Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

A munkatársammal- a váratlan vendég

Emlékszem, az a hétvége is úgy kezdődött, mint a többi. Fáradtan és élvezetre éhesen. Persze az estét nem akartam kihagyni semmi pénzért, egy meleg bárba készültem, ahol mindig akad szex, ha nem vagy túl nagyigényű. Nem fekszem össze mindenkivel, szeretem, ha tetszik a partner, de nem is hinnétek mennyi a meleg és a faszra vágyó férfi-fiú.
A herém tele volt, ahogy álltam a zuhany alatt éreztem mennyire kellene a kielégülés.
Mit tehettem volna, a farkam egyre vastagodott és keményedett, a kezemmel segítettem magamon. Három perc alatt kivertem, miközben a meleg víz folyamatosan melegítette a testemet.
Nagyban készültem a városba, már a hajamat igazítottam, amikor váratlanul csengettek. Csodálkoztam, hiszen nem vártam senkit.
A munkatársam hangja idegesen hallatszott fel a kaputelefonon keresztül. Bemondtam hányadikon lakom, aztán vártam, hogy feljöjjön. John már két éve dolgozott mellettem, de még sosem járt nálam, csak egyszer hozott haza a meló után. A háztömb előtt rakott ki, valószínűleg ezért emlékezett merre lakom, így talált el hozzám.
Kicsit dobogott a szívem, amikor hallottam a lift ajtót nyitódni. John mindig is tetszett nekem, amikor nem látta, folyamatosan bámultam. Mindenét figyeltem. Az éjjeleimbe is belopódzott, bevallom, sokszor ő volt az, akire gondolva kielégítettem magam. Közeledni azonban sosem mertem felé, barátnője volt, szép és fiatal. Olyan nagyon is hetero típusnak ismertem meg.

Ennek ellenére nagyot dobbant a szívem, amikor kezet fogtunk az ajtó előtt, a fantasztikus izmos testének látványától kiszáradt a szám, a testemen enyhe remegés futott keresztül.
- Ne haragudj, hogy feljöttem, és megzavartalak, de összevesztem a barátnőmmel, ráadásul  leállt az autóm és eszembe jutott, hogy errefelé laksz. - csak beszélt és beszélt, miközben beinvitáltam. Alig bírtam levenni a szemem a vaskos szájáról.
Nézegettem éhesen, mennyire jó hapsi, alig jutott el a tudatomig a mondanivalója, hiszen a világoskék pólója rásimult a felsőtestére, az arca pedig annyira férfiasan helyes, hogy neki tudtam volna esni azonnal.
- Előfordul az ilyesmi, ne idegeskedj, majd kibékültök - próbáltam csillapítani, miközben sörözgettünk. Nagyon halkan a rádiót is bekapcsoltam, ahonnan kellemesen ritmusos zene szólt.
- Nyugodjak meg? Hogy a fenébe tudnék szerinted, amikor az a cafka lefeküdt mással? Megcsalt engem, érted? Képes volt ezt tenni velem, amikor döglenek utánam a csajok! Én pedig ennek ellenére végig kitartottam mellette hűségesen. - Nem is tudtam mit válaszoljak hirtelen a kirohanására.
- Megértelek, elhiszem, hogy nagyon bánt. - Tártam szét a kezem.
- Neked nincs barátnőd? – Kérdezett vissza John, miközben a tekintete tetőtől-talpig végig siklott rajtam. Kicsinek és csúnyának éreztem magam egyből, az arcom lángolni kezdett. Egy fejjel legalább alacsonyabb vagyok Johnál, vékony testű és lányos arcú.
- Nincs - feleltem a földet bámulva. - Amint látod, nem vagyok valami férfias, nem jövök be a csajoknak. –folytattam. Persze ez nem volt egészen igaz, hiszen tetszettem én a lányoknak is. A testem arányosan izmos, ha vékony is, és állítólag jóképű is vagyok. A világos barna hajamat is szerették borzolni az irodában a munkatársnőim.
- Nem hiszem én azt, csak legyél magabiztosabb!Nem mindenki az izmos palikra bukik.- biztatott John majd tovább panaszkodott. Néha felpattant és mászkált idegességében, majd visszaült, én pedig csak figyeltem, tapadtak a szemeim rá, csüngtem minden mozdulatán.
- Most látom, Dean te valahová készültél, csak nem randid van? - kérdezte hirtelen.
- Nincs randim, szimplán szórakozni akartam az éjszakában, de nem fontos, jól érzem magam veled. - mosolyodtam el.
- Persze velem, mi? Egy jó kis bige helyett! Tudod mit? Menjünk el valahová, nekem is jót fog tenni! Majd az autóról holnap gondoskodom.
John arcán végre mosoly terült szét, és magam is visszamosolyogtam, szinte szikrákat szórt a szemem.

Nemsokára már az egyik menő clubban voltunk és figyeltük a parketten hullámzó tömeget. Egyetlen baja, hogy nem meleg bár révén több volt a lány, mint a fiú. Nagyon szép lányok vonaglottak kicsi szoknyácskákban, szűk pólókban domborodott a mellük. Johnra persze szinte azonnal elkezdtek mászni a csajok, szemeztek vele, rámosolyogtak. Nagyon mérges lettem, amikor végül három szexi lánnyal mentünk be a tömeg közepére táncolni.
John nem fogta magát vissza. Tánc közben észvesztően flörtölt, a lányok csak úgy olvadoztak, igaz én is csöpögtem rendesen tőle. De jól mozgott! Legszívesebben a nyakába ugorva tapasztottam volna a számat az övére.
Annyira szűk farmert viseltem, hogy valósággal fájt a péniszem,  nyomta az álló dákomat.
A tánc közben ki-ki mentünk a bárpulthoz és piáltunk is jócskán. Talán ezért is melegedtem bele piszkosul a táncba, tekertem a csípőmet, ráztam a hátsómat, akár egy magát kellető ribanc. John szeme megakadt rajtam, nem hagytam abba, neki dörgölőztem játékosan, és hogy mennyire melegem lett tőle!
John nem ellenkezett, hagyta, hogy néha neki-neki érjen a csípőm, a kezem, a vállam, talán mert már ő is az alkohol mámorában vesztette az eszét. A három lány először nevetett a játékomon, de aztán egyre inkább megpróbáltak kitúrni a körből, ők dörgölődtek oda Johnak. Rátapadtak mindhárman, csoda, hogy nem fulladt meg miattuk.
Éppen egy lassúbb szám következett, amikor elkaptam John karját, mintha keringőznénk, és nevetve kipörögtem vele a tömegből, a végén már a mosdóknál forogtunk hülyéskedve.
- Nagyon meleg van itt - húzta előrefelé az izzadt pólóját a mellkasán John, én pedig egyből a segítségére siettem, az ujjaim nekem is megragadták a pólóját, és így legyezgettem a széles mellkast. Ekkor kapott el valami még őrültebb pillanat, a számat hirtelen az övére szorítottam. Lágyan és csak pár másodpercig, mégis a vagy hullámai tetőtől-talpig végig futottak rajtam.
- Mi a fenét művelsz, megbolondultál? - tolt el magától, miután felocsúdott, és én ekkor úgy éreztem hideg víz zúdul a fejemre. Egy pillanat műve alatt elmenekültem, ki az épület elé, ahol mélyeket lélegeztem a langyos éjjeli levegőből, és azt sem tudtam hogyan követhettem el ekkora ostobaságot. Annyira zakatolt a szívem a felindultságtól, hogy  a felsőtestemet lehajtottam és a kezemet a berogyasztott térdemen pihentettem, így próbáltam a tüdőmet megtölteni levegővel, mert úgy éreztem megfulladok.
Egyszer csak éreztem, ahogy John keze a csuklómra fonódik. Felemelkedtem, a tekintetem találkozott az övével.
- Mi a fene volt az előbbi dolog odabent? – Nem válaszoltam, elkaptam a fejemet, ami vöröslött a szégyentől. John ekkor megfogta az államat, erősen szorítva és maga felé fordította a fejemet, hogy belenézzen a szemembe.
- Válaszolj! - utasított.
- Én …nem tudom, csak…
- Csak, igen, várom a válaszodat! - ekkor már nagyon kínosan éreztem magam, és azt gondoltam már úgy is veszve van minden.
- Meleg vagyok, és nagyon tetszel. – Nem tudom, hogy sikerült kinyögnöm, de megkönnyebbülést éreztem, bár a gyomrom kicsi gombóccá zsugorodott.
John pupillái összeszűkültek, majd újra kitágultak, lassan valamiféle furcsa tűz költözött beléjük. Amikor felém hajolt még nem akartam elhinni, de amikor összeért a szánk kezdett bennem megfogalmazódni, hogy nem visszautasítva lettem. Sőt.
Majdnem összecsuklottam.
Hatalmasat nyögtem, égetett az érintés, mégis belelúdbőrzött a bőröm. A szám automatikusan engedte be John nyelvét, ami azonnal táncba fogott az enyémmel. Először lassan csináltuk, szikrákat gyújtva bennem, majd gyorsabban, őrült vágyat szítva.
- Menjünk oda át - intett a fejével John az oldalsó melléképületek felé.
Remegő lábakkal értünk a sötét helyre, az ujjaink összefonódtak a rövid távolság alatt. Nem beszéltünk, csak sietősen igyekeztünk egy megfelelő helyet találni. Bokrok és padok tarkította rész volt. Többen szexeltek a félre eső helyen. Nyögések és a piszkos szex illata töltötte be a langyos levegőt.
Egészen hátra mentünk a füves részhez, ott a málladozó falnak döntött John, a kerítés tőlünk alig félméternyire húzódott. A csípője keményen nyomult nekem, és én ekkor markoltam bele először a csodás fenekébe. Jó kemény volt, az a csúcsos formájú, amiért mindig is megvesztem. Gyűrtem, markolásztam, miközben keményen csókolóztunk. Majd az egyik kezemet betoltam kettőnk teste közé, és végre ráfogtam John kemény falloszára. Hogy mekkorát nyögtünk mindketten!
- Anyám - fújtatott John, ami miatt felbátorodva gomboltam ki a nadrágját, és szabadítottam ki a farkát az alsóból. Végre az ujjaim közt éreztem a selymes bőrű rudat, ami szinte lüktetett a kéj után.
Nem bírtam ki, térdre rogytam és lerángattam John nadrágját, majd mohón a számba vettem a péniszének a végét. A makkot szopogattam, ízleltem, miközben a kezem előre-hátra mozgott a vesszőjén. Tetszett a vastagsága, az eressége, minden, ahogy volt. A sötét szőr göndörödve csiklandozta az arcom, a férfiasan tiszta illatot jól esett belélegeznem. John végig nézte a ténykedésem, kitágult pupillákkal találkoztam, amikor néha felnéztem, és kéjtől átszellemült arccal.
Egyre gyorsabb tempóban mozgott a fejem és a kezem is. Picit jobban a számba eresztettem John vaskos péniszét. Nem tudom, meddig tarthatott a dolog, nekem csak pillanatoknak tűnt az egész, mert ugyanannyira jó volt, mint a munkatársamnak, aki nemsokára felszakadó nyögések közepette élvezett bele a számba. A meleg, sós ízű spermát lenyeltem, nem akartam másként tenni. Amikor a szaggatottan érkező anyagból nem jött több, még mindig szopogattam John péniszét, szinte kiszívtam belőle mindent
- Te aztán nagyon tudsz - suttogta, amikor felálltam és kissé elpirosodott fejjel ránéztem.
Akartam valamit mondani, de nem tudtam mit. Jó lett volna lazának lenni, de már az alkohol hatása semmivé foszlott, mintha elpárolgott volna belőlem, bár kissé ingatagnak találtam a talajt, enyhén szédültem.
- Én még nem vagyok képes viszonozni. Sajnálom. Tudom, hogy szemétségnek tűnik.
- Á, nem is kell - szabadkoztam kissé csalódottan.
- Viszont nem akarom, hogy te így maradj - nyomott újra a falhoz, és csókolt bele a nyakamba.
Aztán a keze tétován mozdult, a cipzáram felé. Az ujjai kiszabadították a hímtagomat, miközben szívogatta az ajkaival a bőrömet. A farkam hálásan simult bele a kezébe, nyöszörögve hagytam, hogy kiverje nekem. Mindenem remegett közben, egy reszketeg kocsonyahalmazzá váltam. Nekem még kényeztetés sosem esett annyira jól, mint akkor az. A karjaiba kapaszkodtam, amikor elkezdtem élvezni, hosszan és előrefelé lendülő ágyékkal. A keze megtelt az ondómmal, az illata beszivárgott az orromba. Amikor kész voltam az arcomat csókolgatta, majd kissé szerencsétlenül zsebkendőt kotortam elő, és ő is, mert az a kettő nem volt elég, ami nálam volt.
- Menjünk - csak ennyit mondott, és egyértelmű, hogy az ismeretségünket tovább fogjuk mélyíteni.
Gyalogoltunk szótlanul, csendben, kéz a kézben, nem törődve senkivel, sétáltunk a kivilágított betonrengetegben, haza énhozzám. Úgy láttam menet közben, hogy még a betonfalak is felmelegednek, mosolyogva üdvözöl a graffiti, és a csillagok is csak nekünk világítanak.
Elmondhatatlanul boldognak éreztem magam. Sűrűn pislantottam az összefonódó ujjainkra, hogy elhiggyem, valóban azzal a fiúval sétálok, akiről annyit álmodoztam és majdnem két évig elérhetetlennek tartottam.
Az enyém lett, én az övé, és azóta is együtt evezünk ama bizonyos tengeren, amit életnek hívunk.

Ael M. 2011
Hozzászólások
További hozzászólások »
cmjcmjcmj1988 ·
nagyon felizgatott a történet, férfit kérek, aki elveszi seggem szüzességét...

eliksz13 ·
Kiváló novella ! Minden benne van, Jó a sztori, a hely, az alkalom. Minden együtt van. Tökéletes. A legapróbb részletek felé törsz, de végül elsiklasz róluk. Nem hiány, itt ennek így van jól a rendje. Gratulálok !

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók!A tortenetek csapata új oldalt nyitott a meleg emberek számára: WWW.BOYSXX.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: