Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
-Ez a helyes hozzáállás! Adjunk a nézőknek egy olyan előadást, amit soha nem felejtenek el!...
Friss hozzászólások
kaliban: Tetszett!
2024-03-15 15:00
SunnyDay: Köszönöm :)
2024-03-14 10:40
kaliban: Folytasd! Tényleg jó a sztori.
2024-03-13 13:51
SunnyDay: Szia. Köszönöm, ha van rá igén...
2024-03-10 18:11
vinzso: Szia, jó történet, várom a fo...
2024-03-10 11:15
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Anyu barátnőjének talpai - egy lábimádó naplójából

Tavaly nyáron történt, hogy a szüleim egyik hölgy ismerőse vendégeskedett nálunk. Éppen új helyre költözött, és amíg nem készült el az új lakás, addig egy hétre beköltözött a vendégszobába hozzánk, viszont a szüleim nyaralni készültek, így kettesben töltöttem 3 napot a vendégünkkel. Nagyon csinos nő, 38 éves, de nagyon fiatalos és nagyon ad magára. Úgy is mondhatnánk, hogy szeret tetszeni a férfiaknak. Átlagos magasságú, formás testalkat, szolis bőr, természetes szőke hosszú haj, nem titkolt szilikon cicik - tudom, mivel már előttem is többször monokinizett - és a lényeg egy nagyon szép 37-es lábikó. Vékony, íves, látszatra is bársonyosan puha, hófehér talpak, egyiken sincs sehol egy kis bőrkeményedés sem, hosszúkás lábujjacskák, szép ápolt pedikűr rövidre vágva, mindig lakkozva. Általában francia van neki felrakva a lábujjaira, de láttam már rajta korábban mélyvöröset, hófehéret, rózsaszínt, kéket is.

Amikor nálunk vendégeskedett akkor franciára volt festve a lábujjkörme, rövidre vágva, mindegyik szép szabályos és nagyon izgató, a nagylábujjaktól a kislábujjakig. És ami még nagyon tetszett, hogy amikor dolgozni ment akkor mindig magas sarkú cipőket, szandálokat hordott, a szabadidejében flip-flopot és otthonra volt neki egy vékony fatalpú papucsa, amin csak egy kis vékony fekete bőrpánt futott végig a lábfej felett egy kis csattal a tetején. Ezt természetesen hozzánk is elhozta, és bent a házban ebben járt-kelt. Mondanom sem kell, hogy állandóan felállt a faszom, amikor megláttam őt, ahogy otthon ebben járkál nálunk. Utolsó nap délelőtt a szobája előtt mentem el, és bekukkantottam, közben hozzá a folyosóról, mert érdekelt, hogy mit csinálhat.

A szobában ült az asztalnál, és a laptopját nyomogatta. Egy kis spagettipántos miniruha volt rajta, meg a fatalpú papucs. Jobb lába keresztbe téve a bal térdén pihent, így a papucsa bal fele a földön volt, és a bal lábának a lábujjai a papucs közepén voltak, de a sarka nem ért le, jobb lábával meg a lábujjain billegtette a papucs másik felét, néha már csak a nagylábujjának a hegyén megtartva a papucsot. Aznap nagyon jó idő volt, nyitva volt az erkélyajtaja és a szobaajtaja is és a szobaajtóból is lehetett látni, hogy kicsit nyirkosak a talpacskái, ahogyan papucs fatalpához érve kicsit megizzadt, és közben helyenként kis halovány foltocskákat hagy a papucsának a fényesre lakkozott felületén, mint tükrön a finom vékony pára. Néztem néhány percig, ahogy ül, és a laptopba mélyedve észre sem veszi, hogy éppen a lábait fixírozom, és szinte csorgatom a nyálam a szobája ajtajában kukkolva. Persze aztán nem nézelődtem ott sokáig, meg féltem is hogy észreveszi, hogy bámulom, ezért mentem tovább, éppen a konyhába indultam.

Amikor visszafelé jöttem megint a szobája előtt mentem el, mert az én szobám mellett volt a vendégszoba, így másfelé nem is tudtam volna menni, és csak azt látom, hogy a nő eltűnt, csak a laptop van ott, meg a papucsok hevertek az asztal alatt. Gondoltam, biztos kiment a fürdőszobába, vagy nem tudom, de akkor elvesztettem a fejem, és leküzdhetetlen vágyat éreztem, hogy legalább csak egy kicsit közelebbről is szemügyre vegyem azokat a szexi papucsokat, amik az előbb a lábacskáin voltak.

Beosontam a szobájába letérdeltem az asztal alá, és felemeltem az egyik papucsot. Látszott a belső talpán a sarkának, és a lábujjainak a halovány lenyomata, és a még halványabb kis nyirkos foltocskák, amik most kerültek rá, ahogy a lábán volt. Nagyon tetszett a látvány. Kivettem az asztal alól a másikat is, és most mind a kettőt a kezeimbe tartva gyönyörködtem bennük, és érzetem, hogy valami megmozdul bennem, és kezd elég erősen vérrel megtelni a faszom, és egyre, egyre keményebb lesz. Az arcomhoz emeltem a papucsokat, és mélyen beszippantottam a finom illatot, amit a talpacskák hagytak rajta, majd az élvezetnek átadva magam, teljesen fejvesztve szinte félig csukott szemmel először a nyelvem hegyével megnyaltam a lábujjacskák lenyomatát, majd a sarok foltjától végignyaltam a papucs belő talpát egészen a pántig. Szinte észbontó volt, és bizsergető, ahogy éreztem a talpa ízét a papucsában, és ekkora már szinte azt sem tudtam mi történik körülöttem, amikor hirtelen, egy ismerős női hang törte meg az élvezetem.

- Ízlik?
Kérdezte a hang. Erre rémülten felpattantam a térdelő helyzetből és ott állt az ajtóban mögöttem a papucsot viselő lábak tulajdonosa, persze most mezítláb és a vendégünk mosolyogva megint megkérdezte, hogy:
- Ízlik?
Én meg ott álltam álló fasszal, kezemben a papuccsal, és azt sem tudtam, hogy mit mondjak, csak riadtan bámultam, majd próbáltam valamivel kimenteni magam, de csak hebegi-habogni sikerült, és nem tudtam egy értelmes mondatot sem kinyögni. Erre Ő végigmért deréktájékon és látta, hogy szinte majd előtör a farkam a rövidnadrágból, mert annyira mereven áll, és akkor csak egyik szemöldökét felvonva még mindig mosollyal az arcán közölte:
- Én nagyon is úgy látom, hogy ízlik neked.

Erre már megeredt az én nyelvem is, és próbáltam kiejteni a szavakat, amik a fejembe jártak és elkezdtem mondani, neki, hogy ne haragudjon, nem is tudom mi ütött belém és stb., stb., de ő erre szó nélkül csak megfogta a kezem, odahúzott a kanapéhoz, közben a fél pár papucsot el is ejtettem, leültetett és a kanapéhoz húzta a székét, és velem szembe leült Ő is. Akkor kicsit megint megijedtem, mert nem tudtam még akkor, hogy mi következik, és nagyon kellemetlenül éreztem magam, hogy így meglátott. Megint magyarázkodásba kezdtem volna, de Ő csitítgatni kezdett és közben egyik lábát kinyújtotta felém, és a számra nyomta a nagylábujját, mint amikor valakinek be akarják fogni a száját, hogy most már ne fecsegjen annyit.

Ekkor a lábát már nem húzta vissza, inkább azt az egész kis párnás részét a talpnak, ami a lábujjacskák alatt helyezkednek el, a számra nyomta, másik lábát pedig a farkamhoz nyomta és elkezdett játszani a faszommal úgy, hogy csak bokából kis körkörös mozdulatokat tett a farkamon és néha, csak a zacsimhoz nyomta oda, néhányszor behajlítva a lábujjait, így simogatva, mintha csak a lábujjaival akarná megmarkolni a heréimet. Nekem sem kellett több. Elkezdtem nyalogatni a finom talpacskáját és szopogattam azokat a szexi kis lábujjacskákat. Kezdetben fogtam a lábát, ami az arcomnál volt, és lassan, lassan végignyalogattam a talpát, majd a lábujjait szopogattam sorra. Sokszor mintha csak a segítségemre akarna lenni szét-szét nyitotta a lábujjat, hogy a nyelvemet közéjük dughassam, és a lábujjak közötti finom kis bőrt is meg tudjam nyalogatni. Nekem nagyon bejött a dolog, és úgy láttam, ő is kezdi egyre jobban élvezni, mert a keze eltűnt a lábai között, és elkezdte simogatni a punciját.

Nagyon finom volt a lába, és nagyon nagy élvezettel nyaltam, és szoptam a lábujjakat. Mindkét lábát az arcomhoz emeltem, és egyszerre vettem a számba a két nagylábujját, és úgy szopogattam, majd láttam, ahogy összerándul a teste, és a lábait is kicsit visszahúzta, de azért nem rántotta ki a kezemből. Addig ujjazta magát, míg én a lábait nyaltam, hogy elélvezett! Egy pár percig csak néztem, és nem tudtam mi lesz most, arra gondoltam, véget is ért a móka, de ahogy magához tért előrehajolt, és lehúzta a rövidnadrágom és a boxerem is. Visszaült kényelmesen elhelyezkedett, és a talpai közé vette a faszom! Elkezdte verni, elég jól dolgozott a lábaival, majd amikor éreztem, hogy kezd elfáradni akkor felálltam, fogtam a bokájánál a lábait, és elkezdtem kúrni a talpait. Tetszett neki nagyon, ahogy vadul és tiszta erőből a talpát baszom, a kezei a combja alatt voltak, de néha kivette onnan, és lejjebb húzta a kis ruhájának a dekoltázsát, és kirakta elém a melleit. Én persze közben végig a lábával foglalkoztam.

Nagyon jól siklott a faszom a kis nyirkos, teljesen átnyalogatott talpai között. Nem kellett sok a következő pillanatban éreztem, hogy most fogok eldurrani. Fogtam a lábait, először bedugtam a makkom a lábujjai közé, és már jött is a gyönyörzselé. A lábujjai között hirtelen minden kis rés megtelt gecivel. A franciára lakkozott lábujjak között úgy tört föl a geci, mintha valami fehér gejzír lenne, és a körmök felszínére érve tejesen beterítette azokat. Aztán kihúztam a faszom, és az utolsó löketet a lábfejére lőttem. Nagyon nagyot élveztem, aztán csak lehuppantam a kanapéra, és csak gyönyörködtem az általam összegecizett lábacskákban. Ő is csak bámulta meglepődve, hogy milyen termést produkáltam a lábujjaira, és az egyik lábának lábujjaival megsimogatta a másik jobban összegecizett lábfejét, majd ahogy felemelte őket egy nyúlós ondófonal képződött közöttük, ezután egyik lábáról leszakadva hosszan csüngött le a lábujjáról a fehér "fonal".
Odanyúlt kezével érte, az ujjára emelte, majd a szájához vitte és lenyalta róla. Majd megfogta az egyik bokáját, és a lábfejét az arcához húzta, és a szájába véve leszopogatta saját magának a nedvet a lábujjáról.

Ezután kérte, hogy hozzam neki oda a papucsát. Odavittem neki, mire Ő kivette a kezemből, és a gecis lábaira húzta. Felállt, kaptam még egy mosolyt.
- Na így igazságos, te megkóstoltál engem, én meg téged - mondta, majd kiment a fürdőszobába megmosni a lábait, én meg ott maradtam kifacsart répával, teljesen kielégülve.

Azután még egy párszor találkoztunk, de már nem tartjuk a kapcsolatot.
Hozzászólások
További hozzászólások »
zero-eco86 ·
Szerbusz!

Olvastam a történeted nekem nagyon tetszett, bár Én tovább vittem volna a történetet tényleges szexig. Én is imádom a lábszexet de talán nem vagyok ennyire lábimádó még. Viszont végre olvastam ilyen történetet is. Jó volt tetszett. 10 pontot érdemel.

Szerbusz!
AMADEUS ·
Borzalom.

aranyszamár ·

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: