Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
laci78: nem semmi továbbra sem! Reméle...
2024-04-23 17:20
CRonaldo: Nagyon jó ez a story! Nekem te...
2024-04-23 12:09
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

A bankrablók (3. rész)

A bankrablók (3. rész)

-------------------------------------

Írta: bonfils©
Fordította: Pavlov (pavlov.urasag@gmail.com)
Az itt leírtakat otthoni kipróbálásra egyáltalán nem javasoljuk, de ha mégis megtennéd, dobj róla egy e-mail-t... 
2008. május

*************************************


A vezér Kellyhez fordult.
- Oké - mondta. - Essünk neki.
Kelly kételkedve nézett rá. Mostmár tényleg meg fogja őt dugni?
Széttárta a lábát, a férfi pedig eléállt, és a puncijához illesztette a farkát. A lány felnyögött, érezte, ahogy a csöpögő makk utat tör befelé.

Aztán a férfi nagyot lökött felfelé, teljesen karóba húzta a lányt
- Áááh! - kiáltott fel Kelly.
Ebben a felajzott állapotban már ettől a mozdulattól is majdnem elélvezett. Az alacsony rabló szilárdan tartotta.
- Nesze... - nyögte a vezér, és ütemesen kefélni kezdte. - Ez jólesik? Mi?
- óóó igen... - suttogta Kelly. - Nagyon jó! Bassz meg! Jó keményen!
Érezte a faszt a remegő testében, érezte, ahogy újra meg újra beléhatol. Hihetetlen volt. A masszív szerszám minden lökése gyönyört árasztott.

A vezér szeme sugárzott a símaszk alatt. A lány érezte az arcán a férfi forró leheletét. És magukon érezte a teljes személyzet tekintetét.

Ekkor hirtelen rácsapott az erős orgazmus. Teljesen meglepte, kiáltozott a gyönyörtől, szenvedélyes kiáltásai visszhangoztak a márványfalakon:
- Áááhhh! Ááhh!
Egész teste reszketett, de közben érezte a vezér kőkemény, könyörtelenül ki-be mozgó farkát is. Ez az egész annyira helytelen volt, mégis olyan jól érezte magát. Nem is érdekelte, hogy ki látja. Sőt, akarta is, hogy lássák -- ettől csak még jobban felizgult.

Kelly meztelen feneke az alacsony rabló ágyékához dörzsölődött. Még a farmeren át is érezte a férfi hosszú, kemény farkát. És pár pillanat múlva már hallotta is a férfi övcsatjának kattanását, és a sliccének kinyílását.
- Na ne - suttogta.

Az alacsony rabló elengedte a lány karját, és áttért a csípőjére. Egy laza mozdulattal az ánuszához nyomta a farkát. Kelly tehetetlenül vergődött, érezte, ahogy a fasz centinként hatol belé. Teljesen szétfeszítette. Behunyta a szemét, és megpróbált lazítani.

A lány érezte a férfiak izzadságát. A két rabló állat módjára hörgött, úgy kefélték a punciját és a seggét. Mozgásuk lassan összehangolódott, egyszerre kúrták. A lány hátraengedte a fejét, és hangosan felnyögött. Teljesen átengedte a testét a két férfinak, és a lyukaiban tomboló dákóknak.

A férfiak teljesen elvesztették a fejüket. És ő is tüzelt, ez a két durva, izmos kúrógép teljesen kikészítette. Az alacsony rabló kefélését a fenekében egyenesen kéjesnek érezte.

Ezúttal érezte, hogy el fog élvezni. A gyönyör lassan támadt rá, húsának minden idegszála bizsergett. És aztán -- megkönnyebbült. Az eleven orgazmus végigszaladt a testén, minden tagjába belerángott a gyönyör.
- Jaaaj - suttogta. - Jaaaj!

Reszketett az élvezettől, a férfiak farka teljesen kitöltötte mindkét lyukát. Így érezhette magát Lady Stephanie is a kastály pincéjében, a fekete lovagok karjai között.

- Ez az! - kiáltotta az alacsony rabló. - Már jön is!
Mindkét férfi kihúzta a farlát a lányból, aki az arcába lógó hajtincsek közül azért meglátta a vezér vörös, duzzadt, kitörésre kész makkját.
- Le a padlóra! - kiáltotta a férfi, és megragadta a farkát. - Feküdj hanyatt!

Kelly szinte rárogyott a hideg márványpadlóra, és a hátára fordult. A két maszkos férfi föléállt, kesztyűs kezük a farkukat verte, makkjukból tiszta folyadékcseppek hullottak a lány meztelen mellére.
- Ez az... - pihegte Kelly.

És aztán elélveztek. Előbb az alacsony rabló kezdett spriccelni, hosszú, fehér sugarakban engedte a forró gecit a lány arcára. Aztán a vezér is felkiáltott, belőle is kitört a fehér, forró krémes láva, beterítette a lány mellét.

Kelly kinyitotta a száját. A két bankrabló nyögve, kiáltozva irányította oda a farkát, és teleélvezték az arcát. Kelly érezte a nyelvén a finom, fűszeres cseppeket, lenyalta az ajkairól, és le is nyelte, amit csak tudott. A férfiak mintha egy örökkévalóságig élveztek volna, minden csepp krémes gecit kiürítettek magukból.

És végül befejezték. Fáradtan lihegtek, farkuk lassan elpuhult. Visszacsomagolták a nadrágjukba, és bezárták a sliccüket.
- Ez igen - suttogta a vezér.
Kelly csak feküdt, élvezte, ahogy a sperma lassan hűl a bőrén.

Hallotta, hogy a magas rabló parancsokat osztogat a túszoknak, mondja nekik, hogy maradjanak nyugton, és ne használják a riasztót a következő félórában.

A verzér föléhajolt, és felsegítette.
- Most elmegyünk - mondta lágyan. - Elvisszük a pénzt, és eltűnünk.

Kelly talált a táskájában pár papírzsebkendőt, és azokkal törölgette testéről a ragadós nedvet. Aztán összeszedegette a ruháit és felöltözött.
- Ugye vigyázol a kollégáidra? - kérdezte az alacsony rabló. - Nehogy valami ostobaságot csináljanak.

Kelly végignézett a pult mögött kuporgó személyzeten. Ginával egymás szemébe néztek. A szőkeség szeme ámulatot tükrözött, de valami más is bujkált benne. Mintha... féltékenység lett volna? Igen, féltékenység, Kelly biztos volt benne. Gina -- a kis romlott, ribancos Gina -- szívesen részesült volna olyan kezelésben, amilyet Kelly kapott a rablóktól.

Hát nagyon izgató kaland volt, az biztos. Kelly arra gondolt, hogy Gina igazából nem vehette volna fel vele a versenyt. Kelly nagyon belefáradt, de azért nagyon jól érezte magát. Nemcsak annyiról volt szó, hogy kiélhette vad vágyait a három bankrablóval, hanem azt is felfedezte, hogy mindez hatalmas gyönyörrel járt -- nagyobbal, mint amit valaha elképzelt.

Igen, remekül érezte magát. Eddig azt hitte, hogy Gina az igazi romlott kislány, aki igazán kiélheti vágyait. De most kiderült, hogy Kellyben bujkált eddig a vad, szenvedélyes szexualitás. Sosem gondolta volna, hogy élvezni fogja, hogy három maszkos férfi jó keményen megbassza. Sőt, valójában ő csábította el őket, ő szabadította ki belőlük a vadállatot, ő vette rá őket, hogy forró, lüktető testére ürítsék krémjüket.

Büszke volt. Nem félt többé sötét és furcsa vágyaitól. Ma szembenézett a démonaival, és nagyon élvezte. Akárcsak a három férfi.
- Jól vagy? - kérdezte a vezér. - Ugye szemmel tartod őket?

Kelly mostmár teljesen felöltözött, végigsimított a haján, és a rablókra mosolygott.
- Őket? - nevetett fel. - Dehogy, fiúk. Én veletek megyek!

A bankrablók felnevettek. Aztán átvezették Kellyt az előtéren, kimentek vele az ajtón a kocsijukhoz. Közben a lány végig a fenekén érezte a vezér kesztyűs kezét.

Tudta, hogy durva kalandok várnak rá.
Előző részek
Hozzászólások
További hozzászólások »
Sinara ·
A történet kidolgozottságával kapcsolatban nem lehet egy szavam se. Nagyon jó. Tetszik. Viszont az ilyen szituációban engem valahogy nem izgat fel a szex. Még az elején Kelly kis csábítása esetleg, de az sem igazán. De ez csak az én ízlésem kérdése.
A fordítás viszont jó.
Pavlov ·
Örülök, hogy tetszett! Nekem ez személyes nagy kedvencem!

Pavlov ·
Pavlov Uraság néven mostmár a Facebookon és a Google Pluson is elérhettek!

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: