Történetek
- Fiú! - nevetett fel Matt. - Nem kérsz te egy kicsit sokat?
- Leszophatnánk egymást. – A doki lejtette a villáját, koppant a kövön, én felvettem és merőn bámultam. Bártor tudok lenni, ha akarok valamit. És a dokit őrülten akartam.
- Öltözz fel és menj haza!

Randi

+18 2014.10.29 | Sinara | Kategória: Történetek - Erotikus - Leszbi
Ez a történet a Boldogság című novellámhoz kapcsolódik, de inkább előzménye, mint folytatása annak. De akárhogy is legyen, anélkül is tökéletesen érthető és élvezhető.
Dóri csinos huszonéves lány, kufircoltam vele az asszony mellett. Ő mesélte nekem kissé pironkodva az alábbi történetet egy átmulatott éjszaka után. Megtörtént eset!

Kultúrhősök

2014.10.27 | magus022 | Kategória: Történetek - Fantasy
gondolkodtatok már rajta, mi történik a kultúrhősökkel, miután bevégezték sorsukat? hogyan tengethetnék vajon a mindennapjaikat?

http://en.wikipedia.org/wiki/Culture_hero

A betörés

+18 2014.10.26 | zeo-quoyle | Kategória: Történetek - Erotikus - Gruppen
Fáradhatatlanul pumpált, akár egy robot, miközben mereven az arcomat nézte, hátha sikerül belőlem valami reakciót kicsiholni. Elhatároztam, hogy mindvégig csöndben maradok. Nem szerzem meg nekik az örömet, hogy lássák rajtam a fájdalmat, amit okoznak. Behunytam a szememet, és igyekeztem másra gondolni. De ez alatt, számomra is megdöbbentően, az altestem felől először apró, majd egyre határozottabb visszajelzések érkeztek.
Vékony izmos férfi volt. Egy bárban találkozott velem, egy sötét eldugott bárban. Meglátott, odajött hozzám és meghívott egy italra.
Fekete haj, izmos test. Ő költözött a szomszéd lakásba. Találkoztam vele mikor leugrottam a boltba egy kis gyümölcsért. Megbeszéltük, hogy átmegyek és segítek neki kipakolni.

Új munka - 1.rész

+18 2014.10.25 | T123 | Kategória: Történetek - Erotikus - Hetero
A pénz nagyúr...
B és egy régi ismerős az indiánok nyomában.

Megjegyzés: A történetben szerepet kap a Gleccservíz című részből megismert indiánlány is. Az előzmények ismerete erősen ajánlott, de valószínűleg anélkül is élvezhető ez a történet is.

FIGYELEM! A B-vel a föld körül történeteim, egy-két, a helyén jelzett, kivételtől eltekintve, nem előzményei és nem folytatásai egymásnak. Csupán egy adott témakör köré szövődő sorozat elemei.

FIGYELEM! A történet enyhe leszbikus utalásokat tartalmaz.
A történetet egyik szerepjátékomban egy szereplő írta le naplójába. De úgy gondoltam, jó sztori lett belőle, és a lényeget a karakter részleteinek ismerete nélkül is lehet érteni. Rövid leírást adok a karakterről:
Nem: Nő
Életkor: 76 év (De varázslatai, varázsereje miatt nem öregszik, csak tapasztalatokat gyűjt.)
Egyéb, rövid ismertető: 2 testvére van, de kiskorukban elválasztották őket egymástól. Lightning Harcos lett az idő folyamán, tudása jól jön majd neki az erdőben való küzdelmek alatt, és a démonok ismerése is hasznára válik. Testvéreivel ebben a történetben nem találkozik.
2. Fejezet
Ajánlott oldalak