Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
Gömec: Bocsánat, hogy itt szólalok fe...
2024-04-19 14:26
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Andi és Zoli 2

Andi és Zoli 2.

Amíg ők ott feküdtek az ágyon összebújva és halkan beszélgettek, én ott álltam az ajtó mögött és azon agyaltam, hogy most hogyan tovább. Egyszerűen lépjek elő és mondjam, hogy HÚÚÚÚÚ! Mindent láttam! Vagy maradjak csöndben és várjam meg, amíg megmozdulnak. Abban biztos voltam, hogy Andi ki fog menni mosakodni. Amióta csak ismerem, mindig mosakszik kefélés után, ha van rá lehetősége. Most pedig miért ne lenne. Zoli pedig valószínű le fog menni a feleségéhez. Tehát szabad lesz a terep. Amíg így gondolkodtam ők csendesen simogatták és puszilgatták egymást. Nagyon izgató volt nézni a nejem a félhomályban. Zoltán hanyatt feküdt, Andi feje a vállán pihent, kezével a hasát simogatta a farka fölött, miközben a barátom Andrea haját tekergette az ujjára. Andi melleit nekinyomta Zoli mellkasának és ball lába Zoli kinyújtott térdén pihent. Andi gyönyörű teste nedvesen csillogott a gyér fényben. Popsija pont felém volt és nagyon csábított rá, hogy előbújjak rejtekhelyemről, és egyszerűen nekiessek. Annyira kívántam őt, hogy szinte fájt. Már éppen azon voltam, hogy odamegyek hozzájuk (mert hát végül is mégiscsak az én házam és az én feleségem) és teszek rá, hogy szar kukkolónak gondolnak majd, egyszerűen irgalmatlanul megbaszom. Mondom, éppen erre gondoltam, mikor Zoli megkérdezte Andit:
- Szerinted végeztek már?
- Szerintem még nem. Nagyon nagy csönd van. Hallanánk, ha lenne mászkálás.
- Jó volt?
- Nagyon! Neked?

Újabb csókok. Tehát ezek azt hiszik, hogy én és Zsuzsi lent dugunk. Tehát nem is sejtik, hogy kifigyeltem őket. Akkor mégsem jövök elő. Maradjanak ebben a hitben. Még mindig csókolóznak. Közben nekem jár az agyam. Mit csinálhattak a fürdőszobában? Vajon ott is történt valami, vagy csak… Nejem nyögése szakította félbe a gondolataim. Kinéztem a résen. Zoli Andi fülét nyalogatta. Tudtam, hogy ez rettenetesen beindítja a feleségem és kíváncsian vártam a folytatást. Néhány másodperc után Andi nem bírta tovább és eltolta magát Zolitól.
- Mi lenn, ha lemennénk és megnéznénk őket – kérdezte Zoltánt.
- Én sokkal jobbat tudok – mondta Zoli. – Maradjunk itt, és foglalkozzunk inkább egymással.
Miközben ezt kimondta, Andi fejét próbálta lefelé nyomni, de nejem nem engedte.
- Hagyjál már! – kiabálta úgy suttogva, de nem mérgesen, inkább csak ellentmondást nem tűrő hangon
- Jól van na! Akkor nézzük meg őket.

Felkeltek, és öltözni kezdtek. Andi egy darabig keresgélte a bugyiját, de mivel nem találta elővett egy tisztát, és azt vette fel. Zoli közben belebújt az alsónadrágjába, és Andit várta. Mikor Andrea elkészült, még egy utolsó összeölelkezés és egy hosszú csók. Csak az ajtó üvege volt közöttünk. Talán ha 20 centire lehettem tőlük, ha valamelyiküknek eszébe jut felkapcsolni a villanyt, tuti észrevettek volna, de szerencsére ők is beérték a lépcsőházból beszűrődő fénnyel. Mikor végre kicsókolózták magukat lementek, és én végre kibújhattam az ajtó mögül. Kimentem én is a folyosóra és erősen füleltem. Közben lentről beszélgetés zaja hallatszott. Többször hallottam a saját nevem is emlegetni, ami nem csoda, hiszen végtére leskelődni mentek. Ehelyett csak a csont részegen alvó Zsuzsit találták az ágyba. És még én szégyelltem magam, amiért kukkoltam – gondoltam. Aztán Zsuzsa hangját is meghallottam, aki ugyanolyan tanácstalan volt velem kapcsolatban, mint a többiek. Többször megesküdött rá, hogy fogalma sincs róla, hogy hol vagyok.
Tudni kell, hogy én részegen hajlamos vagyok elmenni sétálni. Nem megyek messzire, csak egy-két kör a házak körül, de ez néha egy – két óráig is eltart. Csak egyszerűen kiszellőztetem a fejem, ahogy szokták mondani.

Miután nem találtak sehol, megegyeztek, hogy egészen biztosan elmentem józanodni (így hívom ezeket a sétákat) és majd hazajövök. Aztán még halottam, hogy nyitják a vendégágyat a nappaliban, pohárcsörgés, vízcsobogás stb. Andi kijött a szobából (nem láttam csak halottam) és visszaszólt Zolinak, hogy nehogy bezárja a bejárati ajtót, mert nem vittem kulcsot, aztán elindult felfelé. Én gyorsan beszaladtam a hálószobába és lefeküdtem az ágyunkra, amiben még öt perce javába kefélték a feleségem. Andi, mikor belépett és felkapcsolta a villanyt nagyon megijedt.
- Basszus – mondta. – Te itt vagy?
- Hát hol lennék?
- Hol voltál eddig – kérdezte.
- Ákos szobájába aludtam, mert nem akartalak zavarni titeket.
- Te itt voltál fönt – teljesen meg volt lepődve –, mikor jöttél fel?

Elmeséltem neki mindent (kivéve azt a két apróságot, hogy megpróbáltam Zsuzsit megdugni, és hogy kilestem őket) ami azóta történt, hogy feljött „aludni”. Elmondtam, hogy fel akartam jönni lefeküdni, de meghallottam a hangját és inkább oda mentem lefeküdni. Csak aztán felébredtem a nagy mászkálásra. Szegény naiv Andikám! Csont nélkül bevette, hogy képes vagyok csak úgy elaludni, miközben a feleségem egy idegen pacák farkát nyalogatja.
- És veled mi történt – kérdeztem.
- Hát tudod! Nem?– kérdezett vissza szégyenlősen.
- Persze hogy tudom. De szeretném, ha elmesélnéd!
- Muszáj? Nem akarod, hogy inkább megmutassam?
- De igen akarom, csak előbb meséld el. És tessék betartani az időrendi sorrendet! Azzal kezd, hogy mi történt a zuhanyzóban!
- Ott nem történt semmi… Azt hiszem… Nem emlékszem!
Ezután elmeséltem neki, hogy mi történt közvetlenül az előtt, hogy Zolival elmentek zuhanyozni, és hogy mit csináltak mikor mi Zsuzsival kijöttünk a zuhanyzóból.
- Ja! Igen! Dugtunk egy kicsit, de nem igazából, csak úgy!
- Ez így nem ér – feleltem. – Tessék elmesélni. Mi ketten, együtt hoztuk ezt a szabályt, és nem rúghatod föl.
- De olyan ciki!
- Andika! Máskor is megtörtént már nem egyszer, nem kétszer és mindig elmeséled a végén. Ha nem ma akkor majd holnap. Akkor miért kell mindig ezt eljátszani?

Nagy levegőt vett. Látszott rajta, hogy próbál visszaemlékezni a történtekre, de nehezen megy. Ez mondjuk nem csoda, hisz nem kevés alkoholt itattunk meg velük. Aztán összeszedte magát és mesélni kezdett:
„Bementünk a fürdőbe és Zoli megcsókolt. Közben simogatta a fenekem és benyúlt a pólóm alá. Aztán bezárta az ajtót és elkezdett vetkőzni. Teljesen levetkőzött és aztán zuhanyozott. Közben én álltam a mosdónál és néztem őt. Mikor készen volt adtam neki egy törcsit és én mentem zuhanyozni. Addig ő megtörölközött de nem öltözött fel, csak ott állt. Mikor készen voltam elkezdte törölni a hátam, és azt mondta, hogy nagyon szép vagyok ”
Itt egy kicsit elhalkult a hangja. Mindig zavarba jött, ha valaki azt mondta neki, hogy szép. Egyáltalán nem látja magát szépnek.
„Kérdeztem tőle, hogy mi tetszik rajtam neki, erre ő azt mondta, hogy minden és átölelt. Én meg szembefordultam vele és megkértem őt, hogy csókoljon meg”
- Tovább? – kérdeztem.
- Nincs tovább! – mondta Andi. – Megcsókolt és aztán dugtunk. De nem ment el egyikünk sem.
- Ez így nem jó Andi! Hol dugtatok, hova dugta be, leszoptad őt…
- Jól van! Nekinyomott a falnak és elém térdelt, kinyalt és aztán én is bekaptam a farkát…
- De hogyan? Guggoltál, vagy térdeltél?
- Nem emlékszem. Azt hiszem guggoltam. Bekaptam a farkát és benyomta teljesen a számba. Aztán odatámaszkodtam a mosdóhoz, és hátulról bedugta. De mondom! Nem mentünk el, csak egy – két percig tartott. Utána meg kijöttünk és kész. És ti? Mit csináltatok?
- Andi! Most te mesélsz és én majd utána!
- De megdugtad?
- Majd utánad elmondom! Szóval itt fönt mi történt?
„ Amikor te lementél, tudod, őt kerested, kimentél a teraszra, hallottam, hogy becsaptad az ajtót. Akkor ő bejött…”

Elmesélte az egészet. Néhány apró részletet ugyankihagyott, de biztosan csak elfelejtette. Nagyon felizgatott az „élménybeszámoló, és amikor végzett és jött a szokásos „nem haragszol?” én válasz helyett szájon csókoltam. Jó hosszú csók volt.
Aztán hanyatt feküdtem és megkértem, hogy üljön rám. Andi odahajolt a farkamhoz és elkezdte nyalogatni, a hegyétől egészen a tövéig. Közben néha ráengedett egy kis nyálat, hogy kellő képen síkos legyen.

Aztán szép lassan ráereszkedett. Egyenesen ült, hátát kihúzta, mellei gyönyörűen feszültek. Olyan érzés kerített hatalmába, amit nem tudok elmondani. Nem tudtam eldönteni, hogy mit tegyek ezzel a gyönyörű szexistennővel. Legszívesebben nagyon gyengéden végigpuszilgatnám, cirógatnám az egész testét, és szeretkeznék vele egész éjszaka. Ugyanakkor szerettem volna vad, állati erővel egyszerűen csak órákon keresztül baszni őt! Amíg ezen tűnődtem ő lassan mozogni kezdett rajtam. Előre – hátra, föl – le. Közben ball kezével a mellkasomon támaszkodott, jobb kezével pedig a csiklóját simogatta.

Döntöttem! Nem szeretkezni,fogunk, hanem baszni! Megfogtam a csípőjét és ledöntöttem az ágyra Őt. Mögé térdeltem és a csípőjét két kézzel fogva erősen felhúztam a popsiját és vadul belényomtam a farkam. Be teljesen tövig. Aztán erősen és gyorsan ki – be, ki – be néhányszor. Közben kezemmel a száját kerestem. Amikor ujjaim rátaláltak erőszakosan szétfeszítettem az ajkait (na azért olyan nagyon nem kellett erőszakoskodni) és két ujjamat a szájába dugtam. Ő ösztönösen nyalogatni kezdte. Mikor már eléggé nyálas volt egyszerűen átmenet nélkül megujjaztam a fenekét. Néhány percig tarthatott ez a póz, vadul dugtam őt, miközben egyik ujjam a popsiban. Láttam rajta, hogy fárad. Már nem négykézláb állt, hanem a két könyökére támaszkodva próbálta popsiját felém tolni. Ekkor kihúztam a farkam a puncijából és oldalra fordítottam Őt. Aztán szépen, lassan hogy ne okozzon fájdalmat bedugtam a kőkemény, lüktető cerkát a fenekébe. Halkan felsóhajtott, majd valami nyakatekert módon felém fordította az arcát.

Láttam rajta, hogy nincs messze a csúcstól. Előrehajolva megcsókoltam a száját, miközben kezemmel elértem az éjjeliszekrény fiókját. Kivettem a vibrátort és odatartottam a szája elé. Tudta mi következik. Elvette a kezemből és elkezdte szopni mintha egy igazi fasz lenne,majd felém nyújtotta. Én megfogtam a kezét és ketten együtt lassan betoltuk a szabaddá vált puncijába. Nagyon nehezen ment be, hiszen a farkam bent folt a fenekében. amikor végre becsusszant addig toltam befelé, amíg kezével jelezte, hogy most már elég. Elforgattam a kapcsolót, és farkammal éreztem a vibráló műanyagot a testében.
Abbahagytam a mozgást és átadtam magam az érzésnek. Aki még nem próbálta az nem értheti meg. Ez valami fantasztikus érzés. Gyakorlatilag egyetlen mozdulat nélkül tudok elélvezni és hatalmasan.
Csak néztem párom arcát. Becsukta a szemét és csiklóját simogatva közeledett ő is a csúcs felé.

Ekkor felrémlett előttem a talán fél órával ezelőtti kép, amikor Zoli a seggét keféli és Andi szinte ordít az élvezettől. Az emlék már sok volt. Nem bírtam tovább. Órák óta merev farkam végre rángatózva lövellte ki a spermát. Nem tudnám megmondani, hogy meddig tartott. Nekem perceknek tűnt de sajnos így is nagyon hamar vége lett. Andi figyelmét persze nem kerülte el és rám nézve így szólt:
- Maradj még bent kérlek! Kérlek! Ne vedd kiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!
Aztán csak feküdtünk egymás mellett. Nem beszélgettünk. Csak feküdt a hasamon és a hátát simogattam. Még emlékszem rá, amikor eszembe jutott, hogy le kéne kapcsolni a villanyt de a következő kép már az volt, amikor reggel a tetőablakon beömlő napfény és madárcsicsergés egyvelegét Zoltán másnaposan rekedtes hangja szakította félbe.
- Kész a kávé! Kértek?

Kinyitottam a szemem. Zoli ott állt az ajtóban, és Andit bámulta, aki még mindig meztelen volt. Majd odalépett hozzá, és a haját megsimogatva adott a szájára egy jó reggelt puszit.
Öltözködés közben azon gondolkodtam, hogy vajon ki kapcsolhatta le a villanyt…
Hozzászólások
Mellesleg ·
Mellesleg mi a véleményetek erről a történetről?

1faszu ·
Jó volt, nagyon tetszett!
Apa, mesélj még!

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: