Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

A német csajom

A nevem Réka. Miskolcon születtem 1989-ban. Egyke vagyok, ezért képzelhetitek anyámék arcát ahogy megtudják az egyetlen lányuk leszbi. Egyébként ha belegondolok egész jól fogadták. Anyám azt mondta:
- A lányom vagy akkor is ha "ilyen" vagy!
Ez egy meglehetősen jó reakció nem? És most jön amire én sem számítottam, Apám reakciója:
-És akkor?
2 szó, de egy magamfajta jobbat nem is várhatna. Szépen lassan megtudta a többi családtagom is. Elfogadtak és kész.14 éves voltam mikor megvolt ez procedúra. Aztán szépen lassan megtudták osztálytársak is. Sose felejtem el amikor az egyik osztálytársam Bence azt mondja a többi lánynak az egyik szünetben:
-Tipli van! Rékuval éppen a puncikról beszélgetünk! Imádtam Bencét hatalmas szíve volt (van)!Olyan közegben nőhetem fel és lehettem leszbikus amire sokan irigyek lehetnek. Gimi után természetesen, az egyetemen sokat gondolkodtam, hogy Miskolc vagy Budapest. De végül a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemre esett a választásom (tetszett a neve :D). Szóval formatervező mérnök lettem. Na, megkaptam a diplomámat és rögtön eldöntöttem, hogy nem maradok itthon. A választásom Németországra esett. Sör és a mérnöki precizitás. Szóval kimentem, nem ismertem senkit de németből felsőfokú nyelvvizsgám volt ezért azt gondoltam nem lehet baj. Egy ideig egy olcsó helyen laktam kb. 3 hónapot. Közben persze jelentkeztem egy csomó állásra. Meglepődtem, hogy 7 helyre behívtak. A végén még én választottam. Akkor még kezdő de most az egyik legmenőbb és legsikeresebb irodát Berlinben. Aztán beköltöztem egy csapat lányhoz egy albérletbe ahol 4-en voltunk csajok. Még most is itt élek egyébként. Annyi változás van, hogy 1 pasi és 3 csaj. Még arra emlékszem, hogy nagyon sok volt arra az egy szobára a jelentkező. Egyesével, mint érettségikor leültettek az asztalhoz és kérdezgetni kezdtek, a bizottságban volt a "szerelmem" Linda. Igazából csak őt figyeltem vagyis a tetkóit. Nincs agyon tetoválva de van rajta jó pár, mint rajtam. Majd egyszer csak megszólalt:
- Mindegyiknek megvan a maga jelentése. Hirtelen azt se tudtam, hogy mi van csak habogtam, hogy:
-Tessék? Ahogy ott bambultam hirtelen magyarul szólaltam meg. Utána kapcsoltam:
-Entschuldigung? Eléggé zavarban voltam. Folytatja:
- A tetkóim. Látom neked is van jó pár.
És a tetkókról 4 lány 5 percet csevegett. Aztán meghallgattak másokat is. De amint felálltam az asztaltól hallom, hogy oda súgják Olíviának (övé az albérlet)
-Őt akarom
-Én is. Szó szerint filmbe illő történet ami következett. Elzavartak mindenkit (legalábbis ők ezt mondták) és másnap felhívtak, hogy enyém a szoba. Megtudtam, hogy Olíviának van egy klubja belvárosban (rohadt jó hely) Linda ott hangtechnikus. Na most leírom a csajokról mit kell tudni.
- Linda: zenész, hangtechnikus
- Olívia: klubtulajdonos, bizniszvúmen
- Barbara: fodrász, mindenki "pótanyja"
- Gerda: na, róla nem tudok sokat az ő szobáját kaptam meg, párszor lekurvázta a többieket (a mai napig nem mondják el miért)
Olívia pasija Dominik, tündéri fiú, ő a bizniszmen:D. A macsó Otto, Barbara pasija, rájuk mondják se veled se nélküled. Az udvarlómból lett haverom Jakob egy egyszerű fotós. Ők az én német családom. A csapat és Linda activity közben tudta meg, hogy Was ist los? Mi a helyzet? Jakob szebbnél szebb dumákkal bombázott én meg próbáltam állni a sarat. Egyszer csak meguntam és a szavába vágtam:
- Barkóbázunk?
- Hát persze!
Mondtam neki, hogy:
-Fogalom
Erre:
-Basszus, kezdőbetű?
-L
Azt hittem elolvadok :) a válasza az volt hogy:
-Liebe (szerelem)
Mondom: Dehogy is! Lesbisch! Leszbikus! Ezt sikerült olyan hangosan mondanom, hogy megfagyott a levegő a szobában.
Otto visszafolytotta a röhögését és azt ordította: Csak elbírunk kettővel nem? (Otto egyébként nagyon flegelhaf (faragatlan, pimasz) De így kell őt szeretni. Linda és én egy este alkalmával melegedtünk össze. Szarul éreztem magam és nem mentem bulizni a többiekkel. Linda otthon maradt velem. De 11 óra felé megunta a tv nézést és kikapott egy pezsgőt a hűtőből, lenyomtuk 10 perc alatt és megjött a kedvem. Császkáltunk Berlinben bárból ki bárba be. Megkérdeztem tőle (erősen ittas állapotomban):
- Nem szeretnél az egyik tetkóm lenni? Válasz:.
-De hát már az vagyok!
(A bal csuklómon a "Love" szócska szerepel). Erre megragadta a csuklómat és magához rántott. Életemben nem csókolóztam ilyen részegen de mégis minden tökéletes volt. Aztán nem aznap este, hanem 2 nappal később lefeküdtünk (hogy mér' nem tudom ). Aztán fogadott velem, hogy 1 hét alatt újra az ágyában fogok landolni. Nem éreztem iránta akkor még semmit, csupán vonzalmat. Fogadtunk 1 hónapnyi takarításban. Barbara hülyének nézett minket ahogy a metrón tárgyalunk. Próbáltam szexin mondani:
-Próbálkozz, édes!
Linda: - Rendben, édes!
Az elkövetkező 3 napban nem próbálkozott, semmi. Azt hittem elfelejtette. 4 nappal Barbara szülinapja előtt annyira játszotta a csábítót, hogy a csókig eljutottunk, hál' Istenek Olívia ránk nyitott és mind nevetésben törtünk ki. Olívia csak megfordult és finoman behajtotta az ajtót, erre mindketten felpattanunk az ágyról és a dolgunkra indulunk. Gondoltam húzom az agyát: - Nem megy ez neked szivi, talán a pasikkal nagyobb szerencséd lenne!
Azt hittem megsértődött a pasis hozzászólásomon mert dühös fejet vágott és elment. Lelkiismeret furdalásom volt de a munka nagyon lefoglalt. Eljött a Vasárnap. Barbara 30. szülinapja. Meglepetés bulit szerveztünk neki ami közelebb hozott minket Lindával. Éjfél felé járt már az idő. Leöntöttem Lindát valami mixelt izével. Sietünk a fürdőszobába kértem, hogy vegye le, hogy be tudjam áztatni. És én...csak neki estem. Éjfél előtt "lefektetett"(a kis szemét) 1 hónapig takarítottam helyette. De nem bántam. Átéltünk együtt sok jót és rosszat, bulikat és másnaposságokat, tüntetéseket és bírságokat, kínos beszélgetéseket a szüleivel és ciki képeket a neten. Egyszóval mindent. Hálás vagyok a német családomért és a német csajomért . :D Linda nem fog örülni, hogy a világ tudtára adtam a story-nkat (igaz dióhéjban) de akkor is. Úgyse beszél magyarul, majd kidumálom. :)
Hozzászólások
További hozzászólások »
Bánkbán ·
Színfolt, valaki élete.Stílust nem fedeztem fel, se jó fogalmazóképességet, rosszat sem, egy :D, és:) ilyen jelekkel tarkított beszámoló, ami naplórészletnek tűnik, inkább a barátnődnek címzett levélben állja meg a helyét, nem közönségnek szánva.Mert biztos szoktál olvasni, történetekben, novellákban nincs ilyen.Főleg ha menő irodai dolgozó vagy, akkor hiányzik az a szellemi színvonal, amit képviselned kellene.
VRE ·
Köszi!Lehet,hogy itt nem csillan meg az szellemi színvonalom egyetértek:)
alizka93 ·
Sajnos nem lehet itt (tudtommal) levelet irni a szerzonek, de szeretnem felvenni veled a kapcsolatot, mert egy varosban elunk, jol jonne egy jobarat :-).

Nlesdrak ·
legalább a történetet írtad volna le pontosan és ne mondanád, hogy sajátod! Gute Zeiten, schlechte Zeiten tényleg nagyon jó, ( egyértelműen (Anni és Jasmin). Nem kéne ennyire lehúzni ezzel a mesével.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: