Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
Gömec: Bocsánat, hogy itt szólalok fe...
2024-04-19 14:26
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

A „ Masszőr „©

A „ Masszőr „©

…, nehéz fárasztó nap van mögöttem. Valahogy az időjárás is, és az egész napos stressz bele ette magát a testembe. Még a bőröm is úgy éreztem fáj, ahogy a ruhám hozzáér.
Holt fáradtan roskadtam le dolgozószobám asztalához és csak úgy minden cél nélkül tettem-vettem rajta, mikor egy kis színes lap lehullott.
…, egy névjegykártya..., szokásos adatok s foglalkozás „ masszőr „. Kutattam emlékezetemben, hogyan kerülhetett hozzám, de csak arra vetek, hogy Vali barátnőm útján, mert nekem még nem volt dolgom vele azaz szolgálataival.
…, eljátszottam a gondolattal..., miért is ne..., - felhívom a mobil számot, hátha szerencsém lesz és segít egy jó masszázs.
…, hosszan kicsengett, s már ott tartottam , hogy kinyomom mikor egy kellemes bariton bejelentkezett és udvariasan bemutatkozott. Mentegetőzött, hogy pont kliensnél van és azért vette fel oly későn. Mondom neki mi a problémám , mire ő közölte , hogy egy jó félóra és végez, utána szolgálatomra tud lenni mivel ma ez lett volna az utolsó páciense, de nemet mondhat..., jön.
.., bemondtam nevem és címem..., köszönöm mondta igyekszem ahogy tudok.

Ledobáltam magamról a ruhát és a fürdőszoba felé vettem az irányt. Zuhanyt beállítottam a kedvenc hőfokomra és alá állva éreztem igazán azt az ólmos fáradságot, amit eddig csak kis mértékben hatott rám. Jól esett, ahogy víz végig futott rajtam. Fürdőlepedőmbe burkolódzva vissza mentem a szobába s friss tangát vettem fel de maradtam csak a lepedőt magam köré csavarva.. Elpakoltam a szerte szét heverő ruháim, mikor csengettek.
…, az ajtóban egy kisportolt alakú mosolygós tekintetű, jó harmincas férfi állt s udvariasan köszönve bemutatkozott..., xy. masszőr. Valami nagyon buta képet vághattam, mert bár titkon reméltem, de erre nem számítottam. Betessékeltem a poggyászaival, mert volt egy nagyobb és egy kisebb táska nála, mint utóbb kiderült az egyikben egy ötletes masszőrpad volt összehajtva.
A másik tartalmazta a csodaszereit.
Összeállította a hordozható masszőrpadot s kért feküdjek hasra és engedjem el magam s mintha a világ legtermészetesebb dolga lenne ott feküdtem hason egy szál tangában előtte ! Csodálkoztam magamon.., ilyet ?
…, szavai térítettek magamhoz.
…,- milyen masszázst parancsol kérdezte..,-egész testes frissítő vagy gyógy netán ?
Valamit mormogtam, hogy fáradt vagyok mindenem fáj , rá bízom magam.
Aztán valamivel még pepecselt, úgy gondolom az olaj keveréket készítette elő, és mintha áram ütött volna meg mikor hozzám ért.
…, bocsánat – mondta fájdalmat okoztam? nem mondom csak érzékeny vagyok, majd elmúlik.
Egy frászt..., egy leírhatatlan érzéshullám futott rajtam keresztül, de ezt nem mondhatom neki.
S ahogy elkezdte a tarkóm masszírozni lassan óvatosan körkörösen éreztem a testemben szétáradó nyugalmat..., elég görcsös lehettem, mert szólt engedjem el magam..., de ez valahonnan már távolról jött. Kért, hogy relaxáljak..., ürítsem ki a gondolataim...,
Lassan haladt lefelé a nyakamon, a vállaimon elidőzve, hol egyik oldal hol a másik majd vissza.
Nagyon jó érzés volt. Ahogy haladt a gerincem vonalán egyre lazább és megmagyarázhatatlan érzés kerített hatalmába. Csodálatos keze van..., le a csípőmig majd vissza és a lapockáimon folytatta. Itt sokáig elidőzött, mintha azt mondta volna..,- nagyon le vannak tapadva az izmok. Kezei olykor az oldalamon mozogva a mellem érintették..., kellemes borzongás futott át rajtam.
Mintha millió hangya futkározott volna bennem, teljesen megadtam magam, most bármit tehetett volna velem, de a világ legtermészetesebb módján viselkedett.
Gerincemen végighaladva éreztem, hogy a vér felszökik az agyamba..., pláne mikor gömbölyded popomhoz ért, s majd a combjaim, hol egyiket, hol másikat masszírozta, s lábszáraimon egész a talpamig. Majd újra először az egyik popóm forgóit, s lábam végig majd ugyanezt a másikon is elvégezte. Kezét állandóan frissítette az olajkeverékkel, amelynek nem tudnám igazán az illatát meghatározni, de kellemes simogató és bársonyos volt azt tudom.
…, kérem forduljon meg..., - zökkentett ki nyugalmamból. A világ legtermészetesebb dolgának tartottam, fedetlen kebellel feküdni egy ismeretlen férfi előtt.
Bár ne túl nagy, de formás melleim vannak, amelyeken most éreztem az eddigi masszírozás hatását nem titkolta, hogy feszesebb lett s két kis eperszem megduzzadva mered a mennyezet felé.

Hátam mögé kerülve az arcomon kezdett, ami nagyon megnyugtató volt. Csak azután halad a nyakam s a vállaim felé. A két karom külön-külön végigdolgozta, s mikor az ujjamig ért , mint a szalagot megrázta lazításként.
Visszatérve felsőtestemre két kezébe fogta hol egyik, hol másik mellem, kellemes simogatással körkörösen masszírozta. A bimbók oly kemények lettek, hogy attól féltem felsértik a tenyerét.
Csodálatos érzéshullámok áramlottak keresztül rajtam. Ezután a csípőm következett, majd felhúzta talpra a lábaim, és teljesen lelazította az izmokat.
Végül vissza fektette és gyors simító mozdulatokkal, mintha leseperne rólam minden rosszat, befejezte.
…, kedves egészségére..., valami halk távoli hangnak tűnt, még mindig az előző óra hatása alatt álltam. Gépiesen megkérdeztem, mivel tartozom és máskor is hívhatom ugye..,- az ilyenkor szokásos szöveg.
…, összecsomagolt s kikísértem az ajtóig s akkor a kezembe nyomott egy kis flakont és lelkemre kötötte..., ezzel tusoljon le az olajat ez oldja, rám mosolygott s távozott.
Még mindig, mint az alvajáró elindultam a fürdőszobába, gépiesen beállítottam a vizet s kapott flakon tartalmát magamra felvíve nekiláttam tusolni.
…, kezemmel lassan minden testrészemen végighaladva sűrű habot hozott létre. Amikor a kezem a combjaim közé siklottak, egy megmagyarázhatatlan kényszertől vezérelve elidőztek, s mikor a szeretkezés közben a csúcsra érek az eddig visszafojtott érzés rám tört. Halk majd erősödő sikollyal kielégültem.
Tusolás után azonnal ágyba bújtam s reggelig egyhuzamban aludtam, ami nagyon rég fordult elő velem.
…, reggel a fürdőszobában a tükörben egy kipihent arc nézett vissza rám s a szája sarkában egy hamiskás mosoly...,
Ezt máskor is igénybe veszem s magamra kapkodva a ruhát igyekeztem nehogy a busz otthagyjon.
Valit délelőtt felhívom, hogy csevegjünk délután, ha ráér valahol egy kávé mellett, mert el kellett mondanom valakinek ezt az élményt...,

samvay ©
2005.
Hozzászólások
További hozzászólások »
norbi007 ·
nagyon jó!nekem tetszet!valaki megtudja mondani ha beküldök 1 olyan dolgot ami megtörtént velem azt mikorra teszik ki hogy mindenki olvashassa?aki megirja köszönöm neki!

lovebabyy ·
Nagyon tetszett... A nő szemszögéből nézve szinte éreztem is, ahogy a férfi kezei a hátamhoz érnek, masszírozzák... Nagyon jó förténet :heart:

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: