Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: nem semmi továbbra sem! Reméle...
2024-04-23 17:20
CRonaldo: Nagyon jó ez a story! Nekem te...
2024-04-23 12:09
kaliban: Folytasd!
2024-04-22 18:25
KutyaSzex: Szia! Van kutyád, és szeretnéd...
2024-04-21 14:04
KutyaSzex: Szia! Van kutyád, és szere...
2024-04-21 14:02
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

A veszekedés

- Már megint vele voltál!- kiabálja Márk, pedig semmi oka ilyet gondolni rólam nem értem honnan veszi ezt.
- Ajj istenem te is tudod, hogy semmi nem történt?! Mért vagy ilyen betegesen féltékeny?
- Hogy miért?! Nagyon jól tudod, Emma megint látott vele.
Ezt már nem bírtam megint végighallgatni. Mindig ugyanaz a műsor. Márk az hiszi, hogy megcsalom a legjobb barátjával, pedig semmi közöm a sráchoz. Dühös vagyok és elegem volt.

Felrohanok a lépcsőn, szinte feltépem a szobám ajtaját. Márk utánam jött, mielőtt beléptem volna a szobába, elkapta a csuklómat, magához húzott és őrült hévvel megcsókolt. Én megpróbáltam ellökni magamtól de erősebb volt nálam. A nyelvünk őrült táncot járt, éreztem, hogy elönt a forróság. Felkapott és bevitt a szobába, lefektetett az ágyra. Fölém hajolt és láttam a szemében a harag és a vágy keveredését. Elkezdte csókolgatni, harapdálni a nyakam tudja, hogy ezt imádom. Közben a keze elindult felfelé a pólóm alatt, nem volt rajtam melltartó így könnyű dolga volt.

Elkezdte nagyon finoman az ujja körkörös mozdulataival ingerelni a mellbimbómat. A sóhajaimat nyöszörgés váltotta fel. Levette rólam a pólót és a nyelvével látott neki a mellbimbóm izgatásának. Istenien csinálta, közben a keze a nadrágon keresztül a puncimat simogatta, ami már elég nedves volt. A szájával elindult lefelé a hasamon apró csókokat hagyva maga után. Együttes erővel eltávolítottuk a nadrágomat is mert zavaró tényezővé vált. Szenvedtem azt akartam, hogy végre mélyen belémnyaljon . Próbáltam ezt jelezni neki valahogy de mintha észre se vette volna. Szépen lassan végigcsókolgatta a belső combomat és egy apró csókot lehelt a szeméremdombomra. Aztán ugyan ezt meg tette a másik lábammal is. Kezdtem úgy érezni, hogy belehalok, ha nem vált meg ettől a kíntól. Félrehúzta a bugyimat és megéreztem a forró leheletét.

Egy apró sikoly hagyta el a számat mikor hirtelen ajka rátapadt a csiklómra. Szívogatta, nyalta a csiklómat majd nagyon lassan belémtolta az egyik ujját, éreztem, hogy nem kell sok és itt a vég. Egy újabb sikoly kíséretében hatalmasat élveztem. Gondoltam ezt mindenféleképpen viszonoznom kell. Egy rövid, de szenvedélyes csók után az én szám is felfedezőútra indult,(valahol lekerült az ő pólója is de arra már nem emlékszem) végigcsókolgattam a mellkasát és a hasán lévő kockákra egyenként leheltem csókot. Láttam rajta, hogy már nagyon fel van izgulva. Gyorsan levettem róla a maradék ruhát és ujjaimat a már kő kemény farkára kulcsoltam.

Elkezdtem mozgatni a kezemet nagyon lassan és közben a golyóit, nyalogattam. Majd a makkját kényeztettem a nyelvemmel, de közben a kezem sem volt tétlen. Finoman végighúztam a körmeimet a belső combján. Éreztem, hogy beleremeg. Hirtelen bekaptam a farkát és elkezdtem szopni először lassan, majd egyre gyorsuló ütemben. Kérte, hogy hagyjam abba különben nekem nem marad semmi. Engedelmeskedtem neki, újból hanyatt feküdtem, idő közben én is nagyon felizgultam de azért még simogatta egy kicsit a csiklómat, amit én apró nyögésekkel viszonoztam. Majd lassan, de határozottan belémhatolt. Imádtam érezni, ahogy a lüktető farka kitölt. Lassan elkezdett mozogni én csak nyögdécseltem tovább, közben a nyakamat harapdálta. Nem kellett sok és elélveztem, éreztem, hogy ő is velem tart. Egy kicsit még feküdtünk egymás mellett majd mindkettőnket elnyomott az álom. Másnap megbeszéltük a dolgokat és azóta is együtt vagyunk.
Hozzászólások
További hozzászólások »
Loulou ·
hm... :no_mouth: nem lenne rossz,csak a szex dolog nagyon roviden lett leirva....szerintem :smirk:

ThomasCross ·
tényleg elsietted. Egyik napról pedig a másikra nem változik meg az ember féltékenyről a bizalmasra.

Dhomen te véletlen nem GAzol? :-P

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: