Történetek
Rövidebb történet igaz kapcsolatomról.
Aztán a fejem beért a lábai közé. Csodálatos látvány tárult elém. A puncija nagyon szép és fiatalos volt. Óvatosan nyaltam bele. Csodásan finom íze volt. Azonnal felszisszent a gyönyörtől és lassan mozgatni kezdte a csípőjét. Óvatosan, minden másodpercet kiélvezve hosszú percekig nyaltam. Közben nyelvem bele-bele dugdostam a hüvelyébe. Éreztem, ahogy egyre keményedik a csiklója, ahogy közeledik az orgazmus felé.

Előzetesben

+18 2014.09.29 | Lessy | Kategória: Történetek - Erotikus - Gay
A cellában két roma, és egy másik egyén volt, és én voltunk bezsúfolva.
Nem kaptam se enni, se inni első este és éjjel, ráadásul kötözködtek velem.
- Ha nem leszel a csicskánk, nagyon megbánod kis köcsög! - mondták a cellatársaim.
Jó olvasgatást!:)

Kihívás

+18 2014.09.29 | Sinara | Kategória: Történetek - Erotikus - Leszbi
FIGYELEM! A történet az erotika finomabb irányvonalát képviseli. Se meztelenség, se szex nincs benne. Ha ez neked kizáró tényező, inkább ne folytasd a történetet!

"Óvatosan végiggörgettem lábamon a harisnya szárát, majd gondos mozdulatokkal rögzítettem a combfixemen. Szeretem ezt a kellemes, jóleső feszültséggel teli készülődést a találkák előtt. Ez az, ami megadja a sava-borsát az egésznek. Minden egyes alkalommal egy újabb férfi, akit elcsábíthatok. Egy újabb kihívás... Én pedig állok elébe.
Felemelkedtem az ágyról és magassarkúim kopogásától kísérve a tükör elé léptem, hogy végigmérjem magam. Nem tudhattam, a mai kuncsaft mire vágyik. Vannak olyan férfiak, akik a szende szüzeket szeretik, akik minden bókjukra elpirulnak, mások meg az erős, öntudatos nőket, akiket minden téren partnerként kezelhetnek. Az azonban ritkán van a delikvens arcára írva, ő melyik kategóriába tartozik. Az előítéleteket pedig már rég megtanultam leküzdeni."
A film közben pergett. Aztán halk neszt hallottam a hátam mögött és hirtelen ott termett Vali. Villámgyorsan levette a köntösét - alatta mezítelen volt - és vadul masztizni kezdett, félhangos nyögések közepette. A nejem oldalra fordult, és megrökönyödött. Le akart ugrani rólam, de erősen fogtam a csípőjét, így hagynia kellett magát…aztán villámgyorsan elélveztünk. Miután kivettem a farkam, Vali odalépett és elkezdte lenyalogatni a rajta csüngő ondódarabokat. A nejem nem volt észnél.
Ez a kis történet valós, az első történetemen dolgoztam egy kicsit, remélem jobb lett :)
„Igen én már a kezdettől tudom, hogy Neked én teljesen ki vagyok szolgáltatva a sex terén, de nem bánom, mert olyan testi örömökhöz juttattál amiért akár meghalni is érdemes lenne.” Döbbenetemet látva elmosolyodott, megcsókolta a kezemet és nevetve folytatta „ne aggódj nem leszek öngyilkos, annál sokkal jobban szeretek élni,” majd pajkosan rámkacsintott „főleg amióta megszólaltattad a testem hárfáját.”
Magához húzott és csókolgatta a nyakamat, ahogy egyre lejjebb ment lüktetett a szívem. Amikor a puncimhoz ért felordítottam, hogy nem vagyok még erre kész, de rábeszélt és...
A Hellász rendszer fellázad a Szabad Nemzetek Szövetsége ellen, véres háború kezdődik az emberi faj egysége nevében. A konfliktus egy másik civilizáció figyelmét is magára vonja, az évmilliók óta fennálló Eternium ugyan a béke, a szabadság és az egyenlőség híve, azonban fenyegetést lát az emberek agressziójában. Az eternák döntés elé kényszerülnek: kivárják, amíg az emberiség teljes egészében elpusztítja önmagát, vagy még azelőtt kipusztítják őket, hogy bárkire is veszélyessé válnának. A döntést az emberi kultúrában legjártasabb egyének hivatottak meghozni, a három bíra a háború legnagyobb csatájában összeül, hogy egyszer és mindenkorra eldöntse, mi lesz az emberi faj sorsa.
FIGYELEM! Ez a történet két nő szerelméről szól és előfordulnak benne részletes szexjelenetek is. Aki ezt nem tolerálja, inkább keressen más olvasnivalót!
Köszönöm.
Ajánlott oldalak