Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
Gömec: Bocsánat, hogy itt szólalok fe...
2024-04-19 14:26
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

A várva várt első randi 1.

A megbeszélt találkozóra már órákkal előtte elkezdtem készülődni, mert nagyon csinos akartam lenni, hisz már régóta vártam arra a pillanatra, hogy megkérdezd, nem megyek-e el veled egy kávéra. Mikor mégis megkérdezted, örömömben majd kiugrottam a bőrömből. Azon tanakodtam, mit vegyek fel. Végül egy harang alakú térdszoknyát és egy blúzt vettem föl, melyből engedtem láttatni formás melleim.

Pontosan érkeztem, nem akartalak megváratni, de te nem voltál ott, s nem is írtál, hogy késni fogsz. Úgy döntötte, hogy várok 15-20 percet és hazamegyek, miközben megérkeztél. Bocsánatot kértél a késésért, s elmesélted, hogy egy kis gond volt otthon, ezért késtél.
Sétálni indultunk, s betértünk egy kávézóba, ahol több mint egy órát beszélgettünk nevetgéltünk. Fizetés után elmentünk a közeli parkba sétálni, ahol nem volt túl sok látnivaló, mert időközben teljesen besötétedett, s csak az utat megvilágító lámpák égtek. Találtunk egy padot, amit nem világított meg a lámpa, csak a hold fénye és a csillagok. fák között volt.
Leültünk rá, s átkaroltuk egymást, úgy néztük az eget.

Majd egyszer csak felemelted az álam és megcsókoltál. Lassan, szenvedélyesen. Az öledbe ültem, veled szembe, s ott csókoltuk egymást, ahol értük. Elkezdted lefejteni rólam a blúzt, majd a szoknyából is kiléptem. Én is elkezdtelek vetkőztetni, mígnem ott álltál előttem egy szál boxerban. Te továbbra is a padon ültél, és szétterpesztett lábaid közé állítottál, s mindenemet csókoltad, nyalogattad. Levetted a melltartómat, s a melleimet kezdted simogatni, csókolgatni. Mindig csak leheletnyit értél hozzá, ami engem majdnem az őrületbe kergetett, de te ezen ezt nagyon élvezted. Kértelek, hogy kapd be, de csak nevettél és játszottál vele tovább, s azt mondtad, hogy ezzel még várnom kell. Lehúztad tangám, s a puncimmal kezdtél el foglalkozni. Felültettél a háttámlára, te velem szembe ültél, a lábaim a válladra tetted, s nyalni kezdtél. Mikor az ujjadat éreztem magamban, megfeszültem és egy halk nyögés, hagyta el torkom. Kértelek, hogy hagyd abba, mert nem fogom tovább bírni, de te visszatértél a melleimhez, - miközben az ujjaid még mindig a puncimmal volt elfoglalva-, s bekaptad azokat.

Megsúgtad, hogy látni akarod, ahogy elélvezek, s közben tovább csináltad, miközben én a válladba kapaszkodtam, zihálva szedtem a levegőt, s nyögdécseltem. Mikor láttad, hogy nem bírom tovább, felálltál, megcsókoltál, s két ujjadat is belém raktad.
Egy hangosabb sikoly hagyta el torkom, miközben testem megfeszült, s elélveztem.
Rád borultam, próbáltam testem visszaállítani a normális szintre.
Ezután rád néztem, s mondtam, hogy én is adni akarok valamit. Leültettelek a padra, a lábaid két oldalra tettem, s veled szembe leültem én is . A fülcimpádat kezdtem el harapdálni, nyalogatni, szopogatni. Majd következett a nyakad és a mellbimbód. Nem kaptam be őket, hanem két ujjam közé fogtam mindkettőt, és óvatosan morzsolgatni kezdtem. A szám közben visszatért a tiédhez, a mellkasod egyre gyorsabban emelkedett. Örültem neki, hogy nem hagy hidegen érintésem.

Folytattam. Lejjebb csúsztam, s a hímtagoddal kezdtem foglalkozni. Először csak markolásztam, huzigáltam, a hegyét nyalogattam, mintha fagyi lenne. Aztán bekaptam, megszívtam, s oda-vissza, fel-le végignyaltam. Majd a golyókat vettem kezelésbe. Szoptam, nyaltam. Ez engem is felizgatott, éreztem, ahogy egyre jobban nedvesedik húsos puncim. Bekaptam szerszámod, és elkezdtem keményen szopni. Mondtad, hogy nem bírod sokáig. Nyelvemmel ajkaidat érintettem, melyek pirosak voltak és duzzadtak, mint az enyém.
Két kezed közé fogtad fejed, s hevesen megcsókoltál. A nyelved egyre követelőzőbb lett. A kezemmel fogtam a farkad, és a puncimat kezdtem simizni vele. Majd a csiklóm és a hüvelyem következett. Miközben erősen markoltam farkad, éreztem, hogy lüktet a vértől. Felemelkedtem és lassan felálltam, úgy, hogy a testem a tiédhez érjen közben, s kértelek, feküdj hanyatt a fűben. Megtetted.

Odaállta feléd terpeszben és égbe meredő hímtagod hegyére ültem. De csak a hegyére. Majd feljebb emelkedtem és vissza le. De most kicsit mélyebbre. Elkezdtem mozogni, kicsit fel és vissza le, hogy mélyebben is magamban érezzelek, majd előre-hátra. De még mindig nem fogadtalak be teljesen. Láttam rajtad, hogy már nem bírod sokáig, s ezzel én is így voltam.
Ekkor hirtelen felültél és két kezed a csípőmre téve határozottan, felhúztál kemény dárdádra. Kis sikoly hagyta el újfent torkomat. Elkezdtem mozogni, de csak előre-hátra, hogy folyamatosan, s mélyen magamban érezhesselek, kitöltsd a belsőm. Éreztem, ahogy folyik ki a nedvem-annyira kívántalak, mint még soha senkit-majd éreztem, ahogy belém lövellsz. S ekkor mindkettőnk teste megfeszült. Csodálatos orgazmust éltünk át.

Nem engedtél el, még ott voltam rajtad, benned, mert mondtad, hogy érezni akarod ennek a csodálatos szeretkezésnek minden pillanatát, hogy az enyém vagy. Én is így éreztem, kitöltötted egész belsőm.
Megcsókoltalak, s megköszöntem ezt a csodálatos első randit, amit soha senkitől nem kaptam még, s nem is fogok.

Az órára pillantva láttuk mennyi az idő, ezért gyorsan elkezdtünk öltözködni, ami misem ment gyorsan, mert közben mindig egymáshoz értünk, s csókolgattuk egymást.
Miközben hazafelé sétáltunk megkérdeztem nem szeretnél-e feljönni hozzám egy picit, persze csak csendesen, mert anyuék alszanak.
Megcsipkedted a fenekem, és azt mondtad, hogy nagyon csendes leszek.
Otthon felmentünk a szobámba, és… (folyt. köv.)
Hozzászólások
További hozzászólások »
Perszephoné ·
Szerintem sem hihetetlen a történet, nekem legalábbis nem ezzel volt bajom.
De kezdesz egy rettenetesen cirkalmas körmondattal, aztán meg szinte csak tőmondatokra szorítkozol. Vagy legalábbis nagyon rövidekre, és ezzel töredezetté válik a történet.
Egyébként meg a jelzőket hiányoltam, meg az érzéseket. Leírod, mi történik, de valahogy kicsit lehetne talán még árnyalni.
Ettől függetlenül egyáltalán nem rossz, pláne ahhoz képest, amiket mostanában lehetett itt olvasni, szóval most mindjárt én is adok jó sok pontot, bíztatásul, meg hogy feljebb menjen az átlagod, mert ennél azért tényleg jobb!
Gyakorlat teszi a mestert! Hajrá! :grinning:

Matilda ·
Nekem nem szimpi az alap, de a szándékot értem, nem vagyunk egyformák.

Viszont! Ha már E/1 írásmódot választasz, ügyelj légyszi a ragozásra. Pl: Nem engedtél el, még ott voltam rajtad, benned... Gondolom ez bennem voltál akart lenni.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: