Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Álom vagy valóság?

Rendben, legyen. Elküldöm neki a képeket, köztudott, hogy nekem úgysem sikerülne lekicsinyíteni őket… Kíváncsi vagyok, mit fog hozzájuk szólni, hiszen már vagy két éve nem láttuk egymást. Az utolsó találkozásunk emlékezetes maradt, de nem a szó pozitív értelmében. Egy buliban, némi alkoholtól becsípve másztam rá, amit persze viszonzott, olyannyira, hogy a fél buli láthatta, ahogy kezei a felsőm alá igyekeznek. Ezzel egyetlen probléma volt, ő barátnővel rendelkezett én meg kialakulófélben lévő kapcsolattal. Természetesen másnap estére mindketten megbántuk a dolgot, azóta is akkori párjainkat boldogítjuk. Soha olyan mocskosnak nem éreztem még magam, mint akkor, pedig semmi komoly nem történt… Ők állandóan veszekednek, ki tudja miért járnak még, én pedig a barátommal; hiába tudatosítja bennem a környezetem, amit én is jól tudok, se lelkileg, se szellemileg, se testileg nem elégít ki a srác. Mitől is félünk? Talán az egyedülléttől…

Csatolás, küldés… elküldtem. Feltehetően már alszik, így legalább holnapig kell várnom a reakcióra. Másnap reggel, mint mióta elhagytam kis hazámat mindig, az első dolgom az volt, hogy bekapcsoltam a gépem. Hiába a telefon mellett ez az egyetlen kapcsolattartó eszköz a családommal és a barátaimmal. Megnéztem a mailjeim, a harmadikat tőle kaptam. A mail méretéből ítélve visszaküldte a képeimet a megfelelő méretben. Csalódottság lett úrrá rajtam, bár alaposan megváltoztam két év alatt mégsem csigáztam fel. Azért rákattintottam a kis ikonra, amikor néhány sorra is figyelmes lettem a képek mellett… A második képen gyönyörű vagy… Ennyi. És a többin? Sértett női önérzetem nem tudott a bóknak örülni, holott ez az ő „tollából” meglehetősen nagy dicséretnek számított. Ekkor kattintott rám skype-on és beszélgetni kezdtünk, csapongtunk a témák között, nem kerültek szóba a képek. Reggel vele keltem, este vele feküdtem, de nem jutottunk egyről a kettőre, de éreztem, hogy történni fog valami. Az egyik hajnalig nyúló beszélgetésünk során meg is tört a jég, ugye ha hazajössz találkozunk végre? A lélegzetem elakadt, hirtelen válaszolni se tudtam, de már alig vártam, hogy lássam őt..

Egy esős októberi délután, vasárnap ért a vonatom Pestre, ő ott állt a vágány elején, ahogy jó néhány évvel ezelőtt. Magasabb nem lett, de férfiasabb annál inkább. Még soha nem éreztem magam így, olyan volt, ahogy könyvek olvassuk, és jókat kacarászunk rajta, elgyengült a térden. Megpusziltuk, s megöleltük egymást, majd csomagjaimat elvéve elindultunk a kocsihoz majd pedig a lakásához értünk. Szinte nem is emlékszem mi történt, annyira el voltam foglalva a bennem zajló eseményekkel. Tudtam, hogy meg fog történni, ám látszott rajta, hogy nem akarja elsietni. Egész délután beszélgettünk, el kellett mesélnem az elmúlt négy hónap eseményeit, mindent, amit átéltem. Titokzatos tekintetéből, mely leginkább elvarázsolja a lányokat egyaránt kiolvasható volt az érdeklődés és a vágy. Mivel nagyon fáradt voltam, úgy gondoltam, hogy ideje elmenni zuhanyozni.

Nem tudom, hogy a tudatalattim vagy a tudatom segített abban, hogy elfelejtsem behozni a törölközőmet. Egyszer csak arra lettem figyelmes, hogy az ajtóban áll és nézi, ahogy zuhanyozom. Ledermedten, még arra sem voltam képes, hogy eltakarja magam, vagy talán nem is akartam? Kérdő pillantásomra csak annyit válaszolt, kopogtam, biztos nem hallottad. Persze, persze… Nyíltan bámult, láttam a tekintetében, hogy kíván… Huncut mosollyal ráirányítottam a kis bámészkodó nadrágjára a tust még bőrig ázott..
- Most már muszáj lesz zuhanyoznod, már csak be kell szappanozzalak – nevettem.
- De csak, ha jó alaposon megmosol mindenhol, nagyon koszos vagyok – válaszolta mosolyogva.

Ezen aztán nem múljon, gondoltam. Szörnyen lassan (vagy csak nekem tűnt úgy?:) vetkőzni kezdett, majd néhány pillanat múlva csodálhattam férfiassá érett testét. Belépett mellém a zuhanyzóba és lassan szappanozni kezdte magát. Elmúltunk már tinédzserek, ám mégis zavarban voltunk…
- Nem valami fürdetésről beszéltél? – habogtam.
- Már azt hittem nem tartod be az ígéretet – válaszolta és mélyen a szemembe nézett.

Kezem önkéntelen elkezdte simogatni a mellkasát és lassan fürdetni kezdtem, miközben megcsókolt. Lassan, érzékien, tudja, hogy szeretem …A csók után megmostam a nyakát, a mellkasát, a karjait, a pociját, a lábait, majd letérdeltem és kezembe vettem férfiasságát, mely már kész volt mindenre.
- Ezt is alaposan meg kell ám mosni – súgtam.
Válasz már nem érkezett, mert lassan számba vettem és szopni kezdtem, miközben kezeim fenekét és heréit simogatták. Nem szeretem túlzottan az előjátéknak ezen formáját, ám abban a pillanatban nem tudom melyikünknek okozott nagyobb örömet. Keze lecsúszott fejemhez, simogatta, majd hajamat megragadva irányította a tempót, ekkor már erősen nyögve. Ajkaimmal, nyelvemmel simogattam a rudat, a makkot, szívogattam, mindent megtettem, hogy elélvezzem, ami meg is történt. Miután kicsit lecsitultak a kedélyek letérdelt hozzám és forrón megcsókolt, keze már követelőzően járta be testemet. Elzárta vizet és a mosógépre ültetett, letérdelt elém, közelebb húzott magához és térdre ereszkedve a szemembe nézve simogatta a puncim.

Először a nagyajkakat, majd ujjai beljebb furakodtak, úgy éreztem mindenhol ott a keze… Azt az utat, amelyet az előbb kézzel járt be most nyelvvel is megtette, csiklóm megduzzadt, egyre hevesebben nyalt én pedig már szinte remegtem. Hogy fokozza az élvezeteket ujjai is besegítettek, én pedig már hangosan ziháltam a közeledő gyönyörtől.. Pár pillanat múlva keze után kaptam és olyat élveztem, mint még senkivel. Hálásan és még mindig mámorban úszva néztem rá, megcsókoltam és a fülébe súgtam, hogy szeretném, ha bennem lenne. Nem tudom, hogy tettük meg az utat az ágyig, de végre elértük. Lefektetett, fölém került, simogattuk egymást mindenhol miközben egyre hevesebben csókoltuk egymást…

Fülébe súgtam, miközben megmarkoltam a férfiasságát, hogy szeretném, ha végre bennem lenne, mert már nem bírom tovább. Szemembe nézve teljesítette a kérésemet, lassan, a hüvely bejáratánál egy pillanatra megállva tolta belém a farkát. Úristen, de szűk vagy – nyögte, miközben mozogni kezdtünk. Először lassan, ráérősen, majd egyre erősebben, gyorsuló ütemben. Mivel nem akartuk, hogy vége legyen pózt változtattunk, ráültem és lovagolni kezdtem. Láttam szemében a csillogást, ahogy az átlagosnál nagyobb méretű mellem ring a szeme előtt. Ráhajoltam a mellkasára, ő pedig a szájába vette a mellbimbómat először az egyiket majd a másikat és szopogatni, nyalogatni kezdte.

Amilyen ütemben gyúrta a mellém úgy lovagoltam rajta. Tudtam, hogy közel a vég, ő is, így újra átvette az irányítást, a hátamra fektetett és egyre hevesebben és mélyebben mozgott rajtam. Néztem a szemét, kezem keze után kutatott és magamra húztam, hogy minél közelebb legyen, mikor elélvezek. Kezét szorítva, nevét nyögve átadtam magam a gyönyörnek, amikor éreztem, hogy férfiassága pulzál bennem, arcán pedig a kielégülés jelenik meg, majd egy boldog vigyor – Tudtam, hogy nekem sikerül így is eljuttatnom a csúcsra – súgta a fülembe, utalva panaszáradatomra, mely arra vonatkozott, hogy nekem így soha nem megy… Kis fintort látatva azért nem hagyhattam magam, Most mit vagy nagyra magadra, rég voltam pasival… Egy-egy gondoltam, de amikor felnéztem láttam, ahogy csillog a szerelem a szemében, olyan volt, mint egykor nagyon-nagyon régen..

- Úristen mi ez a hang? Hogy utálom én a reggelt.. Kinyomtam a telefonom és magam mellé néztem.. Csak egy álom volt, futott át a csalódás az agyamon… De milyen álom, szólt meg a kisördög bennem, legalább eljutottam a végére. Ez igaz, úgy gondolom, hogy egy ilyen éjszaka után csodás nap vár rám…;)
Hozzászólások
További hozzászólások »
Nyla ·
A blog, az valahogy más. Talán azért sem sikerült úgy, mert némi bűntudattal írtam a történetet, de ez már nem ide tartozik. Mivel két éve van barátom, van tapasztalom, de lehet nem elég :hushed: Nem tudom, hogy írok-e még, a blogomat folytatom, de az nem itteni. Köszönöm a véleményt és a kritikát:) Amúgy talán a gyorsaságot azzal indokolnám, hogy ez az érzés két év alatt fejlődött ki bennük, és ennek anno egy egyszerű kis gyerekszerelem volt az alapja, ami persze a sztoriban nincs benne...:)

ayala ·
Rövid, de tetszett.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: