Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

A lakástulajdonos fia - 2. rész

Már két hét telt el azóta, hogy ajánlatot tettem az ingatlanra. Végre fél év után az összes barátnőm Pesten lesz a hétvégén, így csajos estét szervezhetünk. Átmegyünk Krisztihez iszogatni és jól kitrécseljük magunkat, majd elmegyünk táncolni.
Miközben készülődni kezdek az estére a lakáson gondolkozom. Számtalanszor jutott eszembe, hogy mennyire szeretném azt a lakást. Minden tekintetben tökéletes lenne, ahogy a tulaj fia is az. Már éjszaka többször álmodtam arról, hogy újra találkozunk. Véletlenül összefutunk az utcán, vagy a villamoson és ő is megismer, beszélgetni kezdünk. Én bocsánatot kérek az édesapám stílusa miatt, majd ismerkedni kezdünk. Kiderül, hogy közel dolgozunk egymáshoz és meghív, hogy töltsük együtt a másnapi ebédszünetet. Hmmm álom álom, édes álom...
Elkezdődött a csajos este Krisztinél, itt vagyunk mind az öten. Ildi barátnőm nagyon nőies lány. Alacsony termetét mindig gyönyörű és hihetetlenül magas tűsarkú cipőkkel ellensúlyozza. Én az első lépéskor kitörném a bokám benne. Ma este fekete egyrészes miniruhát visel egészen mély dekoltázzsal. Még a melltartója is kilátszik alóla néhány mozdulatnál. Kriszti farmersortot visel, fekete „v” nyakú feliratos pólóval, ami teljesen ráfeszül hibátlan alakjára. Szettjéhez egy western jellegű, lyukacsos bakancsot vett fel. Ő kicsit fiúsabb stílus. Barbi mindig kihívóan öltözködik, most sincs ez másképp. Szinte a hatalmas fülbevalója a legnagyobb ruhadarab rajta, amit visel. Fekete miniszoknyában és tigris mintás haspólóban van. A szoknya fölött egy arasznyival kezdődik csak a felsője, szabadon hagyva a hasát. A legvisszafogottabb barátnőm Lejla. Ő mindig jó kislány volt, aki hisz a nagy szerelemben és az igazi romantikában. Most is piros blúz van rajta egy fekete térdig érő szoknyával és babacipővel. Messziről sugárzik róla, hogy jó kislány. Rajtam egy egyszerű testhezálló világos farmer van, fekete magassarkú és egy fekete csőtopp, ami szabadon hagyja vállaimat, de kellőképp rám simul ahhoz, hogy megmutassa a telt kebleimet.
Mindenki hozott pezsgőt és valami gyümölcslét hozzá. Én áfonyalét választottam. Alattomos itallá válik így a pezsgő, a gyümölcslé elnyomja az alkohol ízét, csak a buborékok maradnak és a gyümölcs édes íze, így sokkal több fogy belőle, mint azt gondolnánk. Mi pedig annyira feloldódtunk, hogy minden nevetünk és egyre izgalmasabb témákat boncolgatunk. Kiderül Lejla barátnőm eddig féltve őrzött titka, hogy nagyon vágyik egy egyéjszakás kalandra. Eddig csak hosszú kapcsolatai voltak, amik mély érzelmekre alapulnak és most kötöttségek és érzelmek nélküli fülledt erotikát szeretne.
-Igazi falhoz baszós férfit akarok- így fogalmaz. Csatlakozunk ehhez még páran, így szépen lassan mindenkiről kiderül, hogy titkon arra vágyik, amit eddig csak filmekben látott. Vad erotikát. A falhoz baszós kifejezéstől eszembe jut az álmom, amikor Hassan, mint egy filmbéli gonosz főhős  vadul megerőszakolt, amiből teljesen felizgultan ébredten fel. Az emlékképektől érzem, hogy elpirultam. Hogy eltereljem a gondolataimat igyekszem visszakapcsolódni a többiek beszélgetésébe.
Kiderül, hogy egyedül Barbinak volt már része ilyen egyéjszakás kalandban, sőt ő már profi benne. Annyira meglepi, hogy ő az egyetlen a társaságból, hogy úgy dönt ez nem maradhat így tovább. Végig néz rajtunk és Lejla ruháját nem találja alkalmasnak a terveihez.
–Ennél sokkal szexibb ruhára van szükséged a ma estéhez. - mondja. Lejla rémülten néz ránk, de mi már eleget ittunk ahhoz, hogy egyet értsünk tapasztalt barátnőnkkel. Barbi áttúrja Kriszti szekrényét, majd új ruhát választ Lejlának. A babacipő mellé egy piros miniszoknyát választanak és mélyen kivágott mintás nyakban megkötős felsőt, ami szabadon hagyja Lejla hátának nagy részét. Visszaülnek közénk és mindenki Lejlán csodálkozik. Sosem láttuk még, hogy mennyire szép lábai vannak. Mindig eltakarta magát a ruháival. Fogadni mernék, hogy az új szettjében valóban hatalmas sikere lesz ma este a férfiak körében. Miközben lelkendezünk a ruháján megszületik a terv az este hátralévő részére.
Barbi úgy beszél, mint egy diktátor. Mindenkinek tölt egy tequilát, mondván ennél sokkal több bátorságra van szükségünk. Mindannyian tudunk flörtölni, hisz mindannyiunk csinos nő és szedett már fel pasit, de akkor nem az azonnali szex volt a cél. Ez most más lesz. Isszuk Barbi szavait, amikor arra buzdít minket, hogy mi szemeljük ki az áldozatot, ne ő minket. Csábítsuk el azzal, hogy messziről folyamatosan őt nézzük, amikor táncolunk. Tekerjük a csípőnket úgy, mint egy szexistennő tánc közben. Ha pedig észre veszi, hogy őt nézzük, akkor mosolyogjunk rá és tartsuk fent a szemkontaktust. Ámulunk és bámulunk Barbi taktikáján, de tudjuk, hogy ennek egy férfi sem tudna ellenállni. Miután minden szükséges tudást magunkba szívtunk és az alkoholtól kellőképp felbátorodtunk, taxikat hívtunk.
Lejlával és  Barbival ülünk egy taxiban. Barbi ül elöl a középkorú, köpcös sofőr mellett. A férfi látványosan a lány combjait bámulja, amiket alig takar a felcsúszott szoknyája. Barátnőm hátra fordul felénk és kajánul ránk kacsint, jelezvén, hogy figyeljük mit csinál. Féloldalt ülve a sofőr felé fordul és elkezdi széttárni a lábait. A sofőr idegesen veszi a levegőt és szeme sarkából figyeli, hogy mit művel. Lejla már ettől elvörösödik mellettem. Én úgy nézem Babit, mint egy bálványt vakmerőségéért. Szeretném, ha engem is így bámulna valaki ma éjjel, sőt ennél sokkal érzékibb dolgokat szeretnék. Mire megérkezünk a kiválasztott helyszínre, Barbi már a combja belső felét simogatja, a sofőr pedig idegesen fészkelődik. Lefogadnám, hogy merevedése van. Amikor Lejlával kiszállunk a kocsiból, annyira megcsap minket a fülledt nyári levegő, hogy megszédülök tőle. Kissé botladozva közeledünk a többiek felé, akik előttünk érkeztek. Irigykedem Lejlára a babacipője miatt, hiszen már bánom, hogy magassarkúban jöttem. Annyit ittam, hogy nagyon nehéz nőiesen manőverezni benne. Barbi is utolér minket és kacagva meséli, hogy ez a fuvar ingyen volt, mert megengedte a sofőrnek, hogy megfogja a combját. Kiráz a hideg a gondolatra, de mindnyájan hangosan felvihogunk a történeten. Nagyon harsányak vagyunk, érzem, hogy egy csomó férfi minket bámul. Belépünk a klubba, ahol hihetetlenül hangosan szól a zene. Úgy érzem, az agyam lüktetni kezdett a basszus ritmusára. Azonnal a tánctérre megyünk és körben állva elkezdünk táncolni. Barbi a kör közepére áll és elkezd úgy táncolni, mintha egy rúd lenne mellette. El kell ismernem, hogy hihetetlenül szexi. Körbe nézek és látom, hogy több fiú társaság is van a helyen, de nem csak ők, hanem a lányok is Barbit nézik. Hát igen, a barátnőm mindkét nemnek a kedvére való. Habár lehet, hogy a lányok inkább irigykednek.
Ahogy táncolunk megjelenik mellettünk a legbátrabb versenyző, egy magas, lezseren felöltözött jóképű srác, pimasz mosollyal az arcán. Nem is lepődök meg, hogy kihez hajol oda. Hát Ildihez. Gyönyörűen fest az egyrészes, hihetetlenül dekoltált miniruhájában és az észvesztően magas tűsarkújában. A pasi a fülébe kiabál valamit, mire Ildi persze rámosolyogva bólint egyet és elindul vele a pult felé. A többiekkel összemosolygunk, hisz egyikünk már sikerrel járt.
Lejlát bátorítani kell egy kicsit, ez egyértelmű. Közelebb lépek hozzá és elkezdünk úgy táncolni, hogy kissé összedörgölőzzünk. Biztosra veszem, hogy minket néz mindenki, ezért ezt el is mondom barátnőmnek. Felnéz és látja, hogy igazam van, ettől pedig olyannyira felbátorodik, hogy már egyedül is erotikusan táncol. A barátnőink sikongatva megtapsolják bátorságát. Én pedig élvezem a feltűnést, amit a klubban keltünk.
Tánc közben a pulthoz nézek. Látom Ildit, ahogy vadul csókolózik az új hódolójával. A fiú keze közben Ildi combján van, de már a ruhája alatt. Ildi keze pedig mintha a pasi ágyékán lenne.
-Hűha! Ők tényleg nem vacakolnak.- Gondolom irigykedve. Majd ahogy végignézek a pult mellett állókon szinte földbe gyökerezik a lábam. Ő az. Hassan. Te jó ég, milyen jól néz ki. Fények villóznak az arcán és a testén. Széles válla most még izmosabbnak tűnik. Rámosolyog a pultos lányra és én teljesen rosszul leszek. Rám még sosem mosolygott. Te jó ég! Észre vette, hogy őt néztem. Gyorsan elkapom a tekintetem és kissé elfordulva kezdek táncolni. Érzem, hogy teljesen elvörösödtem. Cikáznak bennem a gondolatok, hogy dögösen elkezdjek táncolni és próbáljam használni, amiket Barbi tanított nekünk az imént, vagy inkább legyek gyáva kukac és ijedtemben hazáig szaladjak? Ekkor Kriszti lép hozzám és azt kiabálja a fülembe, hogy egy félig néger pasi engem bámul. Elmosolyodok örömömben, hisz ez csak ő lehet. Minden erőmet összeszedem és megkérem Krisztit, jöjjön velem a pulthoz és igyunk egyet.
A pult Hassannal átellenes felére megyünk, ahol kérésemre Kriszti rendel nekem egy üveg vizet én pedig beveszek egy mentolos rágót. Amíg Kriszti rendel én úgy helyezkedem, hogy meglássam Hassant a másik oldalon.
- Úristen, még mindig engem néz! –Sikítom magamban. Közben erősen koncentrálok rá, hogy ne kapjam el a tekintetem. A szemeimet még tágabbra nyitom és számat féloldalas mosolyra húzom. Ő pedig üdvözlésképp biccent egy aprót felém. Még fel sem fogom, hogy mi történik, máris kizökkenek, amikor Kriszti megböki a hátamat és átadja a vizemet. Megfordulok és mint egy menekülő macska a vizes üveggel a kezemben a mosdó felé veszem az irányt. Több okból is menekülni kényszerülök. Egyrészt nem szeretném, ha Barbi meglátná, hogy vizet iszom. Biztos lekorholna érte, de nekem most kicsit józanodnom kell. Minden percét élvezni akarom, bármi is történjék ma este. Ráadásul szeretnék emlékezni is rá holnap. Másrészt úgy érzem mindjárt úrrá lesz rajtam a pánik. Azt se tudom minek csináltam ezt az előbb. Idegesen rágom a rágógumit és arról ábrándozom, hogyan csókolhat. Megpróbálom leállítani a gondolataimat, mert túl sokat gondolok ebbe a helyzetbe, hiszen csak köszönt. Ki kell zökkentenem magam az álmodozásból, ezért megiszom a hideg vizet.
Azért mielőtt kimegyek -arra az esetre, ha közelebb kerülne hozzám- még gyorsan fújok magamra egy keveset a táskámban lévő kis parfümös üvegcséből. Épp a táskámba rakom vissza a parfümöt, amikor valaki megfogja a karomat. Megtorpanok és meglepődve felnézek. Őt pillantom meg, ahogy oldalt egy falnak dőlve komoly arccal néz rám. A szívem olyan hangosan kalapál, hogy alig értem, amit mond.
-Szia.
-Ööö, szia.- válaszolom kissé dadogva, mert rájöttem, hogy egész idáig tátva maradt a szám.
- Mindig ilyen durván csapsz le a mosdóból kijövő, ártatlan lányokra?- kérdezem félig elmosolyodva és az ártatlan szót kissé kihangsúlyozva. Remélem, hogy nem veszi észre, ez csak színlelt bátorság.
A kérdésem hallatára elengedi a kezem és felegyenesedik velem szemben. Jobb kezével áttúrja apja génjeiből adódóan különleges fekete haját.
-Nem szoktam így letámadni senkit. Én csak meglepődtem, hogy pont itt találkozunk. –mondja végül.
Eközben egy részeg pasi próbál elhaladni mellettünk a mosdó felé, de nekem jön. A nem várt lökéstől megtántorodom, de ő kinyújtja a kezét, hogy megtartson. Amikor felnézek, látom, hogy dühösen néz a férfira, aki majdnem fellökött.
-Bocs haver, nem direkt volt. – mondja a férfi idegesen. Majd amikor lehajolok a földre esett táskámért, a kelleténél tovább akad meg a szeme a dekoltázsomon. Hassan erre tesz egy lépést a férfi felé és a karjánál fogva taszít rajta egyet, hogy menjen tovább.
-Jól vagy?- kérdezi rám nézve.
-Igen, köszönöm. Azt hiszem nem biztonságos a mosdók előtt ácsorogni.- Válaszolom a wc ajtók felé mutatva.
-Igazad van, gyere.-Kinyújtja a kezét felém, én pedig gondolkodás nélkül beleteszem az enyémet.
Átvezet a pult mellett egy kisebb társaságon, majd a táncparkettre érünk. Félve gondolok bele, hogy most táncolni fogunk. Igyekszem már a sétálás közben felvenni a ritmust, hogy mikor megállunk már oldottabban tudjak táncolni.
Amikor megáll és felém fordul én már mosolyogva ringatózom a zene ritmusára. Félre biccenti kicsit a fejét, így mér végig a cipőmtől kezdve a szememig. Ő is táncolni kezd én pedig körbe nézek a barátnőimet kutatva  a szememmel. Barbit pillantom meg, aki felemeli a hüvelykujját felém, jelezve, hogy tetszik neki a táncpartnerem.
Mosolyogva fordulok vonzó félistenem felé, aki közelebb jött hozzám, amíg én nézelődtem. Erre most én fordítom féloldalt a fejem mosolyogva. Úgy kezd mozogni, hogy egy kört írjon le körülöttem tánc közben. Én a vállam fölött figyelem őt a legcsábítóbb mosolyommal kísérve mozgását. Amikor újból szembe ér velem, elnevetem magam a tekintetén. Olyan mint egy vadászkutya, aki körbejárja a gazdája által elejtett vadat, mielőtt beleharapna.
Nevetésemre felvonja a szemöldökét, majd egyik kezével átöleli a derekamat és féloldalt magához húz, hogy a fülemhez férkőzzön.
-Mi az nem tetszik, ahogy táncolok?- kérdi a fülembe kiabálva úgy, hogy közben érzem magamon a leheletét.
Nincs kedvem ordítani, így inkább széles mosoly kíséretében igent bólintok neki, és némán tátogok: –De, tetszik.
Mélyen a szemembe néz, miközben a derekamat átölelő kezével szembe fordít magával és az egyik lábával a lábaim közé lépve kissé rogyasztva kezd el táncolni és magához húzni.
Úgy érzem kicsit meg kell támaszkodnom valamin, így akaratlanul is a vállára teszem a bal kezem és táncolni kezdek vele. A szívem majd kiugrik a helyéről, attól, hogy ilyen közel van hozzám. Sóhajtok egy mélyet, mert ilyen közelről még az illatát is érzem, mire ő arcával a nyakamhoz közelít. A hajam lófarokba van kötve, így könnyen hozzáfér a bőrömhöz, amelyen alig érezhetően végigsimít a szájával. Ettől kissé jobban megszorítom a vállát. Tudom, hogy ezzel elárultam magam és biztosan tudja már, hogy hihetetlenül kívánom őt.
Másik kezemet a tarkójára helyezem és elkezdem felfelé csúsztatni, hogy beletúrhassak a hajába. Eddig csak egyik kezét tartotta a derekamon, de most a másik kezét olyan mélyen helyezte a csípőmre, hogy szinte a fenekemhez ér a tenyere. Érzem, ahogy testem önkéntelenül reagál az érintésére és a fenekemet kitolva homorítok a hátamon a fejemet pedig kissé hátra döntöm.
Akkorákat sóhajtok, hogy óriásikat emelkedik a mellkasom. A csípőmről felemelve szemből a nyakam tövéhez helyezi hatalmas tenyerét, majd elindul a kulcscsontomon végigsimítva a vállamon át, egészen a hátamig. Úgy érzem, minden négyzetcentimétert átsimított, amit a pánt nélküli felsőm szabadon hagyott. Másik kezével továbbra is a derekamnál húz magához. Lehet, hogy enélkül helyben össze is esnék. Száját továbbra is a nyakamon tartja, onnan cikázik a kulcscsontomig. A derekamon lévő keze lejjebb siklik a fenekem át egészen mélyen le. Te jó ég hátulról benyúl a fenekem alá és két ujját erősen a puncimhoz nyomja a farmeremen át. Ettől majdnem hangosan felsóhajtok. De szerencsére nem teszem, mert pont ebben a pillanatban elhalkul a zene és a Dj üvölteni kezd a mikrofonba.
Mindenki megáll a nézőtéren, így mi is abba hagyjuk a táncot és felegyenesedve eltávolodunk egymástól. Kábán nézek körbe. Azon aggódom, észrevették, amit az imént velem művelt, de mindenki a Dj-t hallgatja, aki csak a koktélakciókat mondja a mikrofonba. Nagyokat pislogok és mintha dülöngélnék is egy kicsit, annyira nehéznek tűnik megállni a lábamon. Ránézek Hassanra és azt látom, hogy a mellkasa minden egyes sóhajtásnál hatalmas utat jár be. Amikor észreveszi, hogy őt nézem, szája sarka alig észrevehetően mosolyra húzódik, szemeit pedig az égre emelve forgatja. Látom rajta, hogy kikészítette az előbbi táncunk. Biztosra veszem, hogy a magáévá akar tenni ma éjszaka és ettől hihetetlen nagyra duzzad az önbizalmam. A zene újból megszólal és a minket körülvevő tömeg egyszerre újból táncolni kezd, ezért teszek egy lépést felé, hogy még jobban elcsábítsam. Ő egy kicsit lassan kapcsol, szinte még egy helyben áll, amikor én odalépek hozzá, így úgy döntök, hogy megpróbálom elkápráztatni. Háttal állok neki és úgy kezdek előtte táncolni, hogy a vállam fölött kacér pillantásaimmal figyelem a reakcióját.
-Ne csináld. Kérlek, ne.- Tátogja némán, miközben fejével folyamatosan nemet int. De én ettől csak még inkább kívánatosnak érzem magam és teljesen neki simulok. Csípőm úgy tekergetem, hogy folyamatosan az övéhez nyomom. Pár másodperc elteltével megadja magát és mindkét kezét a combjaim külső felére téve felveszi a ritmusom. Arcát ismét a nyakamba temeti, kissé meg is harap, amitől én hátravetem a fejem a mellkasának. Kezeit fel, le járatja a combomon, számtalanszor érintve a belső combomat és mindig egyre feljebb és feljebb halad, de a puncimat sosem érinti. Teljesen felizgatott már, ezért én is ugyanezt szeretném vele tenni. Érzem, hogy le kell fogjam a kezeit, különben összeesem. A pezsgő úgy tűnik elég bátorságot adott, mert míg a bal kezemmel rátámaszkodom a bal combomat fogdosó kezére, addig a jobb kezemet hátra helyezem az ő combjára és lassan elkezdek felfelé haladni. Ettől ő teljes testében megfeszül, abbahagyja a nyakam izgatását és fejét kissé felemelve figyeli, hogy mi fog történni. Kíváncsiságom határtalan, tudni akarom, hogy mennyire izgattam fel, de nem érzem a két farmer vastag anyagán keresztül, ezért a kezem felsiklik egészen a slicce vonaláig. A hatás nem maradt el, tenyerem alatt érzem, ahogy merev férfiassága a farmerjának feszül, amitől mosolyra húzódik a szám. Kétszer hagyja csak, hogy végigsimítsak a farkán, amikor megragadja a kezem és maga után húzva elindul kifelé a tánctérről.
A gyors léptektől kezdek magamhoz térni, vagyis inkább megrémülni. Egyértelműek a szándékai, szeretkezni akar velem. Figyelmeztetnem kell maga, hogy ne álmodozzak, ez nem szeretkezés lesz, hanem dugás. Ma életemben először valaki érzelmek nélkül meg fog dugni. Úgy érzem, hogy még a gyomrom is remeg a gondolatra. Még sosem történt velem ilyesmi, azt sem tudom, hogyan viselkedjek. De nincs is időm végig gondolni, mert elértük a női mosdó ajtaját. Azonnal földbe gyökerezik a lábam.
–Na neeeem! Nehogy már a gusztustalan wc-ben történjen ez meg.- Gondolom magamban. Kicsúszott a kezem az övéből, ahogy ő tovább ment én pedig megtorpantam. Felém fordul és észreveszi a riadt tekintetemet. Azonnal bűntudatom támad, ahogy rám néz és csalódottan leesnek a vállai. Elvégre joggal hihette azt, hogy bárhol bármit megtehet velem. Úgy táncoltam az imént, mint egy kurva. Nyelek egy nagyot és a mellkasára teszem az egyik kezem, hogy hátrafelé kezdjem tolni a női mosdó felé. Kissé bizonytalanul teszi az első lépést, de hamar visszatér a mohósága. Lendületesen nyitja ki az ajtót, a tükör előtt szépítkező két lány legnagyobb megdöbbenésére. Tátott szájjal nézik végig, ahogy mindketten bevonulunk a legszélső wc kabinba...
Előző részek
Hozzászólások
További hozzászólások »
NancyCallahan ·
Jóóóó lesz... folytasd!

zsolt1121 ·
Folytatàst !

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: