Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

A vizsga

Lassan már 6 éve lesz, hogy elvégeztem az egyetemet, ahol ez a történet is játszódik. Mivel a valóságon alapul, a helyszíneket és a neveket megváltozattam.
Az egész akkor kezdődött, amikor első félév után új tanárnőt kaptunk kommunikációból. Nagy változás volt, mert egy kedves -ámde annál csúnyább- idős tanárnő helyett, egy 28 körüli bombázó jött be az órára. Az, hogy bombázó volt, nem vitás, gyönyörű hosszú lábak, csodás kerek fenék, vékony derék, feszes nagyobb almához hasonlító mellek, és egy mosolygós arc. Első szemináriumon kapásból "bemutatkoztunk", ugyanis miután elmondta, hogy ő Sz. Kata, egyikünk a néhány fiúból beszólt neki:
-És van egy Pepsid?- erre persze kitört a röhögés, a "csaj" meg olyan vörös lett, mint a rák.

Ezek után eléggé rászállt a fiúkra, de csak mértékkel szívatott minket.
Közben ment a félév (tanulás nélkül), és az egyik buli alkalmával régebben végzettek is eljöttek. A fiúk persze egyből azzal a kérdéssel nyitottak:
-Kit tanít a Kata? - mi meg csak néztünk, hogy ezek honnan ismernék, hiszen néhány évvel fölöttünk végeztek. Kiderült, hogy a mi kis Katácskánk az ő csoporttársuk volt. Meséltek sok mindent a srácok Katáról, például, hogy a gólyatáborban mennyire "kapós" volt, majd az évek alatt is sokak lelték benne örömüket. Egy szó, mint száz, kiderült a mi kis tanárnőnkről, hogy bizony nem veti meg a szexet, sőt!!! Néhányunknak beindult a fantáziája, de aztán jött a figyelmeztető csengő az agyakban: ez a tanárnőtök, és nagy gond lehet egy viszonyból.

Ennek tudatában kezdtek egyre jobban eldurvulni az órák, főleg a szemináriumok, ahol csak a csoport volt bent, és mi fiúk néhányszor ki is akasztottuk Katát. Aztán ahogy elkezdődött a vizsgaidőszak, eszünkbe jutott, hogy tanulni sem ártana, persze ha lenne jegyzet, az meg egyenesen fenomenális lenne. Szerencsére a lányok rendesek voltak, így a vizsga előtt 4 nappal már nekiállhattunk a tanulásnak.
Ezek után jött el életem feledhetetlen vizsganapja.
Reggel 9 -re bementem az egyetemre, megkerestem a termet, néhányan már ott izgultak, gondoltam nekem inkább egy cigi fog jót tenni, mint a tanulás a terem előtt, és lementem a dohányzóba. Az egy cigiből 3 lett, meg benyomtam egy kávét is az automatából, majd felmentem. A terem előtt nem volt már senki, és be is volt zárva. Gondoltam, nem lehetek ilyen balf*sz, hogy lekésem a vizsgát, irány a tanszék. A tanszéken nagyon kedvesek voltak, és mondták, hogy a tanárnő már egy 10 perce elment, de majd délután még jön vissza. Ezután bementem a városba, lófráltam, megebédeltem, majd visszamentem az egyetemre. A tanszéken szerencsére bent volt Kata. Amikor meglátott így szólt:
-Nem gondoltam volna magáról, hogy visszajön, azt hittem nagy léhűtő. Na jöjjön felmegyünk a 115- ősbe, ott levizsgáztatom.
- Köszönöm, én sem gondoltam volna a tanárnőről, hogy olyan szőrösszívű lenne, hogy hazaküld! - válaszoltam, hűen a nagy pofámhoz.

A folyosón jobban meg tudtam nézni, hogy aznap, hogy öltözött fel. Nem volt semmi. Egy halványkék kosztüm, aminek a szoknyája combközépnél végződött, de kb. 10 centis slicc volt rajta, így minden lépésnél kivillant a combfixe. Hihetetlenül izgató volt, pláne, amikor elindultunk felfelé a lépcsőn. Előzékenyen magam elé engedtem, mire ő pajzánul hátramosolygott. Mikor felértünk a terembe, és leült velem szemben a székre, azt a keveset is elfelejtettem az anyagból amit addig tudtam. Ahogy keresztberakta a lábait, a szoknya eszméletlen ki-, ill. belátást engedélyezett. Egy gyönyörű fekete tanga volt rajta, amit már hátulról jól megnéztem, de elölről még szebb volt, ahogy bevágott a nagyajkak közé. Ezek után nem nagyon tudtam visszatérni a valóságba, csak arra figyeltem fel, amit harmadszor ismételt:
-A metakommunikáció jellegzetességei, kedves László! Vagy az utóvizsga időpontot szeretné megtudni? -erre már magamhoz tértem
-Bocsánat, csak összeszedtem a gondolataimat. -válaszoltam, amire ő egy kacér mosollyal válaszolt.
-Az is metakommunikáció, hogy maga 3 perce a lábaimat, és a bugyimat nézi! -erre már köpni-nyelni nem tudtam. - Tudja kíváncsi, lennék arra, hogy milyen a szexben, ha már órákon olyan nagynak képzeli magát!

-És ezt mégis hogyan gondolja a tanárnő? - kérdeztem vissza, mire ő felállt, rázárta a kulcsot az ajtón, majd elindult felém.
-Úgy, hogy a szexuális teljesítményed alapján kapod meg a kommunikáció jegyedet! -és már kezte is kigombolni kosztümkabátját. Ezalatt én próbáltam végiggondolni, hogy ebből mi lehet, de nem maradt időm, mert letérdelt elém, lehúzta a sliccem, és kivette ágaskodó farkam. Rám nézett, majd elkezdte szopni hímtagomat.

Hihetetlenül jól csinálta, először csak a makkomat vette be, és azzal játszott, majd folyamatosan elnyelte az egészet. Egyik kezével a golyóimat simogatta közben, a másikkal pedig farkamat tartotta, mintha bármely pillanatban kieshetne a szájából. Annyira jól csinálta - a váltások a makkom, és az egész farkam szopása között, a golyóim masszírozása, a huncut pillantások, amiket néha felfelé tett -, hogy nemsokára megcsapott a jól ismert érzést a gerincem tájékán, és pár másodperccel később beleélveztem a szájába. Nem lepődött meg, nagyon is tetszett neki, és nekem is, mindig is szerettem azokat a nőket, akik lenyelik a spermát. Ezután felálltam, levettem a szoknyáját, és felültettem az egyik asztalra. A bugyiját csak félrehajtottam, úgy kezdtem el nyalni a teljesen csupasz pináját. Néhány pillanat múlva végigdőlt az asztalon, lábait a nyakamba tette, csípőjét megemelte, hogy le tudjam venni róla a tangáját. Ennek megtörténte után két ujjamat is bevettem a játékba. Miközben a csiklóját szívtam, nyalogattam, két ujjammal a hüvelyében dolgoztam. Így lehettünk kb. 5 percig amikor, elkezdett zihálni, nyögni, majd éreztem, hogy az ujjaimon a gyönyör váladéka csorog, majd végigfolyt a kezemen. Az orgazmusa után felült az asztalon, magához húzott, és vadul csókolózni kezdtünk. Közben egyik kezével a farkamat kezdte el izgatni, ami a lankadtságából hamar "felébredt". Egy darabig még csinálta, majd vissza feküdt, és ezt suttogta:

-Gyere belém, érezni akarlak magamban!
Én nem akartam a rossz diák színében feltűnni, ezért teljesítettem a kérését. Először csak kétszer végigsimítottam makkommal a szeméremajkait, majd óvatosan betoltam barlangjába a farkam. Nem volt semmi problémám, annyira fel volt izgulva (vagy csak a sok gyakorlat miatt?), hogy farkam simán ment egyre beljebb hüvelyében. Először csak lassan mozogtam, majd begyorsítottam tempón, majd megint belassítottam, mert éreztem, hogy nem szabadna nagyon belelendülnöm. Egyszercsak azt hallottam, amiről életemben addig a percig csak álmodtam:

-Gyere és dugd meg a seggem is!
Ekkor már a gondolattól majdnem elélveztem, de türtőztetni tudtam magam, és hagytam, hogy hasra forduljon az asztalon, lábait letegye a földre, fenekét pedig felkínálja. Először az ujjaimat vetettem be, majd egy kis nyálat csorgattam a kitágult nyílásba, ahogy a pornófilmekben láttam. Hihetetlen érzés volt, amikor a makkom áthaladt az izomgyűrűn, és a teste, szinte szívta magába a farkam. Sajnos nem sokáig bírtam, ezt a gyönyört, de azért még tudtam szólni, hogy "Jövök!!!", ha esetleg nem akarná a seggébe a spermámat, akkor legyen egy kis ideje cselekedni. Így is tett, gyorsan kivette farkam a seggéből, elém térdelt, és szopni kezdte a faszom. Nem kellett neki néhány másodpercnél több, és máris szájába ürítettem a táramat. Minden cseppjét lenyelte!
Ezek után mind a ketten felöltöztünk, majd megbeszéltük, hogy ez kettőnk titka marad, egy ötössel az indexemben, és életem első anális élményemmel, teljesen kielégülve távoztam.

Sajnos a Katának adott ígértemet nem tudtam megtartani, mert ahányszor eszembe jutott, vagy megláttam, belém bújt a kisördög, és a jól ismert mondás: "Ha én ezt a klubban elmesélem!" :))
Hozzászólások
További hozzászólások »
Kósza fátyol ·
Szervusz!!
Szerintem ez nem igazán mondható igaz történetnek. Nem gondolod, hogy egy kicsit mintha eltúloztad volna a dolgokat? Ok Ok erotikus történet. Szerintem fogalmi zavarban szenvedhetsz mert hatalmas különbség van az erotikus történet és a pornó között. Nézz utána a kettő egyáltalán nem fedi egymást.
Sok sikert a következő képzelgéshez :innocent:

lahada ·
hmm... ez a sztori ismerős nekem, csak nem tudom már, h hallottam, vagy olvastam, na mindegy az egész úgy összességében jó lenne, ha tudnál fogalmazni, és kicsit kitágítanád a szókincsed, meg afantáziád határait, nem kell valódinak lennie ahhoz, h jó legyen. Szerintem.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: