Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

A diszkó

Kicsit laposnak nézett ki az elején a buli az egyetemi klubban. A csajok stírölése, pár laza és egy kis dumcsi után már épp indultunk volna haza a haverommal. A táncolók csapatán nehezen verekedtük át magunkat. Egy alacsony, fekete, becsiccsentett lány ahelyett, hogy átengedett volna, vonaglani kezdett előttem, nekem. Hát legyen, gondoltam és elkaptam a derekát. Forgattam, pörgettem, ő szemmel láthatóan élvezte. Szembe fordult velem és karjait összekulcsolta a nyakamon, így táncoltunk tovább, szoros emberfogásban. Már nem emlékszem, hogy én csókoltam-e meg őt, vagy fordítva, de egyszer csak egymás szájában volt a nyelvünk. Jól csókolt, szenvedélyesen. Te jó ég, ez velem történik? Intettem a haveromnak, hogy én még maradok, nem volt nehéz megértetnie. Két számot csókolóztunk végig a táncparketten, ekkora kezeim már a fenekét taperolták. Egy sötét sarkot kerestem a diszkóban, igazán sötétet. A sarokban, a kifordított, méteres hangfalak mögötti kis háromszög alakú sikátorban kerestünk diszkrétnek tűnő menedéket. A lány felült a hangfalra, feneke alatt dübörgött az 1000 watt. Vadul csókolóztunk, miközben kezem a pólója alá siklott. Nem voltak nagy mellei, de nem ez volt a lényeg. Kezem a nadrágjába indult, majd a bugyijában ujjaim hamar rátaláltak és beletaláltak a nedves lyukba. Már tök lucskos volt. Ágaskodó ágyékomat az övéhez szorítottam, szinte két nadrágon keresztül is meg tudtam volna dugni. Farkam kéjesen sajgott. Le nem vettem a számat a szájáról, egy pillanatra sem, közben egyre sebesebben járt mutató és középső ujjam a pinájában. A feneke alatt vibráló hangláda és erős ujjaim megtették a hatásukat, mikor a lány a csók közepette hirtelen összerándította apró fogacskáit és egy beleharapott az ajkaimba. A gyengéd fájdalom csak fokozta a vágyamat, és megérezem, hogy egy apró löketet lövelltem az alsónadrágomba.

Körbenéztem, és már korántsem tűnt olyan diszkrétnek ez a sarok. Egy csomóan álldogáltak mellettünk, szerencsére nem minket néztek, hanem a táncolókat, de nem tudhattam, hogy látott-e valaki valamit. Kivonultunk a táncparkettre pár szám erejéig. A lábaim remegtek, alig tudtam talpon maradni. Nem akartam elhinni, hogy ez velem történik meg. Mikor a DJ egy lassú számot tett fel, és az alkalmi párok a szétrebbentek, mi is a fal mellé sodródtunk. Szinte egy percre nem váltak el ajkaink egymástól, már sajgott a szám körül a kipirosodott bőr. A sötét fal melletti alacsony pult tövében ismét megujjaztam a lány. A fal felé fordulva most hátulról magasodtam fölé, két karommal átkulcsolva, kényelmesen hatolt be mindkét kezem a bugyijába. Jobb kezem a klitoriszt simogatta, míg bal középső ujjam a puncijába hatolt. Egyre hevesebben zilált, aztán hirtelen összerándult, összegörnyedt, engem is majd a földre rántva. A hangosan dübörgő zene szerencsére elnyomta orgazmusnak sikoltását. Valamivel később, már mosolyogva, benyúlt a nadrágomba és lerántott. Még szerencse, hogy nem szűk farmert vettem. Meleg ujjai szorosan markolták férfiasságomat, az előző féleresztés cuppogásában. Ügyesen húzogatta a bőrt, nagyon gyakorlott volt, nem is kellett sokáig izgatnia. Már egy fél órája, az első csók óta egyfolytában állt a farkam, csak arra várva, hogy végre eldurranhasson. Remegve élveztem bele a kezébe, a nadrágomba.

Ő ragacsos kézzel és nedves bugyiban, én cuppogó alsóval és foltos nadrágban igyekeztem a mosdóba. Mire rendbe hoztam magam már nem találtam őt sehol. Leültem a bárpulthoz, és egy lazát kértem. Egy ismerős srác ült ott, és nekem muszáj volt valakinek eldicsekednem.
- Hű, te haver, nem semmi, ami velem történt – kezdtem.
És akkor, megpillantottam őt. Épp vadul smárolt egy sráccal az egyik kanapén. Megvontam a vállam, és folytattam a történetet:
- Kicsit laposnak nézett ki az a buli az egyetemi klubban. A csajok stírölése, pár laza és egy kis dumcsi után már épp indultunk volna haza a haverommal. A táncolók csapatán nehezen verekedtük át magunkat. Egy alacsony, fekete, becsiccsentett lány ahelyett, hogy átengedett volna, vonaglani kezdett előttem, nekem…
Hozzászólások
További hozzászólások »
Sztrájk ·
Látom itt a hisztit, hát gondoltam mivel ilyen fasza ez a mi Lajos gyerekünk, mert felvállalja fiktív vagy valós személyazonosságát, és bennem is van (hát higyne volna) némi exhibicionista nárcizmus és mert magam vagyok magamnak a legkézenfekvőbb, ráadásul sosem rejtőzködtem ezen a lelki nudistastrandon, beírtam kedvenc "nézzünkegymásszekrényébe" oldalamon a nevem. Csak annyit, "sztrájk". Hát kurvára nem volt nehéz megtalálnom magam.

Ezt Te is, tudod, ugye, Gepi Édeskicsitündérbogaram? Hogyne tudnád? Még a rézkilincsem paramétereit is hibátlanul megtaláltad, nem? Akkor miért? Miért művészet nem elbújni?

Könyörgöm.

Ha meg akarom nézni megnézem magam. Nem kell a seggem alá tolni kéretlenül az információt, és légy erős, Kicsinyem, másnak se.

Mirrmurrka ·
LOOOOL nekem a hegesztőpisztolyos cucc tetszett a legjobban - tiszta flesdensz
:DDDDDDDDDDDDDDDDd

Sztrájk pörög.

*murr röhög de nagyon*
Sztrájk ·
-Csókolom!
-Szervusz.
-Nem tetszik véletlenül hegesztőpisztollyal nyaralni járni?
(Bácsi bután néz, de mosolyog)
-Nem, miért?
-Letört a májkrém nyitófüle és nem tudjuk kinyitni.
-És feltétlenül szükséges nektek a hegesztőpisztoly?
-Ha egy mód van rá...
-Konzervnyitó nem jó?
-Gondoltunk rá, de az nem rendeltetésszerű felnyitás lenne és félünk a komplikációktól.
(Bácsi vigyorog, persze áthallatszik a többiek fojtott röhögése mögülem)
-Fordítsátok meg. Ott eleve nem volt nyitófül.
-Milyen igaz! Köszönöm szépen!
-Nincs mit. Árulj el nekem valamit... Miért jöttél át?
-Hát hegesztőpisztolyért, de jó lesz már a konzervnyitó is.
-De tényleg, miért?
-Vesztettem kártyán...
-Gondolhattam volna.

(No. Nagyjából így esett, bár egy-egy szó vagy kifejezés különbözhet az eredetitől)
Mirrmurrka ·
10 10 10!!!
geminigirl ·
:))

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: