Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

A bukósisakos sündisznócska


Ülök a kertben… már besötétedett, s hallgatom a tóban fürdőző békák tottyanását.
Esténként kiülnek egy-egy nagy tavirózsa levelére, és ringatóznak, mintha bölcsőben ringanának, és tücskök zenéje lenne az esti altató.
Alszik a természet, a levegő kicsit frissebb. Nagyot sóhajt a kert, issza a nyári este holdfényes páráját.
Kutyám a lábam mellett pihen, orrát a nedves fűbe rejti, mély sóhajtásával még nagyobb nyugalom szállja meg az embert. Teljes a harmónia.
Nyugágyamban szunnyadok, párás a levegő a locsolástól, a föld illatát hozza felém a szellő. Ebben a nagy csendben, egyszer csak motoszkálásra lettem figyelmes.
Szinte kinyúlt a nyakam, mert ezek a neszek, a csoda se tudja, hogy időnként mitől származnak. Figyelek, de a mocorgás csak erősödik, már-már felmerül bennem a gondolat…, hogy odébb állok.
Valami kis állatka gondolom, jaj csak ne valami csúszó-mászó legyen, mert attól félek. Érdekes, a béka jelenléte nem zavar, pedig esténként a vizes fűben elindulnak, és bejárják a kertet, kutyáink rosszallását elviselve, mennek az ösztöneik diktálta úton.
Hatalmas fenyőfa mellett pihengettem, alatta sok ezernyi szúrós tüske, s a nesz onnan jött felém. Eltelt egy kis idő, csend lett, újra megkíséreltem a szunyókálást, amikor kutyám felébredt, hiszen ő a házőrző, s nyomban, szolgálatba helyezte magát. Szaladt a kerítés irányába, s a tekintetemmel úgy követtem, mintha zsinóron húzták volna a kíváncsiságomat.

A beszűrődő utcai fénynél felfedeztem egy süncsaládot.
Igaz, csak egy felnőtt volt közöttük, a többi három, aprócska kis gombóc, mintha guruló gesztenyék lennének…, gondoltam.

\"Jé, hát ti csináltátok azt a rumlit a fenyő alatt?\"

Gondoltam, és boldogan néztem a kis családot, megvakartam a fejem búbját, de nem igazán értettem. Egyszer csak nagyon különös dologra lettem figyelmes, igaz a fény, nem igazán segített, hogy megfejtsem, mi is a furcsa. Láttam már, valamikor régen, sün családot, no de ilyet? Elől egy picike sünike haladt, majd a nagy, és újra a másik kettő picur.
- Micsoda fura felállás - tanakodtam.
A sün mama, vagy papa, a csoda sem tudja, körbe-körbe haladva, minimális haladást produkálva haladt az úttesten. Szinte a picurik orrocskája a szúrós popsiba ért, mert a szülő nehezen haladt.
- Keringőzik…, vagy valami baja van ?-
Néztem-néztem, és amikor jobban szemügyre vettem, látom, hogy a fején van valami piros.
- Nocsak, bukósisakot visel?
Elmosolyogtam magam, hiszen az útjuk az úttesten keresztül vezetett. Milyen óvatos…, és a kicsik?
No ez, csak egy pillanatnyi mókás gondolat volt, de akkor láttam meg a holdfényében, hogy egy piros doboz éktelenkedik szegény fején.
Hogyan kerülhetett oda? Törtem a fejem, de a végén csak kifundáltam a történetet.
Valószínű, hogy valami finomság lehetett a dobozban, és beszorult szegénynek a feje. Nem tudott szabadulni a doboz fogságából.
És hihetetlen..., nem akartam hinni a szememnek, mert a kicsike volt a felvezető.
Ő volt, aki a helyes utat, a haza vezető utat mutatta, a szemközti kertben lévő hatalmas elfekvő tuja volt szerintem a végcél.
Gyorsan felugrottam, mert mintha a távolból, gépkocsi motorjának hangját hallottam volna, futottam kaput nyitni, és levettem azt a piros bukósisakot a sündisznó fejéről.
Ott guggoltam és vártam, amíg feleszmélt, hogy vége a világtalan megpróbáltatásoknak.

A család lassan útjára indult, és a holdfényben, a kis csillogó fekete szemecskék, mint apró csillagok, ragyogták be az estémet.
Boldog voltam, és csodáltam, az összetartozás erősségét, az elesett segítését, hogy ezekben a csöpp lényekben is hogy munkálkodik a segíteni akarás.
Eltűnődtem…, hogy vajon mi, emberek, nem kellene, hogy tanuljunk….?.
Hasonló történetek
4670
Ismered azt az érzést, amikor rájössz, hogy valaki, valami iszonyúan hiányzik, és nem teljes az életed, mert nem kaphatod meg azt, amire istenigazából vágysz, nem kaphatod meg azt, amitől boldog lehetnél, kis morzsákra futja csak, de ez nem elég, mert a vagy szélviharként tombol benned?
5295
Felöltöztették este feketébe a lányt, esküvői díszeket festettek arcára és kezére, felékszerezték, fején a kendőt ezüst pánttal fogták oda, nyakába arany láncot akasztottak, ujjára égköves gyűrűket adtak, derekát arannyal átszőtt övvel díszítették, és lábára selyem szandált húztak. Aztán az asszonyok elénekelték neki a menyasszony dalát...
Hozzászólások
További hozzászólások »
Schneider Istvánné Ilike ·
Köszönöm kedves észrevételeiteket.
Örülök, hogy megoszthattam veletek, kertem vendégének történetét. Sajnos az utóbbi időben elkerül, a kis hálátlan. :innocent:

Tűzmadár ·
Már olvastam, aranyosat írtál. :-)
Schneider Istvánné Ilike ·
Köszönöm, szeretem a süniket.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: