Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

A kávé illata 4.

Álltunk hárman egymással szemben, egy furcsa háromszöget alkotva. Anyám, Anikó és én meztelenül.  Anikó láthatóan zaklatott volt, arcát pír borította. Anyám beharapta a szája szélét, teljesen elmerült a gondolataiban. Látszott, egyikünk sem tudja mit lehet ilyen helyzetben mondani. Anikó mozdult először, megfordult és elment. Anyám is, én is le voltunk fagyva. Majd ő láthatóan kezdte felfogni a helyzetet. Végig mért, tudatosult benne a meztelenségem.
- Öltözz fel! - mordult rám. Bementem a szobámba, és az átélt sokk miatt bebújtam az ágyba. Egész estig ez az eset járt a fejemben. Szégyelltem is magam, de egy dolog foglalkoztatott legtöbbet. Az, hogy élveztem a meztelenséget mindkét nő előtt. Anyám előtt is. Megriadtam kissé a gondolattól. Számomra nagyon bűnös dolognak tűnt, hiszen mi nem vagyunk egy nyílt család ahol megszokott egymás testének látványa. Nem is emlékszem olyan esetre kiskorom óta, amikor valamelyikünk is ruha nélkül mutatkozott a másik előtt. Az is igaz, hogy apám már nagyon rég elhagyott minket, és ketten maradtunk, egy nő és egy fiú.
Eljött az este. Anyám kopogott, majd benyitott  a szobámba.
- Nem vagy éhes Péter? -kérdezte csendesen.
- De igen. Kicsit. - Lassan beljebb jött, majd leült az ágyamra.
- Tudod, nem tartom helyesnek amit csináltatok. Illetve azt hogy a szomszédnővel... Bár be kell látnom hogy lassacskán felnősz. De azért várhattál volna ezzel még.
- Nem tudtam várni Anya. Egy ideje már annyira vágytam hogy megtörténjen, hogy már fájt. - Meglepődtem saját őszinteségi rohamomon. Eddig soha nem beszéltem Anyámmal ilyen intim dolgokról.
- Elhiszem kisfiam. Tudom hogy a férfiak hogy működnek. Nem hibáztatlak. Átgondoltam a dolgot, talán túl is reagáltam ezt kissé. Tudtam hogy nem sokára férfi leszel, de hogy ilyen hirtelen szembesüljek vele és így?!
- Igen. Igazad van. Ne haragudj! Nem kellett volna látnod amit láttál.
Anyám kuncogni kezdett.
-Ami igaz az igaz. Meghökkentő volt. -mosolygott. Közben egészen behúzódott a falhoz, lábait áttette a lábaimon. Csak a vékony pléd választott el tőle. Huhhh. Ha tudná hogy én azóta meztelen vagyok, biztosan nem lenne ilyen bátor. Kezével megsimította az arcom, le egészen a vállamig, majd a mellkasomon megpihentette.
- És mondd csak. Mióta tart ez a dolog?
- Kb. három hete.
- És sokszor voltatok együtt?
- Elég sokszor. Amennyiszer csak lehetett.
- Na akkor gondolom sokat tanultál, és mindent tudsz a nőkről.
- Háát, ezt még nem tudom felmérni hogy mindent tudok-e. -közben lekászálódott az ágyról, és elkezdte pakolászni a szétszórt ruháimat.
- Gyere csináljunk egy gyors vacsorát. Én már farkaséhes vagyok.
Tovább pakolászott, szerintem nem gondolta hogy alsó nélkül vagyok az ágyban. Belegondoltam, hogy egész délután az járt a fejemben milyen jó érzés volt meztelen lenni. Változtatni fogok az eddigi gyakorlaton, és ha neki nem tetszik, akkor majd szól legfeljebb. Bátorságot gyűjtöttem, és kipattantam az ágyból. Farkam jó formában volt az izgalmas helyzettől, nem volt merev, de súlyosan lengedezett mozdulataimtól. Odamentem a szekrényhez, kihúztam a fiókot és alsót kerestem.
- Látom már nem szégyenlős fiatalember. - Hallottam anyám  mosolygós hangját.
- Ugyan Anya. Láttál már. Többet is mint szerettem volna. - Kuncogott egy kicsit, és éreztem magamon tekintetét. -De ha téged zavar, akkor lehetek szégyenlős ezek után is.
- Engem ugyan nem. Amúgy is nagyon meleg van. Na együnk valamit.
Ezen az estén megváltozott valami. Sokkal bensőségesebb és őszintébb lett a viszony kettőnk között. Sokat beszélgettünk, és nem kerültük el a régebben tabunak számító témákat sem. Anyám mesélt szerelmeiről, kapcsolatairól. Jól körülírva, de néha még a szexuális kalandjaiba is betekintést engedett. Cserébe sokat kérdezősködött az Anikóval való kapcsolatról. Mikor, hol, milyen volt? Anikót sajnos rosszul érintette hogy így lebuktunk. Egy hétig nem is láttam. Egyszer mikor vendég volt nála, akkor mentem át, bízva abban hogy így beenged. Mikor készen lett a munkájával leültünk megbeszélni a dolgokat. Attól tartott, hogy Anyám nagyon megharagudott rá. Elmondtam neki, hogy Anyám is megbánta már a kirohanását, és rájött hogy akkora tragédia azért nem történt. Így viszonyuk lassan felengedett, néha már beszélgettek is egymással. Mi pedig folytattuk kapcsolatunkat, de most már csak nála jöttünk össze, és csak akkor amikor Anyám dolgozott. Bennem is megváltozott valami. Nem érdekeltek már a meztelen nők a magazinokból. Éjszakánként álmomban Anikóval szeretkeztem, de legtöbbször mikor felém fordult Anyám nézett rám. Eleinte nagyon megrémített a dolog. De élvezés közben már legtöbbször Anyámra gondoltam és akkor elégültem ki teljesen. Az ő testére vágytam. Titokban vizsgáltam őt, rájöttem mennyire szép és bájos nő. Közepes termetű, csinos, filigrán. Rövid barna haja kiemeli a nagy szemeit. Mindig ügyelt hogy elegáns legyen. Bő szárú szövetnadrágot hordott, mely ráfeszült szép formájú fenekére. Mellei közepes méretűek voltak, de szintén szép formájúak. Mi tagadás, rákattantam. De nagyon bűnösnek éreztem magam, és tudtam hogy ő az a nő, akit soha nem kaphatok meg.
Egy idő után ezek a gondolatok kezdtek felemészteni. Anikóval szeretkeztem, és közben Anyámba hatoltam be. Akkor nem volt hiányérzetem szeretkezés után, ha rá gondoltam közben. Így volt ez akkor is, mikor Ani ágyán  dugtam őt hátulról. Ő négykézláb állt az ágyon, én a földön állva. Egyre dühösebben és elkeseredetten dugtam, gyorsítva a tempót. Megfogtam a csípőjét, úgy rángattam magamra, majd előre nyúlva a vállait, és talán még a haját is húztam. Annyira belé hatoltam, amennyire csak lehetett. Iszonyúan megbasztam. Ő már sikított. Nem is tudom az élvezettől-e, vagy a a fájdalomtól. Teljesen kimerülve roskadtam az ágyra. Anikó a mellkasomra hajtotta a fejét, kezével az elgyötörten heverő farkammal játszott.
- Petikém - súgta. - Rég éreztem ilyet. Nagyon megdugtál.
- Remélem, nem fájt vagy valami - kaptam észbe.
- Nem dehogy is. Jó volt. Én így szeretem. Vadul.
Eszembe jutott egy rég elejtett mondata, miszerint tudna ő még meglepetéseket okozni.
- Mondd Anikó. Mik azok a számomra meglepő dolgok amiket még nem mondtál el?
- Ó semmi különös. Csak az én kis perverzióim. Már így is eleget tudsz.
- De de. Én szeretném tudni őket. Kérlek!
- Hmmm. Hát először is, emlékszel mikor telelőtted a szám, és kérdezted undorító-e számomra?
- Aham.
- Például az. Nekem nem undorító. Sőt. Szeretek szopni. Eljátszadozni a farokkal. És imádom a gecit. Felizgat. És szeretem a csúnya szavakat szex közben. De nem akartalak sokkolni ilyen dolgokkal.
- Értelek. De már nem sokkolsz. Mi van még?
- Még? … Emlékszel mikor akkorát élveztél, hogy kicsorgott a nyálad a melleimre? Azt is szeretem. Volt régen egy pasim, ő telecsorgatott mindenütt. Beleköpött a puncimba. Nagyon élveztem. Vagy például az is izgat ha látok egy férfit pisilni. Szeretem nézni ahogy a farokból előtör a pisi. Vagy a sperma. Mindkettő megvadít. Azt is szeretem ha megdugják a fenekem. Persze azt előtte jól be kell járatni. Nem sok ez neked így hirtelen? Tudod akkor lehet perverz valami, ha csak az egyik félnek jó. Ha mindketten jól érzik magukat akkor az már nem perverz. Tehát semmit nem kell tenned ami neked nem jó. De ahogy az előbb megbasztál, na az nagyon jó volt nekem.
- Nem. Semmi gond nincs. Jó hogy sikerült ilyen örömet okozni neked. És hogy ilyen őszinte vagy hozzám.
- Jó. Akkor most te mondd el a vágyaidat. Én is kíváncsi vagyok. Mondd el a legtitkosabbakat!
-Te eddig mindent megvalósítottál nekem drága. -megpaskoltam a fenekét.
- Jaj ne már. Mondd el te is na!
- Én is szeretem a csúnya szavakat. Főleg a te szádból. Vagy képzeld el, az nagyon izgató volt, mikor én meztelen voltam, ti meg Anyámmal ott álltatok a szobámban. Rájöttem hogy szeretek meztelenül lenni nők előtt. Izgat.
- Nem rossz. Szép és fiatal a tested. Férfias. Biztos vagyok benne, hogy bármelyik nő örömmel nézegetne. Csak ne vidd túlzásba. -felnevetett. -Ne légy mutogatós bácsi az utcán.
- Nem, dehogy.
- És még? Úgy hiszem a legtöbb férfi vágyaiban az szerepel első helyen, hogy két nővel legyen.
- Hmm. Az biztosan jó lehet. Még nem gondolkodtam el rajta. De elfogok. -idétlen vigyorra húzódott a szám.
- Hát, csak gondolkodj, fantáziálj. Az csak jó. Na és? Mi van még?
- Még? Szoktam gondolni egy dologra, de az már tényleg perverz és bűnös dolog. Nem is mondom el soha senkinek.
- Naaaa. Hát ennyit ér az őszinteség? Én elmondtam mindent. Ne légy ilyen.
- Hát jó. De ezen ki fogsz akadni.
- Nem hinném. Próbáld ki kiakadok-e.
- Álmomban Anyámmal szoktam szeretkezni. És az nagyon jó... Na ez elég meredek nem?
Azt hittem Anikó ezen megrökönyödik vagy felháborodik, de csak az látszott hogy gondolkodik.
-Annyira végül is nem. A legtöbb férfi hasonlóan érez én úgy tudom. Persze csak egy bizonyos határig mehet. Remélem te sem akarsz a tettek mezejére lépni. Ha álmodban vele vagy, azzal semmi baj nincs. De ha megpróbálnád lefektetni, összetörnéd a szívét. Ugye tudod?! Ne próbáld meg!
- Nem nem. Tudom hogy így van. Ez csak fantázia.
- Akkor jó drága. -Közben Ani elkezdett lejjebb csúszni az ágyon. Arca elért a farkamig, és megmarkolta, a szája elé tette mintha mikrofon lenne.
- Szóval anyuci kicsi fia meg akarja baszni anyut. -mondja a farkamnak suttogva, közben a szemembe néz. Majd végignyalta a rudat. Látszott hogy fel akar húzni.
- Bele akarja dugni ezt a nagy faszt anyu puncijába, és jól megbaszni. -elérte amit akart mert farkam elkezdett éledezni. Izgatott a dolog, kimondja azokat a legtitkosabb vágyaimat, amiket még magamnak is alig merek bevallani. Közben szopott, és a heréimet is kezelésbe vette.
- Jól megbaszni azt a szép pinát, megtölteni gecivel. A száját is. Ami utána csorog le egész a melléig.
Az elevenemre tapintott már megint. Anikó nagyon tudja ezt, hogy mire indulok be. Felhúzott az ágyról, farkamnál vezetve behúzott a fürdőszobába, majd a zuhanykabinba. Megnyitotta a csapokat, és a zuhany alá álltunk. Nyaltam-faltam ahol értem, de leginkább a punciját. Szinte smároltam vele, éreztem hogy ő is nagyon felizgult már. Megfordítottam, kezeivel a zuhany falára támaszkodott, én pedig hátulról belé hatoltam. Megdugtam újra olyan intenzíven ahogy csak bírtam. Anikó megint nagyot élvezett. Orgazmusa alatt folyamatosan sikított halkan. Teljesen kimerülve lerogyott a zuhany aljára. Felnézett rám, a szemembe. Úgy éreztem ő is úgy gondol rám, mint én ő rá. Egy érzéki gyönyörű kapcsolatra. Szerettem volna valami nagy örömet okozni neki, valami emlékezeteset. Eszembe jutottak az ő „kis perverziói”. Közelebb álltam hozzá. Farkam az arca előtt lengedezett. Keményen rámarkoltam, és nagy iramban elkezdtem verni. Nem kellett sok. Még láttam Anikó várakozó tekintetét, ahogy kinyitotta a száját, kidugta a nyelvét. Kezeivel megemelte a melleit. A gerincemből indult újra az érzés. Farkam pumpálta magából a gecit, nagy adagokban. Beborítottam vele az arcát, a nyelvét. A végén a szájába raktam a még spriccelő farkam. Jutott oda is. Álláról lecsorgott a melleire. Én csak lihegtem fölötte. 
- Ez oltári jó volt kedvesem. Igazán gyorsan tanulsz - mondta.
Hozzászólások
További hozzászólások »
Salambard ·
Ötödik részt!!!

BeFree ·
Szerintem ötödik rész helyett írhatnál valami újat. Jó helyeken kapirgálsz, őszinteség, tabuk, gátlások. De hol a határ? Kicsit egyetértek ToxicDream -mel, jót tenne, ha kicsit jobban átgondolnád, kidolgoznád a női szereplők motivációit, személyiségét.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: