Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

A vágyak végtelen találkozásai

Nem jó egyedül lenni. . Bár idővel az ember megszokja a szabadságot, azaz az egyedüllét pozitív oldalait, viszont a biológiai vágyak, kémiai reakciók dolgoznak bennünk, hála az istennek. Egyedül élek, ezért pótlékokkal küzdőm le, ha a hormonok erőt vesznek rajtam, már pedig a hormonok elég sokszor erőt vesznek rajtam. Jó korban vagyok, jó korban vagyok? Kellemes élményem volt az elmúlt napokban. Kellemes, picit bizarr, de az ilyen élmények nélkül lenne nagyon szürke a szexuális életem. Elmeséljem? Elmesélem…

A napi teendőktől megfáradva ültem le a számítógép elé este, munka után. Végig böngésztem a szokásos oldalaimat, hírek, sport, üzenetek, aztán az ördög ismét a nevemen szólított. A buja ördög. Addig - addig suttogott, míg engedtem a csábításnak, elindultam a net hullámain jó csajokat nézni, olyanokat, akik sok mindenre kaphatók jó pénzért, és sok mindent mutatnak meg magukból, no nem a belső, hanem a külső értékeikre gondolok. Ha értitek, mire gondolok. Megnéztem a kínálatot, aztán a buja ördög tovább húzott a pokol szebbik részei felé. Egy kis testmozgásra vágytam, persze csak nézni, bekukkantani mások hálószoba titkaiba. Viszont elárulom, azokat a videókat szeretem, ahol természetesebbnek tűnnek a dolgok, lelkes amatőrök gyűrik a lepedőt, nem a beállított vérprofi fiúk, és lányok mutatják meg,,tökéletes” világukat. Az a világ számomra riasztó, és kiábrándító. Van már rutinom a kettő megkülönböztetésében. A profiktól elkapcsolok, az amatőröket viszont szívesen elnézegetem. A választékban színes a skála, lány lánnyal, egy fiú, egy lánnyal, több fiú egy lánnyal, több lány egy fiúval, egy lány magával… Ezek mind jöhetnek, és az internetnek hála mindig találok valami kedvemre valót, amire kiverhetem a farkam.

Aznap este lányokra vágytam. Persze mindig, de most két, három lány egymással való érzéki játékát szerettem volna figyelemmel kísérni. Persze csak nézni. Mindig így indul. Aztán szokás szerint beindultak a reakciók idebenn. Néztem a rövid videókat, és mindig azt mondtam, ez az utolsó, ez az utolsó. Aztán már tudtam az utolsó akkor lesz, ha kielégülök. Mártírként másztam ki az ágyból a kellékekért, azaz a kellékért, egy darab papír zsebkendőért. Abban a szerencsés helyzetben vagyok, az ágyam mellett van a számítógép, így kényelmesen végezhetem testi kielégüléseim. Szóval neki vetkőztem, elkezdtem simogatni magam, játszottam a farkincámmal, és ekkor…

Ekkor bejelentkezett a skype-on egy nagyon kedves barátnőm, egy csinos, érzéki őszinte lány. Hirtelen megijedtem, hisz ő azon kevesen ismerőseim egyike, sőt ha jobban bele gondolok az egyetlen, aki kamerával skype-ol. Hirtelen megjelent a képernyőn mosolygós arca, és én ösztönösen betakaróztam, mit szól, ha így meg lát! Aztán rájöttem, ő nem láthat, csak én. És a buja ördög még mélyebbre húzott. Volt már olyan élményem (nagyon kellemes!) mikor egy lánnyal beszéltem a neten, és közben kivertem a farkam, persze az ő tudta nélkül! Kellemes izgalom a lebukás veszélye, még csak jobban felkorbácsolja a szenvedélyeket! Csak egy a lényeg a beszélgetést olyan irányba kell terelni… Na, őt ezért is imádom, őszinte, szókimondó, szexi, szóval…
Szóval volt itt még valami. Ő a fürdőkádban ült, laptopjáról beszélgetett, és közben be-be villant a cicije. Huúú! Felállt a farkam.

Szokásos mesterséges hangulatkeltésem egyike, hogy a fürdőszobát, melyet illóolajokkal, füstölővel illatosítok, rosszkedvet, fáradságot elűzve kizárom a világot és teremtek egy meghitt, izgalmas szentélyt belőle. Meditációs zene szól, vidáman csobog a víz, felkorbácsolja a belecsurgatott rózsaolajos habfürdőt és engem, ahogy rám fröccsen a forrón, tajtékos testtel várakozom, számban, orromban a keserű-édes aroma a füstölőből, amely emlékeztet egy ízre.
Bárki látna, őrültnek mondana. A szennyes kosár tetején egy tálcán, hosszú, vaskos, fűszervajjal bekent, friss, ropogós baguette, fekete olívabogyó, juhsajt csillog zsíros kis kockákban és a koktélparadicsomok, mint huncut párás gömböcskék, hívnak kérőn, hogy ugyan öljem meg őket, roppantsam már őket szét a fogaimmal egyenként, lassan. Hoppá, kihagytam a nedűt! Karcsú üvegből öntöm a kényes, büszke borospohárba a rosét, elveszi az eszem, tehát eszem és elmerülök a kádban, a rezgő habban, a fehéres, rózsaszínes nedv beborít teljesen, mindenről a sex jut eszembe. Ezek az ízek, illatok, zene és saját testem ismerete együtt, életre keltenek egy lényt bennem, aki felkúszik a bokámból, amelyre még folyik a langyos csapvíz, majd bekukucskál a térdhajlatomba, felhajtva, felhúzva lábaim és vágyaim arra, hogy valami direkt, valami olyan örömet okozzak, ami attól lesz jó, hogy megosztom valakivel.

Ha türelmesen várunk és észrevesszük a jeleket, elcsípjük az arra az időre szánt legideálisabb partnert, attól függően, mi a szerepe az életünkben. Tét nélkül, barátilag, de őszintén és tabuk nélkül is lehet beszélgetni, ha alkalmas. Legalkalmasabb partnerem erre az éjszakára bejelentkezett az interneten, akkor még nem tudtam, hogy ő is kész mindent elfogadni és kiadni magából.

A kád melletti szekrénykére átpakoltam vágyfokozó vacsorám és közelebb húztam a laptopom, amely mostanában használok ilyen helyen is, nem csak ágyban, szinte helyettesíti az állandó sexpartnert, hiszen majdnem mindent megkapok tőle. Majdnem mindent. Szegényke kissé vizesen, de passzívan készen állt arra, hogy megmutasson engem, ahogy fekszem, forgok, ücsörgök, mosakszom, vagy bármi mást teszek a kamera előtt.

Bejelentkezett kedves barátom, akivel sok közös témánk van, és meglepődve hallgathatta, hogy különleges helyzetben talált engem. Persze feltettem a kérdést, hogy nem zavarja-e, ha néha vízcsobogás, pancsikolás, evés, ivás vagy más hangok is lesznek beszélgetés közben. Nem zavarta, sőt bíztatott és kérte, hogy láthasson is, bár ő nem tudja mutatni magát technikai okok miatt. Mondom, nem fair, mert felizgatna engem, ha látnám, hogy néz, de aki érezte már milyen nagy lökést add tetteinek, ha látja valaki, akkor megértik, izgalmam így is elég volt elindítani az aquapettinget.

Folyamatosan beszéltünk egymáshoz, én mosakodtam, be-be kaptam egy falat ételt, ittam a borból, az lefolyt az államon, le a két mellem közé. Kivillant a popsim, ahogy megfordultam, gonosz kis ördög pucsitott a kamerába helyettem, mint ahogy a macska nyújtózik, hegyesedő mellbimbóim érintették a habokat, olyanok lettek, mintha tejszínt fújtak volna málnaszemekre. Ekkor néha csend volt a vonal másik oldalán, és rekedtebb hangon folytatta barátom a beszélgetést, már nem is tudom miről, mert arra figyeltem, hogy vonzó legyek, ne közönséges és magam is izgassam, ne csak olyat csináljak, ami látványos.

Levettem a mosdó széléről a habfürdős szivacsot, gyúrtam, paskoltam és jól felhergeltem, csak úgy fröcsögött, evvel kezdtem magam dörzsölni. A sok hab, beborított teljesen, csak néha sejlett ki egy kis rózsaszín lüktető bőrfelület, akkor már a víz sem tudta lemosni lábam közt kicsordogáló izgalmam olaját. Olyan nedves voltam, hogy bármibe beleültem volna és becsusszan könnyedén, úgy vonzott valamit a pinámba az őrület, hogy alig bírtam magammal, pedig még hozzá sem értem. Kicsit kiemelkedtem a kádból, terpeszbe térdeltem a vízben, a kád széle felé fordultam és úgy szappanoztam magam tovább, hogy látszott borotvált puncikám szétnyílva, két kis duzzadt bukta közrefog egy szilvamagot, amit valaki ottfelejtett véletlenül, miután kinyalta, kiette a gyümölcsöt. Olyan kemény volt a csiklóm, hogy hozzá sem kellett érnem, ahogy a vízbe néha belecsapódott a popsim, mintha lovagolnék, attól már aprókat szikrázva élvezett el, persze az a kisördög, aki bennem volt:). De ez nem volt elég, mert közben hallottam barátom nyögéseit is és ettől még többet akartam, éhes, tátongó torkú vaginám, szívós kis piócaként be akart kebelezni valamit, valakit és ez még váratott magára, le kellett nyugtatnom a húsevő növénykét. Barátom nem láttam, de éreztem, ahogy élvez engem és magát, majd beszélgettünk tovább.

Próbáltak már okosat mondani álló farokkal kedves uraim egy vonzó nőnek? Ugye milyen nehéz? Még nem régi a barátságunk, ezért nagyon óvatosan játszadoztam magammal, nem akartam hogy megsértsem, hogy mire is használom a meghitt pillanatokat. Aztán ahogy a szexre terelődött a szó, és a be- bevillanó melle, dárdaként meredő bimbó hegye annyira felizgatott, hogy elszóltam magam. Ő ezen nem botránkozott meg, sőt incselkedett velem. Elmondtam hogy épp mit csináltam, mikor bejelentkezett nálam. Biztatott, folytassam ott, ahol abba hagytam, csak mondjam mit csinálok. Bosszantott, hogy nem vagyok bekamerázva, szerettem volna valamit nyújtani az imádott barátnőmnek, két okból: egy részt az izgatás úgy a tökéletes, ha kölcsönös. Adok, kapok, elvesz, elveszek. Más részt az utóbbi évek szexuális élményei is a testi kielégülésen kívül mást nem adtak. Hiába, a fizetett szexuális szolgáltatás nagy hátránya, nincs meg az az öröm, ami egy meghitt kapcsolatban van, a szerelemben kézen fekvő, nem csak én elégülök ki, mert ő kielégített, ha nem ő is, mert én kielégítettem. Látni boldog mosolyát, kielégült, tüzes szemét, érezni forró ölelését, ahogy egy-egy lávaként feltörő orgazmus után kiskifliként hozzám bújik. És nincs.

Szóval így csak a hangom tudtam adni, de azt szívesen! Mondtam mit csináljon, és ő készségesen megtette, sőt többet is tett annál, élvezte, ha rám kontrázhat. Pörgött, forgott a fürdőkádban hogy minden irányból láthassam, közben keze el-el tévedt, el-el tűnt. Ha én a fenekét akartam látni, megfordult, megmutatta, majd széthúzta farpofáit, hogy mélyen belássak lába hasadékába. Ha arra kértem simogassa melleit, nem állt meg két gyönyörű cicijének izgatásánál, hanem végig simított testén, testének minden olyan pontján amire a férfiszem kíváncsi lehet. lágyan simogatta punciját, hol ujjaival, hol a fürdőszivacsával, aztán körkörösen játszadozni kezdet egyik kezével a csiklójával, a másik kezével keményen meredő mellbimbójával. Na ezt már én sem nézhettem tétlenül, kezem gyorsabban kezdett el csúszkálni faszomon. A bőr farkamon már jól be volt járatva kezeim által, így könnyen csúszott, le és fel.

Nem tartott sokáig hogy izgalmi állapotom (sajnos) csak számomra látható módon kifejezze, na ezt a nőt szívesen megdugnám! Részemről egyre kevesebb értelmes szó hagyta el ajkaimat. Viszont egyre több mélyről feltörő férfias nyöszörgés. És ő közben huncutul kacagott. Huú de vágytam rá, hogy a kád szélén ülhessek, hogy közelről láthassam ezt a buja angyalt! Hogy megérinthessem, hogy megcsókolhassam, hogy kikapjam a kád vízéből, felültessem a mosógépre, vagy a szennyes tartóra, letörölhessem a testéről a habot, letérdeljek lába közé és lenyalhassam a combja belsejéből a szemmel is jól látható érzéki patakocskát. Hogy lefetyeljem, mint egy szomjazó kiskutya, aki három napja nem látott vizet a tálkájában. Hogy felálljak, és betoljam neki lüktető szerszámom, tövig, és ki, tövig, és ki.

Le és fel, le és fel húztam a bőrt farkamon,- mindjárt elélvezek, még nem, nem akarok-suttogtam a mikrofonba kéjesen, próbáltam visszatartani magam, de buja angyalom nem hagyta, hogy még játszadozzak, rám parancsolt:
- Élvezz! Ne tartsd vissza! Hallani akarom, ahogy elélvezel!
A hangja, és a látvány, mutató ujja ki-be siklott pinájába, felrepített magasba, arra nem volt időm hogy a papír zsebkendőt célba vegyem, combomra élveztem a forró, sűrű örökítő anyagom. Aztán jött a pillanatnyi szép halál, elaléltam. És ő még utójátéknak picit játszadozott testével, elindult utánam a mennybe röpítő úton. Aztán az utolsó lépcsőfokokon filmszakadás, sajnos a partner orgazmusa megint elmaradt, lemerült az akkumulátor, megszűnt a vétel…

Bepárásodott a fürdőszoba tükre, a borosüveg, a hűs rosé a pohárban reszketett és a csempén lecsapódott az örömtől és az izgalomtól összekeveredett izzadt pára. Ahogy hallgattam virtuális szextársam hörgő légzését, el-elfúló hangját, elképzeltem ahogy a farkát veri, gyűri, markolja a golyóit, talán még a prosztatáját is masszírozza, hmmmm, micsoda rutin, még gondolatban is és szóban is izgató, újra és újra fröcsköl a csap rám, mintha már ondócseppekből állna a levegő, a habfürdős szivacs dühödten akar benyomulni a puncimba, keresi a popsim, minden résem, vágásom, lyukam fehér, illatos habbal telik meg. Lemosom, mert lehet, hogy nem is látszik semmi, csak én érzem és gondolom, úgy hogy látványos.

Ahogy zubog a víz, a tusolórózsa szúrós tüskéket vág a bőrömbe, mintha sok kéjes rést akarna nyitni bennem, hogy mindenhol élvezhessek. Szeretem ezt a fájdalmat, jótékony és váratlan, masszíroz és elzsibbaszt, egyre lejjebb nyomom, már le akar törni a mellbimbóm, vöröses rózsaszínes kupakká változott, hozzáduzzadt bimbóudvarral, kipirult és szétharapdált szájjal nézek bele a kamerába. "Látsz engem? Meg akarnál erősen baszni, ugye? Tele akarod tölteni a puncikámat gecivel, igaz?" Remegés tört rám, hogy kimondtam ezeket, pszichésen már folyamatosan élveztem, csak a mély, mohó barlang nem kapta meg a jussát, ezért iszonyú erővel kellett visszafognom magam, hogy fokozatos legyen minden, és nagyjából egyszerre menjünk el.

Közben ujjaztam magam egy kézzel, széthúztam a habos husikát, hogy látszódjon, felemeltem egyik lábam, hogy telibe kapja a kamera a szétnyílt, három ujjal teletömött pinám, a tusoló feje hátulról nyomult, a fenekem masszírozta, majd előre a csiklómra verte az erős vízsugarakat, miközben a megmaradt két ujjam a seggem uralta. Fájt a térdem, de minden másom élvezett, ezért nem számított. Elkezdem megőrülni, ahogy egy-két mély "ah-ah-ah" hangot hallottam a vonal túlsó oldaláról, mindjárt elszáll, nekem is kell, nem is bírom visszatartani, már nem látom a monitort, hogy milyen lehet a látvány, néztem a lucskos kezem, ahogy el akart tünni bennem, majd váltottam hirtelen. Egy kegyelemdöfést akartam és hogy mindenem tele legyen! Az egész világot akartam magamban érezni, olyan birtoklási vágy tört rám. Nem volt más kéznél, csak a tusoló széles feje, a nyele, a kezem, az ujjaim.

A kád szélén támaszkodva, hátam a nyirkos csempének nyomva döftem magamba fel a tusolót, míg a másik kezem három ujja a fenekem feszítette mélyen, szorítottam össze, engedtem el hüvely izmaim, hogy nyomja a "G" pontom, azt sem tudtam honnan támad az öröm már, a csiklómmal senki nem törődött, szabadon meredt, már megkapta a magáét úgyis előbb. Jólesően befogadtam műanyag és fém partnerem, amiből még dőlt a víz, mintha belém élvezett volna, így még soha nem mostam meg magam. Barátom hangját már rég nem hallottam, mert az enyém hangosabb lett, sikoltozni kezdtem és felváltva nyöszörögni, ahogy ki-be járt, szinte szétszabott, szétbaszott a tárgy, csoda hogy nem vérzett, bár olyan síkos voltam annyira izgi volt. Tartottam a kád szélén, a kezemben meredt felfelé és beleültem, másik kezem a seggemben, néha kívülről végigcsúszott a csiklómon, már mindenhol víz volt és puncinedv, rám spriccelt és belém spriccelt és kb 20 ki-be csúszkálás és erős spricctől beleremegve akadt el a hangom, szinte eszméletvesztésig többszörösen fulladtam bele a kéjbe.

Ránéztem a kamerára és a monitorra, teljesen sötét volt, ki tudja mióta. Lemerülhetett az aksi, egyedül maradtam, lehet, hogy már régóta. Mióta nem hallottam a partnerem, mikor láthattam magam utoljára a gép képén? Ő mennyit, meddig láthatott? Egyedül élveztem, felhőtlenül, mint ahogy kettesben is egyedül maradunk pillanatokra az elménkben, hiszen a külső történésekre nincs reakciók, ha nagyon magunkra figyelünk. Mit gondol a másik, milyen arcokat vágunk, ha élvezünk? Szépek vagyunk akkor vagy közönségesek? Szépek vagyunk, csodálatosak, mert aki tud élvezni, akkor őszinte, az én megnyilvánulása. Őszinte én vagyok, ő, szinte én vagyok.

Hétvégén találkoztam vele, huncutul összenéztünk, aztán jót beszélgettünk mindenről, persze a szexről is. Halvány ígéretet kaptam a folytatásra, de ha még nem is következik be, találtam egy őszinte, jó barátot, akivel tabuk nélkül lehet beszélni mindenről. És ez jó. Annyit megígérhetek, ha történik még valami, beszámolok róla.
Hozzászólások
Mellesleg ·
Mellesleg mi a véleményetek erről a történetről?

Amywiel ·
Kicsit nehézkes követni a nézőpontváltásokat, de tetszett az érzékletes fogalmazás miatt! Fincsi volt! :smiley:

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: