Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Dr. Stephen P. St.John: Sajnálom, hoyg nem tette egyér...
2024-03-27 20:43
lalityi9346: Várom nagyon a folytatást!
2024-03-26 17:27
kaliban: Hát ez q..va gyenge, a helyesí...
2024-03-24 15:19
golyó56: Tetszett. Folytatás?
2024-03-22 11:42
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Angyali szerető 4.

Ketie a fejét rázta, hol felült az ágyban, hol visszadőlt, csak egyet érzett, keveset mutatott meg a világnak magából. Nem fűtötte feltűnni akarás, de erősíteni magáról a képet, hangsúlyozni a nőiességét, arra vágyott, ahogy egy nagy adag önbizalomra is. Ezek hiányoztak a személyisége kiteljesedéséhez. Tetszeni a másik nemnek, főként Alexnek,  gyógyírként élvezni az elismerő pillantását.
A gyermekkort átlépte, a felnőtté válás határán lebegett. Még gyámság alá tartozott három évig, havonta jelentkeznie kellett a gyámhivatal kirendeltségén, de önálló létet élt, aminek az alapjait saját magának kellett letennie. Alex pedig felébresztette a benne szunnyadó nőt, akiben a felszín alatt ott a tűz, főleg ha a férfira pillantott. Ismeretlen izzás, ahányszor csak meglátta a nem mindennapian jelenséget, mert a férfi bírt valamivel, amit addig nem ismert, különbözött mindenki mástól, senki közelében nem érzett olyan remegést és vágyat.
–  Várj csak Alex, fogok én még neked tetszeni –   suttogta a semmibe dacosan, ökle remegett, szemében elhatározás lángja vibrált.
Reggae a bárpult mellett mosolygott a lányokra, mellé csapódott három igen csinos barátnő. Két szőke, és egy vörös hajú, hosszú combú lány, hogy szépek és kívánatosak, az nem kifejezés. Ráadásul mindegyik flörtölt vele, megérintették, kisimították  arcából a copfból szabadult tincset, így hozva tudomására, benne lennének bármiben. Egyértelműen felkínálkoztak, de ezen Reaggae kicsit sem lepődött meg, a nők mindig is buktak rá a szerencsés külsejének köszönhetően. A zene tetszett neki, a DJ kiváló hangulatot teremtett, két barátja tőle nem messze flörtölt, kisebb csoportban táncoltak egymástól nem elszakadva. A félhomályban felsejlő, ringó, lágy és keményebb vonalakon tompán tört meg a lilás-kékes fénypászta. Reaggae megigazította  duzzadó férfiasságát, amikor a két szőke lány csókolózni kezdett, egymást finoman simogatva. A bemutató elsősorban neki szólt és csillogó tekintettel élvezte is kis ideig, de akkor valami egészen más jutott eszébe. Ketie szomorú arca, mint egy szertefoszló álomkép, nem tudta miféle varázsa lehet, ami miatt nem tudja kiverni a fejéből. Talán a hullámok, amiket áraszt magából - mint a csupasz egy szál rózsa-, a titka, mert hogy volt neki, az egészen biztos.
Amikor ránézett a három szexi, vadítóan mosolygó lányra az jutott eszébe, hogy bármelyikkel kimehetne a közeli parkba egy menetre. De nem akart, másra vágyott. Titokzatosabb, ködösebb és megfoghatatlan szeretkezésre, ahol a vonalak és érzések összemosódnak, ami nemes és egyszerű.
Ketie.
A tisztasága miatt vágyott rá, vele öt perc beszélgetés is nemesebb, és hasznosabb a léleknek, mint a három bestia túlfűtött viselkedése. Audrey Hepburn típusú nővel még sosem volt! Reggae erősen haza vágyott...akkor is, ha tudta idiótának tűnik, aki a legjobb pillanatokat odázza el.  Amikor a harmadik lány is csatlakozott és hárman fogdosták és csókolták egymást, majd őt is odahúzták maguk mellé, a fenekébe markoltak, a férfiasságára fogtak,  megundorodott.
– Ne haragudjatok – vonta meg a vállát – igazán jól néztek ki, meg minden, de ezt most kihagyom!
Döbbent tekintetek  bámultak rá, maga is meglepődött, amikor egyszer csak félre taszította a lányokat és a barátait is magára hagyva kisétált a diszkóból.
– Mekkora egy marha vagyok! – nézett az ég felé, hazafele menet. – Kihagytál egy csodás gruppent, hahó! – kopogtatta meg a homlokát.
– Jézusom – suttogta mélyet szippantva a cigarettájából – felnőttem!
Ketie a fülére tapasztotta a kezét. A kislány aludt, és nagyon is áthallatszott annak a vad szexnek a hangja, ami a túlsó szobában zajlott. A szemét is összeszorította,  így próbálta a számára zavaró külvilágot kizárni a tudatából. A férfit alig huszonnégy órája ismerte - aki ráadásul meg is alázta-, ennek ellenére, mintha a szívében pengét forgatnának. Miért akarja, hogy azok a hangok semmissé váljanak, és a doktornő is eltűnjön akár a köd? Főként a fájdalma okára nem talált magyarázatot, sem arra, miért szorítja össze a lelkét a féltékenység, hiszen az égvilágon semmi köze sincs Alexhez. Merrynek viszont igen…mert ő szép,  okos, plusz szexi. Ketie egy idő után nem bírt a fenekén maradni, elhagyta a szobát.
Amikor Reggae hazatért csendben, óvatosan mozgott, akár a nesztelenül közlekedő vad. A kislány jutott eszébe a bűbájos arcával, és egy másik, elgyötört arc, a világért sem akarta felébreszteni a gyereket. Amikor meglátta a félhomályban a kulcslukon leselkedő alakot, nem hitt a szemének.  Vendégük meggörnyedve leselkedett apja hálószobája előtt, egy viseletes, szürke edzőpólóban, amiben nagyon is szexin festett, hosszú, mezítelen lába csábító látványt nyújtott.  Akkor Reaggae is meghallotta, hogy nagy ágyjelenet zajlik odabent, hiszen Merry egy kicsit sem fogta magát vissza, megadta a módját, hogy hangot adjon annak, amit Alex művel vele. Forró szex  kétségtelen, Reggae lelki szeme előtt vad képek kezdtek peregni, ahol a test minden érzékeny zuga kényeztetve van…
Ketie kicsit hangosabban szuszogott, ahogy előrébb hajolt, hogy jobban lássa mi történik az ajtón túl, ez Reggaenek nagyon is tetszett, teljes rálátást kapott a fehér, szűziesnek mondható, csipkeszegélyű alsóra. Sőt, amikor egy kicsit félre lépett balra, a legjobb megközelítésből láthatta a feszes, gömbölyű hátsót. Nézte egy darabig a bársonyos bőrt, majd ellenállhatatlan vágyat érzett arra, hogy megsimogassa, becézze úgy, hogy Ketienek ne legyenek perverzül megnyilvánuló dolgai a kielégületlenség miatt, amilyen ez a mostani, és az a tükrös jelenet is. Reaggae keze lüktető ágyékára tapadt, merevedése, már-már fájdalmat okozott, szája elnyílt, sokkal jobban felizgult mint a diszkóban.
– Milyen átkozottul aprócska egy kulcslyuk! –  berzenkedett  Ketie. Csak részleteiben láthatta a dolgokat, a doktornő formás cicijét szopogató Alex szája, és erős bicepsze esett a látószögébe. Majd ahogy az ajtó előtt kissé másképp helyezkedett, a férfi szőrös és csábító mellkasát is megcsodálhatta egy pillanatra, és azt! Ú és Ó! Alex igazán méretes és vaskos férfiassággal rendelkezett, Merry ujjai alig érték körbe. Ketie csodálatosnak találta, észvesztően gyönyörűnek. Vajon milyen érzés lehet a bársonyosnak tűnő bőrrel fedett keménységet megfogni? Ketie nem tudta, de milyen nagyon vágyott rá! Tapasztalatlan volt  e téren, látni már látott az intézetben éppen elégszer hímtagot, amikor a fiúk nem törődve másokkal, mezítelenül tértek vissza a szobáikba a fürdőhelyiségekből, de ekkora mérettel biztosan egyik sem rendelkezett.
A nyögések és a neszek arról árulkodtak, hogy nagyon jól érzi magát a páros egymással, és az a sok apró puszi és csók, amit Alex a doktornő hófehér, makulátlan bőrére lehelt, biztosan nagyon jól esett mindkettejüknek. Ketie vágyakozva felsóhajtott, és el is keseredett, nem tudta elképzelni, hogy majd egyszer egy férfi őt is így, ilyen szenvedéllyel és hozzáértéssel szereti. De talán olyan vágyat, amit egy pillanatra lobogni látott Merry tekintetében, csak az Alex fajta férfiak tudják kiváltani a nőkből.  Leselkedés közben furcsán érezte magát, mellbimbója merevvé vált, lába között  finom bizsergés áradt szét. Az izgalmi állapot ismeretlenül érte,  az is, hogy ereiben a vér vadul száguldozott. Legnagyobb meglepetésére, hirtelen egy finom  simítást érzett a fenekén! Sikoltani akart, de erre Reggae is pontosan számított, a lánynak dőlt,  tenyerét a puha ajakra tapasztotta.
- Pszt, szépségem. Már megint perverzkedsz? Majd segítek rajtad! Tudod, fel nem foghatom, hogy egy ilyen szépség, mint  te, miét fanyalodik ilyesmire. Nem hiszem el, hogy nem akad minden ujjadra jelentkező!
Ketie azt hitte elsüllyed a szégyentől, hogy nincs nála szerencsétlenebb, nem is csodálkozott Reggae viselkedésén. Ráadásul egy pillanat alatt a férfi szobájában találta magát, ahová a férfi- akár egy középkori lovag-, a karjaiban vitte.
Reggae szeme nagyon kéken nézett rá, az illata pedig ellenállhatatlanul áradt felé,  érzékeit felkorbácsolva. A sármja lehengerlően hatott, de valahogy mégsem érezte azt a mindent elsöprő vágyat, mint amikor Alex közelében tartózkodott.
– Most mit akarsz?  – kérdezte Ketie kapkodva a levegőt, mivel semmi értelmes nem jutott eszébe.
–  Például ezt –  lehelt egy apró puszit a fiú a nyakára –  és ezt –  folytatta a vállán a kényeztetést –  és még ilyesmit. –  Ekkorra azonban Ketie kölcsönpólója már a nyakáig fel volt tolva, a fiú keze és szája a kerek, és feszes melléhez ért.
– Imádom az ilyen nagy, és ruganyos ciciket, mint a tiéd! –  lelkendezett Reggae, miközben Ketie érezte, hogy a férfi neki préselődő ágyéka egyre keményebb és forróbb lesz. Akart szólni, hogy a másik hagyja békén, ő nem olyan lány, aki azonnal odadobja magát, de nem bírt, Reggae pedig ezt felhatalmazásnak vette arra, hogy folytassa a hódítást.
Ketie ekkor arra gondolt, hogy mi értelme lenne visszautasítania Reggaet? Semmi, hiszen Alex egyáltalán nem foglalkozik vele, sőt, a legjobban érzi magát odaát a csodás doktornővel. Aztán a szüzessége is ott volt, súlyos valóságként nehezedett rá. A lányok sorjában szabadultak meg tőle már az intézetben is, de ő értékes dolognak tartotta. Mindig is azt gondolta, hogy csak akkor adja oda majd magát valakinek, hogyha szívből szeret, és az viszont.  Akkor azonban úgy érezte, eljött az ideje  véget vetni a lányságának, nem vár tovább, Reggaenél pedig pompásabb fickót úgysem találna!
Mint a tomboló elemek.
A szél borzolása, a napfény simogatása, gyümölcsök aromája, mind-mind ott vibrált és létezett az érintésekben, nyalintásban, ízlelésben.
Reggae nem gondolta, hogy majd a lány a kezdeti passzívsága után, olyan forrón viszonozza az ölelését és a csókját. Minden porcikája életre kelt, elementáris vággyal követelte magának Ketiet, aki gyakorlott szeretőnek bizonyult. Ahogy a lábát az övébe fonta, ahogy simította a hátsóját, amint pihegett, miközben ő keményre szívta a mellbimbóját. És ahogy az ölét nyomta a combjának! Majdnem elélvezett attól a ritmikus játéktól, amit a csípőjükkel műveltek.
Ketie nem akart gondolkodni, a pillanat örömét meglovagolni azt igen, a jelen létezett, semmi más. Képlékeny masszává változott, mert úgy akarta, és minden visszafojtott vágya, a benne szunnyadó nő, és szerető, a lány, aki szeretetre, ölelésre vágyik, mind ott szerelmeskedett. Amikor a fiú hajához nyúlt, kioldotta a vékony szalagot, örömmel gyönyörködött a szikrázó, illatos fürtökben, amik aranyszalagként tekeregtek az ujjai között. A férfi testének engedelmeskednie, csodálatos volt, és amikor Reggae fölé kerekedett, felkiáltott a boldogságtól.  Ám a lángokat tűzoltóként bírták sercegésre, Alex hirtelen érkezett, feltépte az ajtót és vadállat módjára szétszedte őket.
– Megbolondultál fiam? A lány megfigyelés alatt van, még az is lehet, hogy gyilkos!
– Apa! Ezt miért csináltad? - Reggae arcát az indulat torzította, Ketie pedig az első sikoltás után, csak remegett. Próbálta a meztelenségét takarni, miközben a szégyen piros foltokat varázsolt az arcára, majd a düh, amikor felfogta a férfi vérig sértő szavait.
– Gyilkos, én? – kiáltotta Alexel farkasszemet nézve. – Maga megbolondult!- És mennyire gyönyörűen festett, kitágult pupillával, csóktól duzzadt szájjal, meztelen hamvassággal! Látványa Alexnek egy döféssel felért a szíve felé.
– Ezt nem kellett volna! - szólt közbe Reggae, szőke haja kócosan lebegett körülötte. – Még akkor sem csináltál ilyent, amikor a tizenhatodik születésnapomon hazahoztam az iker lányokat! Csak mosolyogtál magadban, és még reggelire is marasztaltad őket.
Alex jobb arcának felén jól láthatóan egy ideg ugrált, nagyon dühösnek és felindultnak tűnt. Amikor észrevette, hogy a két fiatal valószínűleg együtt lehet - hisz a kislány bömbölt és neki kellett a szájába cumisüveget tenni, ráadásul Ketiet sehol nem lelte-, akkor meggondolatlanul cselekedett,  hogy csak úgy betört fia magánszférájába, kopogtatás nélkül. Persze, a világért sem akarta bevallani, hogy hibázott.
– Lehet, hogy nem maga a tettes, de az is lehet, hogy köze van a gyilkossághoz – korholta Ketiet egy árnyalattal szelídebb durvasággal. - Amíg nem derül ki az ellenkezője, addig nem lehet tudni.
– Te pedig fiam – nézett keményen Reggaere – megválogathatnád, kivel fekszel össze! Minden ujjadra találsz nem egy nőt, az én fiam vagy!
Ketie a szemét forgatta a macsó szöveg hallatán, az éjjeli szekrényen virító gránit szobrocskát gondolatban Alex felé röpítette.
– Ez nevetséges – jegyezte meg Reggae, miközben a hajába túrt. A nadrágját alsó nélkül magára rángatta, nagyon nem tetszett neki,  hogy el lett  rontva a kellemes élvezet. Ketie ekkor felállt, a fekete szatén lepedőt, amit Reggae húzott ki a teste alól és a kezébe nyomott, maga köré tekerte és átsietett a másik szobába. Közben majdnem háromszor hasra esett, úgy nézett ki, akár egy tipegő, japán váza.
Kissé nyugtalan lett Merryt észrevéve, aki a kanapén ült, teáztatva a gyereket.
– Szép estét! - mosolygott rá a nő, Ketie pedig alig tudott valami választ kinyögni. Zavarta a doktornő jelenléte, pont az ő társaságára nem vágyott, főleg amikor felismerte Alex köntösét, amit meztelensége felett viselt.
Merry szedelőzködött, nem értette Alex kirohanását, vajon miféle jogot támaszt a lány felé? Miért nem hagyta a fiatalokat, Reggae nagyon is nagyfiú már, megalázó, ahogy rájuk tört. Féltékenység jutott eszébe indokként, másra nem tudott gondolni. Sokszor érezte úgy, ismeri a férfit, meglepetésként hatott a dolog, érdekli egy Ketie féle kis mimóza. Talán idegesítette, hogy a fiát választotta  helyette, netán a változókor felé halad, amikor kapuzárási pánikok rohannak meg egy férfit, még akkor is, ha felveszi a versenyt bárkivel. És Alex felvette,  nagyon is.
Sajnos sosem tudott ellenállni a nyomozónak, ugrott minden egyes kérésére, ajánlatára. Nem létezett köztük semmiféle kötődés, Alex életvitele ezt nem tette lehetővé, sem a jelleme. Az igazság az, hogy Merry szívesen lett volna a férfi állandó partnere, de az sosem ajánlotta fel neki a lehetőséget, csupán alkalmi szigetet alkotott, ahol a férfi bármikor lehorgonyozhatott. Mindig azt hitte, az a legjobb a mai világban, de kezdett meginogni a hite. Miközben összeszedte a holmiját eljátszott a gondolattal, milyen lenne, ha az ő és Alex kisbabája lenne a bébi odaát. Anyai érzések rohanták meg egy pillanatra, de elhessegette a gondolatot. Kinevette magát, semmi kedve lekötni az életét és háziasszonnyá változni, jó úgy minden, ahogy van.
A kislány Alexandra-mert sikerült kideríteni végre a nevét is-, nemsokára elaludt, Ketiet magára hagyva a kétségbeesett gondolataival, a dühével, elkeseredettségével. Pedig annyira akarta Reggaevel a dolgot! Akkor mégis miért érezte úgy, hogy megmenekült egy hibás döntéstől, még hogyha Alex durvaságának is köszönhető?
Gyötrődött.
Amióta megtalálta a kislányt a halott anyjával az óta az élete fenekestül felfordult, mintha átkerült volna egy másik dimenzióba, ahol kiszámíthatatlan események követik egymást, és ahol azt sem tudja, mi fog történni a következő pillanatban.
- Nem kellene elmenned - nézett a férfi a sötét köntösében Merryre.
- Dehogyis nem. Már túl sokáig időztem nálad így is.
- Merry…
- Ne mondj semmit! Sosem fogsz megváltozni és én sem.
Alex nem ellenkezett, amikor a doktornő, akit már több mint hat éve ismert, kisétált a házából. Vibráló jelenség, akiért a kisujját sem kellett mozdítania soha. Kölcsönös kielégülés volt a jelmondata, Merry pedig nagyszerű partnere ebben. Egyikük sem bánta a dolgot, főleg azért, mert mindkettőjüknek több ilyen kapcsolata is futott egyszerre.
Reggae nem tudott aludni, folyamatosan azon rágódott, az apja vajon miért tette, amit. Sosem jellemezte olyasmi, felbőszült apaként védte a lányt, még akkor is, ha megvádolta, és úgy tett mintha lenézné őt. Reggae elég jól ismerte az apját, hogy tudja, hazugság volt a kifogása, de az igazi indokot nem találta. Ketieről Reggae nem tudta elképzelni, hogy gyilkos, és azt sem, hogy bármi köze lenne mocskos üzelmekhez. Tisztaság jellemezte, ártatlanság, a világ felfedezése előtt álló, naiv és kíváncsi lány.
- Ketie, Ketie - suttogta, mert eszébe jutott forró hozzásimulása, bőrének illata még orrában lebegett, bársonyos karjainak ölelése hiányzott neki, magányos és elhagyatott lett az éjjel nélküle. A férfiassága kielégülésért kiáltott, mereven préselődött a nadrágnak, az agya elkezdett minden egyes simítást végigjátszani, ami történt közte és a lány között. Közben újra levetkőzött, feje alá igazította a fekete selyem bevonatú párnát, képzeletben ott folytatta a szeretkezést, ahol abbamaradt, szája elnyílt, keze a lába közé vándorolt. Szuper érzékenyen fogadta vesszeje, pedig húzni akarta az időt, mielőtt gyors tempóban kényeztetni kezdi magát.
Amikor valaki kis idő múlva halkan benyitotta az ajtót és mellé bújt, ráfogva a péniszét izgató kezére, egy pillanatra ledermedt. Csábító kék szemek pislogtak rá, bennük egy csöppnyi dac, huncut szikra, és egy vadmacska játékossága.
- Pszt - intette csendre az ismerős hang, ujját a szájára téve. - Régóta tetszel nekem, jobban, mint az apád. Csodás tested van! Ne kérdezz semmit, csak élvezd amit adok! - A fiú meglepődött, először azt sem tudta mit mondjon, a nő mutatóujja a szájába csusszant, amit  kéjesen kezdett szopogatni. Csak hagyta megtörténni a dolgokat, a képzelet és a valóság határa összemosódott.
Nem gondolta, hogy a csinos doktornő őt is kívánja, nemcsak az apját. Reggae, kezdeti döbbenet után rájött, hogy nagyon is élvezi a helyzetet, főleg, ahogy a doktornő a szerszámát simítja!Feltört belőle egy sóhaj, csípője kissé megemelkedett, keze a formás mellre siklott, majd oda is hajolt, hogy megízlelje, milyen ott a bőr, és keménnyé tegye a bimbót. Enyhén meg is szívta, míg a másik mellet a kezével izgatta, Merry legnagyobb gyönyörűségére.
Amikor a nő keze elkezdett ritmikusan mozogni a péniszén, és lejjebb húzódott, hogy a szája a makkját kényeztesse profi módon, Reggae arcán széles vigyor terült el. Merry esetében egy cseppet sem bánta, hogy az előtte, az apjával is ugyanezt tette. A nő azon modern felfogású szinglikhez tartozott, akiknek saját testi vágya és kívánalma előnyt élvez a hagyományokkal szemben.
Merry előbb csak fent nyalogatta a pénisz tetejét, mintha meg akarná kóstolni, milyen az aznapi fagyi ajánlat. Ajkát szorosabban tartotta, amint hátra húzta a bőrt, míg nem feszült a fiú fitymája, az árokrészre nagyobb gondot fordított, tudta a legtöbb férfi mennyire érzékeny ott. Nyalt és szopott, imádta Reggae ízét, az elő váladék erősebb aromája is tetszett neki, sőt nedvesebb lett a lába köze tőle. Kis idő múlva jobban elmerült a forró rúd a szájban,  keze gyorsított, Merry beletúrt a férfi aranyló fanszőrzetébe, a herét sem felejtette el megsimogatni.
- Nagyon jó vagy - jelentette ki rekedten Reggae,  Merry pedig csak halkan felnevetett. Már legalább két éve szemet vetett a fiúra, akkor először, amikor egy partira Alex magával cipelte őt is. Azóta kívánta, és álmodozott a nyúlánk, izmos, fiatal testről és helyes arcról. Most végre kiélhette a vágyait, a fiú pedig nagyon is szenvedélyesen válaszolt minden érintésére. Amikor cseréltek, lába között mozgott Reggae feje, talán nem volt olyan kifinomult, mint az apja, de  a vad csikóra emlékeztető fiatalságával, eszeveszetten jó és nyerő nála. Az első édes élvezet után Merry átvette az irányítást, a fiút hanyatt döntötte ő pedig a csípőjére ült, egyre vadabb lovaglással röpítve magukat a csúcs felé.
A nő tökéletes nézett ki, arányos, és kemény húsú izomzat. A melle pont elfért Reggae tenyerében, aki félgömbök szépségétől alig tudott elszakadni. A rózsaszín bimbók akár a málna szemek, túl nagyok az egész mellmérethez képest, de annyira ingerlőek, hogy Reggae folyamatosan fölemelkedett, hogy a szájával kényeztesse őket.
- Szilikonnak tűnik - jegyezte meg a fiú. - A bimbóid, hatalmasak.
- Igen, sajátom, túl kicsi volt - vallotta be Merry.
- Nem…ah… tesz semmit, szemet gyönyörködtet…ő - nyögte partnere, aki kezdett a kéj olyan magaslatába repülni ahonnan egyenesen út vezet az orgazmushoz. Reggae nem emlékezett nőre, aki ilyen szenvedélyesen mozgott volna felette, a doktornő láthatólag minden mást kizárt a tudatából, csak a testi élvezettel foglalkozott.
- Szeretném, ide is - csapott a fenekére váratlanul, mivel olthatatlan vágyat érzett arra, hogy análisan is közösüljön a nővel. Merrynek felcsillant a szeme és végigvágott rajta egy olyan vad hullám, ami megremegtette mindkettőjüket. Alex nem akarta vele oly módon csinálni, de Reggae úgy tűnt minden kívánságát kitalálja. Reggaenek akadozott a lélegzete, ami miatt megszakadt az együttlét, de alig várta, hogy a másik lyukat is meghódítsa.
- Várj - állt fel Merry - van nálam síkos anyag. -  A fekete orvosi táskából előkerült egy gyógyszertári krém, ami megfelelt arra a célra, hogy könnyűvé tegye az anális élvezetet.
A fiú állva simult a bársonyos bőrű nő hátához, a krémet pedig érzékien és körkörös mozdulatokkal kente a megfelelő helyre, majd mutatóujja óvatosan becsúszott a  feszes, izmos és roppant formás félgömbök közé.
Merry azonmód nyögdécselni kezdett, arcát hátrafordította, Reggae pedig nem talált kivetnivalót abban, hogy szájuk összeérjen, pont úgy kívánta, ahogy a másik. Amikor a fiú úgy találta két ujja megfelelően előkészítette a forró helyet, Merry hátára tette a tenyerét, és kicsit nyomva irányította, így az behajolt, lábait széjjelebb tette, Reggae pedig megkezdte azonmód az ostromot. A záró gyűrűk után már kényelmesebb lett odabent, várt kicsit, hogy a nő hozzászokjon. Lassú tempóban kezdte el magát befelé tolni, szája a nő tarkóját puszilgatta.
Alex bocsánatot akart kérni a fiától, halkan nyitotta be a szobájának ajtaját. Az éjjeli lámpa éppen elég fényt adott ahhoz, hogy minden lényegest láthasson. Például; ahogy Reggae és Merry, két gyönyörű, szoborszépségű teste egymáshoz simul, hogy a fényben látszanak a dolgozó izmok, és hogy a fia pumpálja magát Merrybe hátulról. A doktornő átszellemült arcát nyögések hagyták el, a fiú zihált, csattogott a here a feszes fenéknek.
Alex földbegyökerezett lábbal állt, nem tudta a szépség, ami áradt a párból, vagy a hitetlenség döbbentette–e meg inkább
Merry nemsokára a kéj ködén keresztül is érzékelte a harmadik személy jelenlétét, Alexre pillantott, majd elmosolyodott. A férfi, csillogó szeme arról árulkodott, nagyon is ínyére van a látvány, cseppet sem tűnt sértődöttnek vagy megbántottnak.
- Gyere ide - suttogta Merry, Alex pedig közelebb húzódott, egyenesen a pár mellé lépett. Reggae megállt egy pillanatra, lélegzete elakadt.
- Folytasd - szólt neki rekedten Alex - beszállok én is!
Merry sikoltani szeretett volna a boldogságtól, roppant érzéki pillanatok következtek. Alex finoman keresett fogást a csípőjén, míg ő a férfi péniszét fogta marokra. Alex ráhajolt a szájára, csípőjét nekipréselte, Merry pedig megvárta a megfelelő pillanatot, majd beirányította a nyomozó péniszét a lába közé, mikor Reggae kijjebb húzódott benne. Aztán kellett pár pillanat, míg összhangba kerülnek, Merry sikkantott, amikor ketten kezdték ütemesen pumpálni. Ahogy előröl és a hátának is egy csodás férfitest simult, ahogy két férfi összehangolt mozgása röpítette oda, ahol az orgazmus csúcsai vannak, a legjobb érzés volt a világon.
Sok kielégülés egymás után.
Azt hitte a negyedik után elájul, annál magasabbra már nem repülhet, de ekkor Alex újra szájon csókolta, a két férfi egyszerre préselte magát neki, és volt még magasabb.
Reggae nem gondolta, hogy az apjával közös élménye lesz, felejthetetlen pillanatokat éltek át állva, hármasban, izzadt összefonódásban.
Folytatások
4781
- Maga játszik velem - szakította el a száját Ketie a férfiéról.
- Nem kislány, te játszol velem, amióta csak megismertelek! – csengett Alex hangja kissé rekedtebben és mélyebben a szokásosnál.
- Nagyon megváltoztál. Mondd csak, véletlenül álltál munkába pont az őrshöz közeli ivóban? És ez a nagy átalakulás a külsődön, kinek szól? Mit szeretnél Ketie, a fél várossal összefeküdni, vagy csak velem?
4991
Az irodában Alexnek feltűnt, kollégái egymás közti ugratása, fogadásokat is kötöttek, melyikük hódítja meg elsőnek a Két pecsét új pincérnőjét.
- Beszállhatok én is? - kérdezte a kis csoport mellé lépve, mire mindenki elhalkult, mert Alexel a legtöbben nem tudtak versenyezni, a nők elsőre mindig őt választották, külseje, kisugárzása, minden nőnél kívánatossá tette.
Hozzászólások
További hozzászólások »
nagyaniko ·
:heart:

S TELLA ·
Minden résznek más a besorolása? Gruppen. Úgy látom, végig érdekes lesz jó tollú írótól.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: