Történetek

I love Budapest

2014.09.22 | Sinara | Kategória: Történetek - Egyéb
Sorina megtapasztalja, hogy a BKV-val utazni nem mindig csak gyötrelem.

FIGYELEM! A történet a Kompromisszum és a Friss levegő című műveimmel együtt a Sorina-sorozat része. Az előzmények ismerete erősen ajánlott. A történet, szándékaim szerint, anélkül is érthető és élvezhető, azok számára azonban, akik rajonganak a részletekért és mindent pontosan érteni akarnak, zavaros és hiányos lehet.

FIGYELEM! A történet enyhe leszbikus utalásokat tartalmaz.
"Finom cuppogós hang hallatszott, ahogy Troy elnyelt magába, majd egyik kezével megfogva segítette a nyelve mellé behelyezni a finomságot. Míg én kezemmel a póló anyagán keresztül elkezdtem végigtapintani a testét, felfedezve minden részét, majd a gatyáján lévő türemkedést kezdtem érezni, növekedni."
"Közben is megszabadítottam a lábán lévő cipőtől és zoknitól, majd én is kibújva az enyémből, most már mind a ketten meztelenek voltunk teljesen. Látva rajta, hogy most nem igazán tudja mi fog történni, gyorsan föléje hajoltam és még egyszer megcsókoltam, hogy tudja, jó kezekben van."
FIGYELEM! Ez a történet két nő szerelméről szól és előfordulnak benne részletes szexjelenetek is. Aki ezt nem tolerálja, inkább keressen más olvasnivalót!
Köszönöm.

"George előre hajolt és könnyes szemekkel megcsókolta Cassidy homlokát.
- Annyira örülök neked, Cassidy! - ismételgette egyfolytában. Két órája kapta meg Robie elcsukló hangú üzenetét a hírekről. Gyorsan letudott mindent, amivel épp foglalkozott, hogy ide siethessen.
Útban a kórház felé felhívta Gretchent is és hagyott neki üzenetet. Mindketten próbálták elérni Andreát, de nem jártak sikerrel."
Az első és eddig egyetlen kalandom..Túlzások nélkül.
Remélem tetszeni fog :) Jó olvasást!
22 éves múltam, mióta az eszemet tudom utáltam a bort. Tegnap este után rá kell jönnöm, hogy a bor finom és van benne egy megfogalmazhatatlan tűz, amitől az ember képes bármire, ami addig csak fantáziálás volt.
Történetem bevezetéseként leírom, hogy 2 gyermekes családanya vagyok, ami csodálatos dolog, viszont nagyban megnehezíti egy nő szexuális kiteljesedését. Akarva, akaratlanul egy anya a gyermekére koncentrál, minden esetben, nem a vágyaira, nem a testére, hanem arra, hogy a gyermeke semmiben ne szenvedjen hiányt és sok esetben még bűntudatot is érez, ha csak egy kicsit magával foglalkozik.
Ez is, mint a bor iránti érzéseim, a tegnapi nappal megváltozott bennem. Ha a szex jó és ha a két fél kellően fel van izgulva, egyáltalán nem számít a fáradság és az, hogy a másik szobában alszik a gyerekük.

Szobatárs

+18 2014.09.19 | jani35 | Kategória: Történetek - Erotikus - Gay
Már régóta sejtem, hogy én nem vagyok olyan mint a többi fiú de most lettem teljesen biztos benne hogy meleg vagyok és el is fogadom magam.
Egy kis játék a fantáziával
Álmodozásom 3. része. Ha valaki az összes részt elolvassa majd, írjon véleményt!
Sziasztok! :)
Elég régóta olvasgatok ezen az oldalon, de csak most szántam rá magam egy (régebben írt) történet beküldésére.
Építő jellegű kritikát, véleményeket szívesen fogadok!
Enjoy! :)
Ajánlott oldalak