Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
Gömec: Bocsánat, hogy itt szólalok fe...
2024-04-19 14:26
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

A legjobb barátnőm és én - avagy a fürdőszoba rejtelmei.

Szerintem nagyon jó ötlet, hogy itt az emberek leírhatják a saját történeteiket, vagy esetleg saját maguk is kitalálhatnak egyet az olvasó számára! Úgy gondolom, hogy ha mások is, akkor én is megoszthatom a tapasztalataimat, és néhány pikáns történetemet! Tehát az enyém a következő:
Betti vagyok, kb. 170 cm magas, és egész formás testalkatom van. Hosszú szőke hajam és barna szemem. A pasiknak ez az ideáljuk általában és ezért soknak be is jövök!Az én esetem úgy történt, hogy egy délután a legjobb barátnőmmel, Ritával elhatároztuk, hogy tartunk egy csajos délutánt, mindenféle kenceficével, masszázzsal és még sorolhatnám. A szüleim elutaztak egy céges összejövetelre 2 napra és ezért egyedül maradtam otthon, és kitaláltuk, hogy akkor Rita maradjon nálam éjszakára is. Mindketten nagyon örültünk, mert úgy gondoltuk, hogy végigbeszélgetjük az éjszakát és hosszú idő óta bulizunk egy jót, igaz kettesben. Hát a buli nem is maradt el, de nem teljesen úgy alakult, ahogy elterveztük!

Este mászkáltunk egy kicsit még a városban, de aztán elhatároztuk, hogy inkább hazamegyünk, mert amúgy is sötétedett már és már minden zárva is volt. Miután hazaértünk Rita mondta, hogy ő bemenne fürdeni. Be is ment a fürdőbe, de a törülköző, amit hozott magával az kint maradt. Gondoltam beviszem utána, hogy ne csurom vizesen mászkáljon ki érte. Benyitottam a fürdőbe, de nem biztos h a legjobb pillanatban. Barátnőm a kádban ült, ami tele volt engedve habfürdős vízzel és a zuhanyrózsa pedig a habok alatt volt és a csap pedig meg volt engedve… a barátnőm szélesen széttárt lábakkal feküdt a kádban, csukott szemmel lihegett. Láttam ahogy a keze mozog a víz alatt, és már pontosan tudtam, hogy mit csinál. Beléptem, de ő erre nem eszmélt fel, majd amikor a törülközőt letettem mellé, akkor nézett fel hirtelen. Volt egy kis zavarodottság benne, de szégyenérzetet nem láttam az arcán. Aztán hirtelen egy kacér mosollyal megszólalt:
- Nem jössz be mellém?

Azt se tudtam, hogy mit válaszoljak, csak annyit éreztem, hogy az előző jelenet hatására a bugyim már tocsogott a nedvességtől. Arra eszméltem, hogy már a melltartómat kapcsoltam ki. Végül a bugyimat is levettem és bemásztam a kádba. Jól elfértünk, mert elég széles kádunk volt! Leültem vele szembe és szinte egymásba fonódott a tekintetünk. Barátnőm hirtelen megszólalt.
- Tedd szét a lábadat!

Zavaromban nem szóltam egy szót sem, csak széttártam a lábaimat, ő pedig odacsúszott a kettő közé és immár rajtam feküdt. Az arcunk már majdnem összeért, de Rita megszólalt.
- Zavar ez téged?
- Nem! - válaszoltam, de már szinte azt sem tudtam, mit beszélek. Nem értettem mi van velem, csak annyit éreztem h őrületesen kívánom a legjobb barátnőmet!
Hirtelen magamhoz húztam és megcsókoltam, majd ő a nyelvét átdugta a számba. Nem csókolóztam soha életemben még nővel, de rájöttem, hogy nagyon kellemes dolog! Aztán elkezdte simogatni a nyakamat és haladt egyre lejjebb a mellem felé, már amennyire a testhelyzetünk ezt megengedte. Azt éreztem, hogy megszorítja a mellemet, belőlem pedig feltört egy sóhaj.
- Ezt szeretnéd? - mondta és lejjebb csúszott, majd a szájába vette a mellbimbómat. Lassú mozdulatokkal nyalni kezdte, én pedig már szinte önkívületi állapotban voltam. Majd hirtelen abbahagyta és megszólalt:
- Van egy ötletem - mondta.

Felültetett és a lábaimat felhúzva szétrakta és ő is ilyen testhelyzetbe helyezkedett. Aztán így ülve a lábaink átfonták egymást és a forró puncink összeért. Fantasztikus érzés volt! Rita hátranyúlt, megfogta a fenekemet és még közelebb húzott, így a lüktető csiklónk egymásnak dörzsölődött. A fejem hátrahanyatlott a gyönyörtől, Rita pedig ezt kiszanálva nyalni kezdte a nyakamat. Hosszú percekig így ültünk, de közben a csiklómról se feledkezett meg és a víz ringatását kihasználva dörzsölte tovább a sajátjához. Felemeltem a fejemet és őrült csókolózásba kezdtünk! Tapogattuk, simogattuk és néha hevességünkben meg is karmoltuk egymás hátát. Egyszer csak lenyúltam a víz alá és megkerestem kettőnk összeért csiklóját és dörzsölni kezdtem. Aztán, hogy Ritának jó legyen, csak az övét vettem kezelésbe. Végigfuttattam a középső ujjamat a kisajkak között és körkörösen dörzsöltem a kis pöcköt, ahogy csak tudtam. Aztán egyre lejjebb simogattam a punciját, majd mégegyszer végigszántottam a kisajkak között és a lyuka körül köröztem. Ezt már alig bírta ki és hátrahanyatlott, még több teret hagyva nekem. Köröztem a lyuk körül, ő pedig már sikongatott nekem.
- Kérlek dugd be az ujjad! Nem bírom már!

Erre hirtelen bedugtam az ujjamat és ki be húzogattam neki, aztán még eggyel megpróbálkoztam, és az is simán belement. A víz már néha kifolyt a kád szélén, olyan hevesen csináltam. Ki-be-ki-be. -ez volt a tempó. Aztán egy hangos nyögéssel Rita elélvezett. Ott pihegett a kihűlt kádban, én pedig csak néztem, hogy mit tudok tenni egy nővel. Így maradtunk szótlanul néhány percig, aztán mindketten kikászálódtunk a kihűlt vízből. Törülközőbe csavartuk egymást és visszamentünk a szobába!. . .

Remélem tetszett az írásom! Folyt. köv!
Hozzászólások
További hozzászólások »
BURGONYA ·
ILYET ÉN IS OLVASTAM A SZEXBANDITÁKBAN!
lököttyúk ·
Szerintem nem te csináltad, még ha ötletet merítettél is... a férfi homoszexuálisan volt érintett nemileg - mondá magáról. A nőt nemileg, agyilag - én csöpp értelem nem ítélhetem meg.
Ahogy azt sem kell tudnom, mi ebből a lényeg.

BURGONYA ·
NEMTOM ÉN AZT SZERETNÉM, HA EGYSZER EGY NŐ BEPÚDEREZNÉ A POPSIM ÉS UTÁNA BEPELENKÁZNA... :flushed:




SOK PASIVAL BESZÉLTEM ERRŐL, ÉS KÖZÜLÜK NEM EGY SZINTÉN ERRE VÁGYIK TITOKBAN...
Andreas ·
Hát ha ezt szeretnéd, kívánom neked, kapd is meg! Végeredményben nem ártasz vele senkinek... Én annyi mindent szeretnék, ezt nem, remélem öregkori agylágyulás miatt sem lesz rá szükségem 20-30 év múlva
mandula ·
:smile: :smile: Édes lennél a nagy dudoroddal ...:smile:

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: