Történetek
"Szeretem, ha én irányíthattok az ágyban, de most mindent meg akartam tenni ennek a férfinak, a munkatársamnak, a barátomnak, csak hogy jó legyen neki és belenéztem azokba a szemekbe, melyek csak engem akartak."

Kompromisszum

+18 2014.07.28 | Sinara | Kategória: Történetek - Erotikus - Leszbi
FIGYELEM! A történet a lágyabb erotika vonalát követi. Meztelenség és szex sincs benne. Ha ez neked kizáró tényező, inkább ne olvasd tovább a történetet!

Sorina egy olyan ajánlatot kap, amit nem lehet visszautasítani.

Az élet nem olyan egyszerű

+18 2014.07.27 | Jasper Grays | Kategória: Történetek - Erotikus - Gay
„Az életben a legnagyobb titok az, hogy kik is vagyunk valójában.”*

Az élet tele van apróbbnál apróbb rejtélyekkel. Önmagunk megismerése vezet az úton a világ megismerése fele. Mindenki számára rejtély önmaga. Ha ismered önmagad, akkor végre el tudsz indulni az utadon. Ne félj önmagad megismerésétől. Mindegy ki vagy, de mindig légy önmagad.

„Arra várni, hogy valaki más légy, elvesztegetése annak a személynek, aki vagy.”*

*/Kurt Cobain/
Ez a sztori az elhanyagolt mami című történet folytatása.

Vadmacska

+18 2014.07.27 | bmárt13 | Kategória: Történetek - Erotikus - Erotika
-Védd magad!
Az ágyra lökött, majd fölém hajolt és átrakta fölöttem a lábát. Én hülye még akkor sem sejtettem mit akar. Csak akkor kezdett pislákolni valami, mikor forró csókot lehelt az ajkamra.
Egyéjszakás majdnemkaland egy hat éve nem látott ismerőssel, akivel kicsit bonyolultabbak lettek a dolgok...
Nem megtörtént eset.

...Hasra fordítod, és az előre odakészített kötéllel kikötözöd az ágyhoz, széles terpeszben. Csípője alá párnát teszel, így nagyon jó rálátásod van a nyíló, nedves ölére...
Egy kis átkötő a következő fejezet előtt. Várom a véleményeket!
A Hellász rendszer fellázad a Szabad Nemzetek Szövetsége ellen, véres háború kezdődik az emberi faj egysége nevében. A konfliktus egy másik civilizáció figyelmét is magára vonja, az évmilliók óta fennálló Eternium ugyan a béke, a szabadság és az egyenlőség híve, azonban fenyegetést lát az emberek agressziójában. Az eternák döntés elé kényszerülnek: kivárják, amíg az emberiség teljes egészében elpusztítja önmagát, vagy még azelőtt kipusztítják őket, hogy bárkire is veszélyessé válnának. A döntést az emberi kultúrában legjártasabb egyének hivatottak meghozni, a három bíra a háború legnagyobb csatájában összeül, hogy egyszer és mindenkorra eldöntse, mi lesz az emberi faj sorsa.
Ő azt válaszolta, benne van, eléggé izgatja a dolog.
Megismertettem őket egymással, remekül alakult az első vacsora, Marilin és Deni két órán belül meztelenek voltak az ágyunkban, miközben néztem a farkam húzogatva a kéjelgésüket.
Ajánlott oldalak