Történetek
Beléptünk a szobába. Hirtelen tudatosult bennem, hogy már csak ketten vagyunk és elkerülhetetlen, hogy ne egymással foglalkozzunk. Összerándult a gondolatra a gyomrom
Igaz történet!
Reménytelenség lett urrá rajtam. ’Ennek soha sem lesz vége. Ezentúl meredő farokkal fogok közlekedni az utcán’. Zsuzsi nyelvének érintése téritett magamhoz. Megnyalta a makkomat, és bekapta a farkamat. Finom szopásba kezdett. „nagyon jó vagy, istenien szopsz” bíztattam és Ö hálásan cuppogott. Nem ment mélyre, a fejre öszpontosította tevékenységét. Kezdett az izgalmam fokozódni. Felcsillant a remény ... „szopd igy, nagyon jó. Azt hiszem hamarosan eljutunk a célba”
Vasárnap este. A sötét, kihalt utcákon végigfújt a szél, a zuhogó eső a háztetőket kopogtatta. Az utcalámpák halovány fényei az egyre növekvő víztócsákban néztek voltak vissza a járókelőkre.
Csak néztek volna, ugyanis senki sem járt az utcákon. Kivéve őt.
És most, itt ülök egy asztalnál a fiammal, akire olyan féltékeny vagyok, hogy majd beledöglök, és Luissal, akit minden hibája ellenére imádok. Ha Dan nem a fiam lenne, agyonverném, amiért megfektette Luist. Azzal az átkozott szado korbáccsal csúnya sebeket ejtett rajta, és ki tudja még miket nem csinált. Dan olyan mocskos már most, mint amilyen én maximum, csak álmaimban szoktam lenni.

Akarmi folytatas

2014.04.17 | zolibest | Kategória: Történetek - Novella
Whatever
Ezt a "történetet" nem én, hanem egy barátom írta. Ő, és az ő furcsa fétise.

Esti séta 2

+18 2014.04.16 | anic2a | Kategória: Történetek - Erotikus - Erotika
Folytatás...

Fehér varjú

2014.04.16 | Szabó Károly | Kategória: Történetek - Novella
Egy öreg csobántól vásároltam egy kecskét is és egy szamarat is. A kecskét azért, hogy legyen tejem a szamarat teherhordásért.
-Nem öreg ez a szamár?-kérdeztem a csobánt.
-Lehet, hogy öreg de a szamarak sokat élnek, ne aggodj, valószínűleg túlél téged.
Egyszerű történet, a mindennapi életből.
Ajánlott oldalak