barátját, hogy hol van. A fiú azt hittem, hogy ma jön ezért nem ment ki, de megígérte,, hogy mindjárt ott van. Fél óra múlva ott is volt. A lány ott kuporgott a táskáján arcát kezébe temette és sírt. A fiú odament hozzá és megölelte. A lány felnézett és könnyes szemekkel visszamosolygott rá. Felállt és a fiúhoz rohant. Megölelték, megcsókolták egymást:
- Nagyon hiányoztál Szerelmem!
- Nekem is. Nem is tudod mennyire.
- Menjünk haza és pihend ki magad.
- Rendben van.
Megfogták egymás kezét és elindultak a hotelbe. Amikor visszaértek a portás fellélegzett, hogy nem lett semmi baja. Ezt a lány egy kedves mosollyal viszonozta.
Bement a szobájába és megkérte párját, hogy ne zavarja, mert pihenni akar. A lány lefeküdt az ágyra és álmodozni kezdett kitüntetésekről és előléptetésről. Két óra múlva kilépett az ajtón és barátjába futott:
- Mit keresel itt? – kérdezi a lány
- Vártam, hogy ki gyere, mert hiányoztál.
- Ez nagyon kedves – ezzel berántotta a szobájába ás vadul neki ugrott.
- Ez már hiányzott.
- Valóban? – csalafinta mosollyal az arcán – És ez? – kigombolta a fiú nadrágját és elkezdte szopni.
A fiúnak nagyon tetszett a szaggatott ruhás kicsit piszkos amazon. Halk nyögésekkel nyugtázta a dolgokat:
- Ahhh...uhh...méég...- ezzel a lány szájába nyomott egy nagy adagot. A lány lenyelte és folytatta - ááá...fff...ez kurvára fáj...áhh... - a fiú 2 perc múlva újra elélvezett. A lánynak ez nem volt elég, tökön vágta a srácot és tovább szopta. A fiú már teljesen kivolt, de azért engedett. Nem kellett sok és újra elment. A fiú kiterült. A lány felállt, átöltözött és otthagyta a srácot. Kiment a hotel elé és katona társaival találta szembe magát:
- Helló szépségem! Jó hogy találkozunk, valamit még elkell intéznünk. Gyere ide!
- Mit kéne? – azért engedelmesen odament.
A fiú megölelte és elkezdte puszilgatni a lány nyakát. A lány is átölelte és hangosan szuszogni kezdett. A srác látta, hogy felvan izgulva ezért gondolta, hogy tovább mehet a lány méretes kebleire. A lány annyira magán kívül volt, hogy engedte. Lassan átváltottak tapogatózásba és csókba. A többi srác is beindult és megkívánták a csajt. Közbeállták és kérték, hogy had smároljanak vele. A lány nem tiltakozott. Elkezdték volna vetkőztetni, de ezt már nem hagyta. Bevezette őket a hotelba és foglalt nekik szobát. Ezután bement hozzájuk és elkezdtek beszélgetni. A lány megállt a szoba közepén és várta mi lesz. Az első fiú nem tétovázott odament hozzá és levette a fölsőjét. A lány felsóhajtott. A fiúk kérték, hogy vetkőzzön tovább. A lány nem akart tovább vetkőzni ezét a fiúk erőszakkal tépték le a ruháit. Ott állt meztelenül. A fiúk egy ideig nézegették majd újból körbe vették és újból elkezdték tapizni. A lány most még jobban felizgult és sorra vette le a fiúk ruháit. Immár mind a nyolcan meztelenek voltak. A lányt arra kényszerítették, hogy hogy szopja le őket. A csajnak se kellett több rávetette magát a faszokra. Szopta, ahogy csak tudta, a végére már csak a száját használta ami még nagyobb élvezetet nyújtott a srácoknak. Amikor elélveztek a lány mindent benyelt és kiterült. A fiúk csak vártak aztán gondolták szólnak a srácnak, hogy csalja a barátnője. Szóltak is neki. Amikor a fiú belépett, amikor a lányt éppen keményen dugták ketten. A srác felbőszült és ordítva kirohant a hotelból. Amikor befejezték ezt a kis jelenetet a lányt visszavitték a fiú szobájába és lefektették az ágyra. Pár perc múlva így talált rá a portás. Csak állt az ajtóban és meredő farfát próbálta takarni. Egy ideig még állta az ajtóban, de végül az ösztönei győztek. Bement és becsukta maga mögött az ajtót. Oda lépett az ágyon alvó lányhoz és megcsókolta. A csaj kinyitotta a szemét és visszacsókolta. A fiú először megdöbbent majd „beletörődött” sorsába. Amikor befejezték a fiú ezt mondta:
- Szeretlek – elpirult
- Én…én…én is. – a lány is elpirult
- Jól nézel ki, kívánlak. Le akarok veled feküdni
- Hát…nem tudom ez mennyire helyes
- Nézd, már egyszer megcsaltad.
- Jó de ez más, te még is csak egy alkalmazott vagy, ez az állásodba is kerülhet.


- Az kit érdekel, ha egy istennővel lehetek? – ezekkel a szavakkal kigombolta nadrágját és meredt farkát a lány szájéba dugta – Ez az bébi szopjál…ahh…uhh…ez nagyon jó.
A lány nem élvezte annyira. Kivette a szájából és ezt mondta:
- Nekem ez nem megy. Így nem.
- Hogy így nem? Nem értelek – értetlenkedve
- Nem vagyok felizgulva. Ha ide hívod Viktort, akkor mindkettőtöknek örömet okozok. Megígérem.
- Hát legyen. – sóhajtott fel és rendbe hozva magát elindult a srác után.
Fél óra múlva visszajött Viktorral együtt. Alex, a pultos bement a srácot az ajtóban hagyva. Odalépett a lányhoz és mondta:
- Jól van ribanc most már engedj! – mondta erőszakosan
- Hát ha így akarod? – mondta úgy mintha nem is számítana neki hogy szerelme előtt megerőszakolják és hogy ő is segít benne.
- Viktor, te is jössz? Hát ezek után. Vigyázz mert keményen megkefélünk!
Luca először nem fogta fel, hogy ez mit jelent egészen addig, amíg a két srác nem kezdte el tömködni a faszt a szájába. Megijedt. A lány fuldokolni kezdett. Ekkor kicsit megálltak, majd amikor újból magához tért, folytatták amit elkezdtek. A csaj nem bírta sokáig meghátrált és kiabálni kezdett segítségért. A fiúk nem akarták, hogy bajba kerüljenek ezért hármukra rázárták az ajtót. Most már még jobban megijedt és sírni kezdett mint egy kislány:
- Kérem ne! Ne tegyék ezt velem!
- Miért ne, megengedted.
- De én nem….nem akarom ezt!


Történet 3.


Cím: Mell


Ringatóztak előttem,amitől teljesen bepörögtem!Vajon,milyen lehet,ha beleül a"szerszámomba"?
Egy fesztiválon ismerkedtünk véletlenül meg,ugyanis,én lehet,hogy mellmániás vagyok,de,amikor előttem"Meredeztek"ezek a gyönyörű mellek,szabályosan megkívántam őket!Ha,belegondolok,elfog az irigység,ha arra gondolok,hogy ezeket a gyönyörű melleket,mások is már a kezükben tartották!Neki is szimpatikus lehettem,ezt a szem kontaktusból"vettem le",és már arra gondóltam,milyen jó volna ezt a csajszit megdugni.
Lehet,hogy ő is hasonló gondolatokon volt,ugyanis nemsokára,egy füves réten találtuk magunkat!Na,itt aztán volt minden.Benyaltam neki,színte űvöltött az élvezettől,Úgy leszopott,hogy napokig alig bírtam járni.


Történet 4.


Cím: Középiskola.


Legjobb barátnőmmel bejutottunk az ország legjobb középiskolájába, aminek magasak voltak a követelményei 17 évesen belevágtunk az ismeretlenbe, mivel mi egy falucskában laktunk.
Egymás mellett és nekem nem volt jogsim, de neki igen ezért ő vitt el engem.
Fél napos út után, mikor odaértünk, ámultunk milyen rendezett minden.
- Nagyon szép a terület, nem igaz Anna? – Kérdeztem meg tőle.
- Igen, és nézd, csak itt van mellette a kollégium, na, innen késsünk el. –
Tette hozzá humoros hangulattal.
Leparkoltunk felkaptuk a bőröndünket és elindultunk a koleszunk felé.


A portás odaadta a kulcsokat, ami kicsit elszomorított az, hogy nem egy kolesz szobát kaptunk.
De a helyzeten javított az, hogy egymás mellett voltak a szobáink.
Felmentük az emeletre, elsőnek az én szobámhoz érkeztünk meg, kinyitottam az ajtót.
Olyan látvány tárult mind kettőnk elé, amit nem is akartam elhinni.
Éppen egy srác meg egy lány szexeltek.
Köpni, nyelni nem tudtunk, de mondani végképp semmit.
Néztünk mind ketten, hogy a lány hogy ugrál a fiú faszán.
- Alexa?! – A srác hamar észrevette, hogy közönségük van.
- Jaj?!? – Gyorsan leszállt róla eltakarva testét a takaróval.
A lánya az egyből vörös lett.
- Sziasztok. Szobatársaim vagytok? – Kérdezett rá a lány aki pucéran takarta el testét.
Annyira ledöbbentem, hogy mondani nem tudtam semmit, Anna szólalt meg.
- Csak a barátnőm, szia, a nevem Anna. Az övé meg Klaudia. –
A lány az csak ott feküdt a pasijával.
- Értem, ha lehetne erről senkinek egy szót sem, kérlek. –
Kérlelni kezdett minket a pasi.
Ekkor eszméltem fel.
- Persze. Bocsi hogy megzavartunk titeket. – Kezdtem el mentegetőzni.
Ekkor Anna kiment és becsukta az ajtót.
- Szia, a nevem Alexa. – Mutatkozott be én meg közelebb léptem az ágyhoz kezet ráztam vele.
A pasi is bemutatkozott.
- Hello, a nevem Rick. –
- Hello. Melyik ágyra tehetem a cuccomat? –
Pirultam, mert tudom milyen ciki helyzet ez.
- Hát… arra az ágyra. –
Rá mutatott az éjjeli szekrény melletti ágyra.
Megfordultam és letettem a cuccaimat.
Hallottam mit beszélnek.
- Alexa, én most visszamegyek a szobámba jó? –
- Na de be sem fejeztük? – Mondta kielégíthetetlenséggel a hangjában.
- Sajnálom, de majd máskor. –
- Rendben. Szeretlek Rick. –
- Én is. –
Ezzel felöltözött és kiment, mi ketten meg ott maradtunk és úgy tettem, mint aki semmit sem halott.
Alexa próbált velem beszélgetni.
- És mond csak ciki volt nagyon, hogy láttál engem? -
Vörös lettem, ahogy kimondta azokat a szavakat.
- Nem… nem volt. –
Ekkor mögém lépett, megéreztem, ahogy kicsi, de kerek mellei a hátamhoz simultak.
Kezeivel átölelt.
- Ugyan, nem baj, ha láttál engem szex közben. – Olyan lágy, simogató hangja volt.
Ahogy simult hozzám, nem tudtam mit tegyek.
Ekkor elengedett és odament az ajtóhoz, majd bezárta.
Neki dőlt az ajtónak.
- És mond csak milyen fajta nő vagy? – Nem értettem a kérdést.
- Hogy érted? – Kérdeztem vissza.
Ezzel mutató ujjával hívott engem oda, én meg nem tudtam parancsolni a lábaimnak odamentem.
Kezével megsimogatta az arcomat. Lágy hangon kérdezte meg másképp.
- Csináltad már nővel? -
Nem tudtam mit válaszoljak ezért ráztam a fejemet.
Erre kacéron, szájon csókolt, közben kezével simogatni kezdte a hátamat.
- És ki szeretnéd próbálni? –
Kérdése bódítóan izgató volt.
- Igen. – Halk választ megadva levette rólam a pólómat, én meg kicsatoltam a farmeromat.
Ahogy vetkőztetett engem, tetszett az hogy élő látványban láthatok egy lányt aki nem szégyenlős.
Ahogy kibújtam a pólóból, ledobtam magamról a melltartót, kezei rögtön kicsi melleimre tévedtek.
Ahogy erősen belemarkolt elkezdte dicsérni őket.
- Milyen édes kicsi melled van. – Ezzel, nyelvével bimbóimat nyalogatni kezdte.
Egy pár nyalás közepette szólalt meg.
- Kicsi, édes kis bimbók. – Ezzel szájába vette, éreztem, ahogy finoman fogaival morzsolja.
Ügylet rá nehogy fájjon.
Amikor az egyikkel végzett jött a következő. Én csak álltam mozdulni, és tenni sem tudtam semmit.
Ekkor felegyenesedett.
- Húzzuk le ezt a rakoncátlan nadrágot. –
Ezzel letolta a farmeromat, elő villant a bugyim.
Kiléptem a farmeromból, és még mindig előttem guggolt.
- Milyen édes kicsi bugyi. – Fejét közelebb emelte a bugyimhoz vett belőle egy mély lélegzetet.



Ahogy szimatolta elkezdtem felizgulni, letekintettem láttam, ahogy lehunyt szemmel szimatol egyre közelebre hajtott fejét mikor már rá tapadt orra puncimra, elvörösödtem.
Lehunytam a szememet nem láttam mit csinál.
De nem kellett látnom, mert pár perc után megéreztem.
Megéreztem, ahogy nyelvével bele nyal a puncimba, hamar felkaptam a fejem szememmel letekintettem láttam, ahogy félre volt húzva a bugyim és nyelvével játszani kezdett a csiklómmal.


- AHHH!!! –


Tetszett, hogy ilyen érzékien csinálja, csak a nyelvére figyeltem, közben a másik keze meg a fenekemre tapadt.


- AHHH!!! –


Nem sokára kopogtak az ajtón.


- Klaudia bent vagy még? – Ahogy feleszméltem a barátnőm hangját hallottam.


Erre felállt kezét elvette rólam.


- Várjál, mindjárt kinyitom. – Szólt fel Alexa.


- Várjál. – Próbáltam marasztalni abban, hogy kinyissa, de erre csak megcsókolt másik kezével meg kinyitotta az ajtót.


- Ne haragudj de… - Ekkor hátrébb léptünk, meglátott minket meztelenül, szemei tágra nyíltak, látta vörös arcomat, szobatársam meztelen testét.


Elkezdtem mentegetőzni.


- Ez… nem az, aminek látszik. –


Láttuk, ahogy tekintete melleimen voltak.
- Miért nem jössz ide és fogod meg. – Javasolta Alexa.
De Anne ahelyett, hogy hozzám lépett volna a szobatársamhoz lépett, és megcsókolta.
Tekintetem rögtön rájuk szegeződött, én aki mellettük álltam szólni sem tudtam, Anne keze a puncimra tévedt.
- Mit… csinálsz? – Rá kérdeztem válasza viszont kellemes volt.
Felnyomta két ujját belém.
- AHHHH!!! –
Elkezdte ki-behuzigálni, imádtam ezt.
Erre azt hittem ennél jobb nem lehet, de sikerült nekik.
Alexa meg Anne szájai eltávolodtak, mind a ketten rám máztak.
- Elrepítünk a gyönyör paradicsomába. – Olyanok voltak, mint az ikrek befejezték együtt a mondatot. Ekkor Anna megfogta a kezemet és odavezetett az ágyhoz.
Ahogy lefektetett szétnyitotta a lábamat, szépen lehúzta rólam a bugyimat.


Kicsit csodálkoztam, hogy pont ő, akiről ilyet nem lehetne feltételezni.
- Milyen nedves. Milyen sima puncid van. – Ezzel két ujját felnyomta nekem.
- AHHHHH!!! – ahogy felsikkantottam megjelent felettem Alexa.
- Nyaljál ki. – Mondta ezt nekem feltüzeltem kezeivel szétnyitotta puncija édes ajkait pontosan a szám fölé tértelt, nyomta hozzá.
Orrom csak úgy mély lélegzeteket vett, ami meg volt tölte puncija csodálatos illatával.
Kezeimmel átöleltem combjait kezeimmel közelebb húztam magamhoz.
Nyelvemet mélyen felnyomtam puncijában.
- Milyen éhes kis cica… nyaljad csaaaaak!! – Lehunyt szemmel Alexa elvesztette az egyen súlyát, kezeit gyorsan a falnak támaszkodott
Ekkor Anna kicsi szünetet tartott az ujjazással, ahogy kivette belőlem tudtam, hogy amikkel megmártózott bennem tisztára tele vannak a nedvemmel.
Anna megint visszanyomta két ujját, de most nem ált meg, olyan volt, mint egy pasi, aki el fogja repíteni barátnőjét az orgazmus világába.
Veszettül járatta bennem.
- AHHH!!! CSINÁLD… ABBA NE HAGYD!!!! – Alexa szavakat kimondva édes ajkain jobban nyaltam kezeimmel fenekét széthúztam, megnéztem volna simán Anna arcát.
- Milyen bájos. – Jegyezte meg Anna ekkor kinyitottam a szemem, feltekintettem Alexára, aki hátra kapta fejét.
- Mit csinál? – Kérdezte meglepődötten, de hogy mi történt az nem tudom, de Alexa puncija vadabbul nyaltam.
- AHHHH!!!! – Szobatársam mozgatni kezdte csípőjét.
Édesen ringott az arcomon, vétek volt, hogy nem kényez, tetethetem megint édes punciját.
Ahogy ringott a csípője úgy éreztem Anna kézi munkáját puncimon, már nem voltam messze a várt orgazmustól.
- AHHHH… MINDJÁRT… MINDJÁRT!!!! –
Alexa meg én már határunkon voltunk mikor elfeküdt testével melleit a melleimhez érve.
Anna arcán kiválóan láttam.
. Készüljetek, mert most olyan orgazmust kaptok… - Nem hallottam tovább mit mond, inkább tapasztaltam, lehunytam a szemem.
Ekkor Alexa felsikított.
- AHHHHH!!!! – Gyorsan kinyitottam a szemem Alexa megcsókolt hírtelen.
Szuszogásunk, ahogy Anna ujjaival megbasz mind kettőnket sok volt nekünk.
Hatalmas nyöszörgéssel elrepített minket az orgazmus csodálatos világába.
Lihegve kivette belőlünk az ujjait Anna ekkor mellénk feküdt Alexa lement rólam mellé.
- Ez… csodálatos… volt. – Lihegve, kapkodva a levegőt mondtam ki büszkén és kielégítetten két lány mellett.
- Igen. – Jegyezte meg Anna.
- Remélem máskor is lesz ilyen lányok. – Mondta Alexa mikor is Anna meg én is rá néztünk.
Még kis ideig feküdtünk ott mikor úgy döntöttünk, hogy felöltözünk.


Ahogy vettük magunkra a ruháinkat Anna tett egy javaslatot.
- Megmutatod nekünk az épületet Alexa? –
Mosollyal az arcán bólintott rá.
Mikor felöltöztünk kimentünk a folyosóra és elmondott mindent a koleszban, mi hol található.
Aztán átmentünk a suliba is ott is mindent elmondott nekünk, így ahogy már tudtuk hova kell majd mennünk meg minden.


Történet 5.


Cím: Kitagadott Lánygyermek 1.rész


Előre is..TIZENNYOLC KARIKÁS!!
Kirúgtak a suliból, egy piás party következményei miatt. Nem terhes lettem. Csak a szexképek kerültek nyilvánosságra..
Ja a sztoriról.. Két hosszabb részletből áll, a hatás érdekében erősen le kell tekerni majd az oldal aljára.


Ez a sztori egy fikcióó :D
Májusban járunk.
A meleg szellő végigsöpört a suliudvaron.
Csend volt, mikor elhatároztunk hogy összedobunk egy bulit. Tizedikes fejjel csak ezen járt az agyunk.
A bulit Május tizenhatodikára tűztük ki. Volt kaja és pia is. Előtte lévő napon készülődtem, hazudtam apámnak anyámnak sőt mindenkinek. Csak a haverjaim voltak akik tudtak erről.
A buli alatt erősen becsíptem, és ahogy a végére kiderült hogy kissé kurva is voltam. Ugyanis a tárcámban találtam vagy 100.000 forintot.
És a képek utáni nap hívtak be az igazgatóiba.Nem tudtam semmiről.
Olyan suliba jártam ahol egyenruhát kellett hordani..-.- Kész röhej.
Miután a szüleim is látták ezeket a fotókat, a cuccaimat összepakolva találtam otthon. Adtak repjegyet meg cuccot amit vittem magammal. Voltaképpen fogtam és önmagamtól kiköltöztem Amerikába.
Hogy ugorjak egy kicsit, már jöttem ki minden vizsgálat megvolt a reptéren.
Már egy ideje nem csináltam pasival,ki is voltam éhezve rendesen. Ahogy jöttem ki a LAX-ről, nekimentem egy srácnak.
Beleborzongtam.
-bocs-mondta.
-nembaj.
-honnan valósi vagy?
-úgysem ismered a helyet ahogy én sem ezt-mondtam.-Dana vagyok
-Joe. És kihez jöttél?


-a családom kibaszott otthonról, senkihez. Új életet kezdeni.Nem tudsz valami jó munkát? Vagy valahol valami albérletet?
-van a kertemben egy vendégház.Majd segítek munkát szerezni.
-köszi.-mondtam.-Minden lányon így szoktál segíteni?
-hát te más eset vagy. Rajtad látszott hogy esetlen vagy és új.
-na kösz-durcáztam be. Elfurikáztunk kocsival egy szép házig.-szép ház.
-köszi.Ja a hátsó házról. Van benne pár cucc ne használd, még a barátnőmé volt régebbről.
-jó.-mondtam.Bementem, ő is bejött velem. Felhozta a cuccaim az emeletre.-én ledőlök, hullafáradt vagyok.-mondtam.
-rendben, szaladj át ha kell vmi.-mondta segítőkészen.
-oké.-mondtam.Vártam 5 percet majd kipakoltam pár dolgot.
Elnyúltam az ágyamon, majd hirtelen levettem a bugyim és felhajtottam hasamra a ruhám majd simogatni kezdtem magam lent.. Pár perc múlva elkezdtem dugdosni az ujjaim magamba miközben nyögdécseltem majd mikor kinyitottam a szemem a srácot láttam meg az ajtómban állni, és állt a sátor XDD





Lejjebb tekerünk;D

































-Bocs -nyögte be.
-bocsi bocsi bocsi-magyarázkodtam.Kajánul elvigyorodott majd a lábam közé nézett.Levette a pólóját.
-te kezdted-vigyorgott.-csinálod még?
-nekem 8-mondtam.-mér te is szeretnéd?-céloztam neki a farokkiverésre.
-lehet, mondjuk.
-oké.Ülj le mellém.-mondtam majd felfeküdtem az ágyra. Dugdostam a ujjaim ki be. Lassan verte a farkát mellettem.-csukd be a szemed.-mondtam.Lehámoztam kezét a farkáról és elkezdtem nyalni mint egy szorgos kiscica a tejet. Felnyögött. Érzetem hogy mindjárt elsül.Kivettem a számból és húzogattam nyálas ujjam a farkán.Pár másodpercen belül kijött aminek jönnie kellett.
-most te csukd be a szemed-mondta.Becsuktam és hirtelen éreztem hogy valaki lefetyeli a nedvem.Hirtelen becsúszott a nyelve lukamba. Felnyögtem.
Lassan csinálta, majd hirtelen hatalmasat élveztem.
Folytatása következik hamarosan



Oral-rúszos szájjal
Mindig arról álmodoztam, hogy egyszerre két fiút szophassak le. Ez az álmom tegnap beteljesült!
A plázába mentem nézelődni és amikor beugrottam a WC-be, összeakadtam két kigyúrt, idősebb férfival. Akkorák voltak mint egy ház, egyik jobban tetszett, mint a másik. Én passzív, vékony fiú vagyok, szeretem, ha használják a testemet és ha jól kihasználnak! Ettől áll fel a cerkám!
A két férfi összenézett és egymásra kacsintott, amint megláttak engem. Kicsit szégyenlősen álltam a piszoárhoz, nehogy észrevegyék a csipkés, kis, fekete tangámat. Igen jól hallottátok női bugyikat húzok, az nagyon izgat engem. Egész nap áll tőle a farkam és így sokkal többször kiverem magamnak, mint egyébként. Ahogy ráfeszül a csipke a makkomra, a golyóimra, egyszerűen isteni érzés!
- Te, ez egy kis pina! Szerintem örülne nekünk! Mit gondolsz?
- Szerintem is szeret szopni a kicsike. Szopassuk meg alaposan!- Én rájuk néztem és már állt is a farkam attól, amit hallottam.
- Bejössz velünk oda?- Kérdezte tőlem az egyikük, a fehér pólós, a fejével az egyik fülke felé bökve.
Bólogattam majd vagányul bementem abba a WC-be, amelyikre mutatott. Alig volt hely, hárman szinte minden kis részt kitöltöttünk ott.
A két bika letolna a nadrágját és előkapta a faszát.
Egyiknek nagyobb volt, mint a másiknak. Nagyon szép volt mindkettő, igazán tetszett a látvány! Az egyik lila makkos, eres, a másik vastag, nagy, lógó herékkel. Fú!
Eléjük térdeltem és elővettem a zsebemből a vörös rúzst, amit anyám táskájából csentem el. Berúzsoztam a számat jó vastagon, hogy úgy szophassak.
- Hogy ez mekkora kúrva- szólt az egyik és a farkához rántotta a fejemet.
- Na, szopjál azzal a piros kis száddal!- Én nekiálltam, élvezettel nyalogattam a nagy faszt. Aztán a másik férfi rúdját- aki közben simogatta magát- megragadtam és közel húztam a barátja farkához. Ott álltak egymás mellett és hol az egyiket szoptam, hol a másikat. Hű de jó volt! Két gyönyörű álló dákó!
Nagyon jó íze volt mindkettőnek és a finom faszszag is tetszett! Túrták a hajamat és verték is maguknak közben. Istentelenül beindultam én is, és néha benyúltam a bugyimba, hogy megsimogassam magam. Már az elő gecim ott volt a farkam végén, selymesen vonta be a faszom fejét.
Az egyikük, hamarabb került a csúcs közelébe, a két tenyerével erősen megfogta a fejemet és elkezdte erősen a farkára húzni. Majd megfulladtam a gyors iramtól, de csinálnom kellett. A geci forró sugárban égette a torkomat, több nagy löketet is kaptam a finomságból. Lenyeltem mindent.
Még levegőt se hagytak venni, már is a másik faszt szoptam, nemsokára ugyanúgy ahogy az előzőt. A faszi hörgött, amelyik meg végzett kiment, így nagyobb helyünk lett. Jól benyeltem a lüktető, finom rudat és csak szoptam folyamatosan. Nagyon finom volt, nem tudtam vele betelni. A jutalmam sem maradt el, megkaptam a második adag finomságot is a számba. Imádom a spermát, úgyhogy élvezettel nyeltem.
- Ügyes kis ribanc vagy hallod!- Ekkor esett a lábam elé egy névjegykártya. Rajta volt a fazon címe, meg a telefonszáma.
- Ha máskor szopni akarsz, csak hívjál!
Nem bántam, hogy faképnél hagytak, magamhoz nyúltam és pár rántás után összefröcsköltem az ondómmal a kövezetet.
Boldog vagyok, hogy két gyönyörű és méretes faszt szophattam!
Egy nap telt el azóta, de most is bizsergek, ha csak eszembe jut.  Azon gondolkodom, hogy felhívom az idősebb fazont, akitől a névjegykártyát kaptam…


Történet 6.


Cím: Egy szőke nő története


Egy szerdai napon amikor a másnapos szőke nő felkelt kiment a fürdő szobába. Mikor belépett a helységbe meglátott  egy férfit a wc-n ülve. A férfi aki a wc-n ült szőke hajjal és nagy keretes szemüveggel rendelkezett olvasott egy playboy újságot. Mivel csak egy mosdó volt a lakásban és már annyira kellet hánynia ráhányt az ismeretlenre. A férfi egyből elkezdett fújolni és úgy ahogy volt felállt a wc-ről a  gatyát a térdénél hagyva kisétált a konyhába konyharuháért. A nő mit sem törődve sétált utána reggelit készíteni magának. Belenézett a naptárjába és meglátta , hogy nőgyógyászhoz kell mennie. Visszasétált a szobájába , hogy felvegyen valamit ami neki tetszik. Ez a szett egy világosbarna szőrös mellény , rózsaszín cicanadrág , fehér hosszú ujjú póló és felvett egy ugyan olyan színű  térd csizmát amilyen a mellényen volt. A férfival mit sem törődve elment otthonról és bezárta az ajtót. Beszállt a  garázsban lévő rózsaszín Smart kocsijába és a nőgyógyász felé vette az irányt. Nagy nehezen megtalálta a kocsijának való parkoló helyet és őt perc bénázás után sikerült leparkolnia. Kiszállt a kocsiból és a nőgyógyász felé vette az irányt. Fél óra elteltével megtalálta a bejáratot és besétált. Mivel be volt jelentkezve, ezért csak szólították és már mehetett is be.  Ahogy belépett az ajtón egy középkorú fehér köpenyes nő várta. A szőke nő megkérdezte az asszisztenstől , hogy hol van a doktor úr. Az asszisztens elmesélte a nőnek , hogy a doktor úr felhívta telefonon , hogy egy szőke nőnél éjszakázott és reggel a nő lehányta majd bezárt.- Mivel a szőke nő az egész éjszakai bulizásról nem tudott semmi csak annyit mondott majd visszajövök később. Azzal kiment az ajtón. Ahogy kiért az épületből keresni kezdte az autóját de sehol sem találta. Órák hosszat járkált a  környéken de sehol sem találta rózsaszín pici csillogó kocsiját. Kétségbeesetten kereste a pici rózsaszín cuki telefonját de ne találta sehol. Egy arra járó  tízen éves fiú telefonját aki csak úgy adta neki oda ha lefekszik vele. A  nő megígérte hogy lefekszik vele ezért a fiú odaadta a telefonját a szőkeségnek. De  mivel nem tudta a rendőrség telefonszámát ezért megkérte a fiút , hogy írja be neki. A fiú tárcsázott majd átadta a szőkének a telefont. Egy férfi szólat meg a telefonba aki azt mondta : Kérem mondja el mi történt. - A nő így szólt : Eltűnt a kocsim ahogy a múlt héten a kis kutyám. - a rendőr : Kérem mondja el a kocsi rendszámát és a kicsi teljes leírását. - Erre a nő dadogott valamit és azt válaszolta hogy : Asszem ... a rendszámát nem tudom s a kocsim rózsaszín pici csajos kocsika. - A rendőr már sejtette hogy nehéz eset lesz ez és így elkérte a szőke nő telefonszámát. A szőkeség erre kiverte a balhét és csak annyit mondott a telefonba hogy kerítse elő a kocsiját majd földhöz vágta a fiú telefonját. A fiú csak vállat vont mert hát úgyis régi szar telefonja volt és ránézett a szőkére és így szólt : Mehetünk szépségem már vár az ágy! Mosolyogta a fiú. Majd kézen fogta a nőt és elvezette a lakásába. A szülei nem voltak otthon így hosszúra fogták a dolgot. Pár óra múlva ismét az utcán volt. Nagy nehezen hazatalált. Amikor kinyitotta az ajtót a férfi kirohant a nő mellet és szélsebesen leszáguldott a kocsijához amivel elhajtott. A szőke nő csak vállat vont és bement a lakásba. Elkezdte csinálni a vacsorát és közben bekapcsolta  a Tv-t. Egy jó film ment és a nő meredten bámulta a zajládát miközben a konyhában főtt az étel. Amikor eszébe jutott hogy a gázon van a vacsorája felpattant és megnézte ám akkor a vezetékes telefonon  jött egy hívása hogy a plázában van abból a csizmából amit nagyon szeretne így fogta magát a nő bekapcsolva hagyta a Tv-t  és a vacsorát is a tűzön hagyta. Kiszáguldott a  lakásból és  elindult a pláza felé. Amikor bevásárolt és elindult haza már sötét volt. Ahogy hazaér látja hogy mindenhol tűzoltók és rendőrök.  Bemegy a házba és megkérdezi mi folyik itt? Erre a tűzoltó csak annyit mond hogy : Hölgyem már elmondtam önnek hogy ne hagyja égve a gázt amikor elmegy itthonról. Erre a szőke nő  azt feleli hogy : Igen persze elnézést. - Azzal bement a házba és bezárta az ajtót. Bement a konyhába és összeütött egy salátát. amit megevett a Tv előtt. egy romantikus filmen elaludt és ott aludt el a Tv előtt egészen reggelig aludt.


Történet 7.


Cím: Kalandos boldogság



Derűs napsütés volt Elisabeth és adag irattal ért haza, a kint tomboló nyári napsütés elől menekült a lakásba. Miután a kávét odarakta főni és lezuhanyozott addigra a kávé is lefőtt. Egy bögre kávé kíséretében és a hazahozott iratokkal a kezében bement a dolgozószobájába és nekiállt a munkának. Ekkor csörrent meg a telefonja.
- Igen tessék! – szolalt meg bosszúsan
- szia hugi! Rossz hírem van a számodra. Nagypapa bekerült a kórházba!
- Tessék? Jól hallottam? Eddig miért nem szóltál?- záporoztak a bátyára a kérdések.
- A szent Annában van. Gyere, amint tudsz! Épp most műtik. – válaszolt a bátya és letette a telefont.
Elis tudta, hogy alig két háztömbre van a kórház gyalog 10 perc, de kocogva még a fel sem. Felkapott egy hosszú farmert és egy ujjatlan pólót. A haját összefogva szaladt ki az ajtón, a mobilját az övtáskába helyezve kulcsra zárta az ajtót.  Már szaladt is a nagyapjához. A rendszeres futásnak köszönhetően edzésben volt. Alig öt perc kellett neki hogy odaérjen.



A bátyja a kapuban várt rá. Előtte lefékezett és szabálytalanul kapkodta a levegőt a térdén támaszkodva!
- Miért nem kocsival jöttél?- nézett rá kérdőn.
- Mert dugó van és amúgy is kellett egy kis testedzés.  – válaszolt komolyan, - mehetünk?
- Persze. Majd a kezét megfogva siettek be az épületbe, a portánál megkérdezték hogy merre található a műtő. Amint megkapták a választ egyből a műtő elé siettek.
- mi történt nagyapával?
- Szívinfarktusa volt, és állítólag nem az első, hanem a harmadik.
- Ezt ki mondta neked?
- A mentő orvos, aki megvizsgálta. – tudatta vele a testvére.
- Értem.- bólintott Elisabeth.



Kinyílt a műtő ajtaja és az orvos lépett ki éppen a kesztyűjét húzta le melyet pirosra festett a vér.
- Davis… Kapta el tesója karját és elsápadva nézte tovább a közeledő orvost.
- Jó napot, a nevem Dr. Nicolas. Önök a hozzátartozói Lord Robert Mc Gowennek?
- Igen, az unokái vagyunk.
-  a nagyapjuk túl van az életveszélyen egy pacemakert, helyeztünk el ,hogy szabályozza a szívritmust. Ez volt a harmadik infarktusa ami az ő korában meghökkentő.  Erős szervezete van . Pár óráig még nem mehetnek be hozzé , mert még az altató hatása alatt van . negyvennyolc órán keresztül az intenzív osztályon tartjuk, hogy megfigyeljük hogyan reagál a teste az idegen tárgyra és nem löki –e ki.
- Köszönjük doktor,  hogy megmentette a nagyapánk életét.
- Ugyan kisasszony hisz erre esküdtem fel. Igazán nincs mit köszönnie csak a dolgomat végeztem. – fogta meg a fiatal nő kezét az orvos. – Ha megbocsátanak, akkor távozok, még vizitelnem is kell.
- Még egyszer köszönjük és viszont látásra. – szolt utána az eddig szótlanul álló férfi a hugát átkarolva.



Az intenzív osztály előtt várakoztak, az idő mintha ólom lábakon járt volna., mikor egy középkorú vörös göndör hajú nővér hajolt ki az ajtón.
- Önök Mr. McGowen rokonai?
- Igen, mi vagyunk. – kapták fel a fejünket.
- Kérem, jöjjenek be. Majd vegyék fel ezeket. – nyújtotta oda nekik a köpenyt, a sapkát és a cipőhálót.
Gyorsan felkapkodták a kézhez kapott öltözéket , majd várták a nővért, hogy mutassa meg hol fekszik a nagyapjuk.
- Szia Papa! – Köszöntek kórusban.
- Sziasztok Kisunkáim!
- Ne beszélj nagyapa Nagyon ránk ijesztettél az előbb. Többet ne tegyél ilyet jó?- mosolyodott el a maszk mögött. Elis – Igérd meg hogy nem ijesztesz meg minket legközelebb.
- Elis, felettem már elsuhant az idő, lassan ideje hogy átadjam másnak a helyem. Ha valaki meghal akkor valahol egy másik gyermek születik, ez a világ rendje. Már leéltem nyolcvanhét gyönyörű évet. Itt az ideje, hogy menjek. Tudom rettenetesen, fájnak a szavaim, de ebbe bele kell törődjetek. Már háromszor meglengette a fejem felett halál koma a fejem felett a kaszáját, legközelebb már elmegyek vele.
- Ne beszélj ilyeneket, még szükségünk van rád!
- Kicsim, - húzta magához a nőt, - Én mindig veletek leszek, ott leszek majd a szívetekben. Nem zavarhat addig engem senki, míg el nem felejtetek. – egy köhögő görcs rázta meg az öregúr testét.  Mire a rákapcsolt műszerek vadul visítani kezdtek.  Egy nővér szaladt be és azonnal egy oxigén maszkot húzott az arcára. Majd ellenőrizte a műszereket és megvárta, míg a légzése újra szabályos lesz.
- Most kérem távozzanak, Rettenetesen felizgatták A beteget, szüksége van a pihenésre.
- Ne.. Ne küldje ki őket kérem .. Kérem. –fogta meg a nővér kezét Mr. McGowen



- Rendben van- mosolyodott el a nővér. De csak öt percig maradhatnak, még aztán kérem, hagyják pihenni. – fordult a látogatók felé.
- Annyi pont elég lesz ahhoz, hogy elbúcsúzzak az unokáimtól. – mondta egyre jobban zihálva.
A nővér kiment a szobából és megcsipogtatta az orvost.  Baj lesz.  A kórterembe az idős úr már sokszor elgondolkodott mit fog mondani az unokáinak, ha eljön az ő ideje, de most mégsem találta a szavakat. Lágyan nézte őket kérlelve, hogy ne sírjanak, hiszen csak a teste hal meg addig élni fog míg emlékeznek rá.
- Davis, - szólította meg az idősebbik unokáját. – az ügyvédemmel már minden formaságot elintéztem, majd ő intézkedik, ha elmentem. Ne aggódjatok semmiért, nem lesz bajotok.
Kicsim- fordult a kezét szorongató nőhöz-  Neked csak más közölni valóm nincs csak, az hogy olvasd el a sárkánylovasok legendája című könyvem.  Nagyon izgalmas könyv élvezni fogod a kalandokat, amiket rejt, ez volt az egyik kedvenc könyvem. Sok hasznos tanács lesz benne, de ne feledd, a szívedben élek tovább. Mindkettőtök szívébe. Most menjetek, pihenni szeretnék fejezte be a mondandóját.



Kimentek a szobából és tétlenül álltak leforrázva a nagyapjuk kórtermének ajtaja előtt.
- Hát ezek szerint ez volt a búcsú? Nem akarom hogy meghalljon érted? Nem akarom!
- Húgocskám, Nagyapa döntött így, az akaratát be kell tartanunk, ez volt az utolsó kívánsága hozzánk. Hogy olvasd el a könyvét, meg hogy vigyázzak rád!
- Tudom, de én nem akarok beletörődni, hogy meghal hiszen még élnie kell és .. és… - zokogva borult testvére vállára. Ekkor több orvos és nővér szaladt be a korterembe.
Elisabeth, elkapta a z egyik orvos karját, és sírva megszólalt:
- Ne élesszék újra ő kérte, kérdezzék meg a nővért, békébe szeretett volna elmenni- temetkezett bele a fájdalmas sírásban, már gyászolta a nagyapját pedig csak pár perccel ezelőtt halt meg.



Elisabeth, mikor már otthon ültek, mert Davis hazakísérte,  a nappaliban ültek és teát szürcsölgettek.
- Elis, fel kellene hívnod a munkahelyedet, hogy holnap nem tudsz bemenni.
- Nem hívom fel, hogy nem megyek be. Be kell menjek, mert még van egy csomó akta nálam, azoknak a kimutatását még a mai nap folyamán be kell fejezzem.
- Ha te nem akkor én hívom fel a munkahelyedet és az aktákat meg visszaviszem.
hogy n dolgozz, hanem tudjál békében gyászolni. Nem fogod bírni, kipihenni magadat, hidd el. Emlékezz vissza mikor a nagyit vesztett el akkor is makacs voltál, és mentél dolgozni, majd emlékezz vissza hogy utána mi történt.
- akkora hibát követtem el, hogy majdnem kirúgtak, még jó hogy idejében észlel6ték a hibámat, mert több milliárdos veszteséget készítettem volna cégnek.
- Igen pontosan erről beszélek, úgyhogy most szépen felhívod, a céget és elmondod ,hogy rendkívüli szabadságot kérsz mert a papád is meghalt, Érted?!
- rendben van, - bólintott- majd nagy nehezen tárcázta a titkárság számát, és ahogy megbeszélte előbb a testvérével  elmondta nagyszavakban, hogy mi történte, mire a nőt részvétük felöl és hogy addig maradhat távol, míg nem érzi magát annyira jól míg újra munkába nem tud állni!
- Látod csak ennyi volt. – ölelte át a vállát és magához húzta. Így ültek több órán keresztül, míg Elisabeth álomba nem sírta magát. Míg Elis Aludt Davis a használt papírzsepiket összeszedte, és a kukába dobta, majd elmosogatott és leült az ágy szélére és szomorúan nézte a nőt. Mikor majdnem elaludt kiment a nappaliba és a bárszekrényből elővett egy nagyon régi skót whisky-t, ami talált több mit ötven éves volt. A nagyapjától kapta tavaly karácsonyra, mert tudta, hogy Elis nem iszik, csak ha nyomós oka van rá, de akkor se e4zt a minőségben felvizezett löttyöt igya.


Előző részek
Hozzászólások
Anita ·
Esetleg valakitől valami hozzáfűznivaló?

D.S. ·
A 6. Egy szőke nő története egész jó lenne dramatizálva.

AnnaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: