Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
terelek: Nem izgató, de jó kis sztori....
2024-04-15 09:09
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

A legszebb péntek délután

Én 18 éves voltam ekkor, most 26 vagyok. Épp akkor voltam végzős a helyi középiskolában, Győrben. Magamról annyit, hogy 176 cm magas, barna hajú, sportos alkatú, ugyanis már kisgyerekkorom óta fociztam. Ekkor már túl voltam 3-4 barátnőn, és az utolsó kettővel már le is feküdtem még 16 éves koromban. Utólag visszatekintve jó volt meg minden, de egyikkel sem éreztem magam igazán jól, valószínűleg azért mert egyikőjük iránt sem éreztem azt az igazi nagy szerelmet.

Volt egy lány az osztályban, aki már középiskolai első osztály óta tetszett. Jóban is voltunk, de valahogy sosem hozta úgy a helyzet, hogy összejöjjünk, pedig többször mondta ő is, hogy bejövök neki és én sem titkoltam. A lányról annyit, nevezzük Dórinak, hogy kb. 165 cm magas, fekete hajú, kicsit barnás bőrű, karcsú, kifejezetten szép babaarcú, mosolygós volt, gyönyörű feszes fenékkel és nem túl nagy, de láthatóan feszes mellekkel.

Nekem ekkor már 2-3 hónapja nem volt senkim és valahogy nem is hiányzott, mert közeledett az érettségi és arra akartam koncentrálni. Dórinak ekkor volt barátja és látszólag boldogok is voltak, aminek én személy szerint örültem, mert a barátja csapattársam volt és jóban voltunk.

Egy októberi napon ültünk egypáran az iskola aulájában, mikor egyszercsak látom, hogy Dóri jön kisírt szemmel és lehorgasztott fejjel az emeletről, rámnézett és biccentett a fejével, hogy menjek oda. Kissé meglepett a dolog, mert jóban voltunk ugyan, de nem gondoltam, hogy ha komoly baja van akkor is hozzám fordulna. Elmondta, hogy szakítottak a barátjával, mert a barátja, nevezzük Ádámnak, többször is megcsalta és bevallotta Dórinak, hogy már nem őt szereti, hanem valaki mást. Mivel régebb óta együttvoltak már és szerette is a srácot eléggé megviselte a dolog. Próbáltam megvígasztalni, de kezdetben nem nagyon ment. Olyan aranyos volt még így is, ahogy sírt. Azok a gyönyörű fekete szemek még így is rabul ejtettek. Ahogy ültünk ott ketten a földszinten az egyik padon, valahogy hirtelen annyira megtetszett ez a lány, ahogy párszor sírva átölelt és meseszép hangján ,félig sírva még mindig, panaszolta a történteket. Láttam, hogy az is zavarja egy kicsit, hogy többen látják a sírását a suliban, így felajánlottam neki, hogy hazakísérem.
- Jaj de kedves vagy! Köszönöm. válaszolta angyali hangján.
- Nem tesz semmit, te is ezt tennéd!
Erre egy kicsit felnevetett és azt mondta:
- Veled úgysem történne ilyen, hogy sírnál egy lány miatt.
- Akkor nem ismersz eléggé! feleltem mosolyogva.
Ahogy mentünk hazafelé, (nem lakott messze, olyan egy kilométernyire) egyre inkább abbahagyta a szomorkodást és a vége felé már más témák is szóba jöttek. Végülis azt is kikotyogta, hogy annyira nem is szerette már Ádámot, csak az fáj neki, hogy ilyen piszkosul bánt el vele.

Elérkeztünk hozzájuk. Szép nagy kertes házban laktak, mint mi. Nem láttam egyik autójukat sem, amit kissé furcsálltam is, mert általában az egyik szülője mindig itthon volt. Dóri észre is vettem, hogy a garázs felé nézegetek, így elmondta hogy a szülei két napja elutaztak egy kisebb nyaralásra, így most még holnap estig egyedül van otthon a nővérével, de most ő sincs itthon, mert dolgozik.
- Nem akarsz bejönni egy kicsit? Úgyis péntek van. kérdezte, már kisebb mosoly kíséretében.
- De, miért ne. válaszoltam.
Felmentünk a szobájába, hozott fel egy kis üdítőt és tovább beszélgettünk. Én az íróasztalszéken ültem, ő pedig hason fekve az ágyon.
Egyre inkább kezdett kényesebb témák felé terelődni a beszélgetés és a végén már azon kaptam magam, hogy a szexről beszélünk. Először azt panaszolta, hogy Ádámnak nem volt valami nagy a cerkája, állítása szerint 13-14 cm, majd azután kíváncsiskodott, hogy ez most az átlagos vagy hogy van ez?
- Nem tudom, hogy átlagos-e nekem nagyobb van azért. feleltem.
- Mekkora?- kérdezte huncutul mosolyogva Dóri.
- 17 körül. válaszoltam.
- Hiszem ha látom! mondta kaján mosollyal az arcán.
Én meg gondoltam mit veszíthetek. Elkezdtem kigombolni a gatyámat. Láttam a Dóri arcán, hogy nagyon meglepődik, de egyáltalán nem ellenkezett.
Mikor letoltam a gatyám és ott álltam egyszál faszba, Dóri pedig mosolyogva a szemembe nézett, tudtam már hogy itt már nincs visszaút.
- Most én is szeretnélek látni! szóltam rá kedvesen.
Ő pedig egy szó nélkül felállt és elkezdett szép lassan vetkőzni, miközben végig a szemembe nézett. Először a blúzától szabadult meg, majd a farmerjától. Aztán mondta hogy segítsek.
Én szó nélkül odamentem és kicsatoltam a melltartóját, de ekkor már majdnem teljesen merev volt a farkam. Ezt ő is észrevette és ezt mondta:
- Mostmár elhiszem!
És lassan, nagyon szenvedélyesen megcsókolt. Nekem rögtön elindult a kezem a feneke felé, ő pedig balkezével egyből rányúlt a farkamra. Elkezdtem masszírozni a fenekét, ő pedig lassan elkezdte verni a farkam. Én a számmal elindultam lefelé és közben gyengéden az ágyra löktem. Mikor a hasához értem lehúztam fekete tangáját és megláttam gyönyörű punciját, ami látszott, hogy frissen borotvált. Ott feküdt előttem anyaszült meztelenül, széttárt lábakkal, én pedig szépen elkezdtem nyalni a punciját. Ekkor halkan felnyögött és láttam, hogy nedvesedik. Köröztem a nyelvemmel a szeméremajkain, majd a csiklóját szívogattam. Egyre nedvesebb lett, én pedig már éreztem a számban azt a jellegzetes ízt. A teste folyamatosan hullámzott, és egyre hangosabban nyögdécselt. Alig bírtam megállni, hogy ne nyúljak magamhoz. Aztán nem sok idő telt el, mikor felült és egy rövid smárolás után a fülembe súgta:
- Most én jövök! Dőlj hátra!
Majd egy kisebb lökéssel hátra lökött a földre és álló farkam pont egyvonalban volt a fejével. Kicsit rámfeküdt és fentről lefelé egészen a számtól a farkamig végigpuszilt, ezzel végigkínozva, hogy mikor ér már le. Majd leért. Bekapta és éreztem ahogy telt ajkai körbe fogják a farkam és a nyelvével pedig folyamatosan mozog. Isteni érzés volt, ilyen jól még nem szopott le senki. Egyre gyorsabban csinálta és egy kis idő után pedig a fejére tettem mindkét kezem és úgy diktáltam az ütemet. Egyik kezével a farkam fogta, másik kezével pedig a punciját izgatta. Olyan remek érzés volt, hogy ennek a gyönyörű lánynak az én farkam van a szájában és éreztem, hogy ő is élvezi. Majd szóltam neki, hogy hagyja abba, mert mindjárt elélvezek. Ekkor elmosolyodott és egyre feljebb jött, majd elkezdtünk smárolni és egyszercsak éreztem a melegséget a farkamon, ő pedig egy hatalmasat nyögött. Belémült majdnem tövig. Felegyenesedett és elkezdett rajtam csípőből úgy mozogni, ahogy eddig senkit se láttam, tényleg mintha lovon ülne, mondanom sem kell felejthetetlen volt. Ahogy ebben a régóta kívánt lányban éreztem magam és láttam a kéjtől mozgó meztelen testét és hallottam sikolyait egyre többet akartam. Hirtelen ,egy perc után kb, a hátára fordítottam és tövig benyomtam neki. Erre egy hatalmasat sikított majd a szemembe nézett és vadul megcsókolt. Én pedig egyre gyorsabban elkezdtem baszni, mert ez már egyre inkább baszás volt. Éreztem a nedvét a combomon és egyre inkább elkezdett csattogni, ahogy nyomtam. Remegett a teste és szorosan átölelt. Elélvezett.
- Várj egy kicsit! álltam le egy kicsit. Nem akartam még elélvezni, olyan jó volt vele kúrni.
Ő pedig csak ott feküdt lihegve és halkan nyögdécselt még csukott szemmel. Majd egy 8-10 másodperc múlva megfogtam a kezét és az íroasztalra csaptam, úgy hogy ráhasaljon az íroasztalra és a formás, feszes kis feneke éppen előttem álljon. Olyan remek érzés volt látni előttem őt a halványbarna napbarnított testét, ahogy az asztalnak dőlve készen áll akármire, amit csak csinálni akarok vele. Letérdeltem és elkezdtem nyalni a punciját nagyon gyors és nagy nyelvmozdulatokkal, erre ő az asztalba kapaszkodva sikoltozott. Majd hirtelen bedugtam neki a mutató és a középső ujjamat teljesen és elkezdtem amilyen gyorsan csak tudtam ujjazni. Ő már alig bírt magával szerintem el is élvezett. Ezt nem bírtam sokáig és mikor abbahagytam olyan nedves volt a kezem, mintha csap alá tartottam volna.

Majd felálltam és szépen lassan betoltam neki a farkam amennyire csak tudtam. Láttam hogy a teste belemozdul és nagyot sóhajtva nyugtázta, hogy ismét benne vagyok. Elkezdtem először nagyon lassan ki-be húzni a farkam. Kivettem teljesen, majd betoltam teljesen. Majd 2-3 ilyen után már nem bírtam magammal és hirtelen tövig benyomtam, erre egy nagyot sikított. Én megfogtam mindkét kezemmel a derekát és amilyen gyorsan csak tudtam elkezdtem kúrni. Ő sikítozott össze-vissza és kapaszkodott az asztalba. Már eléggé ki voltunk izzadva, éreztem, hogy a rajtam maradt póló is tiszta víz már. Olyan hihetetlen jó érzés volt, hogy ekkora örömet okozhatok neki, na és persze magamnak is. Majd éreztem, hogy eljön az idő, már nem tudtam megállni, hogy ne vegyem ki. Nagy sóhajok közepette lassan beletoltam minden spermámat, de éreztem az ő teste is beleremeg és csukott szemmel feküdt az asztalon lihegve. Majd én az ágyra feküdtem, néhány másodperc múlva meg ő rám. Kis idő múlva már egymás karjaiban aludtunk.
Hozzászólások
További hozzászólások »
LARMY ·
Egyszerűen túl egyszerű. Átlagos, mezei. 5 + 5 + 5

bemba100 ·
Hello,
How are you today? My name is Penda
I saw your profile on my search for a nice and trusted person so i decided to write to you, I will like you to write and tell me more about yourself direct to my email.( pendabemba) (@) (yahoo.com )
from there i will reply you with more of my details and pictures,
I will be waiting to receive your email,
Have a nice day.
miss Penda

thanks

aaaaa

Helló,
Hogy van ma? A nevem Penda
Láttam a profilt keresni egy szép és megbízható ember, így úgy döntöttem, hogy írok neked, én szeretném, ha írni és mesélj még magadról közvetlenül az e-mail címemet. (Pendabemba) (@) (yahoo.com)
Onnan fog válaszolni neked több az én részletek és képek,
Én is arra vár, hogy megkapja az e-mail,
Have a nice day.
miss Penda

köszönöm

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: