Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Zsuzsi a szeretőjével

Zsuzsi odaért a szeretőjéhez, annak munkahelyére, meglepetés látogatásra érkezett, mert mára nem volt találka megbeszélve.
Eljött Lacihoz, mert szerette Őt, szeretett vele beszélgetni, mert a férjével nem tudott sajnos. Az irodába érve könnyed csókot lehelt a férfi ajkaira, majd leült az asztallal szemközti székre egy huncut kis mosollyal, hogy megvárja, amíg végez a munkájával. Laci elégedetten szemlélte a piros miniszoknyában, fekete strasszokkal díszített magas sarkú papucsban, és kivágott fekete blúzban belépő nőt, és elégedetten állapította meg, hogy álmai nője gyönyörű.
Miközben dolgozik a számítógépen, néha rápillant a szép és csinos nőre, nézi középhosszú szőke haját, szép szemét, gyönyörű hosszú szempilláját.
Zsuzsi gondolkodik, ábrándozva maga elé vesz egy autós újságot maga mellől a széken, és formás lábait keresztbe téve olvasgatni kezd. Türelmesen várja, hogy Laci végre ráérjen vele foglalkozni.
Nem veszi észre, hogy Laci a számítógép képernyője mellett egyre többet Őt nézi vágyakozva.
Zsuzsi azon gondolkodik, miközben látszólag olvasgat, mi is hozta pont ma Őt ide váratlanul, milyen okból ment haza és tusolt le, gondosan megmosva minden porcikáját.
Eszébe jut, hogy már délelőtt is nagyon hiányzott neki Laci, jól össze is veszve férjével, mert nem volt hozzá türelme, Ő Laci ölelésére, csókjára vágyott. Az érzés, a vágy nem hirtelen tört rá, lassan alakult ki benne, de mára megfogalmazódott a vágy Laci után.
Nézi közben az autókat, de nem látja az újságban, gondolatai cikáznak, mit is tesz, mire készül, készült otthon nemrég, ahonnan villámgyorsan rohant Lacihoz, amikor elkészült.

-A kádban, amiben a randira készülve fürdött a kellemesen forró vízben, és élvezettel siklatta kezét finom bőrén, Laciról, az Ő kezéről ábrándozott. Jólesett, ahogy a cicijére siklottak tusfürdős kezei, amikor szeméremajkait mosta, élvezte a sikamlós érzést. Már nem is tudott gondolkodni, egyszerűen akarta Lacit és kész. Amikor férjére gondolt, hiszen körülötte minden rá emlékeztette, volt egy kicsi rossz érzése, de már nem számított, akarta Lacit és kész. A férjével már régen nem volt semmi közös a háztartáson, a gyereken és a mindennapos veszekedésen kívül. A kádban mikor a rá váró délutánra gondolva leborotválta a combközét, pináját, mert bár sima volt, de nem akarta, hogy akár egy szőrszálacska is zavarólag hasson Lacira, izgalom lett rajta úrrá, nagyon várta, hogy benne legyen Laci, hiányzott neki a sex. Ajkainak a simává varázslását a vádlija követte, mindenhol végigfuttatta a borotvát, bár egy nappal korábban csinálta ugyanezt, de azt akarta, Laci kezei simán tudjanak siklani vádlijain, combjain.

A kádból kilépve elégedetten szemlélte a tükörben a látványt, a pamacs az ajkai felett mutatós lett. A fürdéstől és a borotválástól kiszáradt bőrét bekeni testápolóval, ahogy siklanak ujjai a bőrén bizsergést érez, a rá váró randi örömeire gondolva. Furcsa érzés, már régen nem érzett ilyet, évek óta csak a férjével volt együtt, amit meglehetősen unt már, és vágyott a változatosságra is. Ahogy testét keni, már szinte érzi Laci kezeit, amint simogatja, érzi nyakán a csókját, érzi a kezét a cicijén, érzi mint a meztelen popsiját simogatja., izgató. Magára kapott egy fürdőköntöst, hogy ne fázzon, és a smink elkészítésbe kezd. Gondosan kifesti a szemeit, a szempilláját kicsit bodorítja, és a spirállal kihúzza.
Lekerül a fürdőköntös, finom parfüm permet következik, sehova sem sok, pontosabban mindenhova egy pici, hogy ne legyen rossz ízű a bőre sehol, ki tudja Laci nyelve merre fog kalandozni.

Felveszi a fekete középen nyitott bugyiját, amit bár a férjétől kapott de nem érdekes mert sosem használták, de most ez a legjobb viselet a délutáni programra. Belelép a magasarkú strasszokkal díszített papucsba, és megnézi magát a tükörbe, megint csak elégedett az eredménnyel A bugyi pántját megigazítja, hogy ajkai körül legyenek, úgy kényelmes, és ha szétnyitja a combjait ajkai is szétnyílhatnak a pántok között. Választ egy elöl középen nyíló melltartót, és a kivágott fekete blúzát veszi fel hozzá. Ismét tükör, tetszés, és a piros szoknya is felsiklik a combjain.
Még egy elégedett pillantás a tükörre, indulás.
Ahogy beül az autóba, kicsit szorong, kétségei támadnak, akarja-e Ő ezt, de döntött, megy Lacihoz.

Most ott ült Lacival szemben, az olvasgatás közben néha felnéz, és nézi Laci kezét a klaviatúrán, és megborzongva gondol arra, hamarosan az Ő bőrén, az Ő érzékeit borzolva fognak járni az ujjak.
Észreveszi Laci is figyel rá, lopva nézegeti, kicsit játszani kezd. Keresztbetett lábait széthúzza, hogy Laci aki pont belát a szoknyája alá, láthassa a bugyit, ajkait.
A hatás nem marad el, Laci elmenti a munkáját, kikapcsolja a gépet, és csak Zsuzsira figyel. Beszélgetni kezdenek, a téma általános, semmitmondó, de a levegőben már érezni a növekvő feszültséget kettejük között. Zsuzsi lassan feláll, ügyelve hogy izgatóan kivillanjon a bugyija, és odasétál az asztalhoz, majd keresztbe tett lábbal az asztalra ül Laci elé. Tovább beszélgetnek, de közben a férfi keze elindul Zsuzsi bokáján át a combja fele. Zsuzsi hangja elcsuklik, de hamar erőt vesz magán. Élvezi a simogatást, belülről remegve várja a folytatást. A férfi közelebb hajol, puszit ad Zsuzsi térdére, egyikre, másikra, közben simogatva a vádliját. Zsuzsi csukott szemmel élvezi a férfi simogatását, érintéseit, csókjait, egy új, ismeretlen dolog fele haladnak. Izgalmas az újdonság, varázslatosnak hat ami következni fog.

Zsuzsi keresztbetett lábai egymásmellé kerülnek, felteszi a férfi székének karfájára. Laci csodálkozva, de fokozódó izgalommal veszi tudomásul, Zsuzsi engedi közeledését, vágyik rá. Simogatja az előtte rövid szoknyácskában ülő Nő lábait, csókolja a combjait, vádliját. Zsuzsi hátra támaszkodik, csukott szemmel élvezi a férfi közeledését. Laci a székben ülve élvezi az elé táruló izgató, felajánlkozó látványt, és elégedetten állapítja meg magában, végre eljött az ideje, övé lesz a NŐ, akire már oly régen vágyott. Közelebb húzza Zsuzsi fenekét, hogy a combtövébe is csókot tudjon adni. Közben Zsuzsi telefonja megcsörren, a férje hívja, fel kell vegye, mert egyébként gond lesz belőle. Zsuzsi miközben a férjét jól elküldi melegebb éghajlatra, hogy miért hívja már megint, miért ellenőrzi állandóan, alig tudja visszatartani a sóhajokat, amik a puszik nyomán készülnek előtörni belőle, majd gyorsan kinyomja a telefont. Érdekes, gondolja most hogy Laci nyalja, miközben a férjével beszélt, még izgatóan is hatott rá. Közben, ahogy csusszan Zsuzsi, a szoknya kissé lemarad, ezzel még könnyebbé téve, hogy a férfi az ajkak közelébe férjen. Zsuzsi csukott szemmel kezével hátra támaszkodva élvezi továbbra is a férfi közeledését, és combjait lassan széttárva engedi a puszikat csiklója közelébe. A férfi örömmel látja, érzi, ahogy az élvezet kapuja kitárul előtte, különösen a bugyi pántjai között szétnyíló ajkak között látható duzzadó vörös csiklót látva, nyelvével érzi az áhított punci izét, illatát, és csúszósságát, ami jelzi a nő már izgatott. Zsuzsi előredől, és a férfi fejét combjai közé húzza combjait egészen széttárva, hogy érezze a férfi forró nyelvét ajkai között. A nyelv először a csiklója körül köröz, majd halad a vaginája felé, a nő már alig várja, hogy jó mélyen belényaljon a férfi.

Laci most feláll a széttárt combok között, csókolózni kezdenek. Zsuzsi időközben ismét hátra támaszkodva élvezi az eseményeket, csókok a nyakán, füle mellett, haladva a blúz kivágásában folytatódnak, amely gombjai lassan de biztosan utat engednek a férfi kezeinek. Egy mozdulat, a melltartó kigombolódik, Laci szájába veheti végre Zsuzsi keményen meredező bimbóit, és felváltva szopogathatja, nyalogathatja, és finom fájdalmat okozva harapdálhatja. Zsuzsi már nagyokat sóhajt, és lenyúl Laci nadrágjának sliccét bontogatni, ahol már jól érzi a kemény farkat. A cipzár lehúzásával nem siet, simogat, markol, hogy érezze ahogy lüktet a kezében a nadrág alatt, amit hamarosan magában fog érezni.
Ekkor azonban kopogtatnak, érkezik a takarító, ez pedig az élvezet végét jelenti. Laci gyorsan megigazítja nadrágját, Zsuzsi a melltartó és a blúz begombolásával van elfoglalva. Laci már kész, Zsuzsi szoknyája azonban még erősen felcsúszva izgatóan várja, hogy a combjai között végre férfit érezzen. Ezt Laci kihasználja, és mielőtt elindulnak a bugyi pántjai között belenyal Zsuzsi pinájába, jó mélyen, forrón, követelődzőn.
De sajnos a takarító kérlelhetetlenül közelít, és azt sem engedhetik meg maguknak, hogy lebukjanak, a családjaik zokon vennék.
Zsuzsi megkérdi Lacit két csók között, annak farkát fogva a nadrágon át, el tudnak-e menni valahova, folytatni, vagy tényleg ennyibe marad a dolog. Laci felkapja a legnagyobb bentlévő autó kulcsát, és kiviharzanak az irodából.
Beülnek az autóba, és elindulnak keresni egy nyugis helyet, valahol a város körül. Amíg autóznak, Zsuzsi átteszi lábát Laci ölébe, és bár eszébe jut így a férjével is autózott régen, élvezi, ahogy a férfi keze elindul a vezetés közben a combjain felfele. Becsukott szemmel élvezi a zenét, és ahogy Laci keze egyre közelít a pinájához, ami nagyon nedves a férfi nyálától, és az izgalomtól.

Az út nem rövid, közben Zsuzsi szélesre tárja combjait, a szoknyát feljebb húzza, és örül, hogy a nyitott bugyit vette fel, mert a férfi egészen mélyen bele tud nyúlni. Laci két ujja már ritmusosan jár ki-be Zsuzsi pinájában, aki már néha összerándul, és érzi, ha ez így megy tovább elönti az orgazmusa hulláma. Ezt még nem akarja, kihúzza magából Laci kezét, másképp helyezkedik, lehúzza Laci sliccét, és a nadrágba benyúlva megmarkolja a farkát. Miközben a férfi combját simogatja, a kezében lévő farkát ritmusosan szorongatja. Csókot váltanak a várostábla elhagyásakor.
Zsuzsi kiveszi a kezében fogott farkat, és megnyalja a végét, majd puha csókot nyom rá. A férfi lassít, nehogy lemenjenek az útról, de nem áll meg, tudja, mindjárt odaérnek, ahol a többi nőt is meg szokta baszni, akik felajánlkoznak neki.
Zsuzsi nem lassít lassan szájával rácsúszik Laci farkára, és nyalogatva, szopogatva ritmusosan elkezdi izgatni, és még szerencse, de oda is érnek a már megszokott kis erdei tisztásra.
Laci hátradől, és élvezi, ahogy Zsuzsi szopja, nyalogatja.
Az orgazmus előtt finoman felemeli Zsuzsi fejét, és csókot akar tőle, meg hogy menjenek át a hátsó ülésre, ott kényelmesebb.

Kiszállnak az autóból, de ott ismét csókolózásba kezdenek, és egymás izgatásába. Zsuzsi leveszi a nadrágot a férfiről, az Ő blúza, melltartója, és szoknyája is az avarba hullik, a bugyi maradhat ugye, mert a pináját szabadon hagyva szétnyílik. Ott állnak az erdőben, Zsuzsi a magassarkú papucsban, bugyiban, lucskos pinával, és várja, hogy a férfi végre megbassza.
Laci is ledobja magáról az inget, jó idő van, és Zsuzsit megfordítva, terpeszbe húzva lábait, mögé térdelve hátulról belenyal a terpeszben álló nő pinájába. Érzi a nő már várja, hogy belecsússzon, de nincs sietés, ráérnek. A gumi vagy nem kérdés hamarosan eldől, Zsuzsi hátranyúl, és Laci merev faszát magába húzza, úgy ahogy van, és elkezdi mozgatni a popóját, hogy a helyére csússzon a fasz.

Laci megfogja Zsuzsi csípőjét, és ütemesen hajszolja a nőt az orgazmus fele. Megmarkolja a nő melleit, simogatja az oldalát, a hátát, majd a combjai közé nyúlva még a csiklóját is simogatva izgatja a nőt, mindeközben ütemesen dugva hátulról. Közeledik a csúcs, Zsuzsi megremeg, akaratlanul dobálja a fenekét, majd érzi, ahogy a lábai rogyadozása közben elönti a kielégülés. Laci keményen fogja, és tovább dugja hátulról, miközben a nő melleit simogatja, szorítja.
Zsuzsi lehúzza magát Laciról, kinyitja a hátsó ajtót, és leül a küszöbre, majd elkezdi az éppen jó magasságban lévő faszt szopni, miközben magába nyúl, és izgatja az imént kielégült pináját.
Laci kéri had dugja tovább, így Zsuzsi hátradől, és az ajtóra feltett lábakkal terpeszben várja a férfit. Ő először elétérdel, jól kinyalja a szép szétárt pinát, lehúzza a bugyit is.
Majd feláll, és a farkát ismét Zsuzsi pinájába tolva folytatódik a dugás, Zsuzsi élvezi, izgalma ismét egyre nagyobb, majd ahogy érzi, a férfi már ne önszántából, hanem az ösztönei által vezérelt ritmusban dugja elélvez, de a férfi sem várat magára soká, beleélvez Zsuzsi pinájába. Lassuló mozgással megtölti spermájával a nőt, aki ezt szemmel láthatóan élvezi.
A férfi kicsusszan a forró síkos Zsuzsiból, segít neki is kiszállni. Állnak ölelkezve, élvezik egymás testének forróságát, hallgatják az orgazmusukat követő lihegést, majd mielőtt fázni kezdenének csendben öltözni kezdenek. Zsuzsi felkapja a ruháit, a bugyi megy a táskába, majd egy kicsit távolabb megy, hogy nagyterpeszben kiengedje magából Laci spermáját, mert a ruháján nem akarja hogy folt essen.
Mikor visszaér az autóhoz Laci éppen a feleségével beszél, mondja neki nagyon szereti és siet haza hozzá, nemsokára odaér, még megbeszélik mit vegyen útközben a boltba.
Zsuzsi is felhívja a férjét, majd ismét jól összevesznek, mert meg meri kérdezni, hogy merre van.

Hazafele csendben gyorsan haladnak, bár Laci keze az imént baszott pinát simogatja Zsuzsi örömére, de nem szólnak. Mindketten arra gondoltak, megtörtént végre, aminek meg kellett, ideje volt, már régóta vártak erre az együttlétre.
Visszaérnek. Zsuzsi átül az autójába, de nem akar még indulni, érzi még remeg belül, a történek hatással vannak rá. Érzi, ahogy a férfi spermája szivárog az ajkai között. Benyúl a kesztyűtartóba, és duzzadt ajkai közül óvatosan kitörli a nedvet egy papírzsepivel. Még ül egy kicsit az autóban, gondolkodik, felejt, látja ahogy Laci is beül az autójába, majd mindketten lassan elindulnak haza a családjukhoz, egy ideig egy fele, majd másik irányba.
Zsuzsi örül, hogy senki sincs otthon, amikor hazaér, letusol, hosszan mosva magáról Laci illatát, spermáját, felveszi otthoni ruháját, és mintha mi sem történt volna, várja haza férjét, gyerekét, már előre rettegve mi lesz már megint a gond, bár most már tudja, nem tiszta a lelkiismerete.
Hozzászólások
További hozzászólások »
lököttyúk ·
Más kérdések... hm.
Más kérdés, hogy amíg minden férfinek jut nő, akit megqrhat és minden nő meg van qrva (nomármost ez így nem durva? a qrva, ugye) akkor az irodalom sok szempontból haldokolna.

Sok sikert aggancsos.
Elementhale ·
Hmmm... Te minden pasinak rendelsz egyet, te túl rendes vagy hozzánk :blush: habár a statisztika szerint kicsit több jut egynek mint 1 egész, :blush: NŐ

bemba100 ·
Hello,
How are you today? My name is Penda
I saw your profile on my search for a nice and trusted person so i decided to write to you, I will like you to write and tell me more about yourself direct to my email.( pendabemba) (@) (yahoo.com )
from there i will reply you with more of my details and pictures,
I will be waiting to receive your email,
Have a nice day.
miss Penda

thanks

aaaaa

Helló,
Hogy van ma? A nevem Penda
Láttam a profilt keresni egy szép és megbízható ember, így úgy döntöttem, hogy írok neked, én szeretném, ha írni és mesélj még magadról közvetlenül az e-mail címemet. (Pendabemba) (@) (yahoo.com)
Onnan fog válaszolni neked több az én részletek és képek,
Én is arra vár, hogy megkapja az e-mail,
Have a nice day.
miss Penda

köszönöm

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: