Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
Gömec: Bocsánat, hogy itt szólalok fe...
2024-04-19 14:26
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

A lányom és én


Emlékek. Életek. Álmok. A lányom. Én.

Ő a tökéletesség. Formás, nőies csípőjéig érő aranybarnán csillogó, göndör fürtjei egy igazán kivételes arcot kereteznek. Mély, meleg barna szemeivel érzékien, mégis gyermekiesen ártatlanul tekint a világra. Orra finom vonala és igen, azok a telt ajkak! Meseszerű! Úgy ragyog felettünk, mint egy szivárvány. Bájos nevetése mindig a fülemben cseng. Lénye lenyűgöző, akár egy fényes tündér, aki boldogságot, szépséget áraszt a körülötte levő, zord és vad világra. Még azokra is szélesen mosolyog, akikről már mindenki lemondott. Finom kezével aprót csorgat a rászorulók markába. Igen, ő az én lányom.

Nem! Nem szabad buta álmokba ringatnom magam! A romlatlan, varázslatos hercegnő nincs többé! Nem hihetem, hogy egy nap felkel abból a rideg, sötét sírból, hogy lágy hangján így szóljon hozzám: ne félj Anya, én szeretlek! A világ megfosztott a legdrágább kincsemtől. Csak az üresség és a mérhetetlen fájdalom maradt. Könnyeim úgy folynak, mint az őszi, ólmos és ködös eső. Nem, ezek nem nyári záporok, amikben megcsillan a napfény, és reményt adnak. Ezek már a fagyot ígérő viharok, amik után csak a zord tél közeledhet. Egy olyan tél, amikor elmarad a karácsony.

---

Két nappal később az újságban egy rövid cikk jelent meg. Egy 44 éves asszony gyászjelentése volt. Részleteket nem közöltek, de a szomszédok még sokáig suttogtak róla, hogy a nő lánya halála miatti fájdalmában megbolondult és öngyilkosságot követett el.

---

A férfi lassan lépdelt az utcán. Úgy érezte, furcsán néznek rá, mintha már ő sem lenne épelméjű, mert felesége öngyilkos lett. A fájdalom és a felháborodás keveredett benne. Az embereknek egyetlen jó szavuk sincs hozzá, pedig már sem lánya, sem felesége! Részvét és pár jó szó helyett megvetés veszi körül. A három legfontosabb dolgát vesztette el: élete szerelmét, vele közös gyémántjukat és a becsületét. Mind közül ez fájt a legjobban. A becsülete!
"Lehet, hogy érzéketlen vagyok" - gondolta magában. Nem volt az, mert tudta, hogy a becsületét soha többé nem kapja vissza. Feleségével és lányával azonban minden nap találkozott. Csak felpillantott az égre, és látta, hallotta, ahogy a két nő egymás mellett áll, és mosolyogva szólnak hozzá:
"Ne felejts el bennünket, mi mindig szeretünk"!
Ilyenkor lehajtotta a fejét, és kezével sebesen letörölte könnyeit.
Hasonló történetek
10181
Michel a következő hullám tetejéről vette észre a sziklát. Tudta, hogy vége van. A következő pillanatban a hajó pozdorjává tört alatta, ő pedig csuklóin a szétszakadt kötéllel elsüllyedt a hullámokban. Fuldokolni kezdett, de aztán rájött, hogy kap levegőt. - Biztosan valami légbuborékba kerültem - gondolta, de ekkor meglátta ismét a női arcot. Kék szemek, gyönyörű telt ajak, hullámos haj, mely egybefolyt a tengerrel lassan az alakja is kirajzolódott. Tökéletes keblek, lapos has vékony...
3911
De mi a célom… Magam sem tudom már, csak utazok, hogy eljussak egy olyan helyre, ami nem létezik. Nem létezhet, míg az ember, az egész emberi faj fel nem épül ebből a hihetetlen szellemi leépülésből, amin most keresztül megy…
Utazok…
Hozzászólások
Mellesleg ·
Mellesleg mi a véleményetek erről a történetről?

Szivacs ·
Nehéz hozzászólni, mert nem tudom, mi indított?
Mégis egy gondolat. Minden veszteség fáj de annak tudatában, hogy halni születtünk, sokkal könnyebb.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: