Történetek
B, kissé megkésve bár, megkezdi a következő félévet, és nem várt fordulat fogadja rögtön az első napon

Tinik a filmen

+18 2014.04.22 | Sinara | Kategória: Történetek - Erotikus - Leszbi
Egy forgatás érdekes élményeket tartogathat. Kukkantsunk csak a kulisszák mögé, hogy készül egy leszbikus szexjelenet!
Elkezdtem simogatni, de nem vette le magáról a kezemet, ezt bátorításnak vettem.
Ennek a történetnek van valóság alapja, a szereplők kitaláltak.
Ez csak amolyan inspirációs-sablonos-önszórakoztatás, mert miért ne? Lightos.
-------------------

D. nem szerette a szemkontaktust. Szex közben legalábbis, nem igen törődött vele. Az egyszerűség és a gyorsan feledhető menetek híve volt, amik egyik résztvevőnek sem okoztak problémát. A nők egy kocsi hátsó ülésén, vagy egy bár mögött, lépcsőfordulókban ahova -akár egy gyors, nyári vihar elől - behúzódni lehet… szinte egyformák voltak.
A szőkék… talán a szőkéket jobban szerette, bár ez sem volt igazán kitétel.

Hannah barna volt. Miközben beszélt hozzá, D. agyában átvillant a gondolat, vajon milyen lehet az arca, amikor elélvez?
Beléptünk a szobába. Hirtelen tudatosult bennem, hogy már csak ketten vagyunk és elkerülhetetlen, hogy ne egymással foglalkozzunk. Összerándult a gondolatra a gyomrom
Igaz történet!
Reménytelenség lett urrá rajtam. ’Ennek soha sem lesz vége. Ezentúl meredő farokkal fogok közlekedni az utcán’. Zsuzsi nyelvének érintése téritett magamhoz. Megnyalta a makkomat, és bekapta a farkamat. Finom szopásba kezdett. „nagyon jó vagy, istenien szopsz” bíztattam és Ö hálásan cuppogott. Nem ment mélyre, a fejre öszpontosította tevékenységét. Kezdett az izgalmam fokozódni. Felcsillant a remény ... „szopd igy, nagyon jó. Azt hiszem hamarosan eljutunk a célba”
Vasárnap este. A sötét, kihalt utcákon végigfújt a szél, a zuhogó eső a háztetőket kopogtatta. Az utcalámpák halovány fényei az egyre növekvő víztócsákban néztek voltak vissza a járókelőkre.
Csak néztek volna, ugyanis senki sem járt az utcákon. Kivéve őt.
És most, itt ülök egy asztalnál a fiammal, akire olyan féltékeny vagyok, hogy majd beledöglök, és Luissal, akit minden hibája ellenére imádok. Ha Dan nem a fiam lenne, agyonverném, amiért megfektette Luist. Azzal az átkozott szado korbáccsal csúnya sebeket ejtett rajta, és ki tudja még miket nem csinált. Dan olyan mocskos már most, mint amilyen én maximum, csak álmaimban szoktam lenni.
Ajánlott oldalak