Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
CRonaldo: Nagyon jó ez a story! Nekem te...
2024-04-23 12:09
kaliban: Folytasd!
2024-04-22 18:25
KutyaSzex: Szia! Van kutyád, és szeretnéd...
2024-04-21 14:04
KutyaSzex: Szia! Van kutyád, és szere...
2024-04-21 14:02
KutyaSzex: Szia! Van kutyád, és szere...
2024-04-21 13:52
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

A létközben (Az alku)

Két magányos lélek bolyongott a homályban. Várták, hogy megszülethessenek, és új esélyt kapjanak, hogy folytassák megkezdett útjukat a teljesség felé. Valahogy találkoztak és megbeszélték, hogy a való életben is így lesz. Egyességet kötöttek, melynek célja a tanítás. Az idősebb lélek ezt mondta:

- Utad kezdetén megismerjük egymást, és elkezdődik a leckéd. Valamit látsz majd bennem, megszeretsz, de én nem fogom viszonozni az érzéseidet. Kicsit engedek majd, de ez nekem nem fog jelenteni semmit. Kihasználom fiatalságod, naívságod, szeretetéhséged. Testünk érintkezni fog, de nem foglak szeretni, csak pillanatnyi vágyaim kielégítésére foglak használni. Fájni fog, szenvedsz majd, mindenről én jutok majd eszedbe, szavaim visszhangozni fognak fejedben. Szabadulnál, de én nem engedem. Lesz olyan pillanat, amikor már nem is akarsz menekülni- az emlékeidből fogsz táplálkozni. Én élem tovább az életem, nem fogok veled különösképpen foglalkozni; nem engedlek be az életem folyásába. Nem mondom el titkaimat. Csak egy darabot kapsz belőlem - oszd be jól! Néha hallhatod hangom, ha már nem tudsz mit kezdeni hiányommal. De csak akkor, ha te keresel fel - nekem nem fogsz eszembe jutni. Ha meglátsz az utcán, rádnézek, köszönök, de közömbösen továbbmegyek.

Te ott maradsz egyedül, szívverésed felgyorsul, és már potyognak is könnyeid. Nem nézek vissza, nem törlöm le fájdalmad jelét. Én boldog leszek mással, te pedig nem tudsz túllépni rajtam. Próbálkozhatsz, de egy darabig biztosan nem fog sikerülni. Keresed majd az összekötő kapcsokat, amik rám emlékeztetnek. Azt hiszed, ha azt a zenét hallgatod, mint én, akkor majd közelebb kerülhetsz hozzám. Nem így lesz! Hiányom átjár majd, mint huzat a házon. Soha többé nem rohanhatsz hozzám. Mi nem illünk össze! Ezt már az elején megmondtam, de te nem értetted meg; vagy csak nem akartad. Belekezdtél a játékba, de csak veszítettél vele. Ha átölelsz, én nem érzem azt, amit te. Nekem ez csak fölösleges érzelgősködés. Kérlek, ne foglalkozz velem ennyire!

(Akaratom ellenére) Közel kerülünk majd egymáshoz; de nem kellene. A nyomomban fogsz járni, nem hagylak nyugodni...
De ezzel erősebb leszel. Óvatosságra és megfontoltságra foglak tanítani.
A tömegben az én arcomat fogod keresni...
- Nos, akkor elfogadod a feltételeket?
- Igen.
- Én 7 évvel hamarabb fogok megszületni, mint te.
De most már nem kerülheted el sorsodat és találkozni fogunk. Csak várj türelemmel egész sorsoddal és életeddel - én ott leszek a megfelelő pillanatban. Nem menekülhetsz!!

Juhász Anita
Hasonló történetek
4462
Szerelem volt ez az első látásra. Valami olyan, mely mindent elsöpör. Egy hurrikán, mely kitép minden fát, és ledönt minden falat. Ember ilyen erős szerelmet még soha nem érzett, mint én akkor.
5554
Csöngettek!
Kinéztem az ablakon és látom, hogy a fényes nyúlványokkal érkező ismerősöm ott ácsorog az ajtó előtt gúnyos mosollyal a szája szegletén. Mit tehetnék, beengedem és hagyom, hogy megtegye, amiért jött. Az ajtó kinyílik és belép rajta Ő...
Hozzászólások
További hozzászólások »
Tűzmadár ·
Nagyon jó az ötlet, de szívesen olvastam volna a másik lélek gondolatait is…
Juhász Anita ·
A másik lélek homályban marad, a történetben nem ő a főszereplő. Ő lesz a szenvedő alany.
Igazából nem is tud gondolkozni, csak meghallgatja a feltételeket, és elfogadja, mert még nem tudja, hogy mivel is jár az. Túl naív.
Tűzmadár ·
Pontosan ezért...

benandr ·
Sajnálom, hogy nem találtam több írásodat...

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: