Történetek
FIGYELEM! Ez a történet két nő szerelméről szól és előfordulnak benne részletes szexjelenetek is. Aki ezt nem tolerálja, inkább keressen más olvasnivalót!
Köszönöm

"Amikor Andrea felébredt, egyedül feküdt a földön. A vastag pokrócot gondosan köré tekerték. Aztán eszébe jutott az előző éjszaka és elmosolyodott. Halvány derengés töltötte be a házikót. Ekkor jött rá, hogy reggel van. Átaludták az egész éjszakát. Lassan visszacsukta a szemét és elernyedt, de ekkor hangos reszelés hangja rázta fel. Felült és körbe nézett.
Cassidy az ablak alatt kuporgott, visszabújva a ruhájába, ami még mindig kissé nyirkos volt. Hátát a falnak támasztotta, lábait pedig a mellkasához húzta, miközben arcát térdein könyöklő karjai közé temette. Szemmel láthatóan remegett. Andrea kábán feltápászkodott és odalépett hozzá. Letérdelt mellé és megérintette a vállát. Cassidy elhúzódott és nyögött egyet.
Andrea látta a másik nő kivörösödött bőrét és azonnal tudta, nagyon rosszul van. Talán még az érintése is fáj neki."
Pultoska majdnem elejtette a poharat, amit épp törölgetett, meglepetésében, amikor meglátta az ajtón belépő lányt. Először fel sem akarta ismerni, és még második, majd harmadik megnézés után is csak nehezen volt hajlandó hinni a szemének.
FIGYELEM! Ez a történet két nő szerelméről szól és előfordulnak benne részletes szexjelenetek is. Aki ezt nem tolerálja, inkább keressen más olvasnivalót!
Köszönöm

"A ház környéke kihalt volt. Úgy tűnt, csak időnként jár ide valaki rendben tartani. Volt egy kis tó nem messze, ahol lehetett pecázni meg úszni. Tökéletes kis nyaralóhely.
Cassidy leparkolt a ház előtt, Andrea pedig kiugrott, hogy az ajtóhoz rohanjon. Cassidy remegve követte őt és hangosan felnyögött, amikor megérezte a hideg esőt a bőrén.
Elővettek egy zseblámpát és benéztek az üvegajtón, de nem látták odabent élet jelét. Bútorok se voltak, ami különösen hatott egy ilyen jó állapotban lévő házikónál. Cassidy aztán valami rejtekhely után kezdett kutatni, ahova a kulcsot dughatták. Ahogy az ajtót tapogatta, megérzett egy kis rést a keret és a fal között. Ott meg is találta, amit keresett. Elmosolyodott és diadalmasan Andreára nézett.
- Megvan."
Megjegyzés: Ez a történet a Kocsma-sorozatom (Búfelejtő; Új barátságok, új kihívások; Meló; Inferno; Látogatás az Infernóban; Megnyitó, Félévkezdés; Születésnapi öltánc) elemeivel mutat kapcsolatot, szigorúan véve azonban nem része a sorozatnak. Azoknak, akik minden apró részletet érteni szeretnének, tanácsos elolvasni a fent időrendben felsorolt történeteket előbb, de jelen mű azok nélkül is érthető és élvezhető.

"Hulla fáradtan estem be az ajtón. Úgy kóválygott a fejem és sajogtak a tagjaim, mintha legalábbis csontrészegen dülöngéltem volna be a kocsmába, hogy kiigyam magamból az alkoholt. Talán jobb helyem lenne egy fordított valóságban. És ha az a fordítottság az egyetemi tanárok vizsgáztatási szokásaira is vonatkozik, vissza se jönnek onnan, a végtelen élvezetet nyújtó vizsgaidőszakok világából.
Nem nyújthattam épp bizalomgerjesztő látványt. Ami tökéletesen tükröződött Pultoska szemeiben is. Mintha csak szellemet látna, vagy egy alkeszt, aki a huszadik helyre botladozik már be az újabb adagért. Pontosan olyat, akit igyekezetünk távol tartani az Infernótól. Még akkor is, ha most, a vizsgaidőszak utolsó hajrájában kongott a hely az ürességtől. Még az is lehet, azért bámult rám úgy, mintha két fejem nőtt volna, még akkor is, amikor leültem a pult mellé, mert nem értette, én miért nem írom le könyékig a kezem, vagy pihenem ki a fáradalmakat a többiekkel együtt."
Sós, párás levegő fújta szét a lány haját miközben a korlátnak támaszkodva figyelte a víz apróbb hullámain megtörő holdfény játékát. Bármelyik művészt megihlette volna ez a csodás látvány ahogy megannyi csillogó, ugrándozó halra emlékeztető krómszínű sávként tündökölt az ezüsthíd. De nem őt. Most nem. Rég nem látott szerelmének emlékképei töltötték ki az elméjét, kiszorítva a külvilágot, így szinte alig vette észre hogy megközelíti egy fiatal srác egyenruhában.
FIGYELEM! Ez a történet két nő szerelméről szól és előfordulnak benne részletes szexjelenetek is. Aki ezt nem tolerálja, inkább keressen más olvasnivalót!
Köszönöm

"Andrea leült a kanapéjára és rámosolygott Carey Mitchell-re, miközben átadott neki egy pohár narancslevet. Carey hívta őt, Andrea pedig magányában áthívta őt kicsit beszélgetni. Jeffrey már elutazott és egy hónapig nem is tér vissza. Az üzleti út hosszabbra nyúlt, mint tervezte.
Carey viszonozta a mosolyát, de közben végig azon gondolkodott, vajon mi zavarhatja annyira Andreát. Amint meghallotta a hangját a telefonban, tudta, hogy valami nincs rendben. Szomorúnak tűnt és lehangoltnak. Mintha csak valahol egészen máshol járna."

Vihar előtti csend

2014.07.20 | Judit88 | Kategória: Történetek - Krimi
„A legkegyetlenebb hazugságot sokszor a hallgatás fejezi ki.”
Robert Louis Stevenson

Amikor a már beépült személy egy újabb személyiséget kap.
Egy kertész feladatai közé nem csak a kert ápolása tartozik, hanem a tulajdonosok lelki gondjainak megoldásában is segíthetnek....ha akarnak.
Az Elterelő hadművelet című rész folytatása. Aznap reggel...
Szeretőmmel gyakran jártunk össze egy-egy közös szexre, de ilyenben először volt részünk... és reméljük, nem utoljára. :)
Ajánlott oldalak