Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: nem semmi továbbra sem! Reméle...
2024-04-23 17:20
CRonaldo: Nagyon jó ez a story! Nekem te...
2024-04-23 12:09
kaliban: Folytasd!
2024-04-22 18:25
KutyaSzex: Szia! Van kutyád, és szeretnéd...
2024-04-21 14:04
KutyaSzex: Szia! Van kutyád, és szere...
2024-04-21 14:02
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Angyali történet 7. – Az ünnep. 2. rész

A nagy élvezések után négyen mentünk a zuhanyba. Az egyik fülkében Miu-val mostuk egymást, a másikban Maria és nővére.
- Nem is tudom elmondani milyen jó volt. – kezdte Miu az értékelést. – Itt az ünnepen mindig nagyon nagyot tudok élvezni, de ez a mai az eddigieknél is jobb volt. Nagyon ügyes vagy. Legalább is a nyelveddel. A farkad is ilyen ügyes?
- Mondanám, hogy próbáld ki, de …
- Mond csak!
- De azt mondtad, nem lehet.
- Itt nem.
Húú. Ez a mondat és Miu szűnni nem akaró simogatása újra felizgatott. Miu ezt észrevéve, lágyan megsimogatta a fütyim.
- Várj még kis farkinca, nincs vége a mai napnak. Légy türelmes és ne fáraszd ki magad nagyon.

És mindezt teljes természetességgel mondta el, annak ellenére, hogy mi is tisztán hallattuk a szomszéd fülkéből Maria és nővére hangját. Ebből azt tudtam meg, hogy Maria nővére saját ujjaitól és Maria kényeztetésétől akkor élvezett el, amikor azt leste, hogy nyalom fényesre Miu punciját. Gyakorlatilag egyszerre érték el az orgazmust. Maria viszont még nem jutott a csúcsra.
- Evvel még tartozol Maria-nak. Nagyon tetszel neki, nem hagyhatod cserben.
Ezt is hallhatta Maria, mert amikor kiléptünk a zuhany alól és rám nézett, kis zavart láttam a szemében. Hiába, ő már nem volt szigetlakó.
- Keressük meg a többieket. – javasolta Miu.
Többieket. Hoppá. Kedvesem eszembe sem jutott. Vajon ő mit csinál most?

A zuhanyozó bejáratától nem messze egy hatalmas földre terített matracon találtunk rá Sophie-ra, aki néhány másik fiatal nő társaságában múlatta az időt. Most nem fecsegett, nyelvét egészen másra használta. Négykézláb állva mélyen egy punciban járatta. Az éppen kinyalás alatt levő lány mellein a többiek tevékenykedtek és már hangosan sikongatott. Miu odalépett Sophie-hoz és megsimogatta égnek álló popóját, majd tovább a puncija felé haladt. Mivel az alatta levő nő éppen túlesett az orgazmusán, Sophie gyorsan hanyatt fordult.
- Most engem. – szólt Miunak, majd észrevett engem is.
- Vagy inkább te gyere. – intett felém. Miu biztatóan mosolygott rám.
- Ne kéresd magad. Mutasd meg neki is, milyen jól csinálod.

Széttárt lábai közé fúrtam fejem, egyik kezemmel felnyúltam a melleihez, másikkal a puncijába, nyelvemmel és ajkaimmal pedig eljátszottam a jól bevált játékot: nyelvvel körözés és a csikló megszívásának ritmikusan ismétlődő sorozatát. Puncija nedvessége már jelezte, hogy nem volt előkészítetlen. Gyorsan eljutott a lassú csípőriszáláson keresztül a gyors rángásokhoz. Barátnői is segítettek a játékban, sőt közben fütyimet is simogatták. Egy erőteljes nyelvcsapás közben ismerős hangot hallottam: kedvesem jól ismert kéjsikolyát halottam. Hosszan elnyújtottan élvezett. Ettől kezdve nem tudtam Sophie-ra koncentrálni. Kíváncsi voltam ki válthatta ki ezt a sikolyt. De nem láttam ki Sophie combjai közül. Alig vártam, hogy elélvezzen, szerencsére nem kellett már soká várni.

Mire felemeltem a fejem, Miu már nem volt mellettünk. Körülnéztem, és egy kereveten megláttam kedvesemet. Széttárt combjai között – gondolom még mindig – Thomas térdelt és lelkesen lefetyelte a kéj – általam oly jól ismert ízű – nedveit kedvesem puncijából. Ő még félig lehunyt szemmel pihegett. Thomas hatalmas farkát négy másik kéz is markolászta, de kedvesem is kezdett úgy fordulni, hogy elérje a szerszámot. Thomas, amikor észrevette a mozdulatot, nem barátságtalanul, de határozott mozdulattal húzta ki farkát a másik két lány kezéből és kedvesem kezébe adta. Szemmel láthatóan csak vele foglalkozott. Kedvesem hanyatt döntötte az ágyon és két keze közé kapta Thomas farkát, a tenyeréből kimaradt részt meg bekapta. Drukkoltam neki, hogy meg ne fulladjon, hisz ekkorához nem lehetett hozzászokva (vagy legalább is én nem tudok róla). Szája mozgásán láttam, hogy a nálam is szokásos technikát alkalmazza, és ez ismét felizgatott. A másik két lány most őt kényeztette, bár az egyik kéznek még jutott hely a kedvesem szájába nem férő farok tövén. Izgalmamban nem álltam meg, hogy oda ne lépjek pucsító fenekéhez és kitárt, lucsogó punciját meg ne simogassam. Ő a farkat ki nem engedve szájából, felém fordította szemét és rám kacsintott.

- Ne felejtsd el, én is itt vagyok. – Maria szemrehányó tekintete szinte égetett. De igaza volt. Meztelenül egymást átölelve indultunk egy kényelmes helyet keresni. Útközben még felcsíptünk néhány szendvicset és kevert nekem egy ismét csak csodálatos koktélt. Most talán egy kicsit több rumot öntött bele a szokásosnál. A fiatal lányok már nem járkáltak a tálcákkal, nyilván ők is átadták magukat az élvezeteknek.

Az egyik nagy kerevet egyik oldalán is két ilyen fruska nyalta-falta egymás punciját 69-es pózban, a másik fele üres volt. Maria már húzott is oda maga után. Az utolsó lépéseknél láttam meg Judy-t a szomszéd pamlagon. Széttárt lábai között két fiatal nő felváltva szopogatta csikóját, ami időnként kikacsintott rövidre vágott szőrű szeméremajkai közül. Erősen homorított, félig elhomályosult tekintette a közelgő orgazmust jelezte. Amikor észrevett, tekintete egy pillanatra kitisztult és szemével jelezte, hogy inkább engem várna lábai közé. Én szememmel Maria felé mutattam, jelezve, hogy pillanatnyilag foglalt vagyok. Pedig szívesen leváltottam volna partnereit. Felöltözve is már megcsodáltam alakját, de így pucéron oly elragadó volt karcsú formája és szép kerek melleinek ringása, hogy az leírhatatlan.
- Majd később jövök. – szóltam oda, és komolyan is gondoltam. Maria is nagy büszkén rábólintott.

Nem lepett volna meg, ha csalódást látok Judy tekintetében, de csak szokásos, utánozhatatlanul bájos mosolya jelent meg a szemében. Ilyen mosolygós tekintet még soha nem láttam.
- Remélem is. – evvel búcsúzott.
Lefektettem Maria-t a kerevet szabad felére és mellé ülve a melleit kezdtem kézzel kényeztetni és csókolgatni. Ő felemelte a fejem és számat a szájához illesztette. Amíg csókolóztunk, kezemmel punciját kerestem. Bal térdét felhúzva és oldalra feszítve jelezte, hogy már nagyon várta a kezdeményezést. A csók után csúsztam volna lejjebb, amikor melleihez közeledtem, rám szólt:
- A nyuszikámat. – és tolt a puncija felé.

Megértettem, hogy nagyon be van indulva, hisz már számtalan élvezést nézet végig anélkül, hogy neki is sikerült volna eljutnia az oly nagyon vágyott csúcsra. Széttárt puncijához hajoltam, és lassan, nagyon lassan körözni kezdtem nyelvemmel a borotvált vénuszdombja körül. Puncija éppoly húsos volt, mint az egész nő és jókat lehetett harapdálni a ruganyos falatkákba. Mikor közeledtem a köreimmel a csupasz bejárathoz, igyekezett úgy mozogni, hogy izgalmában már előbújt csiklóját juttassa a számba. Még próbáltam kerülgetni, feszíteni a várakozás izgalmát, de oly ügyesen mozgatta korántsem vékony csípőjét, hogy csiklója és nyelvem már többször is egymásba ütközött. Ekkor nyelvemet visszahúzva ajkaim közé kaptam csiklóját és már az első szívás idején hangos sikkantás tört elő torkából. Éreztem, hogy már nagyon fel van spannolva, nem akartam tovább kínozni és bevetettem a már bevált körbenyalom-megszívom módszeremet, miközben két ujjal hüvelyében kóboroltam. Tehettem volna többel is – hja, Thomas méretes farka – de ehhez voltam szokva. Hajam majd kitépte, közben olyan erősen vonaglott teste, hogy számmal alig győztem követni, hogy el ne veszítsem szájamból punciját. Hirtelen a vonaglás megszűnt, teste megmerevedett, rendkívüli erővel nyomta punciját a számhoz és már spriccelt is kéjnedve a számba. Kicsit savanykásabb volt, mint az előzőek, de nekem csak az volt a fontos, hogy éreztem, megint hatalmas élvezetet sikerült kiváltanom. Az ellazulása után még egy darabig puszilgattam csiklóját, a punci bejáratát, ő pedig tarkómat, hátamat simogatta. Közben más kezek gyakran megsimogatták a terem közepe felé álló fenekemet, golyóimat és néha fejő mozdulatokat éreztem a farkamon. Amikor felemeltem fejem Maria öléből, épp egy vékony kéz markolászott hátulról. Amikor felálltam, egy ismeretlen vékony szőke nő állt velem szemben és elölről kapta el a farkamat. Errefelé a szőke igen ritka.
- Hadd kapjam be egy kicsit. – kérte.

Elém térdelt és szopogatni kezdte. Magam is meglepődtem, de fütyim alig reagált a szájára. Lehet, hogy ő is csalódott, lehet, hogy a hátulról alányúló kéz izgatta jobban, de néhány szívás után elsétált az alányúló nővel.
- Egy jenki. – mondta Maria megvetően és amikor felé fordultam, megmarkolta pihenőben levő farkam.
- Közben Judy is itt járt. Nem ismerted meg a kezét? Megsimogatta a kis vitézed.
Érdekes erre a gondolatra a kis vitéz azonnal megmerevedett. Maria élvezettel látta a változást és szívesen kihasználta volna, de nem akartam, hogy az ő kezébe élvezzek. Judy-ra gondoltam. A mosolygó szemére.
Elkezdtem keresni, de sehol nem találtam.
Egyszer elmentem kedvesem mellett, aki éppen Nuri farkával játszadozott, miközben egy helybéli lány szopogatta a puniját. Egy pillanatra megálltam, mert láttam, hogy már nem sok hiányzik Nurinak. Így is történt, Nuri hamarosan kedvesem mellére élvezett.
Én pedig tovább kerestem Judy-t.

Sophie-ba botlottam. Arról áradozott, mekkora élvezetet okoztam neki és szeretné most azonnal meghálálni. Inkább ittam vele egy koktélt. Megértette, hogy most nem erre vágyok és valami félreérthetetlen célzást tett arra, hogy ma este még otthon igényt tart egy ilyen élvezetre és akkor majd viszonozza nekem.
Ezután Maria nővérével akadtam össze, aki örömmel újságolta, hogy már négy orgazmusa volt, és mindjárt jön a következő, amikor a férje a többi halásszal együtt megérkezik. Ijedten néztem az órára. Tényleg már csak percek voltak hátra.

Kétségbe estem, már nem tudom Judy-t megtalálni. Csak az vigasztalt, hogy Miu is, Sophie is tett valami célzást egy esti, otthoni folytatásra. Reméltem, hogy majd akkor bepótolom.
- Keresd meg a párod, mindjárt jönnek a fiúk. – hajolt hozzám Maria nővére. – És akkor mindenkinek a párja mellett van a helye. A facér fiúknak és lányoknak pedig a teremnek azon az oldalán.
Ezt az utolsó mondatot, egy széles karmozdulattal kísérve már Nuri-nak mondta, aki közben mellénk lépett.
- Már tudom. – szólt vissza, miközben egy őt ölelő lány már abba az irányba vezette. Ezek szerint a lány is facér volt. Eddig.

Megkerestem a kedvesem. Egymásra néztünk, de nem szóltunk egy szót sem. A halkuló zenében elém állt, meztelen kerek popóját farkamnak feszítette és olyan macskamozdulatokkal dörgölődzött hozzám, hogy ebből akkor is kitaláltam volna, hogy nagyokat élvezet, ha nem is láttam volna.
Egy kagylókürt hangjára kitárult az ajtó és vagy száz férfi lépett fegyelmezett sorokban a terembe. Az elsőnek érkező felment a pódiumra, ahol azonnal mellette termett a most már meztelen két táncos.
- Ez Josi. – súgta kedvesem.
- Honnan tudod?
- Fényképről. De most oda kell mennünk Miu-hoz. – és a dobogó közvetlen közelében álló Miu felé húzott. Miu tekintete örömmel nyugtázta, hogy mellé keveredtünk és meztelen testével hozzám simult. Ismét mintha villám csapott volna belém, erős bizsergést éreztem. Ezt nyilván Miu és kedvesem egyidejű érintése váltotta ki.

Josi beszélni kezdett a pódiumon, közben a többi férfi lassan megtalálta párját a teremben.
- Tudom, most nem beszédre vágytok, de két dolgot el kell mondanom. Az egyik – és hatalmas kezének egyik ujját felmutatta – hogy az idei halászati szezon nagyon jól sikerült, gazdag zsákmánnyal tértünk vissza. A másik – és még egy ujját kinyitotta – hogy nagy-nagy örömmel látom, hogy ismét jól felkészültetek a fogadásunkra és ismét puncik szaga lengi be a termet, felizgat a sok meztelen női test látványa. – és ekkor két kezébe fogja már meredező szerszámát, amit időközben a két táncosnő szabadított ki a nadrágjából – Most pedig mindenki keresse meg a párját és merüljön el benne, amennyire csak tud.
Evvel lejön a lépcsőn és hozzánk lép.
- Josi vagyok. Bár azt hiszem, nem kell bemutatkoznunk, hiszen mindnyájan előre tudtuk, kivel fogunk találkozni. – mondja természetes szívélyességgel.
- Kezet azért foghattok. – mondja Miu pajzán mosollyal és ráteszi kedvesem kezét férje farkára. – Látod, mit tesz egy kis önmegtartoztatás? – és mosolyog azon, hogy kedvesem apró kezével alig éri körbe a már duzzadó szerszámot.
- Majd később játszhatsz vele, most az enyém. – nevet Miu a kedvesemre.
Josi és én tényleg kezet fogunk. Igen kemény szorítása van.

Miu egy hatalmas matracszerűséghez vezet minket, ami szemmel láthatóan nekünk van fenntartva. Szinte ugyanakkor ér oda Judy is egy férfivel. Tehát hatunké a nagy küzdőtér és ezek szerint Judy-nak is van férje. Ez eddig szóba sem került. Miu középen hanyatt fekszik, lábait széttárja és farkánál fogva húzza magába Josi-t. Judy követi barátnője példáját, ő is magába fogadja az álló farkú férjet. Őket sem kell bíztatni és olyan heves pumpálásba kezdenek, hogy a már lucskos puncik cuppogása a halottat is felébresztené. Hát még az én fantáziámat. Kedvesemmel egy darabig csak csodáljuk a testek küzdelmét, majd lassan mi is egymás felé fordítjuk figyelmünket. Nekünk már nem olyan sürgős, nem vagyunk annyira kiéhezve a szexre, de az előzmények és mostani látvány a mi vágyainkat is felkorbácsolja.

- Élvezted? – kérdi, miközben fütykösömet élesztgeti. Tudja, hogy a történtek felidézése gyorsítja a folyamatot. Egy-két szóval röviden elmondom.
- Szóval csak egyszer élveztél? Akkor van még benned muníció. Aha, érzem is.
Mellém fekszik, punciját simogatom.
- És ő hányszor élvezett?
- Tulajdonképpen folyamatosan, de csak kétszer volt igazi orgazmusom. Tudod, nekem még szokatlan a nőkkel szeretkezés.
- És a kettő?
- Thomas és Nuri. Midkettő ügyesen nyalt, de közben a kezemben érezni Thomas hatalmas farkát, az volt az igazi. De ezt majd máskor megbeszéljük.

Evvel hanyatt fordított, kezébe fogva már erősen ágaskodó farkam. Átvetette rajtam a lábát és fölém ereszkedett. Farkam hegyét lassan puncijához érintette. Hasamra fektette, fölé ereszkedet és előre-hátra csúszkálva dörgölte puncija vágásához. Azután megemelkedett, fütyim hegyét a bejáratához illesztette és lassan ráereszkedett, hogy a makkom hegye hüvelyébe csússzon. Kiemelkedve és visszasüllyedve baszta puncija száját a makkommal. Már nagyon feszült a farkam, amikor végre teljesen beleereszkedett és lovagolni kezdett rajta. Bizonyára ő is volt zuhanyozni, de puncija már újra lucskos és könnyedén siklik le-fel a rudamon. Közben testével csavaró mozdulatokat is végez, ami fokozza élvezetemet.

A heves mozgás közben egy érintést éreztem a vállamon. Oldalra fordítom fejem és tekintetem Miu-éval találkozik. Az általam már megismert fátyolos tekintete jelzi, hogy nagyon jól érzi magát, az élvezés közelében van. Most látom, hogy érintése nem volt véletlen, vállamat arcomat simogatja. Ránézek kedvesemre, mit szól ahhoz, hogy mással kacérkodom, amíg benne vagyok. Hát, nem tehet szemrehányást. A csípőcsavaró mozdulatai nem csak az én nagyobb élvezetemet szolgálják, hanem evvel tudja melleit Josi karjához dörgölni.
Ja, ha így állunk, az egyik kezemmel megfogom Miu mellettem levő, felhúzott térdét és simogatásommal a combja belső oldalát veszem célba. Sajnos punciját nem érhetem el, hiszen ott férje munkálkodik, de ez a simogatás mindkettőnknek jól esik.

Nem meglepő, hogy elsőként Josi élvez el. Hanyatt fekve nem látom, csak a hangokból tudom, nem sokkal utána a zuhanyozóba indul. Miu felénk fordul és megcsókol. Kezével kedvesem mellét simogatja, majd egyre lejjebb csúsztatja. Kedvesem kissé hátradől, hogy szabaddá tegye az utat puncijához. Miu keze már a csiklóját izgatja, közben néha a farkamat is meg-megsimogatja, néha egyik ujját mellédugja a punciba. Érzem, kedvesem nemsokára elélvez. De még visszatartja magát. Hát persze, arra várt, hogy Josi visszaérjen és ő is kényeztetni kezdje. Josi melléül és cicijeit kezdi simogatni. Kedvesem lejjebb csusszan, fütykösömnek már csak a hegye ér be puncijába. Ekkor Miu már nem a csiklóját simogatja, hanem az én farkamat és örömmel látja, hogy egyre nagyobb rész jut neki. Kedvesem csiklóján pedig Josi keze pengeti a húrokat. Ezért hálából hatalmas csókot kap a szájára és a fokozódó remegésből érzem a közeledő kitörést. Amikor kedvesem már az orgazmus előszelét érzi, eltolja puncijától Josi és Miu kezét és mélyen magába fogadja farkam. Josi már csak a melleit simogatja. Néhány erőteljes lovagló mozdulat után mindketten hangosan elélvezünk.

- Gyönyörűek vagytok. – simogatja meg arcomat Miu.
- És izgatóak. – kontráz rá mély hangján Josi és mutatja ismét keményen ágaskodó farkát.
Miu kihasználja a helyzetet, és most ő kerekedik felülre és lovagolja meg férje farkát úgy, mint imént a kedvesem tette az enyémmel.
Közben Judy férje is eltűnt a zuhanyban. Judy mellénk ült és lábát széttárva újabb foglakozásra késztetett. De még csak éppen megérintettem ágaskodó csiklóját, amikor a férj visszatért, ő pedig az elmaradhatatlan mosolyával már röppent is felé.
- Kár, hogy csak ennyi. –szólt vissza és ismét megcsodálhattam sötétbarna szeme kedves mosolyát.

És ekkor még nem is sejtettem, hogy a ”csak ennyi” végleg csak ennyi marad.
Figyelmünket Josi-ék felé fordítottuk és viszonoztuk az előző izgatásukat. Miu hátratámaszt a férje térdére, hogy kényelmesen hozzáférhessek a csikójához, miközben melleit csókolgatom, amelyek csodálatával nem tudok betelni. Kedvesem Miu popója alatt Josi golyóit simogatta. Mikor izgalmuk a tetőfokhoz közeledik, Miu a szájához emeli fejemet és ha jól érzékelem, kedvesem Josi-val csókolódzik. Amikor úgy érzem, Miu majdnem leharapja nyelvem, tudom, közel az orgazmusa. Lazítok az ölelésemen, hogy szabadabban csúszkáljon a benne levő rúdon, aminek rövidesen meg is lesz az eredménye, mindketten hangosan jutnak el az élvezet csúcsára. Fantasztikus érzés volt az élvezetükben való közvetlen, aktív résztvétel. Ettől az érzéstől újra harcra kész állapotba kerültem. Szememmel Judy-t kerestem, de helyük immár üres volt. Miu-ékkal együtt tértek vissza a zuhanyozóból. A négy közeledő szépséges, ruganyos meztelen test látványa, ahogy egymást átölelve közeledtek mélyen az emlékezetembe vésődött. De a helyzet teljes kiélvezésére már nem volt időnk.

Ugyanis nemsokára elkezdett szedelőzködni a társaság. Még ettünk egy-két falatot „hogy otthon már ne kelljen evvel tölteni az időt” felkiáltással, ittunk még néhány koktélt (én már csak jeges whiskeyt) és mi is készülődtünk. Fogalmam nincs róla, Miu honnan szedte elő a ruháinkat.
- Most egy időre felveheted. – mondja ismét sokat sejttetően.
Thomas-tól és Maria-tól futólag elköszönünk, bár kedvesem és Thomas búcsúcsókja elég hosszúra sikerült, ahhoz képest, hogy holnap újra találkozunk.
Csatlakozik hatunkhoz még Sophie és Nuri és indulunk Miu-ék háza felé. Még alig sötétedik.
A kapuban Judy és férje elköszönnek. Micsoda csalódás! Azt hittem Judy is Miu-ék házában lakik és még együtt tölthetjük az estét. De nem. Judy rövid puszit nyom a számra.
- Nem foglak elfelejteni. – és elmennek.

Dermesztő hideget és éles fájdalmat érzek a szívemben. Tudom, sejtem, és szavai is azt nyomatékosítják bennem, hogy soha nem fogom viszontlátni. És kedves invitáló mosolya, amikor visszautasítottam, örökre mély seb marad a szívemben. Pedig ebből a mosolyból a világ legszebb élménye is lehetett volna.


(folyt. köv.)
Hozzászólások
Mellesleg ·
Mellesleg mi a véleményetek erről a történetről?

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: