Történetek
A Hellász rendszer fellázad a Szabad Nemzetek Szövetsége ellen, véres háború kezdődik az emberi faj egysége nevében. A konfliktus egy másik civilizáció figyelmét is magára vonja, az évmilliók óta fennálló Eternium ugyan a béke, a szabadság és az egyenlőség híve, azonban fenyegetést lát az emberek agressziójában. Az eternák döntés elé kényszerülnek: kivárják, amíg az emberiség teljes egészében elpusztítja önmagát, vagy még azelőtt kipusztítják őket, hogy bárkire is veszélyessé válnának. A döntést az emberi kultúrában legjártasabb egyének hivatottak meghozni, a három bíra a háború legnagyobb csatájában összeül, hogy egyszer és mindenkorra eldöntse, mi lesz az emberi faj sorsa.

Egy jó kis pókerezés

+18 2014.08.28 | meselo1324 | Kategória: Történetek - Erotikus - Petting
Tominak hívnak 18 éves vagyok, 182 cm magas sportos testalkatú. Itt ahol lakom szoktak lenne 2-3 hetente Discok. Ne nagy durranást képzeljetek el kb. 40-50-en szoktunk leni, mindenki ismer mindenkit. Iszunk, bulizunk, beszélgetünk egy jót.

Szobaszervíz

+18 2014.08.28 | inna56 | Kategória: Történetek - Erotikus - Orál
Felállt karcsú és magas, az nem más, mint a fekete necc harisnya és harisnyatartó, fekete csipke bugyi, kukucskáló melltartó, hosszú gyöngy nyaklánc csomagolt kétszer a nyaka köré homály piszkos szőke haj, és semmi más.
Egy hétvége története, ami megváltoztatta az életemet.
Lemegy a nap, üres a part, de M még így is talál magának gyönyöröket a sötétségben.
FIGYELEM! Ez a történet két nő szerelméről szól és előfordulnak benne részletes szexjelenetek is. Aki ezt nem tolerálja, inkább keressen más olvasnivalót!
Köszönöm.

"Péntek volt. A Crystal Bar egy közepes nagyságú hely volt a belvárosban. Többnyire leszbikusok jártak ide mindenfelől táncolni, inni és szórakozni. Aznap este a hely tele volt. Gretchen sok barátja eljött ünnepelni a győzelmét.
Nem mintha ez lett volna az első győzelme. De első alkalommal aratott sikert, amikor a gyűlöletbűn volt terítéken. Egy fiatal, neves leszbikust védett, akit azért vertek meg, mert nyilvános helyen csókolózott a barátnőjével. Gretchen elérte, hogy mindhárom elkövetőt fejenként két-két év börtönre ítéljék."
Jamesen meglátszott a hosszú évek alatti kemény, megfeszített edzés. Combjai olyan vastagok voltak mint egy oszlop. Kemény fenekére nagyon büszke volt. Háta egyenes volt és izmos. Hat karély hasizomra tagolódott a kemény mell alatti terület. Köldöke kissé kitüremkedett a rengeteg külön edzés hatására. Két óriási melle tisztességesen ereszkedett le. Mellbimbói szabályosan keményre duzzadva ültek a melle közepén. Vastag nyakán szimmetrikus arc foglalt helyet. Rajta két szőke szempár és szőke haja kissé kócosan, féloldalasan állt.
Chris is nagyon jó az ágyban, de azt hiszem az én édes férjecském nem büszkélkedhet ilyen nyelvmunkával. Miután én, és Vendy már kielégültünk, Kiara van a soron. Őt hanyatt fektetjük, a melleire cuppanva izzítom, Vendy nyaltja a gyönyörű szirmait, hüvelyujját bent tartva hüvelyében.

Egy balatoni este

+18 2014.08.24 | DeeMárk | Kategória: Történetek - Erotikus - Hetero
Én Vivire vetettem szemet egy szombati napon, ekkor személyesen még nem ismertem őket. Másnap mivel szabadnapos voltam így este lementünk vacsorázni az étterembe, ők is ott voltak és unokaöcsémmel odaültünk. Vivi széparcú, selymes barnabörű, fekete majdnem vállig érő haj és szép kissé telt alak, pont jó ugyancsak telt keblekkel! Egy fehér póló volt rajta és egy majdnem térdig érő fekete szoknya amik között a hasa és a köldök piercingje kilátszott ez elindított bennem valamit. Megvacsoráztunk, majd meghívtak, hogy menjünk el velük a sorra este. Több sem kellett, azonnal igent mondtunk!
FIGYELEM! Ez a történet két nő szerelméről szól és előfordulnak benne részletes szexjelenetek is. Aki ezt nem tolerálja, inkább keressen más olvasnivalót!
Köszönöm.

"Ashleigh látta a táskákat Cassidy szeme alatt, miközben az a teáját iszogatta. A fiatalabb nő vele szemben ült és kétségbe esett tekintettel bámult maga elé, miközben hallgatásba burkolódzott. Egyetlen mozdulata az volt, amivel a szájához emelte a csészét, megjátszva az ivást. Ashleigh sejtette, mi történhetett. Andrea szavai ott csengtek a fülében, amik épp olyan kétségbeesettek voltak, mint Cassidy látványa."
Ajánlott oldalak