Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

A tárgyaknak is van lelke?

Az idén nyáron úgy adódott, hogy három egész hétre elmehettem szabadságra. Az utolsó munkahelyemen töltött napon mindent szépen rendbe tettem. Elpakoltam az asztalomról a másoknak csak lim-lomot, de nekem a kis játékállatkák, parfüm, dezodor barátságossá, szinte otthonossá teszik az irodát. A virágaim locsolását rábíztam egy kedves kolléganőmre. Mielőtt bezártam volna az ajtót, még egyszer körülnéztem, hogy minden rendben van-e.

Ránéztem a székemre, amely már több éve van velem. Összeszoktunk. A színe az én kedvenc színem királykék, magastámlás, karfás, légrugós, görgős. Olyan, amilyennek lennie kell egy félköríves munkaasztal mellett. Szeretem a székem. Benne ülve nem fárasztó egész nap a számítógép előtt ülni és dolgozni. Még egy pillantás a gépekre, kikapcsoltam-e mindent, végigsimítottam a szék támláját (ez olyan ösztönös mozdulat) és jöhet a várva várt szabadság.
A három hét gyorsan eltelt. Volt kánikula és hideg, szórakozás, és sok-sok lustálkodás.

Szabadság után mindig első nap a legnehezebb, de hogy ilyen nehéz lesz azt nem is gondoltam. Belépve az irodába látszatra minden a helyén. Lepakolom a táskát. Az asztalhoz lépek, leülök a kedvenc székemre, hogy a fiókot kihúzzam, de ő félrebillen. Te jó ég, mi van vele? Felugrok róla. Nézem. Mozgatom jobbra-balra. Billeg, dől előre-hátra. Mi történt vele? Talán annyira hiányoztam neki, hogy teljesen összeomlott? Hosszú volt a három hét nélkülem? Belebetegedett? Ilyen még nem volt. Többször magára hagytam már napokra, hetekre, de kibírta. Nézem, nézem. De hát ez nem is az én Székem, hiába ugyanolyan színű. A karfáról hiányoznak azok a kopások, amelyeket megszoktam. Az enyém talán világgá ment, elindult megkeresni?

Talán nem is magától indult útnak? Valaki vitte, valahová, és most ott szomorkodik egy másik irodában és várja, hogy rátaláljak, mert hiányzom neki. Kapok majd egy másik széket, de az már nem lesz olyan, mint a régi.
Hasonló történetek
6645
Hjajj de szép, jujj de formás lanka. Se nem körte, nem is alma az alakja. Ott a kettő közt, kecses rádiuszok halma...
4465
Szerelem volt ez az első látásra. Valami olyan, mely mindent elsöpör. Egy hurrikán, mely kitép minden fát, és ledönt minden falat. Ember ilyen erős szerelmet még soha nem érzett, mint én akkor.
Hozzászólások
További hozzászólások »
ábránd ·
öhm, és most mi van? :smile:
sronika ·
Szia kedves Ábránd! Kaptam egy másik széket, de az már nem volt az "igazi", és nem éppen ezért, de eljöttem attól a cégtől.

Tűzmadár ·
Valóban hétköznapi írás egy kicsit, mint a tárgy, amiről írtál. Nem tudom, miként lehetne erőteljesebben ábrázolni a hozzá fűzött érzelmeket, mivel nem szerelmi emlék. Arról ódákat lehet zengeni. Mellesleg tapasztalatból én is tudom, totál bosszantó tud lenni, ha az ember megkedvelt tárgyai eltűnnek, akkor is ha nem a tulajdona…

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: