Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
Friss hozzászólások
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
terelek: Nem izgató, de jó kis sztori....
2024-04-15 09:09
terelek: Igazán izgalmas történet volt....
2024-04-15 08:43
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

A Vörös

Becsöngettem. A Vörös nyitott ajtót. Fehér blúzt és egy fekete szoknyát viselt. A felsőn látszott, hogy érkezésem előtt nem erőltette túl a melltartó viselését. Hatalmas mellei hívogatóan rejtőztek a vékony anyag mögött. Ízléses sminkjének köszönhetően jó pár évet letagadhatott volna. Beléptem az ajtón, amit mögöttem kulcsra zárt.


„Menjünk a nappaliba!” és elindult előre. A tágas előtérben trófeák díszelegtek mutatva, hogy a férje igen büszke vadász. A nappali tágas volt. A falon kissé giccses festmények bizonygatták, hogy igen tehetős a lakás tulajdonosa, de a művészetek kapcsán analfabéta.


A Vörös egy fehér bőrfotelhez vezetett, majd a poharakkal sűrűn megrakott bárpulthoz lépett. Egy tálcára martinit, vodkát és pezsgőt, valamint a hozzájuk illő poharakat rakott. Mielőtt leült volna velem szemben, a szoba közepén lévő tölgyfaasztalra rakta a tálcát. Töltött. Nem sajnálta a szeszt. Az egyik poharat átnyújtotta, a másikkal a kezében pedig hátradőlt az ülőgarnitúra kanapéján. Belekortyolt az italába.


„A férjem üzleti útra ment és csak holnap este érkezik haza.” – kezdte mondanivalóját. Innentől fogva tisztában voltam azzal, hogy a saját döntésem: megdugom-e, vagy sem. Valahogy akartam is meg nem is. A testem rendszerint kívánta a nők közelségét. Imádtam, ahogy hozzám bújnak. Néha éreztük egymás lelkét. Néha pedig az ősember viselkedéséhez hasonlatos, előre begyakorolt mozgásformán és az önző kielégülésen kívül nem szót másról.


Lehúztam a poharamban lévő áttetsző vodkamartinit. A következő körben már nem kínlódtam a két ital kevergetésével. Nemes egyszerűséggel dupláztam az erősebbikből. Szédülni akartam, hogy legalább addig élvezzem a helyzetet, amíg kábult vagyok.


A Vörös rutinos csaj volt és ismerte a pasikat. Tudta jól, hogy még pár pohárka és célba ért. De vigyáznia is kellett, mert ha megszalad a fogyasztásom, akkor a vécécsésze mellett kötök ki és nem az ágyában. Így pezsgővel kínált. Ami a tömény után még jól is esett.


A fotelem karfájára ült. Jobb kezével a tarkóm kezdte el cirógatni. Lehunytam a szemem, fejemet a tenyerébe hajtottam. A fülem kezdte csókolgatni, majd a nyakam következett. A hatás nem maradt el. Izmos nyelvének játéka felizgatott. Illata bódító volt. Máris készen álltam arra, hogy a magamévá tegyem.


Mielőtt az ölembe ült, felhúzta a szoknyáját. Egy pillanatra kivillant ágyéka. Fehér búzát lassan kigombolta. Megfogta a tarkómat és a melleit az arcomba nyomta. Mindkettőt a tenyerembe vettem. Izgatott, ahogy játszottam velük. Hol az egyiket gyűrtem a számba, hol a másikat. A masszírozás mellett olykor a bimbóit harapdáltam. A lábai közé nyúlt. Éreztem, ahogy csuklója finom köröket ír le odalent.


Elővettem a farkam, amelyre lágy mozdulattal rácsusszant. Forró volt és nedves. Ringatózni kezdett az ölemben. Tövig csúsztam belé, majd felegyenesedet, s addig emelte a testét, hogy alig maradtam benne. Majd vissza. Közben pedig továbbra magához szorította az arcom. Izgató volt. Már majdnem elélveztem. De elég tapasztalt volt ahhoz, hogy az utolsó előtti leereszkedésénél megállt. Az orgazmusom környékén tartott.


Gondolt egyet, s lemászott rólam. „Gyere!” – mondta. Követtem, de közben végig a péniszem fogta, nehogy elmenjen a kedvem az egésztől. Egy szobába vezetett, amelynek közepén óriási franciaágy volt. Egészen az ágyig mentünk, ahol elengedett. Feltérdelt gondosan elrendezett paplanra. Előre hajolt és felhúzta a szoknyáját. A farához léptem. Végigsimítottam a szeméremtájékát. Középső ujjam beledugtam izmos hüvelyébe. Mintha meg sem érezte volna, ezért azonnal megkapta még két ujjam. Erre felnyögött. Megmarkoltam magam, miközben egyre mélyebben és erőteljesebben nyúltam bel.


Kihúztam belőle a kezem és letérdeltem mögé. Nyalogatni kezdtem. Durván és erőszakosan, de a Vörös csak bíztatott. A nem sokkal korábban borotvált puncijától elhíztam az arcom és hirtelen csuklóig szaladtam bele. Hangosan nyögni kezdett és tovább bíztatott, hogy még gyorsabban és még erősebben csináljam. Szót fogadtam. A részegségtől kábultan már-már bántani akartam. Kirántottam a kezem és testének váladékától nedves ujjaim ellenállás nélkül törték át a záróizmait. De csak tovább buzdított, hogy még… Még erősebben… Elengedtem a péniszem, amit odáig vadul rántgattam és már két kézzel jártam benne. Izzadt és nyögött.


Már kezdtem fáradni. A vállaim mintha ki akartak volna szakadni a helyükről. Lassítottam a tempón, amire hátranyúlt és kezeimet kivette magából. Megfordult és az ágy keretnek támasztotta a hátát. Kihúzta az éjjeli szekrény méretes fiókját. Vibrátorok, műpéniszek, a korbács egy összehajtogatott álarc mellett pihent. Előhúzott egy elemes játékszert és a kezembe adta. Gondolkodás nélkül dugtam fel neki. Megforgattam benne, de mintha nem is lett volna ott. Egy újabb vibrátorért nyúltam. A legnagyobbra esett a választásom. Majd a Vörös lábait felhajlítottam a dereka mellé és ahogy a kisgyerekeknek a végbélkúpot, úgy dugtam bele. Közben jobb kezét a csiklójára húztam. Ő szó nélkül kezdte magát ilyen formán izgatni. Néztem és közben hevesen maszturbáltam. De egyedül ez sem volt izgalmas. Az arca elé térdeltem és hímtagomat beletoltam a szájába és folytattam a már megkezdett műveletemet. Szemei kezdtek felakadni, ami egyre csak tovább tüzelt. Már nem vett rólam tudomást, ami olyan érzés volt, mintha ott sem lennék. Belemarkoltam a hajába és csípőm mozgatva kezdtem a szájával kielégíteni magam. Őrületes érzés volt!


De perverzióim felütötték a fejüket, visszamásztam a combjai közé. A Vörösből még mindig kilógott a két játékszer, amikor a puncijában lévő mellé beraktam a péniszem. Szűk volt. A vibrátort pedig úgy igyekeztem megkerülni, hogy a farkam tövénél és a heréimnél érezzem finom rezgéseit. Meg sem mozdultam, mégis majdnem elélveztem ettől az érzéstől. Semmihez sem lehetett hasonlítani, ahogy egyszerre szorult rám a Vörös és bizsergetett a szexjáték. Karjaim egyre gyengébbek voltak, s lassan ráengedtem magam a nőre. A zsírpárnácskái kényelmessé tették a közelségét, ami miatt mindig is buja örömömet leltem a kissé molett negyvenes nőkben.


Az érzéstől, amit közös játszódásunk keltett bennem, csak feküdtem rajta. Néha aprókat húztam a csípőmön.


Kihúztam magam belőle. Fölétérdeltem úgy, hogy a hímvesszőm a melleivel egyvonalban legyenek. Csak néztem, ahogy mellei finoman ringatóznak miközben újra és újra kielégíti magát. Szinte felordítottam, amikor a mellei közé élveztem. Rengeteg ondó szakadt ki belőlem, ami teljesen beterítette a Vörös kebleit. Még egy darabig húzgáltam a bőröm. Majd lassan a farkam hegyével az emlőin kezdtem szétkenegetni testem váladékait. Gusztustalansága tovább izgatott. Lassan kenekedtem, majd a szájába tettem péniszem. Majd párszor megismételtem.


De valahogy nem érdekelte. Magával volt elfoglalva. Ami még mindig izgatott, s ismét harcra készen ágaskodott a farkam.


Visszatértem a combjai közé. Azt akartam, hogy nézze végig, ahogy ismét elélvezem. Kezeit maga mellé tettem, a játékszereit kihúztam belőle és a földre dobtam.


Párat húztam még a farkamon, mielőtt a seggébe dugtam. A Vörös megemelte magát, hogy a lehető legmélyebbre jussak. Belenézett a szemembe. Smaragdzöld tekintete állati vadságot kölcsönzött az arcának. Belecsimpaszkodott a nyakamba. Már nem biztatott, hanem inkább utasított, hogy dugjam még jobban seggbe és élvezzek bele. Nem kellett sokáig ismételgetnie. Még néhányat toltam rajta és egészen a gyomráig élveztem.


Nem feküdtem mellé, hanem kimentem a szobából és elkezdtem összeszedni a korábban szétdobált ruhámat. A nappaliban lévő üvegasztalról a vodkásüveget is felvettem. Nagyot húztam bele. A Vörös az ajtókeretnek támaszkodva nézte a jelenetet. Nem köszöntem el, mielőtt az ajtó becsapódott mögöttem.
Hozzászólások
szerenella ·
Nem tetszett, mert egy pornófilm tartalma, semmi több. :innocent:

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: