Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF MR. HARRINGTON …. Szerző: Ronde …. Literotica...
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Friss hozzászólások
Rémpásztor: Nagyon szépen köszönök minden...
2024-04-28 00:36
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

A sírásó lánya

Nemsokára elért egy kriptához, és gyorsan bement. Fáklyákkal kivilágított csigalépcsőn lejutott egy kisebb terembe, ahol egy meztelen férfi várta, fején csuklyával. Ez a férfi még régen egyezséget kötött a lány apjával, aki később mindenét elveszítette, s mivel másuk már nem volt, így a lányának szolgáltatásokat kellett nyújtania a csuklyás férfinak fizetségül. Eddig minden a lehető legnagyobb rendben zajlott le.


A lány ledobta fekete köpenyét, alatta csak harisnyát és izzó vörös fehérneműt viselt. Lassan, kimérten odament a férfihoz, aki egy erőteljes mozdulattal letépte róla az összes ruhadarabot amit viselt, majd felkapta a lányt, és ráfektette az egyik sírkőre. Összekötözte a kezeit és kipeckelte a száját a lány letépett bugyijával. Szétfeszítette a lány lábait, letérdelt elé, és hosszú nyelvével körkörös mozdulatokat kezdett el tenni a lány csiklóján. A lány kezdett önkívületi állapotba esni, behunyta a szemeit, melegség öntötte el az egész testét. A mozdulatok egyre erőteljesebbek, egyre hevesebbek lettek, a tempó egyre gyorsabb. A lány finom teste hullámzott a mámortól, két oldalról markolta a sírkövet, amin feküdt, halk nyögésekkel fejezte ki, már közel van a gyönyör beteljesüléséhez, mikor a férfi hirtelen abbahagyta a műveletet. Ekkor a lány feltérdelt, a férfi elé állt, az eloldozta a kezét és kivette a pecket a szájából. A lány rögtön tudta mit kell tennie és a szájába vette a férfi nagy, mereven duzzadó hímtagját. Ritmikusan mozgott rajta föl-e, kezével segítve a folyamatot. Időnként megállt, és nyelvével nyalogatta a makkot, majd újra bekapta, jó mélyen, egyre gyorsabban szopta a férfit, aki halk nyögésekkel jutalmazta a lányt. Már majdnem a csúcson járt, mikor a lány egyszer csak abbahagyta és rátérdelt a sírkőre, a férfi mögé. A férfi nem habozott és keményen berakta a lányba a kőkemény hímvesszejét. Elkezdtek mozogni, egyre gyorsabban, egyre durvábban. A férfi belemarkolt a lány hatalmas duzzadó kebleibe, akit ez még jobban felizgatott és egyik kezével csiklóját kezdte izgatni. Végül a lány csípőjét szorosan megragadva iszonyúan gyors tempóba kezdett. Kint felerősödött a szél, a fák levelei suhogtak, de a kriptában a lány kéjes sikoltozása minden külső zajt elnyomott, visszhangzott tőle az egész ódon épület. A férfi hirtelen lelassított, és elkezdte csókolgatni a lány nyakát, közben egyik kezével simogatta a melleit és a feszes fenekét. A lány hangosan zihált, majd testét elöntötte a forróság és izzadt, vonagló testét a férfi megragadta és maga elé térdeltette majd ráverte hímtagjának fehér, ragadós nedvét a lány fenséges kebleire. A lány hálától csillogó szemmel nyalogatta a férfi farkáról a maradékot.
A férfi hirtelen ledobta magáról a csuklyát, a lány felsikoltott, a kripta előtt a varjak felreppentek a szél is alábbhagyott, csend lett úrrá a kriptán. Nem az a férfi állt előtte, akivel az apja megállapodott, hanem a fia, aki önelégülten vigyorgott a lányra...
Hozzászólások
További hozzászólások »
hörcsög00 ·
Valóban elsietted kicsit a dolgokat,ezrét van benne egy-két helyesírási hiba is.Azt,hogy kovácsoltvas egybe írjuk, a lány pillantást vetett és nem pillantással vetett és nem föl-e mozgott rajta, hanem föl-le. Utóbbi kettő gondolom a kapkodás miatt csúszott be.
Árnyalhattad volna a történetet. Azt,hogy ki kicsoda, milyen kapcsolatban áll a másikkal és miért.Pláne a végén, a csattanónál lehetett volna ez érdekes.
Mindennek ellenére nem gondolom,hogy olyan rossz az írásod mint azt néhányan állítják, én bátorításul adok rá egy tetsziket a Dracula halott és élvezi utánérzet miatt:D.

Sinara ·
Részben egyet értek hörcsöggel. A felvezetés így még úgy ahogy megállja a helyét, de akkor is van benne egy törés, ami után a stílus csappnivaló. A szereplőket valóban jobban be kellett volna mutatnod, és a kapcsolatukat kifejtened, mert így befejezetlen a történet. Ha a föl már korábban is előkerül pl. azzal, hogy mindig is meg akarta dugni a lányt, kicsit már más lenne a helyzet. Így viszont félbehagyott és értelmezhetetlen.
Én bátorításként nem adok tetsziket, de azért bíztatlak, hogy próbálkozz. Legközelebb viszont szánj rá több időt és eenergiát!

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: