Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

A parkban

Nos, az én történetem egy forró augusztusi napon játszódik Debrecen egyik parkjában. Az egyik gimnázium diákjai tanulmányi kiránduláson vesznek részt. Téma a környezetszennyezés, amit összefüggő mondatokban kell megvitatni. Történetem két főszereplője Kata és Ádám hevesen vitatkoznak az egyik kérdésen, mígnem Ádám végül enged, és a párbajt Kata nyeri. Egy kis pihenés után leülnek beszélgetni, ahol Ádám sok dolgot megtudhat a hölgyről és azt is h még szűz, mert nem találta meg az igazit, pedig saját bevallása szerint kereste, de mindig csak bunkókat fogott ki. Ahogy beszéltek, egyre jobban összemelegedtek. Ádám mindig is óvatos volt, soha nem támadt csak úgy le egy csajt, de most valahogy felbátorodott Kata közelségén. Lassan odahajolt és egy hosszú csókot nyomott a nyakára. Kata folytatta a csókot, és időérzéküket elvesztve csókolóztak a padon. A tanár közölte a diákokkal, hogy az utolsó óra elmarad, és aki akar az maradhat a parkban. Ádámék nem hallották, de nem is érdekelte a külvilág. Ők csak zavartalanul akarták folytatni az egészet. 10 perc múlva kiürült a park és ezen felbátorodva Kata belesúgta Ádám fülébe:
- Szeretlek. Ez az egy szó többet mondott mindennél. Ádám nem is tudott mit mondani csak még egy szenvedélyes csókot váltott Katával, majd lassan levette a blúzát, és formás melleit kezdte csókokkal elárasztani, miközben Kata hátát simogatta.

Óvatosan haladt lefelé, mígnem elérte a köldökét. Egy apró puszit lehelt bele, majd tovább folytatta útját. Kata nagyon élvezte Ádám csókjait, s mire ismét Ádámra szentelte figyelmét, azt tapasztalta, hogy Ádám épp a bugyijától szabadítja meg a park kellős közepén. Viszont nem láthatta őket senki hála egy jótékony fűz takarásának. Egy pillanatra megijedt, de Ádám kedveskedése megtette a hatását és újra belemerült az élvezetek hullámaiba.
Ádám észrevette, hogy kényeztetése nem maradt érdemtelen Kata számára, és a lány izgatott sóhajait is hallhatta. Ádám nem tudta mennyi idő telhetett el, de nem is számított. Hirtelen Kata felnyögött, és teste görcsbe rándult az orgazmus hatására, de Ádám nem hagyta rögtön abba, hanem tovább nyalta Katát és ezzel eljutatta egy második orgazmushoz is. Még percekig pihegtek egymás karjaiban mire Kata újra magához tért.
Kata egy forró csókot nyomott Ádám szájára, majd felálltak és kézen fogva elindultak. Kata csak annyit mondott, hogy:
- Köszönöm.
Hasonló történetek
30299
Mikor már teljesen megmerett, kigomboltam a nadrágját és elővettem az óriási farkát! Nyengéden elkezdtem a nyelvemmel dédelgetni. Ő közben a melleimet kezdte simogatni. Majd a makkjához érintettem a mellbimbóimat és a faszát kezdtem dögönyözni a melleim között, úgy, hogy még a golyói is összezsugorodtak a kéjtől...
24286
Már lassan közel voltam hogy elélvezzek, ekkor ő hatalmasokat kezdett el szívní a makkomon, én azonnal elélveztem, bele a szájába, a kis édes annyira szívta a farkam hogy jó sokat kiszivott belőle. A kis szája tele volt a fehér nedüvel, majd lenyelte, és azt mondta hogy isteni volt, még soha nem élveztek a szájába...
Hozzászólások
További hozzászólások »
ambpro ·
Szia!

Legalább olvasnád át...
"Ádámék nem hallották, de nem is érdekelte a külvilág."
-ez mi?

bye

ui. Ha egy csaj keres, akkor talál is!


Bogyó ·
nem tetszett...túl idilli vagy nem is tudom:S:S

RMia ·
Van benne valami. Tehetséges az író kicsit többet kellene vele foglalkoznia, de tehetséges. A történet igazságtartalma, meg teljesen lényegtelen. Elvégre kit érdekel, hogy egy szűzlány mikor adja be a derekát és mikor nem??? Magam is az vagyok, de gondoljatok bele. Így azt mondja az ember, hogy egy parkban, soha. De ha az, akit titokban régóta szeretsz bevallotta, hogy viszont szeret, akár meg is történhet. Érdemes nem csak elolvasni, hanem elemezni is egy művet! Sok sikert a jövőben!!!

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: