Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

A gyilkos

Meli épp készülődött. Hosszú fekete nyílegyenes hajában könnyen siklott a fésű, szeme feketével kifestve, szája érzékien szájfénnyel csillog. Egy aprócska miniszoknyában és egy erotikusan kivágott toppban elindul az ajtó felé, amikor anyukája megpillantja őt... Kezdődik a szokásos szülői féltés, de egyszerűen kimagyarázza magát és elindul barátnőjéhez. Őt is hasonló ruhában látta, ezért megnyugodott, nem tette túlságosan is ki a kitehetőt...:) Teste karcsú volt, remek mellekkel. Sosem kellett melltartót hordania, büszke volt rájuk és örült hogy ilyen szerencsés. Vékony lábai voltak és csodálatos hasfala, hiszen rendszeresen sportolt. Barátnője is szép volt, de nem annyira, mint Ő. Elhatározták, hogy a jól megszokott diszkó helyett inkább felfedezik a várost és elindulnak valamerre az ismeretlen felé.

Megérkeztek. A hely őrjítő volt.... Nagy pult, rengeteg ital, sok helyes pasi, dübörgő zene. Ledobódtak a pult mellé, és rendeltek. Jó töményt, mivel a barátnő épp a napokban szakított élete nagy szerelmével...hát ez van. Kaptak italt, bőven kinéztek már 18-nak, pedig számukra messze volt még az. Tudták, hogy így lesz, mindig így van...Amikor elindultak táncolni épp egy fiúbanda közepén találták magukat. Meli nagyon élvezte a helyzetet, az összes fiú egyenként akart velük táncolni, közben hátulról taperolták őket hátulról. Amikor vége volt egy jó kis mixnek meghívták őket egy italra, ám amíg két srác megrendelte közülük a többi beszélgetett a lányokkal. Melinek különösen tetszett Mark, aki 21éves volt. Látszott rajta, hogy nagyon magabiztos, kigyúrt testével méltón volt büszke.

A pulthoz értek. Már ott volt a boros kóla, ez volt a menő akkor. Fura íze volt, nem az a jól megszokott boros kóla. De mindegy, hiszen ki foglalkozik az ízekkel egy bolond buli kellős közepén?! Melinek azonban nagyon sajgott a feje és innentől már nem emlékezik semmire.

A következő pillanatban egy ágyhoz van kötözve. Csak a keze, két keze egymáshoz, egy helyre, nagyon fájt. Meg volt kötözve valami nagyon erőssel, ami égeti, szorítja a kezét. Kiabálni kezd, erre betoppan a szobába Mark. Meli nagyon meglepődött, szemei tágra nyílt szemekkel nézett a fiúra, ám az csak elmosolyodott.
- Mit keresek én itt, és hogy kerültem ide, és te miért vagy itt, és miért vagyok megkötözve és...- dőltek belőle a kérdések, de a szót ezúttal belefojtották
- Héhéhé... Mi ez a sok kérdés? Nem vagy abban a helyzetben, hogy ezt a hangnemet megengedd magadnak! - mondta ordító hangon Mark .- De ne aggódj, szép lesz...- folytatta megenyhült hangon.
Ekkor hatalmas sikolyok, nyögésekkel vegyítve hallatszottak a szomszéd szobából, majd egy nagy csattanás. Melinda félt. Most már komolyan. Átfutott a fejében minden lehetséges verzió. Mark közben elhagyta a szobát. Sikerült felülni, hátha a fogaival el tudja oldozni a bazi csomót a kezén.

- Mit tettél vele Te állat?- hallatszott a folyosóról. Meli vérbefagyva hallgatta.
- Nagyon ficánkolt, kapott pár pofont a kis csitri. Állítólag valami Niki a neve. Most mi legyen?
- Nyomj bele egy nagy adagot abból, amit a kólában kapott, aztán dobd ki valahol a város szélén.
- És a tiéd?
Borzasztó volt ezt hallani. Meli barátnőjét valószínűleg megerőszakolták, és most Ők tartják fogva Őt is. Zokogott, félt, bármit megadott volna, csak hogy most elhagyhassa azt a házat. Valószínűleg a kertvárosban voltak, ahogy kinézett az ablakon látta a csillagokat, és egy fát amint bele-bele hajol az ablak kilátásába a széltől.
- Hát még semmi, majd ha ti elmentetek elintézem. - Mark mondta.
Meli ekkor már komolyan törte a fejét a szökésen de csomó túl nagy volt, túl stabil, túl lehetetlen a szökés. Zokogott, folytak a könnyei, hogy lehet ilyen hülye, hogy történhetett ez meg... túl igazságtalan az élet...túl.

Egy nagy puffanás. Valószínűleg az ajtó volt. Elmentek. Mark bejött. Meli szörnyen félt, most kezdi, később? Próbált minél messzebb kerülni a férfitól de a keze meg volt kötve.
- Engedj el, vagy feljelentelek!- sikítozta
- Nem lesz rá alkalmad bébi...- és ismét az a mosoly...- Hány éves vagy? Szűz vagy még?
- Mi közöd hozzá?
- Ha nem válaszolsz még jobban fog fájni.
- Csak most múltam 16, és már nem vagyok szűz...
Ekkor a férfi már a lábait kötözte az ágyhoz. Bárhogy próbált kapálózni nem sikerült ellenállni az embernek.
- Hát pedig szeretem a szűz lányokat, de nekem most Te is jó leszel. - ezzel besimított a lány farmerszoknyája alá, a csipkés bugyit kezdte simogatni. Majd kiment.

Pár perc múlva visszajött, kezében egy csomó mindennel. Ekkor kézbe vett egy kulcsot, bezárta a szobaajtót, a kulcsot pedig feltette a szekrény tetejére. Kezébe fogta az injekciós tűt és nyomott egyet a lány vénájába. Bárhogy nem akarta a szer hatott, 15 perc múlva már kezes bárány volt. Mark eloldozta, levette a felsőjét, majd rádobta a lányt a puhán, párnákkal megágyazott ágyra és elkezdte csókolni. Áttért a nyakára majd egyre lejjebb ment. Elért a felső pántjáig. Ekkor egy gyakorlott mozdulattal levette azt, így elétárult Melinda gyönyörű kebleinek látványa. Miután csodálni kezdhette volna Meli rátapadt szájára, ekkor már nagy hatással volt rá a beadott szer. Mást érzett a klubban és mást itt, hiszen mást is kapott. Vadul csókolóztak, amikor Markról lekerült a nadrág és már csak egy boxer volt rajta. Meli önként dobta le szoknyáját, már csak egy apró zöld csipkecsodában csókolgatta Mark mellizmait.

Ekkor a hátradöntötte és a férfi jött. Még mindig egymás szájában voltak, amikor a férfi gyengéden a bugyi csipkéjéhez ért. A csipke már teljesen vizes, a csikló meredezik. Ekkor elővette méretes szerszámját és meglengette a lány előtt. Rögtön rákapott. Vadul szopni kezdte, amikor Mark rászólt, hogy gyengédebben. Ekkor finom kis kezeivel, kényeztette a zacsikat és a makkot egyaránt. A férfi már teljesen odavolt. Komolyan elgondolkozott azon, hogy „megtartja” magának ezt a lányt. A lány feladta a kemény szerszám további kényeztetését, és nyelve hegyével elindult felfelé a férfi izmos, erős testén. Mark indult most felfedezőútra Melinda testén. A mellei csodásak voltak, holdfényben. A férfi elidőzött a mellbimbóknál. A vágytól már majd eldurrantak, meredeztek az ég felé, szinte égettek. Haladt lefelé. Lassan, hogy minden centit megismerhessen, ha már így megkaparintotta magának ezt az élményt. Belenyalt a köldökébe. Felnézett, a lány a melleit masszírozta, és közben egyre csak azt hajtogatta, h azonnal tegyen vele valamit, mert ha nem elmegy magától. Több sem kellett.

Finoman végigpuszilta a bugyi vonalát. Majd lassan, szépen finoman lehúzta azt. Elé tárult Melinda puncijának látványa. Már szinte csepegett belőle a lé, a borotvált bőre gyönyörű, ápolt volt. Az illata csodás. Nem bírta megállni, belenyalt. Szinte magától szétnyílt. Falatozott még pár percig, azután a hátára feküdt és maga fölé parancsolta a lányt. Még így, szerek hatására is engedelmeskedett neki... A Farka végét gyengéden odatartotta a lány alsó bejáratához . A lányt tűz égette belülről. Ekkor hirtelen ráengedte magát Mark farkára... Felsikoltott. Ő volt felül, diktálta a tempót. Hevesen ugrál Mark falloszán, sikoltozott, a mennyekben érezte magát. Egyszer csak teste megfeszült, az ugrálása abbamaradt és élvezte az orgazmus gyönyörű perceit. Majd ráhullott a fiú mellkasára, pihegett, mint egy kiskacsa. De Marknak nem volt elég. Megfordult. Ő volt felül. A lány lábait felrakta a vállára és heves tempóban dugni kezdte, a nyögések sikolyokba torkollottak, ám ekkor Mark előrántott egy kést az egyik párna alól és elvágta a lány torkát.

Ezután elment zuhanyozni. Végzett. A lányt „összecsomagolta” és betette az autójába, majd egy városszéli árok partján kidobta. A gyilkosát az óta is keresik.
Hozzászólások
További hozzászólások »
BURGONYA ·
:angry: EEEZ AZ!



EZT ÉRDEMLI MINDEN BÜDÖS KIS LOTYÓ! :rage: :angry:

Szentkirályi Katinka ·
Nos, csak azért, mert ilyen végét írt, nem biztos, hogy pszi, pszi, pszi, - kösz, dáthás vagyok, szóval oda kellene menjen, mert akkor a millió krimi, vagy egyéb történetek íróit is el kellene küldeni.

Kicsit csiszolódni fogsz még, ahogy én is, hiszen csak most kezdtük, vagy nem? :heart_eyes:

Ha viszont "akárhovais" készülsz, akkor vidd el nagyhangú barátodat is. Ráférne, ilyen beszéd után különösen.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: