Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

A sötétség pillanatai - Morgenstern

Kicsit hűvös van egy szál pulóverben január közepén. Nem baj. Már úgysem fogok sokáig fázni. Legalábbis remélem. Leülök egy hóbuckára. Olyan üres. Mint a hógolyó: hiába áll tömör jégdarabkákból, mégsem hordoz magában semmit, nincs különösebb jelentéstartalma. Eldobom, túl hideg a kezemnek. Érzem, ahogy átnedvesedik a nadrágom. Nem érdekel, ha felfázom. Most már nem. Egyáltalán nem érdekes. Felnézek az égre: teljesen tiszta, ragyognak a csillagok. Látom a Nagy-göncöl szekerét, a kistestvérét, a Cassiopeiat a maga w formájával, és az összes többi ismertebb csillagképet. Mindig ámulattal csodálom őket. Olyan állandónak tűnnek. Aztán rájövök, hogy ők sem azok. Egyszer ők is kihunynak. Némelyik már most sem létezik, csak a fénye látható.

Beleszédülök. Ha sokáig nézem őket, akkor elfog a kicsiség érzete, hogy olyan messze vannak, és tudom, hogy nagyok, és én hozzájuk képest semmi sem vagyok. Pedig alkotóelemünk ugyanaz, ősünk közös: csillagpor. Maga, a hatalmas univerzum. Lerázom a gondolatokat, mint kutya a vizet, és lehajtom a fejem. Szorongok. Már másodszor. Egy gonosz hang suttogja a fülembe: megteheted, de nem menekülhetsz előlem, újjászületsz, és megint megtalállak. Pedig már eldöntöttem: megteszem. Igaz, már másodszor, először visszajöttem. Rosszul terveztem.

Most nem gondolom végig az életem, felesleges, egyszer már megtettem. Ránézek csuklóimra. Elég csúnyák a hegek, de sosem takartam őket. Nem volt értelme, úgysem maradnak sokáig, hogy emlékeztessenek hibámra, még ezt sem voltam képes rendesen csinálni. Most már precízebb leszek. Nem vagyok hajlandó még egyszer hibázni. Előveszem a félretett kést. Nézegetem pengéjét, ahogy megcsillan rajta a vak fehérség, mely a hóból árad. Megérintem, ujjaimmal simítok végig a fémen. Hideg. Hidegebb, mint a levegő. Könyörtelen. Mint maga az élet. Torkomhoz illesztem. Biztosra megyek.
Ismét felnézek az égre, és megpillantom a Hajnalcsillagot. Fényesen ragyog, ahogy jelzi az új nap kezdetét. És a halál újabb diadalát. Még utoljára eszembe villan kedvenc zenekarom egyik számának refrénje:

Morgenstern ach scheine / Auf das Antlitz mein – A Hajnalcsillag, ah, felragyogott Arcomra…
Hasonló történetek
3717
De amikor megfordulok egész közel érzem a száját a számhoz, és érzem a forró leheletét, ami átjárja minden porcikámat. Mélyen a szemébe nézek. Ő viszonozza a tekintetem. Érzem, már teljesen hozzám bújt, és az ölelése egyre szorosabb. Szinte már fáj ez az ölelés, mikor hirtelen megcsókol, és eltűnik minden fájdalom, és minden ami csak körülöttünk létezik...
4138
Jelenleg 13 éves vagyok.
Hozzászólások
További hozzászólások »
Tűzmadár ·
Jól írsz, de kissé már unom, hogy minden tininek az öngyilkosság jár az eszében. Miért nem szedsz már föl valami jó pasit, esetleg kettőt, vagy többet? Meglásd, egy-egy átszexelt éjszaka után, jólesően, kielégülten pihegsz, mint egy madárka.

Tűzmadár ·
Bocsi.
Iszonyatosan fáj a fejem. Kérlek ne haragudj, a lényeg, hogy jól írsz.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: